poseidon2004 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Σίγουρα χωρίς δεύτερη σκέψη είναι ο αντρέας (trapped ) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 α κλασσικη περιπτωση ο παπαθηβας!!!με αυτον θα επρεπε να ειμαστε κολλητοι ελα ομως που μενει 504 χλμ μακρυα! την πρώτη φορά τον είχα πετύχει σε μια μάζωξη στο msn....(εκτός από το forum) από κει κ πέρα το κακό είχε γίνει:(. Είναι το μόνο άτομο που δεν μπορώ να βρω κάτι να διαφωνήσω:shifty::D Και υπάρχει και ο DENIOR, οι απόψεις του οποίου ταυτίζονται σχεδόν πάντα με τις δικές μου (εξαιρουμένων των απόψεών του για το "Καφέ της Χαράς", αλλά δε βαριέσαι!) να το κοιτάξεις αυτό :ninja::!: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 την πρώτη φορά τον είχα πετύχει σε μια μάζωξη στο msn....(εκτός από το forum) από κει κ πέρα το κακό είχε γίνει:(. Είναι το μόνο άτομο που δεν μπορώ να βρω κάτι να διαφωνήσω:shifty::D ::!:ελπιζω να μην ευθυνομαι εγω για αυτο ε??:O Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 ελπιζω να μην ευθυνομαι εγω για αυτο ε??:O δεν θυμαμαι... νομίζω πάντως πως όχι γιατι οι περισσότεροι ήμασταν θαμώνες του car n bikes :) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 δυσκολα μας βαζεις αντζελινα! επειδη ειναι μερικα ατομα που συμπαθω ιδιαιτερα και κανουμε καλη παρεϊτσα... θα πω το πιο προσφατο. studio_noname! χθες κιολας ανακαλυψαμε οτι εχουμε κοινα ενδιαφεροντα! :lol: :lol: αλλα ειναι στην χιο! ποιος τρεχει μεχρι την χιο τωρα... :p AX me sigkiinises skasmen !!!!:rolleyes: ontos a endiafeta mas eine kina alla ipame na prosexis ton proedro toy club !!!:lol: ante ela xio na se kano gramatea:D file fle Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 ααα!! θα ρθω εκει για γραμματεας?? αντιπροεδρος θελω! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 ααα!! θα ρθω εκει για γραμματεας?? αντιπροεδρος θελω! ok eklise :lol: Παράθεση !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 ελπιζω να μην ευθυνομαι εγω για αυτο ε??:Oφρικ ηταν πολυυυυ πιο παλια!!!κλασσικο ρουμ: ποπολαρος, παπαθηβας, εγω, τζονυπατρινιος αλεξελ και λοιποι!!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 oyf!!kai to eixa typseis :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts