Jump to content

ETEN Χ500

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ φίλε, οκ οταν μας παίρνουν τηλ, όταν παίρνουμε εμείς πατάμε το κουμπί το ΒΤ και γυρνάει σε αυτό? Θα το δοκιμάσω και θα σου πω!!

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αναρωτίεμαι μόνο εγώ πήρα το X500 με το talk and drive? Καμία παρατήρηση γι αυτο ωρε παιδιά δεν υπάρχει?

Σήμερα στην δεύτερη μέρα χρήσης του μου γράφει πως ο χάρτης GreeceE είναι corrupted !!!

Όσον αφορά το θέμα με το Ελληνικό manual, θεωρώ ότι είναι υπερβολικά όσα διάβασα. Προσωπικά δεν με ενοχλεί που πολλές συσκευές δεν υποστηρίζονται από Ελληνικά manual. Αυτή είναι η Ελλάδα, την ξέρουμε όλοι μας και η αλήθεια είναι ότι δεν μας αξίζει και τίποτα καλύτερο. Ούτε μια τοστιέρα δεν είμαστε ικανοί να παράγουμε, το manual μας χαλάει ? Καλά μας κάνουνε λοιπόν...

Μην αρχίσετε να βαράτε, απλά έχω σπαστεί πολύ με την πατριδούλα μας....

Στο pTravel Alarm πρέπει η επιλογή Set Volume να μην είναι επιλεγμένη. Αν την επιλέξεις θα έχεις τα προβλήματα που λες, αλλιώς δουλεύει μιά χαρά.

Καλά την είχα κλειστή εννοείται. Όταν την επέλεγα ενώ φαινόταν ότι άνοιγε το ξυπνητήρι, δεν ακουγόταν καθόλου. Το θέμα είναι ότι και έτσι που ήμουνα, το πρόγραμμα κολλούσε συνέχεια κι επειδή δεν είχα και πολύ όρεξη για άλλα μη ξυπνήματα το έβγαλα...

Όσον αφορά το θέμα με το Ελληνικό manual, θεωρώ ότι είναι υπερβολικά όσα διάβασα. Προσωπικά δεν με ενοχλεί που πολλές συσκευές δεν υποστηρίζονται από Ελληνικά manual. Αυτή είναι η Ελλάδα, την ξέρουμε όλοι μας και η αλήθεια είναι ότι δεν μας αξίζει και τίποτα καλύτερο. Ούτε μια τοστιέρα δεν είμαστε ικανοί να παράγουμε, το manual μας χαλάει ? Καλά μας κάνουνε λοιπόν...

Μην αρχίσετε να βαράτε, απλά έχω σπαστεί πολύ με την πατριδούλα μας....

τοστιέρα ίσως να μην παράγουμε, αλλά στην παραγωγή των Ελληνικών χαρτών πλοήγησης η ngi σκίζει:rolleyes:

τοστιέρα ίσως να μην παράγουμε, αλλά στην παραγωγή των Ελληνικών χαρτών πλοήγησης η ngi σκίζει:rolleyes:

Ναι... και στο ποδόσφαιρο είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Ε ρε Ελλαδάρα.....!!!

Sorry για το offtopic. Καλύτερα να γυρίσουμε στο θέμα μας γιατί σηκώνει πολύ κουβέντα και δεν μας πέρνει.

Τι σκίζει, έλεος. Απλά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο...

5 χρόνια πριν οι χώρες της Ευρώπης είχαν πλήρη ηλεκτρονική χαρτογράφηση κι εδώ ακόμα και τώρα μετά κι από Ολυμπιάδα δεν έχουμε κάλυψη σε όλη την Ελλάδα.

Με 15000-20000 δρχ. αγόραζες το autoroot το 2000 κι είχες χάρτες για όλη την Ευρώπη και τώρα πρέπει να δώσεις 150€ (50000) για να έχεις τη μισή Ελλάδα. Δε λέω, μπράβο στην ngi που ενώ δεν υπάρχει την παλεύει, αλλά όχι και σκίζουμε στην παραγωγή χαρτών...

Αρχικά, καλησπέρα σε όλους.

Σκεφτόμουν εδώ και μερικό καιρό να αγοράσω ένα ppc αλλά να πω την αλήθεια κανένα δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Δεν συγκέντρωνε κανένα κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που ήθελα. Μέχρι που εμφανίστηκε το X500 (εισάγετε ηχητικό εφέ εδώ αν θέλετε :p )

Ήμουν ανάμεσα στο Χ500 και στο Μ700 λόγω του πληκτρολογίου που έχει αλλά δεν ενθουσιάστηκα και τόσο με την εμφάνισή του, και διαβάζοντας όλο το thread εδώ μπορώ να πω ότι πλέον έχω μια κλίση προς το πρώτο. Όταν με το καλό αγοράσω θα είναι το πρώτο μου ppc και βλέποντας ότι τα περισσότερα bugs πλέον δεν υφίστανται (με τις αναβαθμίσεις, τροποποιήσεις κτλ.) ή όταν υπάρχουν, υπάρχουν και κάποιες αντίστοιχες προτάσεις/λύσεις είμαι σίγουρη ότι θα τα βγάλω πέρα. Το πολύ, πολύ να αρχίζω να σας βομβαρδίζω με τις ερωτήσεις μου μέχρις ότου με βαρεθείτε και σταματήσετε να μου δίνετε σημασία. :)

Anyway, αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά είναι αν τελικά η ελληνική ROM υποστηρίζει το MSN messenger (γιατί αν διάβασα σωστά στην ελληνική το messenger δεν υπάρχει) και αν λειτουργεί κανονικά μέσω wi-fi.

Επίσης να ρωτήσω αν το πήρατε με το Destinator ή αν το βρήκατε από…αλλού. Γιατί το πλαίσιο το δίνει με το και με Destinator PN αλλά έχει βγει έκδοση 6.1, σωστά;

Και κάτι minor, έτσι από περιέργεια. Υπάρχει αναγνώριση γραφής με το πενάκι;

Αυτά θυμάμαι προς το παρόν αλλά μάλλον θα ακολουθήσουν κι άλλα…

Καλησπέρα φίλε μου. Λοιπόν για τις ερωτήσεις σου πιστεύω να μπορέσω να σε καλύψω με τα παρακάτω:

Anyway, αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά είναι αν τελικά η ελληνική ROM υποστηρίζει το MSN messenger (γιατί αν διάβασα σωστά στην ελληνική το messenger δεν υπάρχει) και αν λειτουργεί κανονικά μέσω wi-fi.

Το msn δεν είναι προεγκατεστημένο στην Ελληνική ROM αλλά μπορείς να βάλεις την live έκδοσή του. Άμα δεις μερικά post πιο πίσω έχει δώσει link ο panosha. Για το wifi εμένα μου είχε δουλέψει κανονικά, κι από ένα ακόμα παιδί ξέρω ότι παίζει χωρίς πρόβλημα. Τώρα πολύ δεν το έχω ψάξει για να σου πω σίγουρα εάν υπάρχει κάποιο bug.

το πλαίσιο το δίνει με το και με Destinator PN αλλά έχει βγει έκδοση 6.1, σωστά;

Εάν το πάρεις από το Πλαίσιο το αναβαθμίζεις δωρεάν σε 6.1 από το site της ngi.

Με την Ελληνική ROM δεν υπάρχει software που να αναγνωρίζει γραφή. Μπορείς βέβαια να βάλεις κάποιο ξεχωριστά, π.χ. το penreader. Στην Αγγλική ROM έχει 3 προεγκατεστημένα προγράμματα για αυτή τη δουλειά, το καθένα με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας. Να σου θυμίσω πως η αλλαγή ROM από Ελληνική σε Αγγλική γίνεται αρκετά εύκολα.

Αρχικά, καλησπέρα σε όλους.

