exoristos Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Γράφει: "Δεν υπάρχει εφαρμογή που να σχετίζεται με το αρχείο Disable usb charging. Ανοίξτε πρώτα την εφαρμογή και στη συνέχεια ανοίξτε το αρχείο μέσα από την εφαρμογή". Άργησα λίγο να απαντήσω και νομίζω πως τελικά δε μπορώ να απενεργοποιήσω τη φόρτιση, αν και από ότι είπατε, δεν προξενεί πρόβλημα με τη μπαταρία.. o hab to dieykrinise oti den ginete sto x500 h mpataries prepei na fortizonte ekfortizonte synexos gia na exoyme apodosi kai gia tin diarkeia zois tis bebaia praktika mesa se kana xrono ante enamisi 8eloyn allagi Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Kalhmera , otan einai syndedemena ta akoustika tou hands-free, pws ginetai na akoume tous hxous klhseis kai apo to exwteriko hxeio ?? Epishs to "spb mobile shell" to exete dokimasei ? Entypwseis ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 καλημέρα, χθες εκανα εγκατασταση το POCKET MECHANIC πρεπει να σας πω οτι του εσκισε οτι είχε και δεν είχε το Ετενακι..... καλα να πάθω όμως τις ηξερα αυτες τις μαλακιες τα προγραμματα...... μεχρι και οι ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ απο την ΕΝΑΡΞΗ χαθηκανε.... εκτος των παραπάνω δεν μπορώ να συνδεθεί με το activesync.... καμια ιδεα εκτος απο HARD RESET επισης στα connections του eten δεν λειτουργει το "USB ΣΕ PC" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Να ρωτήσω κάτι επειδή προφανώς αυτήν έχεις και δεν την έχω δεί από κοντά. Ο βραχίονας είναι πολύ κοντός η μου φαίνεται, γιατί αυτό σε κάποια αυτοκίνητα μπορεί και να δημιουργεί πρόβλημα. :rolleyes: Σ' αυτό που λες Πάνο έχεις δίκιο. Πήγα και αγόρασα την περασμένη βδομάδα από το Πλαίσιο τη συγκεκριμένη βάση με το φορτιστή. Ενώ σαν κατασκευή είναι πολύ καλή ο βραχίονας όντως είναι αρκετά κοντός και καθότι το αμάξι μου είναι ένα από αυτά τα cabrio coupe με μεταλλική οροφή το παμπριζ έχει πολύ μεγάλη κλίση και με δυσκολεύει αρκετά στο βάλε βγάλε. Επαναλαμβάνω ότι σαν κατασκευή είναι super όπως και ο φορτιστής φυσικά και το συστήνω το πακετάκι ανεπιφύλακτα.;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 εκτος των παραπάνω δεν μπορώ να συνδεθεί με το activesync.... καμια ιδεα εκτος απο HARD RESET Φιλε δεν έχεις άλλη λύση, μην το παιδεύεις δεν είναι τίποτα. Επαθες το σύνηθες, να βάλεις ένα πρόγραμα με πολλές δυνατότητες που δεν ήξερες να χρησιμοποιήσεις και τα έκανες μπάχαλο. Tι ήθελες να κάνεις με αυτό ? Hard reset. :cold: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Φιλε δεν έχεις άλλη λύση, μην το παιδεύεις δεν είναι τίποτα. Επαθες το σύνηθες, να βάλεις ένα πρόγραμα με πολλές δυνατότητες που δεν ήξερες να χρησιμοποιήσεις και τα έκανες μπάχαλο. Tι ήθελες να κάνεις με αυτό ? Hard reset. :cold: ΔΕΝ ηθελα να κανω κατι συγκεκριμενο απλώς επαιζα μαζι του δεν ηξερα οτι θα με δαγκωνε το ατιμο!!!!! Hard Reset σημαινει οτι θα χάσω ολα αυτα που έχω; λογικα ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 ΔΕΝ ηθελα να κανω κατι συγκεκριμενο απλώς επαιζα μαζι του δεν ηξερα οτι θα με δαγκωνε το ατιμο!!!!! Hard Reset σημαινει οτι θα χάσω ολα αυτα που έχω; λογικα ναι Θα είσαι όπως το αγόρασες. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Να ρωτήσω κάτι επειδή προφανώς αυτήν έχεις και δεν την έχω δεί από κοντά. Ο βραχίονας είναι πολύ κοντός η μου φαίνεται, γιατί αυτό σε κάποια αυτοκίνητα μπορεί και να δημιουργεί πρόβλημα. :rolleyes: aso pano kai na thelis exei exantlithi ...gamata kai egw thn psaxnw ekana kai paragelia apo to internet kai me piran thl kai mou eipane oti den kseroue kiolas pote tha tous erthi :( Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 re pedia kanenan kalo metriti klisewn gnorizete ? giati autos pou exei to eten einai gia klotsies:mad: Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Paides ti lete gia to "i-go" gia plohghsh ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Paides ti lete gia to "i-go" gia plohghsh ??? Πολύ καλό interface, γρήγορο πρόγραμα, μάπα χάρτες και πιθανά προβλήματα με τη συσκευή μας (ίσως να χάνεις συχνά γιά λίγο την επαφή με το GPS. Δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί αυτό στην τελευταία έκδοση). :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 ΔΕΝ ηθελα να κανω κατι συγκεκριμενο απλώς επαιζα μαζι του δεν ηξερα οτι θα με δαγκωνε το ατιμο!!!!! Hard Reset σημαινει οτι θα χάσω ολα αυτα που έχω; λογικα ναι Αν δουλεύει κάποιο πρόγραμμα backup (π.χ. Sprite, Spb) κάνε ένα backup, ώστε μετά να επαναφέρεις τα προσωπικά σου στοιχεία (κάτι που μπορείς να κάνεις και μέσω Outlook αν τα είχες συγχρονίσει πριν). Περαστικά έχει συμβεί σε όλους τους "ανήσυχους" χρήστες ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerxxxxx Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Πολύ καλό interface, γρήγορο πρόγραμα, μάπα χάρτες και πιθανά προβλήματα με τη συσκευή μας (ίσως να χάνεις συχνά γιά λίγο την επαφή με το GPS. Δεν ξέρω αν έχει διορθωθεί αυτό στην τελευταία έκδοση). :rolleyes: Gia plohghsh oute to interface me endiaferei , oute an einai grhgoro ... oi xartes einai to kleidi ... ara tzifos. Me ths ngi tous xartes den synergazetai ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Gia plohghsh oute to interface me endiaferei , oute an einai grhgoro ... oi xartes einai to kleidi ... ara tzifos. Me ths ngi tous xartes den synergazetai ? Οχι, Destinator και NGI χάρτες είναι μονόδρομος κατά τη γνώμη μου αν θέλεις να κάνεις δουλειά και οχι να παίζεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 re pedia kanenan kalo metriti klisewn gnorizete ? giati autos pou exei to eten einai gia klotsies:mad: BatteryStatus ειναι και free Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 BatteryStatus ειναι και free Βέβαια μην περιμένεις και κάτι αντίστοιχο με π.χ. τους μετρητές της Νοκια ... Δυστυχώς νομίζω ότι εδώ υπάρχει κενό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 http://img64.imageshack.us/img64/6065/untitled1pg8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:food: :food: :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:food: :food: :food: to eten apo oti gnorizo einai "mikro":p mipos me kanena 2020i poy einai "megalo" kai "bary" ginei h doyleia:lol: :lol: Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Προσπαθώ να σας δείξω τι χάνετε εσείς οι αλλόπιστοι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 BatteryStatus....... πως μπορουμε να το ρυθμισουμε αυτο ρεπαιδια για να βλεπω χρονο εισερχομενων....εξερχομενων το μονο που βλεπω ειναι πανω στην οθονη μια μπαταριουλα που γεμιζει την πιεζω και δεν κανει τιποτα μιπωσ θελει ρυθμιση απο αλλου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Καταρχήν,+1000 ευχαριστώ για το email...:D ;) Τωρα οσο αφορα την βαση,Ναι ειναι κοντος ο βραχιονας,πολυ συμμαζεμενος ομως και αριστος λειτουργικα με διακοπτες ασφαλειας θεσης..δηλ.εκει που το εχεις ρυθμιση εκει μενει χωρις να μπορει με καποιο τροπο να αλλαξει θεση..;) Πολυ καλο αυτο. Απο εκει και περα Πανο,πιστευω πως ταιριαζει σε ολους τους τυπους αυτοκινητων και μαλιστα γαντι...:) Και κατι αλλο,ο φορτιστης αυτ/του που εχει μεσα,ειναι ολα τα λεφτα...:D Κανε μια βολτα απο πλαισιο και δες το και απο κοντα... Αλοιμονο για 50 ευρω επρεπε να μας κανει και αερα.:heat: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Επειδη εχω φορτιστή αυτοκινήτου > αυτόν της μοτορόλα ο οποίος είναι και φτηνός και ταιριάζει γάντι , υπάρχει καμία φτηνή λύση με βεντούζα για στήριξη στο αμάξι ?? Για την νέα ελληνική ρομ έχουμε κάνα νέο?? Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Το papago για πλοήγηση τι λέει? Είναι καλύτερο από το destinator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 BatteryStatus....... πως μπορουμε να το ρυθμισουμε αυτο ρεπαιδια για να βλεπω χρονο εισερχομενων....εξερχομενων το μονο που βλεπω ειναι πανω στην οθονη μια μπαταριουλα που γεμιζει την πιεζω και δεν κανει τιποτα μιπωσ θελει ρυθμιση απο αλλου......κρατα 5 δευτερολεπτα συνεχομενα πατημενο το εικονιδιο με την μπαταρια και θα σου βγαλει τις ρυθμισεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts