Αργύρης Δημοσιεύτηκε December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 6, 2003 :up: Αρέσει η ελληνική hip hop??? Εγώ τρελείνομαι...αφού έχω και δικό μου συγκρότημα... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Προσωπικά όχι! Η ελληνική είναι αδιάφορη. Η ξένη είναι σεβαστή, αλλά επίσης δεν μου αρέσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 εγω ειμαι λατρης 80's και rock , το hip-hop προσωπικα με κανει να θελω να αυτοκτονησω Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 prosopika de mou aresei...an katsei kai akouso ok..alla de trelenomai kiolas Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 ACTIVE... FOR EVER!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Ούτε κι εμένα μ' αρέσει γενικά, εκτός απο κάποια συγκεκριμένα κομμάτια. Παλιά μ' άρεσαν τα ημισκούμπρια αλλά πλέον ξέπεσαν κι αυτοί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Γενικα : Hip Hop ....ΟΧΙ ! R'n'b ως πιο μελωδική... Ναι. ΠΟΛΥ! Ειδικά: Αλλά να ακούω τύπους και τύπισσες , που ραπάρουν στα ελληνικά , υπό την επήρρεια (?) διαφόρων , να καταγγέλουν τα πάντα , τη κοινωνία , το ένα , το αλλο, το καπιταλισμό και όλα αυτά για να αντισταθούμε ρε γαμώτο... Ε οχι κούκλα μου ειναι πολύ ... αντε πες κανα τσιφτετέλι να πουλήσεις κιόλας κανα δίσκο και άστα αυτά για καναν άλλο αγωνιστή.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Eimai kai ego latris tis hip-hop kathos kai tis rnb kai tis rap mousikis! favourite band...Ta imiskoympria!!! :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον mplip^ Γενικα : Hip Hop ....ΟΧΙ ! R'n'b ως πιο μελωδική... Ναι. ΠΟΛΥ! Ειδικά: Αλλά να ακούω τύπους και τύπισσες , που ραπάρουν στα ελληνικά , υπό την επήρρεια (?) διαφόρων , να καταγγέλουν τα πάντα , τη κοινωνία , το ένα , το αλλο, το καπιταλισμό και όλα αυτά για να αντισταθούμε ρε γαμώτο... Ε οχι κούκλα μου ειναι πολύ ... αντε πες κανα τσιφτετέλι να πουλήσεις κιόλας κανα δίσκο και άστα αυτά για καναν άλλο αγωνιστή.... Myrizomai oti prospa8eis na mas peis kati gia thn Mariletta? Egw thn paw poly kai mou aresei idiaitera h fwnh ths!!!! Goustarw to HIP HOP.. Wu-Tang Clan... Kai oxi tis emporikes m@lakies pou paizoun e3w... Kai thn ellhnikh thn goustarw poly ZN kai ta myala sto mplenter!! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ For ever.... :cool: Το ελληνικο HipHop δεν ειναι τοσο διαδεδομανο και τωρα τελευταια αρχισε να διαδιδεται...ειναι ακομα στα αρχικα του σταδια γι' αυτο τον λογο ειμαστε και σε τοσο χαμηλο επιπεδο... Btw Κυπριακο HipHop ξανακουσατε??? Χατζι-Μαϊκ is the king.... αλλα χαθηκε εδω και καιρο και δεν εχουμε νεα του... :worry: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Λολ οχι αλλο Χατζι-Μαίκ πλς...Θυμαμαι κατι τραγουδια που ειχε ειναι τελλια ελεος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Aσχετα απο τις ρησεις ''αμα δεν πινεις,δεν εισαι mc'' καποιων εκπροσωπων της hip hop σκηνης,υπαρχουν πολλα αξιολογα συγκροτηματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. December 8, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bomber21 Aσχετα απο τις ρησεις ''αμα δεν πινεις,δεν εισαι mc'' καποιων εκπροσωπων της hip hop σκηνης,υπαρχουν πολλα αξιολογα συγκροτηματα.. Prwton anaferesai ston Tymborixo o opoios leei "GIA 'MENA den eisai MC ama den pineis xorto!!!" Leei ti pisteuei autos... Kai oi ZN einai poly a3iologo sigrotima apla oi Ellhnes den exoun anoixta matia!!! Oloi lete oti den akoute ZN epeidh milan gia narkwtika omws akoute 50Cent Eminem Wu-Tang kai Cypress Hill... Mhn akoute hip hop an den sas aresoun auta!!! Den yposthrizw ta narkwtika pros 8eou!!!! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ragezer Prwton anaferesai ston Tymborixo o opoios leei "GIA 'MENA den eisai MC ama den pineis xorto!!!" Leei ti pisteuei autos... Kai oi ZN einai poly a3iologo sigrotima apla oi Ellhnes den exoun anoixta matia!!! Oloi lete oti den akoute ZN epeidh milan gia narkwtika omws akoute 50Cent Eminem Wu-Tang kai Cypress Hill... Mhn akoute hip hop an den sas aresoun auta!!! Den yposthrizw ta narkwtika pros 8eou!!!! Για κάτσε ρε φίλε! Τι δηλαδή, αν σε κάποιον δεν του αρέσουν οι ΖΝ δεν μπορεί να ακούσει rap?:mad: Μην τρελαθούμε κιόλας! :blink: Μάλιστα με αυτά που λες παραπλανείς τον κόσμο, γιατί ειναι σαν να τους λες, ότι όλα τα rap συγκροτήματα μιλάνε για φούντες και πρέζα και αν δεν το γουστάρουν αυτό να μην ακούνε rap! Αν είναι δυνατόν! :angry: Μήπως έχεις ακουστά για FF.C., Razastarr, N.E.B.M.A., Deadlock? Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε αυτά τα συγκροτήματα δεν παίζουν rap μουσική,ε? Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tupac Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Ego akouo mono hip-hop alla kirios amrikaniko . Opos 2pac -snoop-xzibit- kai pio poli westside. Tora apo eliniko den mou aresi kati sigekrimeno alla kapia tragoudia mono pou exoun kalo rithmo. Παράθεση 2pac forever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. December 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CaeSaR Για κάτσε ρε φίλε! Τι δηλαδή, αν σε κάποιον δεν του αρέσουν οι ΖΝ δεν μπορεί να ακούσει rap?:mad: Μην τρελαθούμε κιόλας! :blink: Μάλιστα με αυτά που λες παραπλανείς τον κόσμο, γιατί ειναι σαν να τους λες, ότι όλα τα rap συγκροτήματα μιλάνε για φούντες και πρέζα και αν δεν το γουστάρουν αυτό να μην ακούνε rap! Αν είναι δυνατόν! :angry: Μήπως έχεις ακουστά για FF.C., Razastarr, N.E.B.M.A., Deadlock? Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε αυτά τα συγκροτήματα δεν παίζουν rap μουσική,ε? Den eipa an den aresoun se kapoion oi ZN na mhn akouei hip hop!!! Eipa se opoion den aresei na akouei gia narkwtika na mhn akouei hip hop!!! Giati 8es den 8es den yparxei oute ena ma oute ena sigrotima ston kosmo pou na mhn exei toulaxiston ena tragoudi gia narkwtika!!!! Oso gia ta sigrotimatakia pou eipes ta 3erw nai!!!! Den kanw kamia paraplanhsh file mou!!! Lew thn gnwmh mou...Auth einai kai ama den sou aresei den m'endiaferei!!!! :angry: Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ragezer Den eipa an den aresoun se kapoion oi ZN na mhn akouei hip hop!!! Eipa se opoion den aresei na akouei gia narkwtika na mhn akouei hip hop!!! Με αυτό δηλαδή δεν παραπλανείς τον κόσμο,ε? :mad: Δεν είναι σαν να λες ότι όλα τα rap συγκροτήματα μιλάνε για τα ναρκωτικά και τα υποστηρίζουν? Τι δηλαδή, το μόνο πράγμα που προβληματίζει όλα τα συγκροτήμα είναι το πως θα στρίψουν ένα τετράφυλλο ή το πόσες μυτιές θα σνιφάρουν πριν πέσουν σε κόμμα?Δεν λέω υπάρχουν συγκροτήματα(ΖΝ,Cypress Hill,κτλ) που όλη την ώρα λένε για drugs αλλά υπάρχουν και άλλα τόσα που δεν έχουν καμία σχέση! Ακόμα και αν έχουν τραγούδι δεν τάσονται πάντα υπέρ των ναρκωτικών αλλά τις περισσότερες φορές τα κατακρίνουν! Έτσι όπως το λες εσύ είναι σαν να εννοείς ότι όλα μα όλα τα rap συγκροτήματα μιλάνε μόνο για ναρκωτικά και σε προτρέπουν να χρησιμοποιήσεις! Πές μου ένα τραγούδι των Razastarr ή των FF.C. ή των Deadlock ή του Mastermind ή των Ν.Ε.Β.Μ.Α.(μπορώ να σου πω και άλλα τόσα συγκροτήματα αν θες) που να μιλάει για ναρκωτικά και να τα υποστηρίζει κιόλας και μετά σου ορκίζομαι όλη μέρα θα ακούω ZN! :) Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hip hop Δημ. December 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2003 Αν μου αρέσει λέει;;;Εγώ τρία πράματα έχω μόνο στο νου μου.Το Hip Hop,το Graffiti και το Hacking... Παράθεση Hip Hop Forever !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος CaeSaR Με αυτό δηλαδή δεν παραπλανείς τον κόσμο,ε? :mad: Δεν είναι σαν να λες ότι όλα τα rap συγκροτήματα μιλάνε για τα ναρκωτικά και τα υποστηρίζουν? Τι δηλαδή, το μόνο πράγμα που προβληματίζει όλα τα συγκροτήμα είναι το πως θα στρίψουν ένα τετράφυλλο ή το πόσες μυτιές θα σνιφάρουν πριν πέσουν σε κόμμα?Δεν λέω υπάρχουν συγκροτήματα(ΖΝ,Cypress Hill,κτλ) που όλη την ώρα λένε για drugs αλλά υπάρχουν και άλλα τόσα που δεν έχουν καμία σχέση! Ακόμα και αν έχουν τραγούδι δεν τάσονται πάντα υπέρ των ναρκωτικών αλλά τις περισσότερες φορές τα κατακρίνουν! Έτσι όπως το λες εσύ είναι σαν να εννοείς ότι όλα μα όλα τα rap συγκροτήματα μιλάνε μόνο για ναρκωτικά και σε προτρέπουν να χρησιμοποιήσεις! Πές μου ένα τραγούδι των Razastarr ή των FF.C. ή των Deadlock ή του Mastermind ή των Ν.Ε.Β.Μ.Α.(μπορώ να σου πω και άλλα τόσα συγκροτήματα αν θες) που να μιλάει για ναρκωτικά και να τα υποστηρίζει κιόλας και μετά σου ορκίζομαι όλη μέρα θα ακούω ZN! :) Den eipa oti ta yposthrizoun!!!!! Eipa oti milane gia thn mastoura tous!!! Kai auto einai pragmatikothta!!! Pes mou ena 3eno sigrotima hip hop to opoio den exei milhsei gia narkwtika, milaw gia 33na giati autoi einai oi rizes kai ase tous ellhnes!!! Epishs gia ta sigrotimatakia pou aneferes psa3e merika akykloforhta kommatia tous na deis!!! Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. December 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2003 Μιας και λες για ρίζες, για θυμισέ μου τι σχέση έχουν οι ρίζες της rap και γενικότερα της hip hop κουλτούρας με την "μαστούρα" που μου λες εσύ? Εκτός και αν εσύ θεωρείς ρίζες τους Cypress και τους Wu-Tang! Όσο για τα συγκροτήματα που σου ανέφερα σου είπα μόνο ελληνικά, γιατί εδώ είναι Eλλάδα και όχι U.S.A.! Τα ακυκλοφόρητα που μου λες, δεν έχουν όνομα? Δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις, καθώς δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με το παρών topic! Ελπίζω μόνο, κάποια στιγμή, να καταλάβεις ότι η rap δεν δημιουργήθηκε για να βγαίνει ο κάθε μ@λ@κ@ς και να λέει για την μαστούρα του, αλλά ότι οι πραγματικοί ραπ καλλιτέχνες έχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν! Δεν λέω, υπάρχουν αρκετά συγκροτήματα που μιλάνε για drugs αλλά αυτά δεν αποτελούν ούτε το 10% όλων των συγκροτημάτων! Και για να μην νομίζεις, του Cypress Hill τους πάω με χίλια! :) Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hip hop Δημ. December 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2003 Από Ελληνικά σχήματα ξεχωρίζω κυρίως τους ΖΝ και FF.C και από ξένα Cypress Hill και Luniz... Παράθεση Hip Hop Forever !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Και εγω δικο σας ειμαι. Αλλα εγω δεν ακουω κατι μονο. Ακουω τα παντα. Βασικα ποιο πολυ απο ελληνικα ακουω:ΖΝ, ΑΓ, ΤΧC, FFC, ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΣΚΙΕΣ και απο ξενο: DMX, NAS, PUFF DUDDY, RUN-DMC, 2PAC, NAUGHTY BY NATURE και διαφορα αλλα Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 vasika apo America apo tote pou pe8ane o 2pac ligoi aksizoun.O snoop dogg me kati songs san to beautiful frontizei na mas ksenerwnei, o dre den exei stixo,o eminem einai kapws kalos alla exei mia tash na kanei ton karagiozi.eutixws yparxoun oi cypress hill ktl pou den allaksan poly.Ellhnika kapote elegan....otan oi txc eixan swsto stixo kai oxi e8nikistiko as poume.zn kaloi an exeis kefath dia8esh alla apo stixo den einai kai tipota....yparxoun polla sygrothmata ta opoia den eginan gnwsta opws ta aneksitila shmadia pou htan para poly kaloi.Gia lowbap den sxoliazw....Genika to ellhniko hip hop kapote htan moda,eutixws h moda perase kai vlepoume poioi einai oi alh8inoi pia.Pantws gia mena koryfh einai oi FF.C kai oi AG.Min ksexname pws oi ffc einai to prwto hip hop sygrothma stin ellada,apo to 88 an den kanw la8os Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pnos Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Εμενα μου αρεσε η ξενη hip-hop μεχρι που ακουσα και ελληνικη. Οι ζωντανοι νεκροι (η UNDEAD), FFC και Σκιες ειναι τα αγαπημενα μου. Φιλε Αργυρη πως το λενε το συγκροτημα σου; :blink: :wacko: :eek: :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pnos Δημ. January 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2004 Ρε παιδια μπορειται να μου εξηγησεται και εμενα τι ακριβως ειναι αυτοι οι MC; ;) :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts