philip_1 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Τελικά τζογάρει κανείς άλλος εδώ μέσα ή είμαι ο μόνος ? Φιλε...παιξε...:lol: :lol: :lol: Οι περισσοτεροι σου κρυβονται..:lol: Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Το πέρασες πάνω από το PN ? :confused: File panosha, kapou brika dike sou odigies( diegrapsa osa eixes pei kai kratisa mono ton xarti) Douleyei kanonika to Destinator, to mono poy moy kanei einai oti den anoigei to GPS apo to koumbaki!! (Sorry gia ta greekeglish alla o mamimenos o PC den allazei se ellinika) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Nα ρωτήσω λίγο... Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες απ'το topic (:heat: ) αλλά δεν παρατήρησα πουθενά να αναφέρεστε σε θύρα υπερύθρων (ούτε στα χαρακτηριστικά του που αναφέρονται σε διάφορα sites υπάρχει αναφορά σε υπέρυθρες)! Να υποθέσω ότι δεν υπάρχουν, σωστά; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Nα ρωτήσω λίγο... Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες απ'το topic (:heat: ) αλλά δεν παρατήρησα πουθενά να αναφέρεστε σε θύρα υπερύθρων (ούτε στα χαρακτηριστικά του που αναφέρονται σε διάφορα sites υπάρχει αναφορά σε υπέρυθρες)! Να υποθέσω ότι δεν υπάρχουν, σωστά; Σωστά κατάλαβες! Ούτε IRDA έχει ούτε WI-FI!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Σωστά κατάλαβες! Ούτε IRDA έχει ούτε WI-FI!!:) Ούτε wifi; Μήπως κάνει κάποιο λάθος φίλε μου; Νομίζω ότι έχει wifi! :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Ούτε wifi; Μήπως κάνει κάποιο λάθος φίλε μου; Νομίζω ότι έχει wifi! :) Χίλια συγνώμη ρε παιδιά μην βαράτε!:lol: Εκανα λάθος γιατί σκεφτόμουν άλλο!! Εχει wi-fi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Χίλια συγνώμη ρε παιδιά μην βαράτε!:lol: Εκανα λάθος γιατί σκεφτόμουν άλλο!! Εχει wi-fi! Άντε καλά! Δε βαράμε! :p :happy: Με τρόμαξες πρίν! Είπα κ εγώ... :) Το σήμα του gps είναι ισχυρό, έτσι; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Άντε καλά! Δε βαράμε! :p :happy: Με τρόμαξες πρίν! Είπα κ εγώ... :) Το σήμα του gps είναι ισχυρό, έτσι; Πανίσχυρο!!!!:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Ακουστε τι επαθα! Εχω το χ500 περιπου δυο μηνες και το τελευταιο διαστημα μερικες φορες οταν το συνδαια με το φορτιστη δεν αναβε το χαρακτιριστικο κοκκινο λαμπακι και η μπαρα της μπαταριας που κανονικα ανεβοκατεβενει δεν μετακινοταν απλα απο το 10% πηγαινε στο 15% και τελος. Στην περιπτωση αυτη η συσκευη δεν φορτιζε αλλα ουτε και εκαιγε μπαταρια. Ο φορτιστης δεν εχει προβλημα των δοκιμασα και με αλλο. Ακουστε τη εκανα! Επικοινωνισα με Πλαισιο Καλαμαριας και μου ειπαν οτι δεν ειναι ρομ η κατι στο λειτουργικο και να το παω στο Πλαισιο Θεσσαλονικης στο Κεντρο. Ετσι και εκανα! Μου το κρατησαν για και καλα Hard reset (και αφου τους ειπα οτι το εχω κανει αλλα χωρις αποτελεσμα) μου ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση και θα μου το στελνανε σημερα(δεν μενω Θεσσαλονικη). Αλλα σημερα μου ειπαν (ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΑΝ) οτι τελικα δεν τους δινουν εγκριση για καινουργιο και θα το στειλουν Αθηνα για επισκευει! Θα εχουν νεα στο τελος της αλλη εβδομαδας! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!! Πειτε μου αν καποιος απο εσας ειχε το ιδιο προβλημα με τη φορτιση και τι εκανε! Σορρυ αν κουρασα! Αλλα 600 ευρω ειναι αυτα και αστα.... Δεν βλέπω τίποτα περίεγο. Προφανώς το PDA σου έχει hardware πρόβλημα και λογικά θα ελεχθεί από το service και θα επισκευασθεί η θα αντικατασταθεί. Αντικατάσταση χέρι με χέρι γιά τέτοιο πρόβλημα δικαιούσαι γιά 30 μέρες. Μην ανυσηχείς θα το πάρεις πίσω αυτό η καινούργιο σωστό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Panosha χίλια ευχαριστώ!!!!! Άρχοντας ο Πάνος :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Πάνο χίλια ευχαριστώ κι από μένα για το pm:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasphone Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Τελικά τζογάρει κανείς άλλος εδώ μέσα ή είμαι ο μόνος ? Γιαννη μονος εισαι αντε και γω. Παράθεση KOSTAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Μπορούμε να βάλουμε mini opera στο χ500 ? Το ρωτάω γιατί είναι πιο γρήγορος στο άνοιγμα σελίδων στο ιντερνετ, και κάτι ακόμη μπορούμε να βάλουμε κάποιο πρόγραμμα να τρέχει εφαρμογές jawa ? Και κάποια εφαρμογή να διαβάζει pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Μπορούμε να βάλουμε mini opera στο χ500 ? Το ρωτάω γιατί είναι πιο γρήγορος στο άνοιγμα σελίδων στο ιντερνετ, και κάτι ακόμη μπορούμε να βάλουμε κάποιο πρόγραμμα να τρέχει εφαρμογές jawa ? Και κάποια εφαρμογή να διαβάζει pdf Για pdf μπορεις να βαλεις το pocketxpdf(free) Για java κοιταξε στο eten-users στα downloads υπαρχει αυτο που ζητας. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Πάνο χίλια ευχαριστώ φίλε για το mail...:D :rotfl: Εισαι άψογος...:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 ANAROTIEME an exei plhrosei kanenas apo emas kapoia efarmogh (ektos destinator) gia to pda toy???? :O Ντρεπομαι που το λεω...αλλα ΝΑΙ...:ninja: ..δεν εχω πληρωσει ΠΟΤΕ..:p Ουτε το destinator!!:lol: :lol: :lol: Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Αποφάσισα να φτιάξω έναν οδηγό γιά όσους έχουν ΕΤΕΝ Χ500 σχετικά με το στήσιμο του καινούργιο η από hard reset. 1. Πετάμε τα προγράματα που φορτώνουν κατα την πρώτη εκίνηση της ΕΤΕΝ από την κατάργηση προγραμάτων. Τα περισότερα είναι άχρηστα η δημιουργούν προβλήματα. Προτείνω άλλα από την αγορά. Κερδίζετε χώρο και κάνετε τις άλλες εφαρμογές να δουλεύουν σωστότερα. Τα μόνα που αφήνουμε είναι: Eten Phone Service γιά τα Scenarios. Eten GPS Viewer αν δεν έχετε κάτι άλλο να τσεκάρετε το GPS. Eten Satelite Data Update γιά ανανέωση της εφημερίδας των δορυφόρων. 2. Εγκαθιστούμε το patch QUANTA RILMUX20061212 απαραίτητα από εδώ http://rapidshare.com/files/13122986/RILMUX20061212.CAB.html Αφού τελειώσουμε με τα βασικά και απαραίτητα 1+2 προχωράμε σε εγκατάσταση άλλων προγραμάτων Προτεινόμενα προγράματα SBHS iLauncher / spb PocketPlus προτείνω το πρώτο θεωρώντας το περισότερο παραμετροποιήσιμο και πιό ελαφρύ. Οι αρχάριοι ας προτιμήσουν το δεύτερο, είναι πιό εύκολο. Ηikeyboard πληκτρολόγιο γιά Εληνικά και SMS 170 Ελληνικών χαρακτήρων. Sprite backup απαραίτητο γιά να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο (προσοχή το spb bakup παρουσιάζει προβλήματα στη συσκευή). Resco Explorer με περισότερες δυνατότητες από τον στάνταρ και registry tool. pTravel Alarm ξυπνητήρι γιά να χτυπά δυνατά με τα mp3 που έχετε στην κάρτα σας. Resco Photo Viewer το καλύτερο πρόγραμα γιά να έχετε μαζί τις φωτογραφίες σας με addon γιά το desktop σας που συμπιέζει τις φωτογραφίες γιά να έχετε χιλιάδες μαζί σας. Core Player ο καλύτερος video - audio player. spb Weather γιά να είστε πάντα ενημερωμένοι γιά τον καιρό. Destinator 6.1.1.40010 σε συνδιασμό με τους χάρτες της NGI ο ακαταμάχητος συνδιασμός γιά πλοήγηση στην Ελλάδα. windows Live γιά να έχετε το MSN μαζί σας. Φυσικά υπάρχουν ακόμα πολλά ενδιαφέροντα προγράματα ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός και άλλα γιά την παραμετροποίηση των λειτουργιών η της εμφάνισης του PDA. Αναφέρω εδώ τα πιό χρήσιμα και δοκιμασμένα στο Χ500 γιά τους νέους χρήστες ώστε να έχουν ένα καλό ξεκίνημα. :cool: Λοιπόν παδιά εγκατέστησα τα 1.spb PocketPlus, 2. Ηikeyboard, 3. Resco Explorer. 4.Travel Alarm, 5. Core Player, Ποια προγράμματα πρέπει να καταργήσω απο την συσκευή μας άφοβα, έαν είναι δυνατόν να μου τα πείτε ονομαστικά :D ?? (είπαμε πρώτη φορά ppc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis79 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Παιδιά έχω ξενερώσει πολύ άσχημα... Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο για να αγοράσω το Χ500 με διακανονισμό. Μέσα στην τρελή χαρά εγώ περίμενα τον υπάλληλο για να κανονίσουμε τα περαιτέρω. 699 μου λέει(χαρά εγώ)...και με τους τόκους φτάνει(36 δόσεις)860 euro!!!:wacko: :blink: :X :cry: Πολλά τα λεφτά ρε παιδιά!!!Θα μου πείτε να το πάρω καλύτερα με λιγότερες δόσεις,αλλά δεν έχω αυτη την οικονομική δυνατότητα για παραπάνω χρήματα τον μήνα. Με λυπεί ιδιαίτερα η όλη φάση γιατί από τα γραφόμενά σας είχα πειστεί τόσο πολύ για να το αγοράσω...μια συσκευή που τα έχει όλα! Οπότε φτάνουμε στο δυσάρεστο σημείο να προβώ στην αγορά ενός πιο φτηνού. Άρα χρειάζομαι και πάλι την βοήθειά σας. Υπάρχει αυτή την στιγμή κάτι παραπλήσιο με το Χ500 στα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά,δηλαδή να έχει wi-fi,bluetooth,ενσωματωμένο gps,internet explorer,destinator κ.α Αν ζητάω πολλά,τουλάχιστον υπάρχει κάποια συσκευή που να έχει μόνο χάρτες και ενσωματωμένους(αν όχι πόσο στοιχίζουν),εύκολο στην χρήση της,όμορφη εξωτερικά και φτηνή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Παιδιά έχω ξενερώσει πολύ άσχημα... Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο για να αγοράσω το Χ500 με διακανονισμό. Μέσα στην τρελή χαρά εγώ περίμενα τον υπάλληλο για να κανονίσουμε τα περαιτέρω. 699 μου λέει(χαρά εγώ)...και με τους τόκους φτάνει(36 δόσεις)860 euro!!!:wacko: :blink: :X :cry: Πολλά τα λεφτά ρε παιδιά!!!Θα μου πείτε να το πάρω καλύτερα με λιγότερες δόσεις,αλλά δεν έχω αυτη την οικονομική δυνατότητα για παραπάνω χρήματα τον μήνα. Με λυπεί ιδιαίτερα η όλη φάση γιατί από τα γραφόμενά σας είχα πειστεί τόσο πολύ για να το αγοράσω...μια συσκευή που τα έχει όλα! Οπότε φτάνουμε στο δυσάρεστο σημείο να προβώ στην αγορά ενός πιο φτηνού. Άρα χρειάζομαι και πάλι την βοήθειά σας. Υπάρχει αυτή την στιγμή κάτι παραπλήσιο με το Χ500 στα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά,δηλαδή να έχει wi-fi,bluetooth,ενσωματωμένο gps,internet explorer,destinator κ.α Αν ζητάω πολλά,τουλάχιστον υπάρχει κάποια συσκευή που να έχει μόνο χάρτες και ενσωματωμένους(αν όχι πόσο στοιχίζουν),εύκολο στην χρήση της,όμορφη εξωτερικά και φτηνή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα...:worry: Ψάξου λίγο για το ΜΙΟ Ρ550 στο Πλαίσιο..;) Τα έχει όλα αυτά τα οποία ζητάς μόνο που δεν είναι τηλέφωνο..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Αν ζητάω πολλά,τουλάχιστον υπάρχει κάποια συσκευή που να έχει μόνο χάρτες και ενσωματωμένους(αν όχι πόσο στοιχίζουν),εύκολο στην χρήση της,όμορφη εξωτερικά και φτηνή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν σας κούρασα...:worry: MLS Destinator SHINCO 350 μόνο γιά πλοήγηση και πολύ καλό μάλιστα. http://www.ngi.gr/page.php?pageid=59&languageid=2&categoryid=3 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxevana Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Μπορούμε να βάλουμε mini opera στο χ500 ? Το ρωτάω γιατί είναι πιο γρήγορος στο άνοιγμα σελίδων στο ιντερνετ, και κάτι ακόμη μπορούμε να βάλουμε κάποιο πρόγραμμα να τρέχει εφαρμογές jawa ? Και κάποια εφαρμογή να διαβάζει pdf Για να διαβάζεις pdf αρχεία δες τα: http://www.adobe.com/products/acrobat/acrrppcdload.html http://www.freewareppc.com/docs/pocketpdf.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Λοιπόν παδιά εγκατέστησα τα 1.spb PocketPlus, 2. Ηikeyboard, 3. Resco Explorer. 4.Travel Alarm, 5. Core Player, Ποια προγράμματα πρέπει να καταργήσω απο την συσκευή μας άφοβα, έαν είναι δυνατόν να μου τα πείτε ονομαστικά :D ?? (είπαμε πρώτη φορά ppc) Πές μας ποιά βλέπεις στην κατάργηση προγραμάτων (ένα δυό screenshot θα σε βοηθούσαν) να σου πούμε τι να αφαιρέσεις. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Ένα κάρο προγράμματα είναι (πολλές δοκιμές) Το scansoftRSSsolo τί είναι το διαγράφω? Ετεν Qick link >> ScreenKb >> Multimediamanager >> Image maker >> Image wizard >> Phone service Αυτά μπορώ να τα διαγράψω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Ένα κάρο προγράμματα είναι (πολλές δοκιμές) Το scansoftRSSsolo τί είναι το διαγράφω? Αυτό δεν ξέρω τι είναι.Ετεν Qick link >> ScreenKb >> Multimediamanager >> Image maker >> Image wizard >> Phone service Αυτά μπορώ να τα διαγράψω?? Τα υπόλοιπα εκτός το Phone Service πέταξε τα. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis79 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Ευχαριστώ παιδιά! Βρήκα και αυτά εδώ...Λένε τίποτα; http://www.pixmania.com/gr/gr/282501/art/garmin/aoouiiii-gps-nyvi-360-aon.html http://www.pixmania.com/gr/gr/451529/art/fujitsu-siemens/aoouiiii-gps-pocket-loox.html http://www.garmin.com/products/sp580/# Το MLS Destinator MyGuide 7500? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts