yiannis64 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Εγω μαλλον ειμαι ενας απο τους λιγους πια που το εχουν ακομη. Δεν το χρησιμοποιω πια , αλλα το εχω και που και που το ανοιγω , αν και θελει πια καινουργια μπαταρια γιατι κραταει 2 3 ωρες και δεν φορτιζει και κανονικα. Θα του παρω μαλλον σαν ενα τελευταιο δωρο απο εμενα σε αυτο το ανεπαναληπτο κινητο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Εγω μαλλον ειμαι ενας απο τους λιγους πια που το εχουν ακομη. Δεν το χρησιμοποιω πια , αλλα το εχω και που και που το ανοιγω , αν και θελει πια καινουργια μπαταρια γιατι κραταει 2 3 ωρες και δεν φορτιζει και κανονικα. Θα του παρω μαλλον σαν ενα τελευταιο δωρο απο εμενα σε αυτο το ανεπαναληπτο κινητο:) μην το λες αυτό φίλε μου. Και εγώ έχω το κινητό σε άριστη κατάσταση και στο κουτάκι του παρακαλώ. Το κακό είναι ότι απο ένα σημείο και μετά δεν άναβε η οθόνη του (μάλλον έχει χαλάσει η καλωδιοταινία που μετάφερε το σήμα στη οθόνη απο το άνοιξε-κλείσε). Πάντως λειτουργεί (λογικά) κανονικότατα. την εποχή του πάντως ήταν απλά ένα ΤΡΟΜΕΡΟ τηλέφωνο :) Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Βαλτε κ μενα στο group τον κατοχων mpx220. :lol::lol: Ακομα λειτουργικο, χωρις σημαδια χρησης κ με 2 μπαταριες παρακαλω. :p Βεβαια τωρα το χω σαν 2ο κινητο αλλα ακομα κ μετα απο 4 χρονια παραμενη πολυ καλο κινητο. edit. (tempo αν ψαξεις στο ebay υπαρχουν καλωδιοταινιες) Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2009 Καλα που ξαναποσταρα δηλαδη στο topic και ξυπνησε λιγο το topic μετα απο καιρο. Μπαταρια γνησια εκτος απο ιντερνετ μαλλον θα βρω σε κανεναν Γερμανο? Η τελικα να αγορασω απο ιντερνετ να ξεμπερδευω. Επισης πως μπορουμε να μαθουμε ποιο ηταν το τελευταιο firmware , και πρεπει να παει σε motorola να περαστει? και κοστος? Αντε να το ξυπνησουμε λιγο το θεμα , αφου τελικα υπαρχουν παιδια που το εχουν ακομη και το χρησιμοποιουν αλλος λιγο αλλος πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Για ρίξε μια ματιά και στο mobile-parts.com.gr ... Μπορεί να έχει κάτι. Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Για ρίξε μια ματιά και στο mobile-parts.com.gr ... Μπορεί να έχει κάτι. Θα το κοιταξω. Ευχαριστω πολυ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregmits Δημ. April 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2009 Εγώ μπαταρία βρήκα στο e-bay και πολύ φθηνά μάλιστα, αλλά ακόμα δεν κατάφερα να το φορτίσω. Μάλλον πρόβλημα στο φορτιστή ή και στην υποδοχη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varna Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Γιατί να μπείτε σε αυτήν την διαδικασία αφού κυκλοφορεί ακόμα καινούργιο σε χαμηλή τιμή στο http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&mode=search&subcats=Y&type=extended&avail=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&cid=172&q=mpx200 Τα έξοδα και ο κόπος δεν συμφέρει!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Γιατί να μπείτε σε αυτήν την διαδικασία αφού κυκλοφορεί ακόμα καινούργιο σε χαμηλή τιμή στο http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&mode=search&subcats=Y&type=extended&avail=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&cid=172&q=mpx200 Τα έξοδα και ο κόπος δεν συμφέρει!!!:D Φιλε μου δεν κυκλοφορει εδω και αρκετο καιρο , γιατι απλα η Motorola δεν το παραγει πλεον!!! Ακομη και αυτο που ποσταρες , που ειναι το ΜΡΧ200 , εχει σταματησει να κυκλοφορει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varna Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Φιλε μου δεν κυκλοφορει εδω και αρκετο καιρο , γιατι απλα η Motorola δεν το παραγει πλεον!!! Ακομη και αυτο που ποσταρες , που ειναι το ΜΡΧ200 , εχει σταματησει να κυκλοφορει. Δεν ξέρω αν το παράγει ακόμα η MOTOROLA αλλά το σίγουρο είναι ότι είναι καινούργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Δεν ξέρω αν το παράγει ακόμα η MOTOROLA αλλά το σίγουρο είναι ότι είναι καινούργια. Σου ξαναλεω , εχεις ποσταρει το MPX200 και εδω ειμαστε στο φορουμ του MPx220. Οσο για το καινουργιο , ειναι σχετικοτατο......εκτος αν εχει μεινει απο στοκ , πραγμα απιθανο επισης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts