Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά δοκίμασα τα πάντα και δεν κατεβαίνει με τίποτα ολόκληρο.

Με το Getright/LeechGet δεν μπορεί να κατέβει γιατι το link κάνει redirect και κατεβάζουν τη σελίδα και όχι το αρχείο. Με τον explorer δεν κατεβαίνει ολόκληρο...

Πειτε μου please τι να κάνω γιατί το θέμα αρχίζει να γίνεται ενοχλητικό....

Ευχαριστώ.

με firefox δοκιμασες ?

παντως δεν ξερω τι μπορει να φταιει δοκιμασε ξανα καππια στιγμη θα κατεβει

το σιγουρο ειναι οτι δεν εχει προβλημα το αρχειο

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

με firefox δοκιμασες ?

παντως δεν ξερω τι μπορει να φταιει δοκιμασε ξανα καππια στιγμη θα κατεβει

το σιγουρο ειναι οτι δεν εχει προβλημα το αρχειο

Δεν έχω το Mozzila...

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το κατεβάσω αλλιώς?

Εχει φτάσει μεχρι 90% αλλα και πάλι διακόπηκε...

Τι μπορεί να φταίει?

Τα έχω κατεβάσει από 10 φορές το καθένα.

Απο χτες βράδυ κατεβάζω και ακόμα δεν έχω ούτε ένα ολόκληρο...

Γεια σε όλους! Ψιλοχάθηκα λίγο... Λοιπόν μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ότι εμείς που θέλουμε να βάλουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια για ήχους κλήσης, μπορούμε να το κάνουμε αν τα σώσουμε σε μορφή .wav ή ακόμη καλύτερα σε .wma. Παίζουν σχεδόν στη διπλάσια ένταση απ'ότι τα .mp3. Έτσι κι αλλιώς με τη χωρητικότητα δεν έχουμε πρόβλημα.:D
scos :innocent:

Γεια σε όλους! Ψιλοχάθηκα λίγο... Λοιπόν μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ότι εμείς που θέλουμε να βάλουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια για ήχους κλήσης, μπορούμε να το κάνουμε αν τα σώσουμε σε μορφή .wav ή ακόμη καλύτερα σε .wma. Παίζουν σχεδόν στη διπλάσια ένταση απ'ότι τα .mp3. Έτσι κι αλλιώς με τη χωρητικότητα δεν έχουμε πρόβλημα.:D

πως το κάνουμε?

καλημέρα,

έχετε περάσει στο PC το Active Sync 4.1 ή όχι?

ρωτάω γιατί στο site της microsoft λέει

"ActiveSync 4.1 is the latest sync software release for Windows Mobile 5.0 devices."

συνεργάζεται κανονικά με το mpx220 ή όχι?

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

καλημέρα,

έχετε περάσει στο PC το Active Sync 4.1 ή όχι?

ρωτάω γιατί στο site της microsoft λέει

"ActiveSync 4.1 is the latest sync software release for Windows Mobile 5.0 devices."

συνεργάζεται κανονικά με το mpx220 ή όχι?

φιλε μου συνεργαζεται αψογα και το ελληνικο επισης ,

αναφερει η Microsoft οτι κανει και για windows mobile 5.0

πως το κάνουμε?

εαν εχεις audio encoder τοτε ειναι απλα μετατρεπεις το Mp3 σε wav και μετα το πετας χυμα στη καρτα sd οχι σε φακελο

σου προτεινω το mp3 cutter θα το βρεις στο gmail (κανει και για να κοβεις τα τραγουδια)

Ή γενικά με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου. Εγώ για παραδειγμα τα φτιάχνω στο cool edit.
scos :innocent:

Καλησπέρα σε όλους.

Ζήτησα ανανέωση συμβολαίου από την Cosmote και μου είπαν ότι την συσκευή πρέπει να την πάρω από τον Γερμανό. Από τις αρχές του μήνα έχω ζητήσει το mpx220 και μόλις σήμερα μου είπαν ότι αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει, γιατί η Motorola το απέσειρε από την αγορά!!!

Ισχύει αυτό; Έχετε ακούσει κάτι; Δυστυχώς η Cosmote συνεργάζεται μόνο με τον Γερμανό :cry:

το μήνυμα αυτό έχει ως κύριο αποδέκτη τον saitas άλλα αν γνωρίζουν και οι υπόλοιποι ας μου λύσουν μια απορία.

λοιπόν, μπαίνω στο γνωστό gmail (ας είναι καλά που μας δίνει τόσο χώρο) και θέλω κάποιο πρόγραμμα (πχ το πρόγραμμα που λέει βάλτε το office στο κινητό σας). Με έκπληξη όμως διαπιστώνω ότι το αρχείο που προορίζεται για download δεν είναι τίποτα παραπάνω απο μια εικόνα gif. Αυτό το έχω παρατηρήσει σε αρκετά προγράμματα.

Δεν κάνω κάτι καλά εγώ ή μήπως είναι κάτι άλλο?

ευχαριστώ

Πήρα τηλέφωνο στην Motorola και με διαβεβαίωσαν ότι το mpx220 διατίθεται κανονικά στην αγορά και θα συνεχίσει να διατίθεται. Σε όλα τα καταστήματα του κόσμου, εκτός του Γερμανού, συμπληρώνω εγώ.

Δίκτυο καταστημάτων Γερμανός: Σας συνδέει με... τον τρίτο κόσμο.

Καλησπέρα σε όλους.

Θα μπορούσε ίσως κανείς να βοηθήσει σε κάτι?

Υποτίθεται ότι όταν γίνεται εισερχόμενη κλήση, το τηλεφωνο δείχνει μια οθόνη που έχει το όνομα του καλούντος, τον αριθμό του και το είδος του αριθμού (κινητό, εργασία κλπ). Τουλάχιστον έτσι λέει το manual όπως φαίνεται και στην πρώτη εικόνα.

Το δικό μου τηλέφωνο όμως δείχνει την οθόνη που φαίνεται στην δεύτερη εικόνα! Και το περίεργο είναι ότι σπάνια, σπανιότατα, δείχνει την οθόνη που θα έπρεπε κανονικά να δείχνει, χωρίς όμως να εχω αλλάξει κάτι.

Και όπως καταλαβαίνεται, μερικές φορές είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να ξέρουμε από που ακριβώς γίνεται η κλήση όταν έχουμε πολλούς τηλεφωνικούς αριθμούς στην ίδια επαφή. Η άλλη λύση είναι να κάνω πολλαπλές καταχωρήσεις όταν κάποιος έχει πολλούς αριθμούς - οι περισσότεροι βέβαια έχουν!

Έχει συμβεί ή συμβαίνει σε κανέναν το ίδιο?

Άν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

φιλε μου εαν προσεξεις η πρωτη εικονα που σου βγαζει το κινητο ειναι απο επαφες που εχεις καταχωρισει στο τηλ ενω η δευτερη οταν εχεις επαφες στη sim

δυστηχως στις επαφες που ειναι στη sim δεν μπορεις να κανεις πολλαπλές καταχωρήσεις ενω στο τηλ μπορεις

αλλα ευτηχως υπαρχουν προγραμματα που το λυνουν αυτο το προβλημα

βασικα δεν ξερω εγω προσωπικα να σου πω κατι περι αυτου

το μονο που ξερω απο προσωπικη εμπειρια σε αλλα ειδη ειναι οτι ο γερμανος ειναι χαλια μα πολυ χαλια

το μήνυμα αυτό έχει ως κύριο αποδέκτη τον saitas άλλα αν γνωρίζουν και οι υπόλοιποι ας μου λύσουν μια απορία.

λοιπόν, μπαίνω στο γνωστό gmail (ας είναι καλά που μας δίνει τόσο χώρο) και θέλω κάποιο πρόγραμμα (πχ το πρόγραμμα που λέει βάλτε το office στο κινητό σας). Με έκπληξη όμως διαπιστώνω ότι το αρχείο που προορίζεται για download δεν είναι τίποτα παραπάνω απο μια εικόνα gif. Αυτό το έχω παρατηρήσει σε αρκετά προγράμματα.

Δεν κάνω κάτι καλά εγώ ή μήπως είναι κάτι άλλο?

ευχαριστώ

κατι δεν κανεις σωστα η μαλλον δεν βλεπεις οτι εχει επιλογη για το αρχειο νακ κανεις κιλκ εκει που σου δειχνω με το βελακι:) :)

Παιδευομαι εδω και μερες να συνδεσω το MPX220 με υπηρεσιες GPRS αλλα τζιφος . Αρχισα να υποψιαζομαι οτι ισως να εχει καποιο προβλημα το κινητο με τον Δεκτη GPRS

Παλια με το MPX200 ( !! ) εβλεπα συνεχως στην Οθονη το γνωστο " G " που ουσιαστικα εδειχνε την υπαρξη GPRS σε μια περιοχη αλλα με το MPX220 δεν το βλεπω . Δεν θυμαμαι αν υπηρχε ενδειξη με την παλια ROM και θελω να αποφυγω να ξαναφλασαρω το κινητο απλα για δοκιμη

Σε εσας το " G " υπαρχει μονιμα ?? Ιδεες και προτασεις ευπροσδεκτες :)

κατι δεν κανεις σωστα η μαλλον δεν βλεπεις οτι εχει επιλογη για το αρχειο νακ κανεις κιλκ εκει που σου δειχνω με το βελακι:) :)

τελικά είχες δίκιο. Δεν είχα προσέξει ότι έπρεπε να κάνω κλικ στο συγκεκριμένο σημείο:)

φιλε μου εαν προσεξεις η πρωτη εικονα που σου βγαζει το κινητο ειναι απο επαφες που εχεις καταχωρισει στο τηλ ενω η δευτερη οταν εχεις επαφες στη sim

δυστηχως στις επαφες που ειναι στη sim δεν μπορεις να κανεις πολλαπλές καταχωρήσεις ενω στο τηλ μπορεις

εδώ νομίζω ότι κάνεις λάθος. Εγώ έχω τις επαφές μου στο τηλέφωνο (με πολλαπλές καταχωρήσεις και πάρα πολλά πεδία) άλλα όταν με καλούν βλέπω μόνο την δέυτερη οθόνη. Μήπως είναι καμια ρύθμιση που μας έχει ξεφύγει?

Και εγω είχα το ίδιο πρόβλημα. Και εμένα οι επαφές είναι στο κινητό και φυσικά έχουν πολλούς αριθμούς το καθένα. Τελικά αν "σκοτώσεις" την εφαρμογή ArcCallerID με τον task manager τότε θα σου δείχνει αυτό που λέει το manual. Να σημειωθεί ότι αν δεν τρέχει το ArcCallerID δεν μπορεί να δουλέψει η εξωτερική οθόνη σαν viewfinder. Επίσης μπορείς να σβήσεις το αντιστοιχο link από το Storage\windows\startup και δεν θα ξαναφορτώνεται σε κάθε επανεκκίνηση.

Ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε.

Φίλε saitas, σίγουρα δεν είναι έτσι. Για παράδειγμα, η καταχώρηση "Γραφείο" που φαίνεται στην εικόνα έχει 3 αριθμούς...

Φίλε psampa, έχεις δίκιο, "σκότωσα" το ArcCallerID και πραγματικά, το τηλέφωνο δείχνει αυτό που λέει το manual!!! Καί μπορεί η εξωτερική οθόνη να μην παίζει σαν viewfinder (μικρό το κακό, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ), όμως σίγουρα δεν έχει άλλες επιπτώσεις στην λειτουργία του τηλεφώνου?

Πάντως, εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση που κάποιες, σπανιότατες, φορές το τηλέφωνο έδειχνε την οθόνη του manual. Κι αυτό μέσα στην ίδια μέρα, χωρίς να έχω σταματήσει το ArcCallerID και χωρίς να έχω κάνει reboot.

Ίσως να είναι κάποιο bug, ίσως πάλι να έιναι θέμα έκδοσης (είμαι ακόμα στην 1.36, φίλε tempo, τι έκδοση έχει το κινητό σου?).

Ευχαριστώ πάντως για την πολύτιμη βοήθεια.

Ζήτησα να μου στείλει το κινητό η Vodafone επειτα απο αναβάθμιση του συμβολαιου μου.

Οπότε σας προετοιμάζω ..Θα ακολουθησουν πολλές ερωτήσεις...!!!!!

(Αφού βέβαια κανω search .Μην τρομάζετε..!)

Kalhspera paidia.

Sugnwmh gia ta greeklish alla o upologisths m den exei ellinika fonts:mad:

Antumetopizw ena megalo problhma me to kinhtaki mas. Edw kai liges meres ,h camera stamathse na leitourga xwris kanena logo.Otan thn anoigw,anoigei to programma alla ekei pou eprepe na deixnei thn eikona deixnei mono mauro...

epishs ,afou thn anoi3w, to kinhto den antapokrinete grhgora sta plhktra pou patw.Prepei eite na thn kleisw eite na thn kanw minimize.dokimasa hard reset alla den ekane tpt:(

Mhpws exei kapoios kamia idea?

Efxaristw

Kalhspera paidia.

Sugnwmh gia ta greeklish alla o upologisths m den exei ellinika fonts:mad:

Antumetopizw ena megalo problhma me to kinhtaki mas. Edw kai liges meres ,h camera stamathse na leitourga xwris kanena logo.Otan thn anoigw,anoigei to programma alla ekei pou eprepe na deixnei thn eikona deixnei mono mauro...

epishs ,afou thn anoi3w, to kinhto den antapokrinete grhgora sta plhktra pou patw.Prepei eite na thn kleisw eite na thn kanw minimize.dokimasa hard reset alla den ekane tpt:(

Mhpws exei kapoios kamia idea?

Efxaristw

δοκιμασε να βγαλεις και την μπαταρια και την SIM.επισης αναψε το χωρις SIM.

ανοιξε το ξανα και δες:confused:

παιδιά καλησπέρα,

έχω ένα πρόβλημα. Έβαλα στο κινητό το XBar. Λειτουργεί (νομίζω) κανονικά άλλα δεν δείχνει τους ελληνικούς χαρακτήρες (δείχνει κάτι τετραγωνάκια). Επισης νομίζω ότι μου χάλασε τα fonts (πχ όταν έβλεπα μια εικόνα στο album και απο κάτω γράφει τα στοιχεία της ή όταν ήμουν στην κατάσταση της cameras για να βγάλω φωτογραφίες τα fonts έχουν γίνει πανάσχημα.

Έκανε απεγκατάσταση του XBar άλλα τα άσχημα fonts παρέμειναν. Έχετε καμια ιδέα τι φταίει και κυρίως τι μπορώ να κάνω?

Εγώ το είχα πάθει αυτό όταν είχα βάλει το city alarms για τσέκαρε το. Αν το έχεις βάλει και εσύ τότε πήγαινε στο city alarms και κάνε disable την επιλογή digital fonts θα φτιάξει το πρόβλημα με τα fonts.