Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το είχα πάθει αυτό όταν είχα βάλει το city alarms για τσέκαρε το. Αν το έχεις βάλει και εσύ τότε πήγαινε στο city alarms και κάνε disable την επιλογή digital fonts θα φτιάξει το πρόβλημα με τα fonts.

μπράβο φίλε μου είχες απόλυτο δίκιο, τελικά δεν έφταιγε το XBar.

Που να φανταστώ ότι αλλού ήταν το πρόβλημα!

ευχαριστώ!!!:)

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε.

Φίλε saitas, σίγουρα δεν είναι έτσι. Για παράδειγμα, η καταχώρηση "Γραφείο" που φαίνεται στην εικόνα έχει 3 αριθμούς...

Φίλε psampa, έχεις δίκιο, "σκότωσα" το ArcCallerID και πραγματικά, το τηλέφωνο δείχνει αυτό που λέει το manual!!! Καί μπορεί η εξωτερική οθόνη να μην παίζει σαν viewfinder (μικρό το κακό, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ), όμως σίγουρα δεν έχει άλλες επιπτώσεις στην λειτουργία του τηλεφώνου?

Πάντως, εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση που κάποιες, σπανιότατες, φορές το τηλέφωνο έδειχνε την οθόνη του manual. Κι αυτό μέσα στην ίδια μέρα, χωρίς να έχω σταματήσει το ArcCallerID και χωρίς να έχω κάνει reboot.

Ίσως να είναι κάποιο bug, ίσως πάλι να έιναι θέμα έκδοσης (είμαι ακόμα στην 1.36, φίλε tempo, τι έκδοση έχει το κινητό σου?).

Ευχαριστώ πάντως για την πολύτιμη βοήθεια.

σωστα sorry που εδωσα λαθος απαντηση

σωστα sorry που εδωσα λαθος απαντηση

Κανένα πρόβλημα φίλε saitas, μην ανησυχείς.

Επίσης, διάβασα ότι αν δεν τρέχει το ArcCallerID, δεν μπορεί να έχει κανείς φωτογραφία κατά την εισερχόμενη κλήση. Υπάρχουν όμως και άλλες εφαρμογές που κάνουν αυτήν την δουλειά, όχι? Δεν δοκίμασα κάτι σχετικά μ' αυτό, δεν εχω φωτογραφίες στις επαφές, ούτε νομίζω να έχω ποτέ. Πάλι μικρό το κακό!

Χρόνια πολλά και καλά χριστούγεννα σε όλους!

με ποιόν τρόπο "σταματάμε" μια εφαρμογή που τρέχει (φυσικά απο αυτές που δεν είναι ορατές)?

εννοώ να την σταματήσουμε και να μην ξαναφορτώσει ποτέ.

και μια ερώτηση ακόμη (γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα!). Όταν ανοίγει και όταν κλείνει το τηλέφωνο παίζει δύο χαρακτηριστικούς ήχους (moto_startup.wav και moto_end.wav νομίζω - είναι στον κατάλογο windows). Αυτοί οι ήχοι είναι εντελώς απαράδεκτοι και θέλω να τους αλλάξω. Το θέμα είναι ότι ούτε σβήνουν ούτε αλλάζουν όνομα έτσι ώστε να βάλω άλλους στην θέση τους ή να απαλλαγώ εντελώς απο αυτούς.

Έχετε καμια λύση?

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!!!!!!!!!!!

(Επέστρεψα κι εγώ, μαζί με το πνεύμα των Χριστουγέννων! :))

τις καλυτερες ευχες και απο μενα.μακαρι ο αη βασιλης να μας φερει το καλυτερο firmware σε λιγες μερες και να λυσει ολα μας τα προβληματα με το MPX220:lol:

τις καλυτερες ευχες και απο μενα.μακαρι ο αη βασιλης να μας φερει το καλυτερο firmware σε λιγες μερες και να λυσει ολα μας τα προβληματα με το MPX220:lol:

ποια προβλήματα???

μήπως ζητάμε πάρα πολλά απο το κινητό?

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

ποια προβλήματα???

μήπως ζητάμε πάρα πολλά απο το κινητό?

ενα δυνατοτερο εξωτερικο ηχειο που ακομα δεν διορθωθηκε με την τελευταια εκδοση του firmware.

κινητο πηρα και εσκασα και 300ευρω.δεν πηρα παντοφλα των 50.αρα και περιμενω να ειναι Α_Ψ_Ε_Γ_Α_Δ_Ι_Α_Σ_Τ_Ο

εαν ηταν εσκαγα για το Qtek την παντοφλα μια 350αρα και ειχα καλυτερο ηχειο.αλλα δεν ηθελα παντοφλα και PPC αλλα ΚΙΝΗΤΟ.στην τελικη βγηκε με καλυτερο μεγαφωνο το QTEK που εινια PPC απο το 220 που ειναι ΚΙΝΗΤΟ.

δεν λεω........κανει πολλα πραγματα για κινητο αλλα αντι να προσεξουν πρωτα τις βασικες λειτουργιες ενος κινητου απλα ειπαν να το κανουν ενα μετριο ALL AROUND.ας ειχε το Qtek μικροτερο μεγεθος και θα εβλεπες ποιος θα επαιρνε το μεγαλυτερο κομματι τις πιτας.:(

ενα δυνατοτερο εξωτερικο ηχειο που ακομα δεν διορθωθηκε με την τελευταια εκδοση του firmware.

κινητο πηρα και εσκασα και 300ευρω.δεν πηρα παντοφλα των 50.αρα και περιμενω να ειναι Α_Ψ_Ε_Γ_Α_Δ_Ι_Α_Σ_Τ_Ο

εαν ηταν εσκαγα για το Qtek την παντοφλα μια 350αρα και ειχα καλυτερο ηχειο.αλλα δεν ηθελα παντοφλα και PPC αλλα ΚΙΝΗΤΟ.στην τελικη βγηκε με καλυτερο μεγαφωνο το QTEK που εινια PPC απο το 220 που ειναι ΚΙΝΗΤΟ.

δεν λεω........κανει πολλα πραγματα για κινητο αλλα αντι να προσεξουν πρωτα τις βασικες λειτουργιες ενος κινητου απλα ειπαν να το κανουν ενα μετριο ALL AROUND.ας ειχε το Qtek μικροτερο μεγεθος και θα εβλεπες ποιος θα επαιρνε το μεγαλυτερο κομματι τις πιτας.:(

Εντάξει, κανέναν δε θα έβλαπτε ένα δυνατότερο ηχείο και μια καλύτερη κάμερα, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος... Και μιας που είναι Χριστούγεννα, ας αγαπήσουμε το κινητό μας με τα ελαττώματά του!! :lol:

By the way, δοκίμασε αντί για mp3 να βάλεις ήχο κλήσης ένα wma. Εγώ είδα τη διαφορά.

με ποιόν τρόπο "σταματάμε" μια εφαρμογή που τρέχει (φυσικά απο αυτές που δεν είναι ορατές)?

εννοώ να την σταματήσουμε και να μην ξαναφορτώσει ποτέ.

και μια ερώτηση ακόμη (γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα!). Όταν ανοίγει και όταν κλείνει το τηλέφωνο παίζει δύο χαρακτηριστικούς ήχους (moto_startup.wav και moto_end.wav νομίζω - είναι στον κατάλογο windows). Αυτοί οι ήχοι είναι εντελώς απαράδεκτοι και θέλω να τους αλλάξω. Το θέμα είναι ότι ούτε σβήνουν ούτε αλλάζουν όνομα έτσι ώστε να βάλω άλλους στην θέση τους ή να απαλλαγώ εντελώς απο αυτούς.

Έχετε καμια λύση?

:( :( :( μέρες που είναι και κανείς δεν μου απαντάει.

Ο ήχος όταν ανοίγει και όταν κλείνει έχει ξυπνήσει άπειρες φορές τον μικρό και μετά τα ακούω κιόλας που παίζω με το τηλέφωνο...:O :O

μπορεις να τα αλλξεις η να τα κανεις να μην ακουγονται

με registry editor κανεις

HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sounds\PowerOnWave

on = 1

Sound = MOTO_Startup.wav

HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sounds\Shutdown

on = 1

Sound = MOTO_Powerdown.wav

εαν θες να μην ακουγονται θα βαλεις τα on=0

και εαν θες να τα αλλαξεις βαζεις ηχο στο Storage\Application Data\Sounds

Καλημέρα και χρόνια πολλά,

Έπειτα από λίγο ψάξιμο στο site αλλά και στο google δεν κατάφερα να βρώ απάντηση στο παρακάτω ερώτημα:

Είναι εφικτό να αποθηκεύονται τα mails που γίνονται synchronize από το outlook στην SD card ? Αν ναι πως;

Ευχαριστώ,

Γιάννης

Paidi tha erthei kaneis me mpx220 stn synantisi sthn thessaloniki???

Πότε είναι και που?

scos :innocent:

Saitas ή όποιος γνωρίζει! τι λες πότε θα εχουμε και εμεις (MPx220) WM5 για το κινητάκι μας?

έχεις καμιά ενημέρωση?????

Saitas ή όποιος γνωρίζει! τι λες πότε θα εχουμε και εμεις (MPx220) WM5 για το κινητάκι μας?

έχεις καμιά ενημέρωση?????

οπως ειπε και ο φιλος razor333 ειναι θεμα χρονου

εγω ενα εχω να πω οτι στα ξενα forum γινετε χαμος και εχουν πεσει με τα μουτρα να βρουν ''εξαγουν'' μια rom συμβατη για το mpx 220 ,ειμαι σε διαρκη παρακολουθηση και ετσι να ειστε σιγουροι οτι θα ειμαστε απο τους πρωτους που θα το μαθουμε και θα την εχουμε

:) :)

Να εισαι καλα φιλε saitas περιμενουμε ολοι με αγωνια την στιγμη που θα εχουμε mpx220 με wm2005.

Χρονια πολλα και καλη χρονια!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε ολους & χρονια πολλα.

Ειμαι απο τα ατομα που κρατάνε ενα κινητο για τουλάχιστον 2μιση-3 χρόνια.Ήρθε η στιγμή να κάνω αγορα μετα το παροχυμένο Siemens ST-55 που με συντροφευσε για αρκετό καιρό, παρόλο που τελικα δεν έμεινα ικανοποιημένος απο την αγορά αυτη.

Μέχρι κ πριν 2 μήνες είχα πείσει τον εαυτό μου για το MPx220 μέχρι που βρέθηκα μπροστά στο Eten M-600.Σχεδόν το ερωτεύτηκα, ίσως κ περισσότερο, λόγω των δυνατοτήτων που υπόσχεται, οπως touchscreen, μεγαλύτερη οθόνη, ταχυτατη CPU,wmobile2005, απλές SD καρτες & όχι mini-SD, +++ (το μέγεθος ενός κινητού δε με απασχολεί ιδιαιτερα).

Το πρόβλημα είναι οτι για το MPx220 έχω επιχορήγηση απο Cosmote και απλά δίνω 200Ε.Το ETEN δεν έχει εμφανιστει ακομα στο Ελλάντα, οπότε θα το αγόραζα απο το εξωτερικο (τελικη τιμη κομπλε 520Ε).

Φυσικά σαν φοιτητής θα χρειαστεί κάνα διμηνο ακόμα για να μαζέψω τα επιπλέον λεφτά για το ETEN απο το υστέρημα.

*Εάν ήσασταν στη θέση μου, έχοντας ήδη εμπειρια με το MPx220, θα περιμένατε το διμηνο το επιπλέον ή είστε τόσο ικανοποιημένοι που θα το αγοράζατε για άλλη μια φορα (αν δεν το είχατε ήδη αγορασει);

*Θεωρείτε ακριβό το ETEN ή σαν PDA το βρίσκεται αρκετα value for money για αυτό που είναι;(ειδικα σε σχεση με τα κινητα της HTC που τα "βαράνε" πολυ).Μιλάμε & μια διαφορα στην τιμη μεταξύ των σχεδον τα διπλα χρηματα!Αξίζει;

6/1 stn aristotelous me vas. irakliou....

Tha ertheis???

Αν προλάβω φίλε μου γιατί τρέχω με τη δουλειά αυτό το διάστημα. Τι ώρα? Πάντως δε βλέπω κινητοποίηση από άλλους Σαλλλονικίούς

σαν κι εμάς στο forum.

Καλησπέρα σε ολους & χρονια πολλα.

Ειμαι απο τα ατομα που κρατάνε ενα κινητο για τουλάχιστον 2μιση-3 χρόνια.Ήρθε η στιγμή να κάνω αγορα μετα το παροχυμένο Siemens ST-55 που με συντροφευσε για αρκετό καιρό, παρόλο που τελικα δεν έμεινα ικανοποιημένος απο την αγορά αυτη.

Μέχρι κ πριν 2 μήνες είχα πείσει τον εαυτό μου για το MPx220 μέχρι που βρέθηκα μπροστά στο Eten M-600.Σχεδόν το ερωτεύτηκα, ίσως κ περισσότερο, λόγω των δυνατοτήτων που υπόσχεται, οπως touchscreen, μεγαλύτερη οθόνη, ταχυτατη CPU,wmobile2005, απλές SD καρτες & όχι mini-SD, +++ (το μέγεθος ενός κινητού δε με απασχολεί ιδιαιτερα).

Το πρόβλημα είναι οτι για το MPx220 έχω επιχορήγηση απο Cosmote και απλά δίνω 200Ε.Το ETEN δεν έχει εμφανιστει ακομα στο Ελλάντα, οπότε θα το αγόραζα απο το εξωτερικο (τελικη τιμη κομπλε 520Ε).

Φυσικά σαν φοιτητής θα χρειαστεί κάνα διμηνο ακόμα για να μαζέψω τα επιπλέον λεφτά για το ETEN απο το υστέρημα.

*Εάν ήσασταν στη θέση μου, έχοντας ήδη εμπειρια με το MPx220, θα περιμένατε το διμηνο το επιπλέον ή είστε τόσο ικανοποιημένοι που θα το αγοράζατε για άλλη μια φορα (αν δεν το είχατε ήδη αγορασει);

*Θεωρείτε ακριβό το ETEN ή σαν PDA το βρίσκεται αρκετα value for money για αυτό που είναι;(ειδικα σε σχεση με τα κινητα της HTC που τα "βαράνε" πολυ).Μιλάμε & μια διαφορα στην τιμη μεταξύ των σχεδον τα διπλα χρηματα!Αξίζει;

Φίλε Gathul, κατ'αρχήν δεν πρέπει να συγκρίνεις το mpx με PDA, σαφώς το 2ο έχει περισσότερες δυνατότητες, άσχετο που και τα δύο φοράνε windows. Όσο για τα wm5.0 είναι θέμα χρόνου όπως λέει και ο saitas να βγουν και για το mpX220. Αφού δεν σε απασχολεί το μέγεθος πάρε το ΕΤΕΝ τα χρήματα δεν μου φαίνονται πολλά για PDA. Από την άλλη το mpX220

με 200e είναι η καλύτερη πρόταση από άλλα κινητά και smartphone με αυτά που προσφέρει τόσο στη διασκέδαση όσο στην επικοινωνία και σε επαγγελματικές εφαρμογές.

Αν προλάβω φίλε μου γιατί τρέχω με τη δουλειά αυτό το διάστημα. Τι ώρα? Πάντως δε βλέπω κινητοποίηση από άλλους Σαλλλονικίούς

σαν κι εμάς στο forum.

Stis 19:00 ela.... ante na exw kai kapoio gnwsto

Λοιπόν. Σήμερα πήρα το κινητό..

Πρέπει:

α.Να βάλω τις επαφές μου

β.Να δω τι πρέπει να κάνω διότι ο συνομιλητής μου ακούγεται μπάσος (ξέρω ξέρω διαβασμα στο forum)

γ.Να ξεκινήσω να εισάγω χρήσιμα προγράμματα.

Αρα...κάποιος θα ακούσει πολλές ερωτήσεις.!