Σκεφτόμουν εδώ και μερικό καιρό να αγοράσω ένα ppc αλλά να πω την αλήθεια κανένα δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Δεν συγκέντρωνε κανένα κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που ήθελα. Μέχρι που εμφανίστηκε το X500 (εισάγετε ηχητικό εφέ εδώ αν θέλετε :p )

Ήμουν ανάμεσα στο Χ500 και στο Μ700 λόγω του πληκτρολογίου που έχει αλλά δεν ενθουσιάστηκα και τόσο με την εμφάνισή του, και διαβάζοντας όλο το thread εδώ μπορώ να πω ότι πλέον έχω μια κλίση προς το πρώτο. Όταν με το καλό αγοράσω θα είναι το πρώτο μου ppc και βλέποντας ότι τα περισσότερα bugs πλέον δεν υφίστανται (με τις αναβαθμίσεις, τροποποιήσεις κτλ.) ή όταν υπάρχουν, υπάρχουν και κάποιες αντίστοιχες προτάσεις/λύσεις είμαι σίγουρη ότι θα τα βγάλω πέρα. Το πολύ, πολύ να αρχίζω να σας βομβαρδίζω με τις ερωτήσεις μου μέχρις ότου με βαρεθείτε και σταματήσετε να μου δίνετε σημασία. :)

Επίσης να ρωτήσω αν το πήρατε με το Destinator ή αν το βρήκατε από…αλλού. Γιατί το πλαίσιο το δίνει με το και με Destinator PN αλλά έχει βγει έκδοση 6.1, σωστά;

Αυτά θυμάμαι προς το παρόν αλλά μάλλον θα ακολουθήσουν κι άλλα…

Η Ελληνική ROM δεν υποστηρίζει MSN και στην Αγγλική παίζει με Wifi. ¨Οσο για το Destinator η γνωμη μου είναι να πάρεις το X500 μαζί με το Destinator PN. Μπορείς στην συνέχεια μέσα από την NGI να κατεβάσεις το 6.1 δωρεαν:rolleyes: :rolleyes:

Η Ελληνική ROM δεν υποστηρίζει MSN και στην Αγγλική παίζει με Wifi. ¨Οσο για το Destinator η γνωμη μου είναι να πάρεις το X500 μαζί με το Destinator PN. Μπορείς στην συνέχεια μέσα από την NGI να κατεβάσεις το 6.1 δωρεαν:rolleyes: :rolleyes:

Υποστηρίζει κανονικότατα η Ελληνική ROM το MSN live και από όσο είχα δοκιμάσει πριν αλλάξω σε Αγγλική, λειτουργούσε και μια χαρά με wifi...

Υποστηρίζει κανονικότατα η Ελληνική ROM το MSN live και από όσο είχα δοκιμάσει πριν αλλάξω σε Αγγλική, λειτουργούσε και μια χαρά με wifi...

Ετσι, το Windows Live είναι καλύτερο και με περισότερες δυνατότητες από το MSN της Αγγλικής ROM. :p

@ panospap

Backup παίρνεις, επαναφορά από backup έχεις κάνει ? Γιατί εμένα και άλλους δύο μας πούλησε. :rolleyes:

Ευπειθώς αναφέρω ότι με έχουν "πουλήσει" και τα δυο back up προγράμματα (και το Spb και το Sprite) οπότε με κανένα δεν είσαι σίγουρος. Εννόω δηλ. ότι απέτυχαν να επαναφέρουν πλήρως το σύστημα, μαζί με το file system. Κάπου στο τέλος κολούσαν...

Ήθελα να ρωτήσω εσείς που το έχετε δουλέψει και με αλληνική rom και με αγγλική, ποια είναι η γνώμη σας? Ποια είναι η πιο σταθερή?:confused:

Ήθελα να ρωτήσω εσείς που το έχετε δουλέψει και με αλληνική rom και με αγγλική, ποια είναι η γνώμη σας? Ποια είναι η πιο σταθερή?:confused:

Θεωρητικά η Αγγλική, αλλά ίδιες είναι. :p

Πήγαινε εδώ: http://www.vijay555.com/index.php?Releases:VJPhoneShortcuts και κατέβασε το cab που έχει. Άμα δεις θα σου φτιάξει κάποια shortcuts, ένα από αυτά είναι το CallHistory.

