Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδη δεν εχει κοσμο το Qtek forum,θα γραφω εδω για τις αποριες μου μιας και βλεπω οτι υπαρχει μεγαλη κινηση και αρκετη γνωση.:) (no offense προς κανεναν!)

Εχει στην καρτα μνημης ενα φακελο που λεγεται Files to be deleted.Μεσα εχει ολο μικρα αρχεια .tmp Mπορω να τα σβησω αυτα?

ΜΑΧ.

Επειδη δεν εχει κοσμο το Qtek forum,θα γραφω εδω για τις αποριες μου μιας και βλεπω οτι υπαρχει μεγαλη κινηση και αρκετη γνωση.:) (no offense προς κανεναν!)

Εχει στην καρτα μνημης ενα φακελο που λεγεται Files to be deleted.Μεσα εχει ολο μικρα αρχεια .tmp Mπορω να τα σβησω αυτα?

Όλα τα αρχεία .tmp από όλα τα λειτουργικά windows μπορούν σβηστούν άφοβα.

Kalhspera se olous. paidia eimai kainourgios sto forum alla diabazw edw kai kairo tis apanthseis pou dinete stous katoxous MPX220 pou den gnwrizoun kai tosa polla oso eseis kai shmera mphka kai egw sto forum.

Hthela na rwtisw pws ginetai na orisw sthn ekswterikh othonh tou MPX220 eikona ws wallpaper ektos apo tis proegkatestimenes.

Euxaristw.

Keep up the good work.

Όλα τα αρχεία .tmp από όλα τα λειτουργικά windows μπορούν σβηστούν άφοβα.

Ευχαριστω πολυυυ!:D

ΜΑΧ.

Geia se olous paidia.

Ksafnika kai eno prin ligo kairo eperna kanonika MMS, mou erxetai sms na paw se selida kai na dw apo ekei to MMS.

Exei kaneis kamia idea?

Πιθανότατα χάθηκαν οι ρυθμίσεις. Δοκίμασε να τις κάνεις άλλη μια φορά και όλα θα είναι ΟΚ, φαντάζομαι!

Kalhspera se olous. paidia eimai kainourgios sto forum alla diabazw edw kai kairo tis apanthseis pou dinete stous katoxous MPX220 pou den gnwrizoun kai tosa polla oso eseis kai shmera mphka kai egw sto forum.

Hthela na rwtisw pws ginetai na orisw sthn ekswterikh othonh tou MPX220 eikona ws wallpaper ektos apo tis proegkatestimenes.

Euxaristw.

Keep up the good work.

Βάλε την εικόνα που θέλεις στο φάκελο \Storage\My Documents\ExtLCD.

Tip: Για καλύτερο αποτέλεσμα κάνε την εικόνα resize με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σου και προσάρμοσέ την στις διαστάσεις της εξωτερικής οθόνης (96x64)

Μετά από το μενού Ρυθμίσεις>Ρυθμίσεις Τηλεφώνου μπορείς να την επιλέξεις!

Hello,

μια ερωτησούλα.Πως κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

μονο με master reset αλλα εχει σαν συνεπεια να χασεις επαφες που εχεις στο τηλ και οτι προγραμματα εχεις βαλει εσυ δηλαδη με λιγα λογια το κινητο γινετε οπως το αγορασες

Παιδια σκεφτομαι να βαλω τα WM5 στο κινητο.Μου ειπε φιλος απο το site oτι τα εβαλε στο mpx200 και ειναι μια χαρα.Αν τα βαλω και δε δουλεψουν μετα πως σωζουμε την κατασταση?Υπαρχει μεγαλο ρισκο?Υπ'οψην οτι εμενα ειναι Τ-mobile εκδοση το 8100 αρα δεν εχω τεχνικη υποστηριξη στην Ελλαδα...:worry: :O
ΜΑΧ.

Παιδια σκεφτομαι να βαλω τα WM5 στο κινητο.Μου ειπε φιλος απο το site oτι τα εβαλε στο mpx200 και ειναι μια χαρα.Αν τα βαλω και δε δουλεψουν μετα πως σωζουμε την κατασταση?Υπαρχει μεγαλο ρισκο?Υπ'οψην οτι εμενα ειναι Τ-mobile εκδοση το 8100 αρα δεν εχω τεχνικη υποστηριξη στην Ελλαδα...:worry: :O

συγνωμη αλλα δεν καταλαβα να βαλεις τα wm5.0 που σε mpx220????????????????

Οχιιιιιιι!Εγω εχω το Tmobile SDA(Qtek 8100).Απλα ειπα να ρωτησω εδω γιατι στο qtek forum υπαρχει ελαχιστη κινηση και δε μου λυνονται οι αποριες!:D ;)
ΜΑΧ.

Αγαπητοι φίλοι, καλημερα και χρονια πολλα, Την προηγούμενη Πεμπτη, προσπαθώντας να αποσυνδέσω το τηλ. απο το καλώδιο, κατι επαθε το κινητο και δεν ανοιγει καθολου, ουτε καν φορτιζει (κλειστο το τηλ.), δοκιμασα να κανω Format τιποτα, εχω ενα τηλεφωνο νεκρο, εχθες το πηγα στη motorola, στην Πανεπιστημιου αλλα δεν μου ειπαν καλα πραγματα, μαλλον παω για άλλο. το ερωτημα μου ειναι να αγορασω παλι το ίδιο η να περιμενω να βγει κανενα καλύτερο;; το q για παράδειγμα..
It&C My Company Dpt

Αγαπητοι φίλοι, καλημερα και χρονια πολλα, Την προηγούμενη Πεμπτη, προσπαθώντας να αποσυνδέσω το τηλ. απο το καλώδιο, κατι επαθε το κινητο και δεν ανοιγει καθολου, ουτε καν φορτιζει (κλειστο το τηλ.), δοκιμασα να κανω Format τιποτα, εχω ενα τηλεφωνο νεκρο, εχθες το πηγα στη motorola, στην Πανεπιστημιου αλλα δεν μου ειπαν καλα πραγματα, μαλλον παω για άλλο. το ερωτημα μου ειναι να αγορασω παλι το ίδιο η να περιμενω να βγει κανενα καλύτερο;; το q για παράδειγμα..

:blink: Tι λες βρε παιδί μου... Δηλαδή τι έγινε; Δε σου εξήγησαν; Έτσι ξαφνικά;

Εγώ πάντως μετά από τέτοια εμπειρία δε θα έπαιρνα πάλι το ίδιο τηλέφωνο. Και σίγουρα αν περιμένεις λίγο θα βγουν κάποια ανώτερα μοντέλα.

:blink: Tι λες βρε παιδί μου... Δηλαδή τι έγινε; Δε σου εξήγησαν; Έτσι ξαφνικά;

Εγώ πάντως μετά από τέτοια εμπειρία δε θα έπαιρνα πάλι το ίδιο τηλέφωνο. Και σίγουρα αν περιμένεις λίγο θα βγουν κάποια ανώτερα μοντέλα.

Mου είπαν οτι ισως εγινε καποιο βραχυκυκλωμα!, Απιστευτο βέβαια, αλλα ετσι είπαν.

Το κακο ειναι οτι εχω συνηθησει με windows mobile thl. και μου κακοφαίνεται το Symbian που είχα.Nokia 3230..

It&C My Company Dpt

καλημερα

βασικα και να εγινε αυτο ρωτησες εαν στο καλυπτη η εγγυηση ?

ειναι σιγουρο πως εγινε βραχυκυκλωμα?

να σου πω εγω τι θα εκανα

1)θα κοιταγα για εγγυηση

2)θα το πηγενα και αλλου να το κοιταξουν οχι απαραιτητα σε Motorola (π.χ 9volto)

3)και τελικα εαν δεν γινοταν κατι θα επαιρνα ενα αλλο με λειτουργικο w.m 5.0 φυσικα εδω τιθετε και το θεμα των χρηματων (350 ευρω και πανω)

ολα ειναι στη κριση σου

Καλησπερα.. Παιδια συγνωμη αν η ερωτηση μου εχει απαντηθει σε προηγουμενα αλλα επειδη δεν το βρισκω με μια πρωτη ματια που εριξα, μηπως ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να αλλαξω το path αποθηκευσης των μηνυματων κ mms απ το γνωστο "messaging" σε καποιον καταλογο στην καρτα μου ετσι ωστε να μην χανονται καθε που κανω hard reset το κινητο ή περνωντας μια νεοτερη rom?

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

καλημερα

βασικα και να εγινε αυτο ρωτησες εαν στο καλυπτη η εγγυηση ?

ειναι σιγουρο πως εγινε βραχυκυκλωμα?

να σου πω εγω τι θα εκανα

1)θα κοιταγα για εγγυηση

2)θα το πηγενα και αλλου να το κοιταξουν οχι απαραιτητα σε Motorola (π.χ 9volto)

3)και τελικα εαν δεν γινοταν κατι θα επαιρνα ενα αλλο με λειτουργικο w.m 5.0 φυσικα εδω τιθετε και το θεμα των χρηματων (350 ευρω και πανω)

ολα ειναι στη κριση σου

Lene oti den einai fysikh blabh kai oti den kalyptetai apo egyhsh,8a to paw kai sto 9volto, na dw, bebaia an moy pei kanena megalo poso, den 8a kanw episkeyh, fysika 8a parw allo thl, me wm5, kanena qtek 8300 h 8310 isws.

It&C My Company Dpt

Παιδια με το αλλο θεμα με τα πληκτρα που καμια φορα δεν γραφουν γραμματα και πρεπει να κλεισουμε και να ξανανοιξουμε το κινητο εχει βρεθει καποια λυση τελικα?

Εχει αναφερθει και απο την my_immortal αν θυμαμαι καλα.

Καταλαβατε τι εννοω ετσι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια με το αλλο θεμα με τα πληκτρα που καμια φορα δεν γραφουν γραμματα και πρεπει να κλεισουμε και να ξανανοιξουμε το κινητο εχει βρεθει καποια λυση τελικα?

μια προχειρη λυση που δεν πιανει σε ολους βεβαια ειναι να βγεις στην αρχικη σελιδα και να ξαναμπεις στα μηνυματα.:)

(εμενα πιανει)

Saitassssssssssssssssssss:!:

ενημερωσε μας βρε για το ποτε θα εχουμε τα WM2005 και νεα firmware:p

Επίσης χωρίς να βγεις από τα μηνύματα, πάτα το "μενού" επέλεξε π.χ. "εισαγωγή κειμένου" και "ακύρωση". Σε μένα πάντα πιάνει...

scos :innocent: