Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Paidia,tha parw auto to fovero kinhto,alla fovamai!Exw mpei se ksena site k lene oti h camera dn einai kalh,den akougetai to akoustiko,kollaei,ktl. Sas parakalw,mporei na mou pei kapoios ti pragmatika einai kalo se auto k ti oxi?EUXARISTW prokatavolika.

η καμερα ειναι ικανοποιητικη την ημερα αλλα το βραδυ εχει προβληματα οσο για το βιντεο ειναι καλο και τραβαει απεριοριστα για το ακουστικο δεν ειδα κανενα προβλημα εγω και για το αν κολλαει εξαρτατε πως το δουλευεις και ποσα προγραμματα εχεις ανοιχτα σκεψου να εισαι στο pc και να ανοιξεις ολα τα προγραματα σου και να τα δουλεψεις χαμος κατα τα αλλα ειναι super

έχετε δει σε κανένα κατάστημα θήκη για ΜΡΧ220 ολόσωμη και όχι οριζόντια θήκη για τη ζώνη. σήμερα για πρώτη φορά μου έπεσε κάτω και εγκαινιάστηκε το πρώτο σημάδι.

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση saitas!Ρε παιδιά,εχω φάει τον κόσμο(επειδη θα το πάρω,δεν υπάρχει περίπτωση) για ονόματα δωρεάν προγραμάτων κ links μαζί!εχω μπει σε μερικά sites,αλλά πολλά από αυτά θελουν λεφτά!ακούς εκει... εντάξει να μην είναι όλα δωρεάν,αλλά όλα σε dollars και euros?κριμα.. Οποιος θέλει ας δώσει τα φώτα του...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

If You Only Knew The Power,Of The Dark Side..

Ευχαριστω πολύ για την απάντηση saitas!Ρε παιδιά,εχω φάει τον κόσμο(επειδη θα το πάρω,δεν υπάρχει περίπτωση) για ονόματα δωρεάν προγραμάτων κ links μαζί!εχω μπει σε μερικά sites,αλλά πολλά από αυτά θελουν λεφτά!ακούς εκει... εντάξει να μην είναι όλα δωρεάν,αλλά όλα σε dollars και euros?κριμα.. Οποιος θέλει ας δώσει τα φώτα του...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

If You Only Knew The Power,Of The Dark Side..

απλα κοιτα στα groups μου εχω κατι λιγα free :alien:

Κ πάλι συγνωμη,αλλά πρεπει να κάνω μερικές ερωτήσεις,nly a few...

1)Το Μpx220 έχει οθόνη 262.000 χρωμάτων ή 65,000?

2)Όταν Γραφετε κ αποστέλετε SMS,το μήνυμα πάει κανονικά ή αποκωδικοποιημένα?Εννοώ,τελικα χρησιμοποιήτε Greek Appls ή το άλλο πρόγραμμα,ή σο τέλος,αναγκάζεστε να στείλετε με greklish?Σας παρακαλώ σημαντικο,από αυτό εξαρτάται αν θα το πάρω....

If You Strike Me Down,I Should Become More Powerful That You Can Possibly Imagine....

το κινητο εχει οθόνη 262.000 χρωμάτων αλλα τα windows δουλευουν με 65000 .σε ολα τα αλλα δουλευει μια χαρα .εαν το παρεις απο εδω ελλαδα θα εχει ελληνικο μενου και δεν θα χρειαστεις κανενα προγραμμα για να στελνεις sms και παει κανονικα το μηνυμα ;)

1) 262.000 ωραιότερη οθόνη που έχω δει σε windows smartphone

2)Όχι στέλνουμε κανονικά μηνύματα με Ελληνικούς 160 χαρακτήρες μέσω του Greek Apps.

:)

EDIT:Με πρόλαβε ο saitas!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Ρε παιδιά έχω βάλει κάποιες υπενθυμίσεις για γενέθλια στο ημερολόγιο και κατα λάθος πάτησα την επιλογή για υπενθύμιση κάθε μήνα. Το αποτέλεσμα είναι το λογικό να εμφανίζονται συνέχεια για κάθε μήνα και έτος. Από την επεξεργασία της υπενθύμισης δεν με αφήνει να διορθώσω το πεδίο αυτό και να το κάνω "κάθε τάδε του έτους". Ξέρει κανείς κάτι? :worry:
scos :innocent:

Ρε παιδιά έχω βάλει κάποιες υπενθυμίσεις για γενέθλια στο ημερολόγιο και κατα λάθος πάτησα την επιλογή για υπενθύμιση κάθε μήνα. Το αποτέλεσμα είναι το λογικό να εμφανίζονται συνέχεια για κάθε μήνα και έτος. Από την επεξεργασία της υπενθύμισης δεν με αφήνει να διορθώσω το πεδίο αυτό και να το κάνω "κάθε τάδε του έτους". Ξέρει κανείς κάτι? :worry:

Exw thn entyposi oti den 8a glytwseis to sbhshmo kai to xanaperasma...

It&C My Company Dpt

Exw thn entyposi oti den 8a glytwseis to sbhshmo kai to xanaperasma...

Η φάση είναι ότι εντάξει τα σβήνω, αλλά αυτά έχουν μπει σε κάθε χρόνο και αυτό θα διαιωνίζεται... Θα γεράσω και θα σβήνω. Πιο παλιά κάτι είχα κάνει και τα πεδία αυτά έγιναν πάλι ενεργά αλλά δεν το θυμάμαι. Ίσως τώρα που πέρασα την 1.43 να μη γίνεται.

Saita κατέβασα από τα group σου το dvd to mobile. Δουλεύει σφαίρα. Ελληνικούς υπότιτλους δέχεται??? :worry:

Η φάση είναι ότι εντάξει τα σβήνω, αλλά αυτά έχουν μπει σε κάθε χρόνο και αυτό θα διαιωνίζεται... Θα γεράσω και θα σβήνω. Πιο παλιά κάτι είχα κάνει και τα πεδία αυτά έγιναν πάλι ενεργά αλλά δεν το θυμάμαι. Ίσως τώρα που πέρασα την 1.43 να μη γίνεται.

Kane Sync me to outlook, dior8wse thn prwth egrafh ekei kai xanakane sync.

kai eisai etoimos

It&C My Company Dpt

Σκέφτομαι να περάσω την 1.47, τώρα έχω την 1.43. Έχει διαφορά? Είναι καλύτερη? γιατί η 1.43 είναι πολύ σταθερή. :O

Ποιά είναι η τελευταία έκδοση firmware?

Με αυτήν την έκδοση πόση ώρα κρατάει η μπαταρία?

Από πλευράς ποιότητας ήχου πως τα πάει?

Από υστήριξει ελληνικών τι παίζει? τα μηνύματα τα στέλνει σαν unicode?

pou blepw poia ekdosi foraei to kinito mou kai pou mporo na brw nees ekdoseis.1xanonte ta elinika?

2 ti kerdizw?

3 mpori na dimiourgi8i problima ?

euxaristo

tosa lefta gia kagkela

tosa kagkela gia ta lefta

Ποιά είναι η τελευταία έκδοση firmware?

Με αυτήν την έκδοση πόση ώρα κρατάει η μπαταρία?

Από πλευράς ποιότητας ήχου πως τα πάει?

Από υστήριξει ελληνικών τι παίζει? τα μηνύματα τα στέλνει σαν unicode?

1.η 1.47 και η 3.50 η ασιατικη

2.νομιζω δεν αλλαζει κατι

3.παιδια εδω μεσα λενε οτι βελτιωνετε ο ηχος

4.υπαρχει προγραμμα για να περασουμε ελληνικα ,ναι τα στελενει σαν unicode

pou blepw poia ekdosi foraei to kinito mou kai pou mporo na brw nees ekdoseis.1xanonte ta elinika?

2 ti kerdizw?

3 mpori na dimiourgi8i problima ?

euxaristo

1.ρυθμισεις > σχετικα εκει που λεει κατασκευαστης

2.ναι με αναβαθμιση χανονται τα ελληνικα

3.ποιοτητα ηχου και αποκρησης κινητου

4δεν εχουμε ακουσει καποιο ιδιαιτερο προβλημα

εκδοσεις rom εδω

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ..ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΦΡΑΓΗ ΚΛΗΣΕΩΝ !!! ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ :

AΠΟ DESIGN EXEI TΡΕΛΛΑΝΕΙ ΚΟΣΜΟ..ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΘΗΛΥΚΟ...

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ SYMBIAN ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ LAUNCHER,ΣΥΝΗΛΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΜΜΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΩ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ Η COSMOTE λΟΓΩ ΝΕΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ..

ΤΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ,ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ HOMESCREEN ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ REGISTRY EDITOR..

AΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ REBOOT ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ,ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ * ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΑΓΓΛΙΚΑ-ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ..

EINAI ΑΨΟΓΟ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ),ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ SMARTPHONE ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ (ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ...)

ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ 160 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΑΝ 1 ΜΗΝΥΜΑ..ΟΛΑ ΟΚ..

VERSION 1.36

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ?

ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΕ BLUETOOTH ΠΑΡΟΥΣΙΑ ?

ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΑΠΟ ΤΟ REGISTRY ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ..ΓΙΟΚ..

,ναι τα στελενει σαν unicode

ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ 160 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΑΝ 1 ΜΗΝΥΜΑ..ΟΛΑ ΟΚ..

VERSION 1.36

τελικά 160 χαρακτήρες/sms ή 70??? :confused: