Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω να πω οτι ουτε το πιν δεν μου ζηταει. Ξεκιναει παει μπεινει η αρχικη οθόνη που φορτώνει και κολλάει εκει

καλα μην τρελενεσε δεν χρειαζετε να το πας και στο service ακομα

προσπαθισε να το ανοιξεις χωρις την sim

εαν κανει τα ιδια κανε hard reset πατωντας το κουμπι ανοιγματος και το μλπε κουμπι ταυτοχρονα

εαν κανεις hard reset να μην εχεις την καρτα sim μεσα

υποψη κανοντας αυτο χανονται ολες οι επαφες που ειναι περασμενες στη μνημη του τηλ και οτι προγραμμα εχεις περασει δηλ επαναφερεις το τηλ στην αρχικη του κατασταση οπως το αγορασες (δεν χανεις εγγυηση μην ανησυχης)

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Oson afora to profil, mhpws exeis akoustiko bt kai to blepei kapoia stigmh;aliws mhpws exei strabwsei to lamaki ths ypodoxhs twn akoystikwn kia braxykyklwnei ;(Milaw gia thn eswterikh 8ylikh ypodoxh sto thl)

Ακουστικό bluetooth δεν είχα ποτέ.

Λέτε να έχει στραβώσει το λαμάκι ή να έχει οξειδωθεί (κάτι για το οποίο αποκλείεται να φταίω εγώ γιατί το προσέχω πάρα πολύ και το έχω ένα μήνα σχεδόν, άρα θα είναι ελάττωμα από τη "μάνα του")

Αξίζει να μπω στη διαδικασία του service για αυτό το πρόβλημα, ή να το αφήσω να δω πώς θα εξελιχθεί;

ανοιγεις το φακελο (απο το pc σου) storage>windows>start menou και εκει φτιαχνεις φακελους τους ονομαζεις οπως θες και πετας μεσα τις συντομευσεις καθε προγραμματος

Με αυτό τον τρόπο μπορώ να αλλάξω και τη σειρά με την οποία εμφανίζονται οι συντομεύσεις ή χρειάζεται πρόγραμμα γι αυτό;

Εχω προσεξει το το AutoFlight 2.2.3 εμποδιζει την λειτουργια του Interkey ( ακομα και αν επιλεχθει να μην φορτωνεται κατα την εκκινηση του SP )

Εχει συμβει και σε καποιον αλλο ?

Με αυτό τον τρόπο μπορώ να αλλάξω και τη σειρά με την οποία εμφανίζονται οι συντομεύσεις ή χρειάζεται πρόγραμμα γι αυτό;

οχι για να αλλαξεις την σειρα θα πρεπει να κανεις τα εξης :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Shell\StartMenu\Order

αλλαζεις μονο τα πρωτα 16

βασικα εαν βαλεις το abstactstart σου βαζει πρωτα αυτα που δουλευεις περισσοτερο απο μονο του

οχι για να αλλαξεις την σειρα θα πρεπει να κανεις τα εξης :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Shell\StartMenu\Order

αλλαζεις μονο τα πρωτα 16

βασικα εαν βαλεις το abstactstart σου βαζει πρωτα αυτα που δουλευεις περισσοτερο απο μονο του

Ok! Thanks!

Πάντως όταν είχα προσπαθήσει να το κάνω με το Gstart είχαν γίνει κουλουβάχατα κι έτσι δεν ξέρω αν θα το ξαναεπιχειρήσω.

Ok! Thanks!

Πάντως όταν είχα προσπαθήσει να το κάνω με το Gstart είχαν γίνει κουλουβάχατα κι έτσι δεν ξέρω αν θα το ξαναεπιχειρήσω.

με το abstactstart (ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΟ MENU no3) δεν υπαρχει προβλημα απλα το κανεις εγκατασταση και τιποτα αλλο, ολα τα αλλα ειναι δικη του δουλεια ;) ;)

Παιδιά, πρόβλημα! Μου έρχονται SMS, μου εμφανίζεται στην αρχική οθόνη το μύνημα ότι έχω SMS, αλλά όταν πάω στα μυνήματα, δε βλέπω τίποτα! Αυτή τη στιγμή έχω - υποτίθεται - 3 μυνήματα που δε φαίνονται και έτσι δε μπορώ να τα σβήσω, το δε σηματάκι (φάκελος πάνω αριστερά) στην αρχική οθόνη παραμένει!

Άλλο πρόβλημα: όταν κάνω backup με το Sprite, πάντα μετά την ολοκλήρωσή του, η εξωτερική οθόνη εμφανίζεται ανάποδη (πρέπει να κάνω restart για να διορθωθεί). Γιατί;

Τρίτο πρόβλημα: Σε ορισμένα προγράμματα (π.χ. Weather Center), όταν πάει να κάνει update μέσω GPRS, ξεκινάει και στο ένα τρίτο σταματάει σα να έχει κολλήσει. Από εκείνη τη στιγμή το πρόγραμμα δε λειτουργεί και το κινητό δουλεύει πολύ αργά. Υπάρχει τρόπος να κάνω soft reset όπως στα PPC;

Τέταρτο πρόβλημα (και σημαντικότερο): Από το Remove Programs υποτίθεται ότι μπορώ να αφαιρέσω εγκατεστημένα προγράμματα. Αμ δε! Όποιο και αν επιλέξω, συνέχεια μου βγάζει ότι δε μπορεί να απεγκατασταθεί! Γιατί;

Απορία: Αν κάνω Master Reset και μετά restore με το Sprite (αφου προφανώς το ξαναεγκαταστήσω) θα δει τα backups που έχω στην κάρτα μνήμης; Αν ναι, και κάνω κανονικά το restore, αυτό θα επαναφέρει το τηλέφωνο ΑΚΡΙΒΩΣ στην κατάσταση που ήταν (με τα όποια bugs είχαν αφήσει οι προηγούμενες εγκαταστάσεις προγραμμάτων) ή απλά θα μου επαναφέρει τα βασικά αρχεία του συστήματος και τις επαφές/ημερολόγιο/σημειώσεις μου; Αν είναι το πρώτο, τότε το Master Reset δε με βοηθά σε τίποτα.

Απορία 2η: Ποια είναι η επιθυμητή ποσότητα μνήμης (στο τηλέφωνο), ώστε αυτό να παραμένει γρήγορο στο μενού και να μη σέρνεται; Επίσης, πώς είναι δυνατόν να κλείνουμε αυτομάτως τα προγράμματα όταν βγαίνουμε από αυτά. Όταν π.χ. βγήκα (μετά από κόλλημα) από το Weather Center, η ένδειξη της ενεργούς σύνδεσης GPRS (για το update που προσπαθούσα να κάνω) παρέμενε και έπρεπε να κάνω restart για να αποσυνδεθεί!

Τέλος, υπάρχει κάπου η Ελληνική ROM 1.49;

Αποτίμηση (προσωπική) του MPX220:

Μετά από εξοντωτική ενασχόληση με πάνω από 30 συσκευές της ανώτερης τιμολογιακής βαθμίδας, μπορώ να πω ότι το MPX220 με ψιλοαπογοήτευσε. Μπορώ να το συγκρίνω άμεσα με το Panasonic X700, που μου άφησε πάνω-κάτω τις ίδιες εντυπώσεις. Πολύ αργό μενού όταν πιεστεί λίγο, ή όταν του φορτώσεις αρκετά προγράμματα, περίεργα bugs (ότι και να λέγεται για τα symbian, τα windows παραμένουν χειρότερα) και πιο πολύπλοκο μενού (εγώ δεν έχω πρόβλημα, πολλοί όμως σίγουρα θα έχουν). Το Bluetooth δεν υποστηρίζει φωνητική κλήση από το ακουστικό, ενώ η σύνδεση στο internet μέσω laptop είναι από Οδύσσεια μέχρι αδύνατη! Το μόνο που κατάφερα (πάλι μετά από απίστευτες ρυθμίσεις) ήταν να δει το laptop μέσω bluetooth και να μπορώ να χρησιμοποιήσω το ActiveSync (4.1) ασύρματα.

Στα θετικά: η τιμή του, το μέγεθός του (για κινητό με Windows), η εμφάνιση, η οθόνη.

Η κάμερα ποτέ δε με ενδιέφερε σε κινητό (μιας και είμαι σοβαρός φωτογράφος από hobby), οπότε δε θα τη σχολιάσω.

Αν θα πρότεινα την αγορά του; Μόνο σε εκείνον που έχει πολλές επαφές και κάποιες βασικές ανάγκες (λήψη/αποστολή e-mail, πλήρες PIM κλπ.). Αν θέλεις να το φορτώσεις με ό,τι κυκλοφορεί, κοίτα αλλού. Για μένα τα SE P900/910 και από ότι φαίνεται και ο διάδοχός τους (P990) δε μπορούν να συγκριθούν μαζί του μιας και βρίσκονται τουλάχιστον δύο κλάσεις επάνω. Καλύτερα ένα μεταχειρισμένο P900, παρά ένα καινούριο MPX220. Επαναλαμβάνω ότι αυτές είναι προσωπικές απόψεις (κάποιου όμως τρελού με τα ηλεκτρονικά gadgets και δει τα κινητά).

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

αχχχχ μα γιατι τοσα προβληματα

λοιπον εχουμε και λεμε

το να μην σου εμφανιζει τα μηνυματα ειναι κουλο μηπως εχεις πειραξη κατι στις ρυθμισεις των μηνυματων (εαν πρεπει οποσδηπωτε να διαβασεις αυτα τα μηνυματα κατεβασε ενα προγραμμα αναγνωσεις μηνυματων απο το pc )

για το sprite back up δεν ξερω τι γινετε και σου δειχνει την οθονη αναποδα εγω τωρα μολις το εκανα το backup και ειναι ολα κανονικα

η απεγκατασταση των προγραμματων γινετε κανονικα απο το add remove programs του κινητου εκτος εαν εσυ πειραξες κατι .εαν θες να βγαλεις κατι μπορεις και μεσω του activsych

εαν κανεις master reset και backup με το sprite θα επαναφερει τις ρυθμισεις που ειχες αλλοστε υπαρχει μενου στο sprite για το τι θες να κανεις backup (personal data,system data)

η επυθημητη ποσοτητα μνημης δεν οριζετε απο καπου σαφως και οτι προγραμμα δουλευεις τρωει μνημη αλλα δεν νομιζω οτι θα χρειαστη ποτε να δουλεψης ταυτοχρονα 15 προγραμμα .οσο πιο πολυ μνημη εχεις τοσο το καλυτερο.για να κλεινεις τις εφαρμογες που τρεχουν απο πισω υπαρχει το resource manager ειναι απλο .εαν εχεις συνδεθει με gprs για να το αποσυνδεσεις πατα 2-3 φορες το κοκκινο κουμπι κλεισιματος γραμμης ,παλι απλο .τετοια προγραμματα οπως το weather ,fizz, και οτι αλλο απαιτει συνδεση για ενημερωση καλο θα ειναι να το κανεις μεσω internet του pc (connection settings του active sych και επιλογη το "this computer connected to" στο internet .επεισης η συνδεση του κινητου με τον υπολογιστη ειναι πανευκολη (το active sych που εχεις το 4.1 ειναι beta)ειτε μεσω καλωδιου ειτε μεσω bluetooth .οσο για το μενου ειναι και αυτο ευκολο βεβαια εαν καποιος που δεν εχει ξαναπιαση windows mobile το δει θα χαση τη μπαλα αλλα σκεψου οτι οταν ειχαν πρωτοβγει τα symbian τι γινοτανε με το μενου ,βασικα εγω πιστευω οτι σε 2-3 μερες εντατικης ενασχολησης με το μενου μετα θα ειναι παιχνιδακι αρκει να κατανοησεις καποιες βασικες αρχες

βασικα εαν εχεις πειραξη και την registry ισως να εχεις κανει κατι λαθος και γιαυτο σου κανει προβληματα

τελος ολα τα προγραμματα που υπαρχουν δεν χρειαζετε να τα βαλεις στο κινητο σου μην τα θελουμε ολα δικα μας φαντασου οτι προγραμμα κυκλοφορη για τα windows στο pc να τα βαζαμε ολα .λιγα και τα απαραιτητα πρεπει να βαλουμε .εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλο κινητο εχει πολλες δυνατοτητες αρκει να μην πειραζουμε οτι δεν χρειαζετε και να τα κανουμε ολα σωστα χωρις ζορισματα και πιεσεις .εγω εχω καπου 30 εφαρμογες στο κινητο και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την ταχυτητα του και με καλυπτη σε οσες απαιτησεις εχω απο ενα κινητο :)

αλλωστε το τελοιο κινητο δεν βγηκε ακομα ;) ;)

Ευχαριστώ Saitas!

Τη registry δε την έχω πειράξει ποτέ. Μπορεί όμως να την πείραξε κανένα ωραίο theme που έβαλα (π.χ. Windows XP Grid ή κάπως έτσι), αφού μετά από κάτι τέτοια ξεκίνησαν τα προβλήματα. Δε μου είπες αν υπάρχει κάπου η Ελληνική Rom 1.49!

Τα Fizz, Weather κλπ, τι να τα κάνω αν πρέπει να έχω το PC κοντά για κάθε update;

Ευχαριστώ Saitas!

Τη registry δε την έχω πειράξει ποτέ. Μπορεί όμως να την πείραξε κανένα ωραίο theme που έβαλα (π.χ. Windows XP Grid ή κάπως έτσι), αφού μετά από κάτι τέτοια ξεκίνησαν τα προβλήματα. Δε μου είπες αν υπάρχει κάπου η Ελληνική Rom 1.49!

Τα Fizz, Weather κλπ, τι να τα κάνω αν πρέπει να έχω το PC κοντά για κάθε update;

η 1.49 gr δεν υπαρχει πουθενα εκτος απο την motorola εδω στο διαδυκτιο μονο 1.49 eng κυκλοφορει free

για τα theme δεν ξερω (φτιαξε ενα δικο σου στο κατω κατω)

κοιτα για τα fizz ,weather δεν χρειαζετε να κανεις καθημερινα update αφου σου δινουν στοιχεια για 5-6 μερες ε καθε 5 μερες κανε ενα update μεσω του pc ;)

δυστηχως εδω στην ελλαδα εχουμε πολυ ακριβες χρεωσεις :angry: :angry: οσον αφορα το gprs,3g κλπ και γιαυτο σου προτεινα να κανεις Update μεσω pc ;)

Τα στοιχεία μου τα δίνουν για τις επόμενες 4-5 μέρες, όμως έλα που μερικές φορές αυτά μεταβάλλονται καθημερινά (ειδικά σε περιοχές όπως το λεκανοπέδιο, οι προβλέψεις για τον καιρό μπορεί να αλλάξουν και μέσα στην ίδια μέρα!). Όπως καταλαβαίνεις, αν ταξιδεύεις συχνά, για να μην κουβαλάς μαζί σου laptop, χρησιμοποιείς αυτά τα προγράμματα για να είσαι πάντα updated. Για παράδειγμα, το World Mate στο P900, δε με έχει απογοητεύσει ποτέ, όπου και να βρίσκομαι.

File Saita kalimera exeis dokimasei ayto http://www.vieka.com/esql.htm apla rwtaw mipws to exeis dei epidi se vlepw familiar me to kinito egw to exw mia vdomada peripou kai ofeilw na omologisw oti eimai poly efxaristimenos.
N9 Best phone ever

Τα στοιχεία μου τα δίνουν για τις επόμενες 4-5 μέρες, όμως έλα που μερικές φορές αυτά μεταβάλλονται καθημερινά (ειδικά σε περιοχές όπως το λεκανοπέδιο, οι προβλέψεις για τον καιρό μπορεί να αλλάξουν και μέσα στην ίδια μέρα!). Όπως καταλαβαίνεις, αν ταξιδεύεις συχνά, για να μην κουβαλάς μαζί σου laptop, χρησιμοποιείς αυτά τα προγράμματα για να είσαι πάντα updated. Για παράδειγμα, το World Mate στο P900, δε με έχει απογοητεύσει ποτέ, όπου και να βρίσκομαι.

κοιτα το οτι σου ειπα να κανεις update μεσω pc αφορα μονο το χρηματικο θεμα οχι πως δεν μπορεις να κανεις και μεσω gprs

το κινητο μου τελικά έγινε :D :D ! του άλλαξαν μικρόφωνο! (ειχε καει...) ολα μεσα στην εγγυηση (κιόλας έπαθαν πλάκα με το που είδαν ότι ήταν το ασημι!!! :D :D )

τεσπα ολα καλά ! foul τώρα για όλα αυτα που έχει γραψει ο saitas γιατί με το samsumg 720 που είχα για αυτες τις μέρες ξενέρωσα απίστευτα! :D :D

λοιπον ειμαι ετοιμοσ να ανεβασω το δευτερο μεροσ μα τα registry hacks εχει μεσα και για τον ηχο

απο εσας θελω μονο να πειτε εντυπωσεις οσον αφορα την camera και τον ηχο

για να δουμε εαν κανουμε τελικα τιποτα

Φιλε saitas απορω με την υπομονη σου να απαντας σε ολους για τα παντα. Μπραβο. Απορια (χι-χι) ...Καποια αρχεια rar εγκαθιστανται χωρις προβλημα ( αυτα που εχουν .exe κυριως). Με τα αλλα που δεν εχουν .exe αλλα .hml κλπ τι γινεται ; Ειναι πολλες οι φορες που δεν τα διαβαζει το κινητο με τιποτα. Ελπιζω οτι δεν κανω κατι λαθος (ανοιγω το rar στο PC και τρεχω το .exe) οπου το βρω βεβαιως. Ευχαριστω...

Φιλε saitas απορω με την υπομονη σου να απαντας σε ολους για τα παντα. Μπραβο. Απορια (χι-χι) ...Καποια αρχεια rar εγκαθιστανται χωρις προβλημα ( αυτα που εχουν .exe κυριως). Με τα αλλα που δεν εχουν .exe αλλα .hml κλπ τι γινεται ; Ειναι πολλες οι φορες που δεν τα διαβαζει το κινητο με τιποτα. Ελπιζω οτι δεν κανω κατι λαθος (ανοιγω το rar στο PC και τρεχω το .exe) οπου το βρω βεβαιως. Ευχαριστω...

εαν ειναι rar και εχει μεσα .hml απλα βαζεις στο κινητο σου το τελικο αρχειο rar

εαν βαζεις μεσα στο κινητο σου το rar που εινα σε φακελο και παλι σε rar δεν θα το διαβασει

μηπως ξερει κανεις τα παιχνιδια java se ποιο φακελο πρεπει να τα βαλω για να τα τρεξει. και αν γινεται να τα εχω στην καρτα μνημης.

καλησπέρα!

το SKYPE τι είδους πρόγραμμα ειναι?

ειναι σαν τηλέφωνο μεσω internet (voip) αν το έχεις ακουστα! λέει παρα πολύ! ! ! :D

Εγκατέστησα ένα trial του Mobiluck το οποίο κατέβασα από το www.mobiluck.com αλλά επειδή ήταν στα γαλλικά και δεν καταλάβαινα γρι, το απεγκατέστησα. Τώρα όμως το όνομα του τηλεφώνου στο Bluetooth από το ωραιότατο Iris έγινε... )!!

Μια παρένθεση μόνο! :mad: :mad: :mad:

Θέλω να το αλλάξω χωρίς να κάνω master reset και να εισάγω phone's name από το Active Sync. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;;;;;;;;;

Please, please, please, υπάρχει κάποιο προγραμματάκι ίσως που να μπορεί να μου το αλλάξει;; :(