Επίσης για να μην παιδεύεσαι με registry μπορείς να βάλεις το softkey applet που θα το βρεις εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1527310#post1527310.

Φιλε Hab, ευχαριστω για την απαντηση

Χαιρετώ όλα τα μέλη του myphone.gr

Εντελώς τυχαία και με ένα μικρό search που έκανα στο google πρός αναζήτηση συσκευών για gps βρήκα πληροφορίες για το Χ500 στο site σας.Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από τις δυνατότητες της συγκεκριμένης συσκευής,αλλά επειδή είναι πάρα πολλές οι σελίδες με απόψεις που έχετε αναπτύξει και δεν πρόκειται να τα καταφέρω μέχρι και την τελευταία σελίδα(ήδη κουράστηκα και μπερδεύτηκα στην 21η)θα μπορούσε κάποιος/οι να μου πεί αν τελικά η συσκευή αξίζει,διότι σκέφτομαι να πάω αύριο να την αγοράσω.Έχω όμως τις επιφυλάξεις μου για το πόσο θα μπορέσω να εξοικειωθώ μαζί της(αν είναι εύκολη ή δύσκολη στην χρήση της),αν αξίζει τα λεφτά της για αυτά που υπόσχεται.Θα έχω προβλήματα με bugs ή αυτά έχουν διορθωθεί;Μπορεί κάποιος να μου πεί τα σημαντικότερα βήματα που πρέπει να κάνω για τις ρυθμίσεις μόλις ενεργοποιήσω την συσκευή ώστε να μην έχω προβλήματα σαν άσχετος που είμαι;

Επειδή όμως δεν είναι το ίδιο να ακούς και να διαβάζεις για ένα gps(και ιδιαίτερα για τους χάρτες) όσο να το δείς στην πράξη θα ήθελα να ζητήσω μια χάρη:αν κάποιος από τους κατοίκους Αθηνών μένει στην Ανατολική Αττική και το διαθέτει,αν είναι εύκολο να βρεθούμε κάπου κοντά ώστε να μπορέσω να το δώ σε πλήρη λειτουργία,γιατί κακά τα ψέμματα δεν είναι και λίγα 700 euro.Είναι μεγάλη απόφαση για μένα τουλάχιστον να προβώ σε μια τέτοια ακριβή αγορά.Παρόλο που επισκέφθηκα το Πλαίσιο στο Mall δεν κατάλαβα και πολλά.

Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο,αλλά θεωρώ ότι όλοι εσείς είστε οι πλέον κατάλληλοι για να με βοηθήσετε!

Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε όταν είναι συνδεδεμένη η συσκευή με bluetooth handsfree το ringtone ν' ακούγεται και από τη συσκευή και όχι μόνο από το ακουστικό?

Δεν το φοράω συνέχεια με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις αφού δεν τις ακούω.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Να συμπληρώσω και εγώ οτι το Windows Live δουλεύει μια χαρά με wi-fi (Ελληνική ROM). Επίσης ο Total Commander εχει ενσωματωμένο Plug-in για σύνδεση με LAN (δίκτυο) ώστε να βλέπουμε απο τη συσκευή μας οτι καταλόγους έχουμε share στο pc μας καθώς και registry editor και ftp client

Υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε όταν είναι συνδεδεμένη η συσκευή με bluetooth handsfree το ringtone ν' ακούγεται και από τη συσκευή και όχι μόνο από το ακουστικό?

Σε μένα χτυπάνε ταυτόχρονα (εχω το Jabra 125) συσκευή και ακουστικό - δεν έχω κάνει κάποιου είδους ρύθμιση γι' αυτό

Σε μένα χτυπάνε ταυτόχρονα (εχω το Jabra 125) συσκευή και ακουστικό - δεν έχω κάνει κάποιου είδους ρύθμιση γι' αυτό

Tαυτόχρονα χτυπάνε και σε εμένα με Jabra BT500. Αν έχεις κάνεις pair σωστά δεν έχεις πρόβλημα, ακόμα κι αν τυχον οι δυό συκευές, PDA + bluetooth handsfree, δεν έχουν βρεθεί, ακούγωντας την κλήση από το κινητό απάντάς με το bluetooth. :)

Χαιρετώ όλα τα μέλη του myphone.gr

Εντελώς τυχαία και με ένα μικρό search που έκανα στο google πρός αναζήτηση συσκευών για gps βρήκα πληροφορίες για το Χ500 στο site σας.Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από τις δυνατότητες της συγκεκριμένης συσκευής,αλλά επειδή είναι πάρα πολλές οι σελίδες με απόψεις που έχετε αναπτύξει και δεν πρόκειται να τα καταφέρω μέχρι και την τελευταία σελίδα(ήδη κουράστηκα και μπερδεύτηκα στην 21η)θα μπορούσε κάποιος/οι να μου πεί αν τελικά η συσκευή αξίζει,διότι σκέφτομαι να πάω αύριο να την αγοράσω.Έχω όμως τις επιφυλάξεις μου για το πόσο θα μπορέσω να εξοικειωθώ μαζί της(αν είναι εύκολη ή δύσκολη στην χρήση της),αν αξίζει τα λεφτά της για αυτά που υπόσχεται.Θα έχω προβλήματα με bugs ή αυτά έχουν διορθωθεί;Μπορεί κάποιος να μου πεί τα σημαντικότερα βήματα που πρέπει να κάνω για τις ρυθμίσεις μόλις ενεργοποιήσω την συσκευή ώστε να μην έχω προβλήματα σαν άσχετος που είμαι;

Επειδή όμως δεν είναι το ίδιο να ακούς και να διαβάζεις για ένα gps(και ιδιαίτερα για τους χάρτες) όσο να το δείς στην πράξη θα ήθελα να ζητήσω μια χάρη:αν κάποιος από τους κατοίκους Αθηνών μένει στην Ανατολική Αττική και το διαθέτει,αν είναι εύκολο να βρεθούμε κάπου κοντά ώστε να μπορέσω να το δώ σε πλήρη λειτουργία,γιατί κακά τα ψέμματα δεν είναι και λίγα 700 euro.Είναι μεγάλη απόφαση για μένα τουλάχιστον να προβώ σε μια τέτοια ακριβή αγορά.Παρόλο που επισκέφθηκα το Πλαίσιο στο Mall δεν κατάλαβα και πολλά.

Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο,αλλά θεωρώ ότι όλοι εσείς είστε οι πλέον κατάλληλοι για να με βοηθήσετε!

Γιάννη καλώς ήλθες στα μέρη μας και θα είναι καλή η διαμονή σου αν προχωρήσεις στην αγορά του Χ500. Τα PDA επειδή έχουν πολλές δυνατότητες απαιτούν προσαρμογή. Μην ανυσηχείς γιά το θέμα της πλοήγησης και φρόντισε να αγοράσεις τη συσκευή πακέτο με το Destinator PN/6. :cool:

Καλά την είχα κλειστή εννοείται. Όταν την επέλεγα ενώ φαινόταν ότι άνοιγε το ξυπνητήρι, δεν ακουγόταν καθόλου. Το θέμα είναι ότι και έτσι που ήμουνα, το πρόγραμμα κολλούσε συνέχεια κι επειδή δεν είχα και πολύ όρεξη για άλλα μη ξυπνήματα το έβγαλα...

Ειχα το ιδιο προβλημα αλλα με τη προηγουμενη εκδοση του προγραμματος.Στο site της εταιρίας εχει μια beta εκδοση την 2.7.2

Βαλτην πανω στη προηγουμενη που ειναι registered και θα εισαι ΟΚ..

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

• The title was changed to ETEN Χ500