btsi Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Κι ομως τα ελληνικα πρεπει να τα βαλει η Μοτορολα οπως ακριβως εκανε και η Qteq στο 8010. Παραθετω απο το σχετικο review στο myphone: "Εδώ πρέπει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο Qtek που είχαμε στα χέρια μας, διάθετε το πρώτο επίσημο firmware με πλήρη ελληνική υποστήριξη σε όλα τα μενού και υπομενού, στα SMS και σε όλες τις... κρυφές του λειτουργίες, μια δημιουργία των τεχνικών της ACE-Hellas χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση." Μαλλον η Μοτορολα Ελλας δεν θεωρει απαραιτητα τα ελληνικα. Ελπιζω τουλαχιστον να μπορουμε να γραψουμε ελληνικα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Μαλλον η Μοτορολα Ελλας δεν θεωρει απαραιτητα τα ελληνικα. Ελπιζω τουλαχιστον να μπορουμε να γραψουμε ελληνικα sms. Συμφωνώ και επαυξάνω! Η Μοτορόλα Ελλάς μας δούλευε για ένα εξάμηνο με τα ελληνικά του mpx200 και στο τέλος τί έκανε; Έβγαλε ένα αστείο προγραμματάκι για τηλ. κατάλογο και μηνύματα! Και όσοι πήραν το κινητό με διαβεβαίωση της εν λόγω εταιρείας ότι θα αναβάθμιζε το κινητό με ελληνικό μενού, το έκαναν σταχτοδοχείο!!! Αν κάνει πάλι το ίδιο λάθος, δεν νομίζω ότι θα την προτιμήσουν πολλοί! Στο κάτω κάτω όταν δίνω 400+€ για να πάρω ένα σοβαρό κινητό, περιμένω τουλάχιστον να έχει ελληνικό μενού και να γράφει ελληνικά! Έλεος πια! Δηλαδή οι υπόλοιπες εταιρείες γιατί έχουν ελληνικά (βλ. SE P910); Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weaponlord Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 An kapoios parei twra ena mpx220,kserei kaneis na pei an aurio-methaurio thelei na balei ta ellhnika tha borei? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaeger Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Τα 2003 δεν έχουν ελληνικά, τα Qtek οφείλουν τα ελληνικά μόνο στην ACE Ελλάς. H motorola δεν "κοιτάει" πολύ Ευρώπη, πόσο μάλιστα την Ελλάδα σαν αγορά. Οι άλλες εταιρείες βάζουν εξ αρχής ελληνικά στα μοντέλα τους, και δεν περιμένουν τους εισαγωγείς να ανακατευτούν. Όσο για τη Μοτορόλα Ελλάς, επειδή είχα και το t720 και το mpx200, δύο φορές έχω περάσει την ίδια αναμονή, με άπειρα threads, στο πρώτο μας δούλευαν για το πακέτο, μετά για την αναβάθμιση σε t720i, και μετά πάλι για το mpx200 τα ίδια. Έχουν πολύ κακές ύπηρεσίες και κάνουν κακές επιλογές, καθυστερούν αφάνταστα τα μοντέλα, τα αξεσουάρ κυκλοφορούν λίγα και αραιά, άσε που το τηλεφωνικό τους κέντρο είναι συχνά ανενημέρωτο. Δυστυχώς τα motorola είναι και καλά και όμορφα τηλέφωνα και γινόμαστε καταδεκτικοί σε αυτές τις υπηρεσίες. Τα ίδια κάνει και η AlphaCopy στον τομέα του service για τα Nokia. Δε σας τα λέω να σας απογοητεύσω, πιστεύω ότι το κινητό αξίζει την αναμονή, ακόμα και χωρίς ελληνικά (προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα έχει). Απλά θέλει γνώση των καταστάσεων και ΥΠΟΜΟΝΗ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsi Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Τα 2003 δεν έχουν ελληνικά, τα Qtek οφείλουν τα ελληνικά μόνο στην ACE Ελλάς. H motorola δεν "κοιτάει" πολύ Ευρώπη, πόσο μάλιστα την Ελλάδα σαν αγορά. Οι άλλες εταιρείες βάζουν εξ αρχής ελληνικά στα μοντέλα τους, και δεν περιμένουν τους εισαγωγείς να ανακατευτούν. Όσο για τη Μοτορόλα Ελλάς, επειδή είχα και το t720 και το mpx200, δύο φορές έχω περάσει την ίδια αναμονή, με άπειρα threads, στο πρώτο μας δούλευαν για το πακέτο, μετά για την αναβάθμιση σε t720i, και μετά πάλι για το mpx200 τα ίδια. Έχουν πολύ κακές ύπηρεσίες και κάνουν κακές επιλογές, καθυστερούν αφάνταστα τα μοντέλα, τα αξεσουάρ κυκλοφορούν λίγα και αραιά, άσε που το τηλεφωνικό τους κέντρο είναι συχνά ανενημέρωτο. Δυστυχώς τα motorola είναι και καλά και όμορφα τηλέφωνα και γινόμαστε καταδεκτικοί σε αυτές τις υπηρεσίες. Τα ίδια κάνει και η AlphaCopy στον τομέα του service για τα Nokia. Δε σας τα λέω να σας απογοητεύσω, πιστεύω ότι το κινητό αξίζει την αναμονή, ακόμα και χωρίς ελληνικά (προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα έχει). Απλά θέλει γνώση των καταστάσεων και ΥΠΟΜΟΝΗ! Θα συμφωνησω απολυτα. Πιστευω οτι οντως τα Μοτορολα ειναι τα πιο ομορφα και πιο ποιοτικα κινητα τηλεφωνα. Οσο για την Μοτορολα Ελλας ειναι απλα απαραδεκτη. Οτι κι αν ζητησεις απο αυτους απλα θα σε αγνοησουν. Ωστοσο εγω για πρωτη φορα σκεφτομαι να αλλαξω εταιρια. Δεν λεω κορυφαιο τηλεφωνο το 220 αλλα δεν αξιζει να υπομενεις τα παιχνιδια της Μοτορολα Ελλας. Εχω παραπονεθει ουκ ολιγες φορες εγγραφως αλλα δεν λενε να βαλουν μυαλο. Ισως ειναι καιρος να καταλαβουν οτι μπορει τα Qteq για παραδειγμα να μην ειναι τοσο ωραια αλλα ειναι εξ ισου καλα. Εγω θα περιμενω μεχρι την αλλη Παρασκευη. Αν μεχρι τοτε δεν εχει κυκλοφορησει το 220 με τουλαχιστον ελληνικα sms αντιο Μοτορολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2005 Τελικά έχουμε κανένα νεότερο για το πότε κυκλοφορεί ή να στρέψουμε την προσοχή μας σε κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaeger Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 Σήμερα ήμουν στο Πλαίσιο Στουρνάρα, ζήτησα να δω το 8020 και μου είπαν ότι τρεις φορές έχουν φέρει τα qtek και τις τρεις έχουν φύγει όλα (εκτός από ένα 2020). Από την άλλη μεριά η ACE Ελλάς έχει κάνει άνοιγμα στα νέα μοντέλα κάτι που φαίνεται ακόμα κι από την ανανέωση της ιστοσελίδας της. Με το Πλαίσιο να τα φέρνει πλέον όλα, πάλι βλέπω τη Μοτο να την πατάει. Είναι η τρίτη φορά: Στην αρχή βγαίνει το πολύ όμορφο και ικανοποιητικό t720, και μέχρι να έρθει στην Ελλάδα, κυκλοφόρησαν οι ενσωματωμένες κάμερες. Αποτέλεσμα: Η Μότο έτρεχε να του βάλει αποσπώμενη (t720i = αποτυχία) Μετά βγαίνει το ισχυρότατο V600 (όταν εδώ έπαιζε το GD87 χωρίς bluetooth, quad-band, java, mp3) και μέχρι να έρθει... πάλιωσε κι αυτό. Ξανατρέχα Μοτο να του βάλεις βίντεο (V620 = Δεύτερη αποτυχία) Τώρα με το mpx220 θα καθαρίσει την αγορά η Qtek και να δω τί θα τρέξει να κάνει πάλι η Μοτο. Θα μας φέρουν το Α925 από το απόθεμα. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Δεν έχω να προσθέσω κάτι απλά να συμφωνήσω με τα πολύ ώριμα και εμπεριστατωμένα posts του Jaeger...Καιρό είχα να δω τέτοιο "νέο" μέλος-κρίμα που καταργήθηκε το καρμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
btsi Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Λιγο πριν τα Χριστουγεννα η Μοτορολα ελεγε οτι το τηλεφωνο θα κυκλοφορησει μεσα Γεναρη με ελληνικο μενου. Λιγο πριν τα μεσα Γεναρη ειπαν οτι θα κυκλοφορησει τελος Γεναρη αλλα χωρις ελληνικο μενου. Πριν απο λιγο μου ειπαν οτι θα κυκλοφορησει μαλλον τελος Φλεβαρη. Αλλωστε "εμεις ειχαμε πει πρωτο τριμηνο του 2005" μου ειπαν. Αρα μηπως να το περιμενουμε Μαρτιο. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaeger Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Δεν έχω να προσθέσω κάτι απλά να συμφωνήσω με τα πολύ ώριμα και εμπεριστατωμένα posts του Jaeger...