saitas Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 ΕΚΑΝΑ KAI RESTART ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΑΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ? για δοκιμασε να αλλαξεις τις τοπικες ρυθμισεις πηγενε στις ρυθμισεις και βαλε για γλωσσα αγγλικα και τοπικες ρυθμισεις αγγλικα μετα σαφως θα σου ζητησει restart καντο και ξαναπηγενε παλι κανε το ιδιο και βαλε ελληνικα και στα δυο θα κανεις παλι restart και δες λυθηκε το προβλημα εαν οχι ξαναβαλε το leg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeji Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 to leg?ti einai ayto re file?eimai asxetos me otidipote efarmoges. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeji Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 kai pali tipota.to periergo einai oti den exo valei tipota sto tilefono.kai mia parathrhsh.ta grammata sto sigkekrimeno simio einai poly megalytera apo oti htan sthn arxh.gemizoyn olo to koytaki.lete gia kanena virus?episis erotisi.registry editor poy tha bro?to xreiaozomai oposdhpote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeji Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 enimerotika sas leo oti i grammatoseira poy exo sto \storage\windows\fonts einai mia zlcd.ttf.einai i sosti?mporo na balv alli? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeGooD Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 ΠΑΙΔΙΑ PLEASE ΕΝΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. :w00t: :w00t: :w00t: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Νόμιμος κάτοχος Imate Jasjar :superman: http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=20539 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeji Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 diko mou einai kai to proygoymeno mynhma apla eixe ksexastei loged in enas synadelfos.ena antiviotiko gia to mpx220 loipon.eyxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momomo Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 kane anabathmish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 καταρχην πως εισαι τοσο σιγουρος πως υπαρχει καποιος ιος στο κινητο σου και πως το εβαλες μεσα αφου λες οτι δεν εχεις περασει τιποτα μεσα οσο για τα fonts εκει που λες δεν εχει σχεσει με το τι fonts χρησιμοποιει το κινητο σου εμενα για παραδειγμα ειναι αδειος ο φακελος αρα τι σημενη αυτο .μια λυση για να γινουν ολα οπως πρεπει ειναι να του κανεις hard reset απο εκει και να ξερεις οτι το κινητο σου θα γινει οπως το πηρες και θα χαθουν ολες οι ρυθμισεις και τα μηνυματα σου οι επαφες σου που ειναι καταχωρημενες στο τηλ και οτι προγραμμα εβαλες μεσα αφοτου το πηρες.για να κανεις hard reset καταρχειν φορτισετο καργα μετα κλειστο και βγαλε την sim και την καρτα μνημης εαν εχεις και ανοιξε το πατοντας συγχρονως και το μπλε κουμπι.για οτι προγραμμα θες κοιτα στα groups μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosnio Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 tha mas apantisi kaneis? Παράθεση www.onphoto.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 aksizei kaneis na to agorasei tora? stin siskeuasia exei kai akoustika? metaxeirismeno pou tha vro? εγω πιστευω οτι αξιζει ακομα ,ναι στη συσκευασια εχει και strereo hands free ,μεταχειρισμενο κοιτα εδω η κοιτα εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 tha mas apantisi kaneis? και χαλαρωσε δεν ειναι ολοι εδω ακομα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 τελικα βρηκα ξενο site για αγορα προσοψης και οχι μονο αλλα ξεχωριστα κομματια εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Γιατι ενω πριν οταν ειχα εγκαταστησει κανονικα το activesync εβλεπε κανονικα το κινητο ενω τωρα δεν το βλεπει παρα μονο φορτιζει απ την usb? εχω καθαρισει τις υποδοχες αλλα παλι τπτ.. ξερει κανεις κατι? Ξερει τελικα να μου απαντησει καποιος; Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beg Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Πως ακριβώς πρέπει να ρυθμίσω τα πεδία για ρυθμίσεις Internet, WAP, MMS. Ακόμα δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία της Cosmote για το Internet, ενώ για το WAP είναι ενεργοποιημένες. Το τηλέφωνο έχει προεγκατεστημενες τις Συνδέσεις Δεδομένων Cosmote GPRS, Cosmote Internet, Cosmote MMS και Cosmote WAP Data. Αυτό που δεν ξέρω είναι τι να βάλω στα πεδία : 1. Internet σύνδεση 2. WAP σύνδεση 3. WAP Proxy Μέσα στις Συνδέσεις Δεδομένων στη θέση : Έναρξη \ Ρυθμίσεις \ Συνδέσεις Δεδομένων Επίσης να ρωτήσω αν οι προεγκατεστημενες συνδέσεις είναι σωστές και δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/50078.JPG THE BEST SMARTPHONE !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 προφανως ειναι σωστες γιατι εγω που εχω voda μου δουλευουν μια χαρα τωρα για αυτα που ρωτησες εχουμε και λεμε 1. Internet σύνδεση:cosmote internet 2. WAP σύνδεση:cosmote gprs 3. WAP Proxy:cosmote wap data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ξερει τελικα να μου απαντησει καποιος; οταν λες πριν και τωρα τι εννοεις τι ειχες πριν και τι εχεις τωρα .κανε επαναγκατασταση του activesync τωρα τιποτε αλλο δεν μπορω να σου πω εαν δεν μας πεις τι ακριβως γινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beg Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ευχαριστώ για τα παραπάνω.Στις ρυθμίσεις MMS τί βαζω στα πεδία.Ειδικά στο Αριθμός, Σύνδεση Μέσω και αν πρέπει να κλικάρω το Άμεση Ανάκτηση.Και μια ακόμα ερώτηση για να στέλνω και να παίρνω email στο δικο μου beginfo@in.gr γίνεται αυτο ή όχι. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/50078.JPG THE BEST SMARTPHONE !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 εκει που εισαι πατα μενου και ρυθμισεις mmsc και τσεκαρισε το cosmote και βαλε max.μεγεθος μεγιστο μετα ολοκληρωση και μενου παλι και ορισμος ως προεπιλογη .ναι τσεκαρισε το αμεση ανακτηση τα αλλα αστα οπως ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beg Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Ρε φίλε Saitas μήπως δουλεύεις στη Motorola ; Ευχαριστώ για όλες μέχρι τώρα τις απαντήσεις ότι άλλο χρειαστώ θα ξαναεπανερθω εδώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/50078.JPG THE BEST SMARTPHONE !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 1) έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν γράφουμε με κεφαλαία για τί είναι κουραστικά στην ανάγνωση και είναι σαν να φωνάζεις... 2) ποστ του στυλ ''απαντήστε μου'' , ''άντε ακόμα να δώσετε μια απάντηση'' κτλ θα διαγράφονται άμεσα από εδώ και στο εξής...κανείς δεν είναι αναγκασμένος να σας απαντάει και μάλιστα όποτε θέλετε...η καλή διάθεση των μελών δεν διατίθεται προς εκμετάλευση.. 3) προσπαθείτε please να μην κάνετε τα τόπικς chat...διαβάστε καλά τις συμβουλές και τις απαντήσεις των μελών που σας βοηθούν και προσπαθήστε να γράφετε περιεκτικά και την ουσιά των πραγμάτων...αν νομίζετε ότι εξακολουθείτε να έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα και πιστεύετε ότι κάποιο μέλος μπορέι και θέλει να σας βοηθήσει,προτιμήστε τα pm... ευχαριστώ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Πριν 4-5 μερες ενω μεχρι τοτε ειχα εγκατεστημενο το Activesync εκανα συγχρονισμο μια χαρα με το κινητο κ το PC και ολα ηταν οκ. Ξαφνικα χωρις να αλλαξω κατι επαψε το PC να "βλεπει" το κινητο, να κανει συνδεση δηλαδη. Ωστοσο οταν εκανα απεγκατασταση κ μετα παλι εγκατασταση το activesync δεν πετυχαινω συνδεση, δεν βλεπει το PC το κινητο, ωστοσο οταν συνδεεται στην usb το κινητο μου αναγνωριζεται απ' τον υπολογιστη ως Smartphone MPx220. Καθαρισα τις επαφες αλλα κ παλι τιποτα. Αν ειχε προβλημα το καλωδιο δεν θα επρεπε να μην βλεπει καθολου το τηλεφωνο ο υπολογιστης? Αντ' αυτου, του activesync δηλαδη, υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα που να μπορω να κανω εξερευνηση στο κινητο μου μεσω του υπολογιστη? Ευχαριστω.. Υ.Γ.: Αν χρειαζεται αλλο καλωδιο ποσο περιπου στοιχιζει; Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Nikos_s3 σορρυ για τα μεγαλα ποστ :O εχεις δικιο οπως με το θεμα chat :O :O :oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 aeriko για να δεις το κινητο σου απλα ανοιξε τοεικονιδιο ο υπολογιστης μου και θα το δεις εκει τωρα το αλλο θεμα του καλωδιου δεν μου ερχετε κατι στο μυαλο μου τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklordvader77 Δημ. September 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Paidia,tha parw auto to fovero kinhto,alla fovamai!Exw mpei se ksena site k lene oti h camera dn einai kalh,den akougetai to akoustiko,kollaei,ktl. Sas parakalw,mporei na mou pei kapoios ti pragmatika einai kalo se auto k ti oxi?EUXARISTW prokatavolika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 μηπως λεω μηπως θα θελατε το κινητο σας να εναι ετσι το μενου :wink: κατεβαστε απο το 3 group μου το launcher :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts