Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, θα ήθελα λοιπόν και εγώ τον κωδικό για το Gmail αν είναι δυνατό.

Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σου για κάποια προγράμματα που είδα εδω και εκεί και αν ξέρεις που μπορώ να τα βρω...

1) XTND pc SYNC για συγχρονισμό με το outlook

2) Smart movie για μετατροπή video

3) Keep track για παρακολουθηση bank accounts

4)Personal vehicle manager

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

νέος πλέον στο mpx220 (το πήρα σήμερα).

θα μπορούσα να έχω και εγώ έναν κωδικό για το gmail?

ευχαριστώ, υπολογίζω στην βοήθεια σας γιατί απο ότι είδα απο το λίγο που σκάλισα το τηλέφωνο δεν έχει καμια σχέση με τα άλλα.

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Εχει βρει κανείς λύση για το ζήτημα της απελευθέρωσης της τρέχιυσας μνήμης? Έχω παρατηρήσει ότι χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές του κινητού μου καταναλώνεται όλο και περισσότερη μνήμη άσχετα με το αν τις κλείνω (μέσω Xbar 2.0) με αποτέλεσμα μετά από χρήση μισής μέρας να πρέπει να κάνω reset για να απελευθυρώσει την αχρησιμοποίητη μνήμη. Δοκίμασα 2 προγραμματάκια που υποτίθεται ότι κάνουν αυτή τη δουλειά (oxios hibernate, SP TM free memory) αλλά τζίφος. Έχει βρει κανείς καμιά λύση?

Παιδιά ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1144681#post1144681

Θα πάθετε πλάκα αν το δοκιμάσετε.

τα credits στον ayan

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Έχω παρατηρήσει ότι χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές του κινητού μου καταναλώνεται όλο και περισσότερη μνήμη άσχετα με το αν τις κλείνω (μέσω Xbar 2.0) με αποτέλεσμα μετά από χρήση μισής μέρας να πρέπει να κάνω reset για να απελευθυρώσει την αχρησιμοποίητη μνήμη

Μπορεις να δοκιμασεις με το AutoClean Function του XBar ( παρατεταμενο Hold # )

Απο την αλλη νομιζω οτι καποια εφαρμογη σου ειναι "πειραγμενη" ή εχει καποιο Bug και εχεις "Memory Leak" . Δεν εχω παρατηρησει κατι παρομοιο εκτος αν εχω για μερες το κινητο ανοικτο και με βαρια χρηση βλεπω οτι αρχιζει να γινεται "βαρυ" οποτε με Restart επανερχεται

ερώτηση μάλλον άσχετη άλλα πιστέψτε με συμβαίνουν τρελά πράγματα.

Όταν κλείσω το "καπάκι" (διπλώσω το τηλέφωνο) σταματάνε οι κλήσεις έτσι?

Γιατί αυτός που πήρα τηλέφωνο μου είπε ότι με άκουγε ακόμη και όταν είχα κλείσει το "καπάκι"

εγώ είμαι ο τρελός ή αυτός?

Τελικα με το hard reset που του εκανα πριν απο λιγο του κινητου λυθηκαν πολλα bug και καποια αλλα προβληματα και κολληματα που ειχε με κυριοτερο το battery pack pro που τελικα εσβησε επιτελους.

Βεβαια ξαναπερασα ολες τις φωτογραφιες τους ηχους και τις επαφες απο την αρχη αλλα οχι και τοσο δυσκολα.

Ας ειναι καλα το P.C και το bluetooth.Το active synh. δεν μπορω να πω οτι με βοηθησε και τοσο.

Ισως να μην ξερω κι εγω και τοσο καλα να το λειτουργω.

Ουφ!!! Τα ειπα και ξεθυμανα.

Ευχαριστω. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα,

χρησιμποιώ το Outlook Express στο PC και έχω πάρα πολλά στοιχεία στο Address Book του (όνομα, επίθετο, τηλ κλπ). Υπάρχει τρόπος να περάσω αυτά τα στοιχεία στις "Επαφές" του mpx220?

Sorry άν έχει απαντηθεί άλλα έψαξα και δεν βρήκα κάτι!

Καλησπερα και απο μενα..

Συναντω ενα προβλημα με την εφαρμογη IA Sim Manager στην οποια και καλα "ταχα μου - ταχα μου" μπορω να αντιγραφω τις επαφες μου απο τον καταλογο του κινητου στην sim. Ωστοσο αυτο δεν ειναι εφικτο και δεν γνωριζω το γιατι.. Προσπαθησα επισης και με αλλες εφαρμογες (μεσω PC) που κατεβασα απ το gmail αλλα και παλι εγινε αντιγραφη μερικων απ τον καταλογο στη sim. Καποιες επαφες μαλιστα οταν τις κανω μεμονομενα αντιγραφη απ τον τηλ. καταλογο στη sim φαινεται οτι τις αντιγραφη αλλα τελικα τζιφος. Το εχει ψαξει κανεις? Επισης στην αρχη νομιζα οτι αντιγραφονται μονο επαφες με λατινικους χαρακτηρες αλλα οπως διαπιστωσα στην πορεια αντιγραφονται και καποιες επαφες στα ελληνικα αλλα οχι ολες. Επισης δοκιμασα να αντιγραψω επαφη με ονομα λιγοτερο απο 14 χαρακτηρες (ειτε ελληνικα, ειτε αγγλικα) και με μονο ενα τηλεφωνο στην καταχωρηση της επαφης αλλα κ παλι τιποτα..

Αν γνωριζει κανεις κατι περι τουτου ας μπει στον κοπο να μου απαντησει..

Ευχαριστω..

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Καλησπερα και απο μενα..

Συναντω ενα προβλημα με την εφαρμογη IA Sim Manager στην οποια και καλα "ταχα μου - ταχα μου" μπορω να αντιγραφω τις επαφες μου απο τον καταλογο του κινητου στην sim. Ωστοσο αυτο δεν ειναι εφικτο και δεν γνωριζω το γιατι.. Προσπαθησα επισης και με αλλες εφαρμογες (μεσω PC) που κατεβασα απ το gmail αλλα και παλι εγινε αντιγραφη μερικων απ τον καταλογο στη sim. Καποιες επαφες μαλιστα οταν τις κανω μεμονομενα αντιγραφη απ τον τηλ. καταλογο στη sim φαινεται οτι τις αντιγραφη αλλα τελικα τζιφος. Το εχει ψαξει κανεις? Επισης στην αρχη νομιζα οτι αντιγραφονται μονο επαφες με λατινικους χαρακτηρες αλλα οπως διαπιστωσα στην πορεια αντιγραφονται και καποιες επαφες στα ελληνικα αλλα οχι ολες. Επισης δοκιμασα να αντιγραψω επαφη με ονομα λιγοτερο απο 14 χαρακτηρες (ειτε ελληνικα, ειτε αγγλικα) και με μονο ενα τηλεφωνο στην καταχωρηση της επαφης αλλα κ παλι τιποτα..

Αν γνωριζει κανεις κατι περι τουτου ας μπει στον κοπο να μου απαντησει..

Ευχαριστω..

εισαι σιγουρος οτι εχει προβλημα η εφαρμογη ?

δοκιμασες με το jeyomobilecompanion?

εγω που το εκανα δεν ειχα κανενα προβλημα με τις επαφες ,ολες μου πηγαν στη sim

ξερεις ποσες επαφες δεχεται η sim σου ισως εχεις φτασει στο οριο

καλησπέρα,

χρησιμποιώ το Outlook Express στο PC και έχω πάρα πολλά στοιχεία στο Address Book του (όνομα, επίθετο, τηλ κλπ). Υπάρχει τρόπος να περάσω αυτά τα στοιχεία στις "Επαφές" του mpx220?

Sorry άν έχει απαντηθεί άλλα έψαξα και δεν βρήκα κάτι!

κοιτα στις ρυθμισεις του Activsych

ανοιξε το activsych και πατα εργαλεια μετα επιλογες στη καρτελα επιλγες συγχρονισμου πατα ρυθμισεις και τσεκαρε το συγχρονισμος ολων των επαφων μου

ερώτηση μάλλον άσχετη άλλα πιστέψτε με συμβαίνουν τρελά πράγματα.

Όταν κλείσω το "καπάκι" (διπλώσω το τηλέφωνο) σταματάνε οι κλήσεις έτσι?

Γιατί αυτός που πήρα τηλέφωνο μου είπε ότι με άκουγε ακόμη και όταν είχα κλείσει το "καπάκι"

εγώ είμαι ο τρελός ή αυτός?

εχεις την επιλογη να δεχεσε κληση οταν ανοιγεις το καπακι ??

δες το και απενεργοποιησετο

εισαι σιγουρος οτι εχει προβλημα η εφαρμογη ?

δοκιμασες με το jeyomobilecompanion?

εγω που το εκανα δεν ειχα κανενα προβλημα με τις επαφες ,ολες μου πηγαν στη sim

ξερεις ποσες επαφες δεχεται η sim σου ισως εχεις φτασει στο οριο

Το δοκιμασα αλλα κ παλι τπτ... H sim ειναι εντελως αδεια κ παιρνει 220 επαφες.. Ωστοσο κ με αυτο το προγραμμα παλι δεν καταφερα να κανω τπτ.. :-(

Το δοκιμασα αλλα κ παλι τπτ... H sim ειναι εντελως αδεια κ παιρνει 220 επαφες.. Ωστοσο κ με αυτο το προγραμμα παλι δεν καταφερα να κανω τπτ.. :-(

περιεργο εγω που το εκανα τωρα δεν εχω προβλημα και μαλιστα με οτι χαρακτηρες θες ηταν γραμμενες η επαφες μου.μηπως εαν δοκιμασεις με αλλη sim να δεις τι γινετε

περιεργο εγω που το εκανα τωρα δεν εχω προβλημα και μαλιστα με οτι χαρακτηρες θες ηταν γραμμενες η επαφες μου.μηπως εαν δοκιμασεις με αλλη sim να δεις τι γινετε

Το εχω δοκιμασει με μια sim που εχω κ που ειναι με συμβολαιο αλλα κ με μια αλλη με καρτα απλη.. Και οι 2 ηταν της cosmote.. Αλλα δεν πιστευω σε αυτο να φταιει ι εταιρια..

Το εχω δοκιμασει με μια sim που εχω κ που ειναι με συμβολαιο αλλα κ με μια αλλη με καρτα απλη.. Και οι 2 ηταν της cosmote.. Αλλα δεν πιστευω σε αυτο να φταιει ι εταιρια..

δοκιμασε μετο jeyomobilecompanion να κανεις τις επαφες που ειναι στο τηλ export σε καποιο φακελο στο pc και μετα να να τις κανεις import στη sim απο το pc Που τις εχεις βαλει στο φακελο

Οταν τρεχω το προγραμμα κ παω στο Contacts to SIM μου βγαζει τις επαφες της SIM κ ταυτοχρονα στην μεση την "κλεψυδρα" η οποια ομως δεν φευγει.. Συνεχιζει κ γυρναει συνεχεια οση ωρα κ να αφησω το κινητο ανοιχτο.. Ωστοσο επιλεγω της επαφες κ οταν του λεω να τις μεταφερει στην καρτα μου λεει οτι ειναι γεματη η καρτα ενω στην καρτα δεν εχω καμια επαφη..

Τις εκανα export τις επαφες σε αρχειο αλλα μετα οταν παω να τις κανω import με οδηγει μονο στην phone memory και δεν μου εχει επιλογη για sim card.. Τι κανω λαθος?

Καλησπέρα,

προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση στο mpx220 αλλά κόλλησα στα .rar αρχεία που περιέχουν τα "κομμάτια" της Rom.

Δηλαδή, μπήκα στο Gmail, κατέβασα τα 3 αρχεια 1.49 eng part* καθώς και το Motorola update wizard αλλά μόλις προσπαθώ να ανοίξω τα αρχεία με το Winrar μου βγάζει σφάλματα και δεν τα αποσυμπιέζει...

Ξέρει κανείς τι να κάνω?

Φίλε saita αν με ακούς ή μάλλον αν με βλέπεις δώσε μία λύση.

Έχω μία αναβάθμιση που περιμένει τη βοηθειά σας!

(Τα σφαλματα που αναφέρει είναι file is corrupted,unexpected end of archive και άλλα).Αποσυμπιέζω πρώτα το part1 αλλά τίποτα. Δοκίμασα να το ξανακατεβάσω αλλά και πάλι τα ίδια....

Ευχαριστώ

Τις εκανα export τις επαφες σε αρχειο αλλα μετα οταν παω να τις κανω import με οδηγει μονο στην phone memory και δεν μου εχει επιλογη για sim card.. Τι κανω λαθος?

καλημερα

απο οτι μπορω να καταλαβω απο αυτα που λες μαλλον εχει προβλημα η sim και ισως το κανει στις sim τις cosmote δεν ξερω δεν ειμαι σιγουρος αλλα για να δεις εσυ οτι σιγουρα δεν εχεις προβλημα θα πρεπει να δοκιμασεις με αλλη sim π.χ. voda h tim εγω εχω voda και δεν εχω τετοιο προβλημα.

Καλησπέρα,

προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση στο mpx220 αλλά κόλλησα στα .rar αρχεία που περιέχουν τα "κομμάτια" της Rom.

Δηλαδή, μπήκα στο Gmail, κατέβασα τα 3 αρχεια 1.49 eng part* καθώς και το Motorola update wizard αλλά μόλις προσπαθώ να ανοίξω τα αρχεία με το Winrar μου βγάζει σφάλματα και δεν τα αποσυμπιέζει...

Ξέρει κανείς τι να κάνω?

Φίλε saita αν με ακούς ή μάλλον αν με βλέπεις δώσε μία λύση.

Έχω μία αναβάθμιση που περιμένει τη βοηθειά σας!

(Τα σφαλματα που αναφέρει είναι file is corrupted,unexpected end of archive και άλλα).Αποσυμπιέζω πρώτα το part1 αλλά τίποτα. Δοκίμασα να το ξανακατεβάσω αλλά και πάλι τα ίδια....

Ευχαριστώ

καλημερα

κατεβασες και τα 3 αρχεια της rom ? κατεβασε τα και κανε αποσυμπιεση σε ενα απο αυτα εαν σου βγαζει περιεργα μηνυματα τοτε δεν εγινε σωστα το downloading .πιστευω να εχεις και τα 3 rar μαζι οταν τα αποσυμπιεζεις .

βαλε και τα 3 σε ενα φακελο και πατα δεξι κλικ σε ενα απο αυτα και επελεξε το extract here .

καλημερα

κατεβασες και τα 3 αρχεια της rom ? κατεβασε τα και κανε αποσυμπιεση σε ενα απο αυτα εαν σου βγαζει περιεργα μηνυματα τοτε δεν εγινε σωστα το downloading .πιστευω να εχεις και τα 3 rar μαζι οταν τα αποσυμπιεζεις .

βαλε και τα 3 σε ενα φακελο και πατα δεξι κλικ σε ενα απο αυτα και επελεξε το extract here .

Προσπαθώ να τα κατεβάσω ,με τον internet explorer αλλά μόλις φτάνει στο 40% σταματά το downloading και μου δείχνει ότι downloading complete αλλά δεν το έχει κατεβάσει όλο.

Τι να κάνω?

Προσπαθώ να τα κατεβάσω ,με τον internet explorer αλλά μόλις φτάνει στο 40% σταματά το downloading και μου δείχνει ότι downloading complete αλλά δεν το έχει κατεβάσει όλο.

Τι να κάνω?

δοκιμασε να κατεβασεις με download manager εαν εχεις αλλα απο οτι εχω δει αυτο ειναι που εχει προβληματα και οχι ο explorer εαν εχεις firefox κατεβασε με αυτον

δοκιμασε να κατεβασεις με download manager εαν εχεις αλλα απο οτι εχω δει αυτο ειναι που εχει προβληματα και οχι ο explorer εαν εχεις firefox κατεβασε με αυτον

Παιδιά δοκίμασα τα πάντα και δεν κατεβαίνει με τίποτα ολόκληρο.

Με το Getright/LeechGet δεν μπορεί να κατέβει γιατι το link κάνει redirect και κατεβάζουν τη σελίδα και όχι το αρχείο. Με τον explorer δεν κατεβαίνει ολόκληρο...

Πειτε μου please τι να κάνω γιατί το θέμα αρχίζει να γίνεται ενοχλητικό....

Ευχαριστώ.