Καιρό είχα να δω τέτοιο "νέο" μέλος-κρίμα που καταργήθηκε το καρμα.. :D :D :D Διαβάζω άπειρα posts και μιλάω λίγο :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bx10 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Πόσα χρόνια το περιμένουμε το MPX220; Αξίζει; Είναι τέλος Γενάρη αν δεν κάνω λάθος και το κινητό ακόμα έρχεται. Τι μπορεί να συμβαίνει; Σενάριο 1 Η motorola Hellas παρέλαβε καινούριες εκδόσεις του mpx220 (με καλύτερης ποιότητας κάμερα) αλλά τα έστειλε στην Αμερική. Τώρα περιμένει να έρθουν από την Αμερική τα παλιά mpx220 (αυτά με την μάπα κάμερα) στα πλαίσια μίας καλής ανταλλαγής. (Άλλωστε ο Έλλην είναι γνωστός "πελάτης") Σενάριο 2 Η motorola γενικότερα δεν ασχολείται με την Ευρώπη. (Οπότε καλό μουντιάλ) Σενάριο 3 Περιμένουν να πουληθούν τα mpx200 (θα περιμένουν για πολύ). Σενάριο 4 Είναι το σύστημα μάρκετινγκ "όσο μας πληγώνεις τόσο μας πορώνεις" Κάποιος να πάρει τηλέφωνο την motorola Hellas να ρωτήσει για ημερομηνία διάθεσης του κινητού και να ηχογραφήσει την συνομιλία. Μετά να την κάνει .mp3 και να την ανεβάσει σε σελίδα με ανέκδοτα. Τρελό γέλιο. "Πότε θα έρθει το mpx220; Ποτε; Ααααχαχαχαχα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 στη motorola δυστυχως το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να καθοντε στα γραφεια τους αραχτοι και να πινουν το καφεδακι τους καπνιζωντας φυσικα και το τσιγαρελι τους,κριμα γιατι τα κινητα της αξιζουν αλλα εδω στην ελλαδα εχουν θαφτει και φταινε τα μεγαλα κεφαλια ευτυχως το v-3 εφτασε εγκαιρα κι εφτιαξε λιγο την κατασταση ομως στο θεμα των mpx χλωμο το βλεπω να βαλουν ελληνικα τι να κανουμε δεν ειναι ace hellas μακαρι αυτα τα μηνυματα παραπονων να τα εβλεπαν και να συνηδητοποιουσαν καποιες λαθος κινησεις που κανουν στο θεμα marketing Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Αce Hellas δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ έτσι όπως σκέφτονται. Δεν νομίζω ότι στην moto hellas ενδιαφέρονται πολύ για την καλή φήμη της εταιρίας. Το θέμα το βλέπουν καθαρά οικονομικά, δλδ. να έχουν περισσότερα έσοδα απ' ότι έξοδα όσο γίνεται πιο εύκολα! Σιγά να μην καθόντουσαν να μεταγλωττίσουν αυτοί μενού από τα mpx! μακαρι αυτα τα μηνυματα παραπονων να τα εβλεπαν και να συνηδητοποιουσαν καποιες λαθος κινησεις που κανουν στο θεμα marketing Εδώ δεν καταλαβαίνουν όταν απ' το τηλέφωνο τους τα λέμε στα ίσα, θα κάτσουν να διαβάσουν και το forum; marketing+moto hellas;;; καλό, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν τέλη Φεβρουαρίου. Σε σχετική απορία μου μού απάντησαν ότι τέλη Φεβρουαρίου μπορεί και να σημαίνει αρχές Μαρτίου :wacko: . Ζήσε Μαι μου να φας τριφύλι δηλαδή. Ούτε οι ίδιοι του Customer Service της Motorola τελικά δε ξέρουν πότε θα έρθει, απλά λένε το ίδιο ποιηματάκι που τους έχουν πει οι executives. Οσο αφορά το ελληνικό menu, ΟΧΙ δε ρώτησα αν θα το έχει γιατί δε με ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 πολλους αλλους τους ενδιαφερουν ομως τα ελληνικα κι ας ξερου και αγγλικα οπως και να το κανουμε τα ελληνικα ειναι ελληνικα και χρειαζοντε ειναι απαραιτητα σε ενα κινητο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corinna Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Διαβάζω τα post εδώ και καιρό και περιμένω πολύ.. μα πάρα πολύ υπομονετικά να έρθει το 220. Το ερώτημα είναι αν δεν έχει καμιά διαφορά από όσα κυκλοφορούν ήδη στο εξωτερικό, γιατί να περιμένω?!! :wacko: Αν υπάρχουν κάποια με καλύτερη κάμερα πως μπορώ να τα ξεχωρίσω? Βαρέθηκα να περιμένω. :mad: Το θέλω τώρα και ας μην έχει ποτέ ελληνικά. Αλλά ΤΩΡΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalantz Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Για όποιον ενδιαφέρεται άμεσα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=57076 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corinna Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Εγώ ενδιαφέρομαι άμεσα, αλλά δεν μπορώ να δω το thread Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 πολλους αλλους τους ενδιαφερουν ομως τα ελληνικα κι ας ξερου και αγγλικα οπως και να το κανουμε τα ελληνικα ειναι ελληνικα και χρειαζοντε ειναι απαραιτητα σε ενα κινητο Γιατί ακριβώς είναι απαραίτητα???? Πραγματικά δε το καταλαβαίνω αυτό. Όπως τα απαράδεκτα windows στα ελληνικά με το πλήκτρο "έναρξη"??? Όπως οι μεταφράσεις που κάνει στα πάντα το RAM και είναι απαράδεκτες??? Στο κάτω κάτω ας μην είμαστε μίζεροι και να καταλάβουμε ότι όποιος δε γνωρίζει αγγλικά είναι το ίδιο στη σημερινή εποχή είναι το ίδιο με τη μη γνώση της μητρικής του γλώσσας.. Επειδή τώρα είμαι off-topic όμως δε συνεχίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 εγω συμφωνω μαζι σου φιλε μου καλε το θεμα ειναι οτι εχω συναντησει πολλους που δε γουσταραν το mpx-200 οχι επειδη δεν ηταν καλο αλλα επειδη ειχε ελλειψη απο ελληνικα προσωπικα το ειχα το mpx και για αρκετο καιρο οπως επισης ειχε τυχει να χω κι αλλα κινητα με διχως ελληνικα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Γιατί ακριβώς είναι απαραίτητα???? Πραγματικά δε το καταλαβαίνω αυτό. Όπως τα απαράδεκτα windows στα ελληνικά με το πλήκτρο "έναρξη"??? Όπως οι μεταφράσεις που κάνει στα πάντα το RAM και είναι απαράδεκτες??? Στο κάτω κάτω ας μην είμαστε μίζεροι και να καταλάβουμε ότι όποιος δε γνωρίζει αγγλικά είναι το ίδιο στη σημερινή εποχή είναι το ίδιο με τη μη γνώση της μητρικής του γλώσσας.. Επειδή τώρα είμαι off-topic όμως δε συνεχίζω.Γιατι ειμαστε Ελληνες και ειμαστε υπερηφανοι για την γλωσσα μας και την καταγωγη μας και οποια εταιρεια θελει να πουλησει στην χωρα μας να μαθει να σεβεται την γλωσσα μας ....τωρα οποιος νοιωθει αγγλοσαξονας η προσπαθει να τρεξει πισω απο το αρμα τους ειναι δικη του υποθεση Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 κοιταξε δεν ειναι πατριωτικο το θεμα και δεν το παιρνω εννοειται πατριωτικα απλα πολλοι δε μπορουν να δουλεψουν ενα κινητο αν δεν εχει ελληνικα κι ας ξερουν αψογα αγγλικα πολλοι οταν κατεβασαν το 6630 απο ιταλια λογο κοστους γιατι ηταν πολυ φτηνοτερα εκει και φυσικα εφερα κι εγω λιγο ηθελε να τα πουλησουν γιατι ειχαν σπαστει με το αγγλικο μενου ευτυχως που δεν αργησε η αναβαθμιση οποτε καλο θα ηταν μια μεγαλη εταιρεια σαν την motorola να κοιταξουν να βαλουν κι ελληνικα καπου διαβασα εδω στο myphone οτι εχουν στοχο να ανεβουν σε πωλησεις,ε αφου το θελουν αυτο ας κοιταξουν και το τι θενε και οι καταναλωτες,η στρατηγικη τους δε πρεπει να ειναι μονο στραμμενη στη λεξη πουλαμε πρεπει να ειναι στραμμενη και στη λεξη ας δουμε τι ζητανε οι καταναλωτες μας αυτοι που μας προτιμανε Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Γιατι φιλε μου ειναι κακο να θελουμε τα τηλεφωνα που πουλιουνται στην Ελλαδα να θελουμε να εχουν Ελληνικα ?Δωρεαν μας τα δινουν ?Και γιατι πρεπει να απολογηθουμε σε ορισμενους επειδη ζηταμε τα Ελληνικα να υπαρχουν στα τηλεφωνα που ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ελεος δηλαδη Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Γιατι ειμαστε Ελληνες και ειμαστε υπερηφανοι για την γλωσσα μας και την καταγωγη μας και οποια εταιρεια θελει να πουλησει στην χωρα μας να μαθει να σεβεται την γλωσσα μας ....τωρα οποιος νοιωθει αγγλοσαξονας η προσπαθει να τρεξει πισω απο το αρμα τους ειναι δικη του υποθεση :X Κε eliasj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 :X Κε eliasj Κοίτα να δείς dimitriossara. ΕΣΥ δε θα μου απαγορέψεις να πω τη γνώμη μου. Το :X στους φίλους σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts