voidjava Δημοσιεύτηκε October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2006 Πήρα μια usb bluetooth συσκευή για να μεταφέρω αρχεία από το κινητό μου στο pc και αντίστροφα. Από το κινητό βρίσκω το pc και στέλνω. Από το pc όμως δεν βρίσκω το κινητό για να στείλω. Έχω το Sony Ericsson P800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Τι Bluetooth έχεις και τι software χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Πήρα μια usb bluetooth συσκευή για να μεταφέρω αρχεία από το κινητό μου στο pc και αντίστροφα. Από το κινητό βρίσκω το pc και στέλνω. Από το pc όμως δεν βρίσκω το κινητό για να στείλω. Έχω το Sony Ericsson P800. Δοκίμασες να κάνεις δεξί κλίκ πάνω στο αρχείο που θες να στείλεις και να επιλέξεις Sent To -> Bluetooth; Εκεί, αν δεν σου εμφανίζει το όνομα του κινητού σου, μπορείς να του πεις να κάνει μια αναζήτηση για να βρει το κινητό. Μην ξεχνάς επίσης ότι το κινητό θα πρέπει να είναι ανιχνεύσιμο (και μάλλον αυτό είναι το πρόβλημά σου) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. October 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Η συσκευή bluetooth είναι η: MDU-0005USB της level one. Το software που χρησιμοποιώ υπήρχε μαζί με τη συσκυή usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Τα δοκίμασες αυτά που σε πρότεινε ο zxr?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. October 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 κάνω κανονικά δεξί κλίκ και sent bluetooth, αλλά δεν μπορεί να βρει το p800. Το bluetooth το έχω ανοιχτώ από το κινητό. Δεν γνωρίζω την επιλογή ανιχνεύσιμο ή οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidjava Δημ. October 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Τελικά ήταν μη ανιχνεύσημο. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts