Jump to content

Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (pnvd)

libido
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλα ρε παιδια ακομα και γι'αυτο καταφεραμε να γεμισουμε 7 σελιδες!!!!!

Ημαρτον.Οι παιδοφιλοι λεει θελουν κομμα.....τι αλλο θα ακουσουμε!

Λες και δεν εχουμε με τιποτε αλλο να ασχοληθουμε!Τι σκατα κοινωνια εχουμε γινει ρε γμτ, αποκαρδιωνεσαι....

Παιδοφιλοι και βιαστες θα πρεπει να υποβαλονται σε αναγκαστικη ανικανοτητα !!!!

Δεν ειναι δυνατον το πιο καιριο πραγμα στην ψυχοσυνθεση του Ανθρωπου, η σεξουαλικοτητα , να αντιμετωπιζεται σαν αντικειμενο. Το παραβιασες?...παρε 3 χρονια με αναστολη.... μα ειναι πραγματα αυτα!

Καταλαβαινουμε ποσο σημαντικο ειναι για ενα ανθακι οπως ενα μικρο παιδι να ασελγουν πανω του καθε λογης μ@λ@κες , ή μιλαμε με το κωλ*?

Ποσο σημαντικο ειναι για μια γυναικα η εναν εφηβο να εξεφτελιζονται ? Σκεφτειτε την αδερφη σας,τη μανα σας ,τον ιδιο σας τον εαυτο σε αυτη τη θεση!

Ενα αλλο που δεν καταλαβαινω ειναι το πως αυτοι οι κατ'επαγγελμα και κατα μ@λ@κια σοφρωνες ( ενα 'υ' ηθελα να βαλω μετα το 'ο' αλλα κρατηθηκα:cool: ) μπερδευουν εναν ανθρωπο αναπειρα και πονεμενο με τους φουστηδες !

Ειναι λεει ανθρωποι ....περιθωριοποιημενοι. Για τους αναπηρους το δεχομαι και το βλεπω καθημερινα. Για τους φουστηδες πεστε μου ποτε να κλαψω για την κακουργα κενωνια που τρωει τα καλυτερα παιδια:lol: Χωρια που ενα ζαπινγκ να κανω στη ΤV κανω να δω αρσενικο 3 Ολυμπιαδες.

Τι σοι πολεμος στο μυαλο μας ειναι αυτος καθημερινα?

• Απαντήσεις 142
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ αποκαρδιώνομαι με μηνύματα σαν το δικό σου.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα ρε παιδια ακομα και γι'αυτο καταφεραμε να γεμισουμε 7 σελιδες!!!!!

Ημαρτον.Οι παιδοφιλοι λεει θελουν κομμα.....τι αλλο θα ακουσουμε!

Λες και δεν εχουμε με τιποτε αλλο να ασχοληθουμε!Τι σκατα κοινωνια εχουμε γινει ρε γμτ, αποκαρδιωνεσαι....

Παιδοφιλοι και βιαστες θα πρεπει να υποβαλονται σε αναγκαστικη ανικανοτητα !!!!

Δεν ειναι δυνατον το πιο καιριο πραγμα στην ψυχοσυνθεση του Ανθρωπου, η σεξουαλικοτητα , να αντιμετωπιζεται σαν αντικειμενο. Το παραβιασες?...παρε 3 χρονια με αναστολη.... μα ειναι πραγματα αυτα!

Καταλαβαινουμε ποσο σημαντικο ειναι για ενα ανθακι οπως ενα μικρο παιδι να ασελγουν πανω του καθε λογης μ@λ@κες , ή μιλαμε με το κωλ*?

Ποσο σημαντικο ειναι για μια γυναικα η εναν εφηβο να εξεφτελιζονται ? Σκεφτειτε την αδερφη σας,τη μανα σας ,τον ιδιο σας τον εαυτο σε αυτη τη θεση!

Ενα αλλο που δεν καταλαβαινω ειναι το πως αυτοι οι κατ'επαγγελμα και κατα μ@λ@κια σοφρωνες ( ενα 'υ' ηθελα να βαλω μετα το 'ο' αλλα κρατηθηκα:cool: ) μπερδευουν εναν ανθρωπο αναπειρα και πονεμενο με τους φουστηδες !

Ειναι λεει ανθρωποι ....περιθωριοποιημενοι. Για τους αναπηρους το δεχομαι και το βλεπω καθημερινα. Για τους φουστηδες πεστε μου ποτε να κλαψω για την κακουργα κενωνια που τρωει τα καλυτερα παιδια:lol: Χωρια που ενα ζαπινγκ να κανω στη ΤV κανω να δω αρσενικο 3 Ολυμπιαδες.

Τι σοι πολεμος στο μυαλο μας ειναι αυτος καθημερινα?

Ευτυχώς για το επίπεδο της κοινωνίας μας που αυτόν τον πόλεμο τον έχεις χάσει προ πολλού και οι απόψεις σου απηχούν μια γραφική μειοψηφία.

Συνεχιζε να ζεις στο κοσμο των φορουμ,οποτε αποφασισεις κανε κι ενα γκαλοπ παραεξω για να δεις ποιος την εχει πατησει ασχημα με τα μυαλα που κουβαλαει...

*Η αναφορα μου για το κοσμο των φορουμ δεν εχει να κανει σε καμια περιπτωση με τη συμπαθεια μου στο myphone του οποιου το αμεσο αντικειμενο εχει να κανει με τηλεπικοινωνιακα-τεχνολογικα ζητηματα ,που καμια σχεση εχουν με το συγκεκριμενο θεμα

Συνεχιζε να ζεις στο κοσμο των φορουμ,οποτε αποφασισεις κανε κι ενα γκαλοπ παραεξω για να δεις ποιος την εχει πατησει ασχημα με τα μυαλα που κουβαλαει...

*Η αναφορα μου για το κοσμο των φορουμ δεν εχει να κανει σε καμια περιπτωση με τη συμπαθεια μου στο myphone του οποιου το αμεσο αντικειμενο εχει να κανει με τηλεπικοινωνιακα-τεχνολογικα ζητηματα ,που καμια σχεση εχουν με το συγκεκριμενο θεμα

Μα για έξω το λέω. Για εδώ μέσα δε τίθεται ζήτημα.. Μέτρα απλά τα ποστ.

Μα για έξω το λέω. Για εδώ μέσα δε τίθεται ζήτημα.. Μέτρα απλά τα ποστ.

Μπα...Στην Ελλαδα ζουμε ευτυχως κι οχι στο βελγιο,ο ηλιος ειναι εκτυφλωτικος για καποιους,ισως,λεω ισως, και για εσενα.Κλεισε τα ματια

Μπα...Στην Ελλαδα ζουμε ευτυχως κι οχι στο βελγιο,ο ηλιος ειναι εκτυφλωτικος για καποιους,ισως,λεω ισως, και για εσενα.Κλεισε τα ματια

Kακομοίρη, στην Ελλάδα ζεις, όχι στο Ιράν.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να υποθέσω πώς κάποιος έσβησε το πόστ όπου έλεγα πώς Μάλλον υπάρχουν πολλοί φούστιδες εδώ μέσα! Και έαν ναι γιατί???

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Να υποθέσω πώς κάποιος έσβησε το πόστ όπου έλεγα πώς Μάλλον υπάρχουν πολλοί φούστιδες εδώ μέσα! Και έαν ναι γιατί???

Δεν ξερω αν οντως στο εσβησε καποιος mod, αλλα αν ναι, θα υποθεσω οτι κατι εχει να κανει με το οτι

α) Δεν εχει καμια σχεση με το θεμα, και οτι ηδη αρκετες φορες καποιος Mod εχει προειδοποιησει να μην αναφερονται ασχετα με το θεμα πραγματα, και ειδικοτερα για τους ομοφυλοφιλους.

β) Χαρακτηριζει μελη του φορουμ

γ) Ειναι προσβλητικο μηνυμα εν γενει.

Τωρα παλι, απλως κανω υποθεσεις...:cool:

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Δεν ξερω αν οντως στο εσβησε καποιος mod, αλλα αν ναι, θα υποθεσω οτι κατι εχει να κανει με το οτι

α) Δεν εχει καμια σχεση με το θεμα, και οτι ηδη αρκετες φορες καποιος Mod εχει προειδοποιησει να μην αναφερονται ασχετα με το θεμα πραγματα, και ειδικοτερα για τους ομοφυλοφιλους.

β) Χαρακτηριζει μελη του φορουμ

γ) Ειναι προσβλητικο μηνυμα εν γενει.

Τωρα παλι, απλως κανω υποθεσεις...:cool:

Εγώ πάλι πιστεύω πώς όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται!:lol:

Σε λίγο θα βάλουμε και φούστες μου φαίνετε!

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

• 1 year later...

δεν ξερω αν εχει αναφερθει νωριτερα,αλλα οριστε το λινκ με την συνεντευξη του ιδρυτη..

http://dimitrisangelidis.com/texts/pnvd.html

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Οσο υπαρχουν ανθρωποι στο κοσμο,που υποστηριζουν...

α)...τον Εθνικοσοσιαλισμο και το Χιτλερ..

β)...το κομ*****σμο και τους Λενιν-Τροτσκι και τους Ερυθρους Χμερ(για οποιον καταλαβε)..

γ)...τους Αμερικανους..

δ)...τους Σιωνιστες..

Καθως και τις Γενοκτονιες που εχουν διαπραξει-κατα καιρους-ολοι αυτοι στην ανθρωποτητα..

Οσο υπαρχουν ανθρωποι στο κοσμο,που δε κανουν τιποτα για να σταματησει η εκμεταλευση και η εξαθλιωση του τριτου κοσμου..

ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ γιατι γινεται ολη αυτη η συζητηση σε αυτο το φορουμ...

Πιστευω πως ΒΑΣΙΚΗ αρχη της Δημοκρατιας ειναι η ανοχη στη διαφορετικοτητα και ο σεβασμος ολων των αποψεων,οτι και αν πρεσβευουν αυτες..Ειτε συμφωνεις με αυτες-ειτε οχι..

Δημοκρατια με περιορισμους ΠΑΥΕΙ να ειναι Δημοκρατια..

Στα πλαισια λοιπον της Δημοκρατιας,η ΜΟΝΗ αντιδραση που μπορει να εχει ενας ενεργος πολιτης,σε καθετι που αντικειται στις αποψεις του,το χαρακτηρα του και τη γενικοτερη κοσμοθεωρια του,ειναι να το καταψηφισει..Εαν προσπαθει να το καταργησει με αλλους τροπους,τοτε ενεργει ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.

+100000

Πολλοί θέλοντας μέσα από οποιοδήποτε θέμα να προβάλλουν τις ιδέες τους και να προπαγανδίσουν μιλούν περί δεξιάς,χούντας,φασισμού,ρατσισμού αλλά ξεχνούν την "κόκκινη" χούντα και τα εγκλήματα της "προοδευτικής" αριστεράς.

Άντε πάλι οφ τόπικ γίναμε,πήρα και γω μέρος σ'αυτό αλλά έλεος με μερικούς εδώ μέσα:mad:

Και για να μπω στο θέμα δε νομίζω πως τίθεται θέμα για το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς περί του συγκεκριμένου θέματος.Κάθε σκεπτόμενο άτομο απορρίπτει κάτι τέτοιο.Εφόσον η παιδοφιλία είναι έγκλημα δεν μπορεί να είσαι στη βουλή και να λες απροκάλυπτα ότι την υποστηρίζεις.Έχει και κάποια όρια η δημοκρατία,άσχετα αν το έχουμε από καιρό ξεχάσει εδώ στην ελλάδα(αλλά και σε άλλες χώρες).

Βασικα σαν ατομο που μου αρεσουν οι ταινιες βρεθηκα στο ασχετο να δω μια ταινια περι παιδοφιλιας .Αν ηξερα οτι υοηρχε και αυτη η πτυχη μεσα μαλλον δεν θα την εβλεπα..Και βρεθηκα στο i,mdb με ατομα που ειχαν δει την ταινια και καποιοι ηταν θυματα παιδοφιλιας..Αυτο που εκανε την τεραστια εντυπωση οτι πολλα απο τα ατομα που κακοποιουνται συστηματικα νομιζουν οτι αυτα φταινε και οτι εχουν συγκαταθεσει..Ψιλοτρελενονται και ακομη κι χρονια μετα λενε οτι φταινε οι ιδιοι.Και οτι οι ιδιοι το προκαλεσαν.ΔΔημιοθργειται μια κατπιεσμενη προσωπικοτητα..Αρα μαλλον κατι ξερουν οι παιδοφιλοθ που μιονε για συγκαταθεση των παιδιων καποια απο αυτα τα αναγκαζουν η τα πειθουν οτι εχουν συγκαταθεσει.

Δεν ξερω κατα ποσο εχει δικαιωμα να δωθει κομματικο δικαιωμα σε ατομα που ουσιαστικα εκμεταλευονται πιο ανωριμα ατομα .

Β ασικα αυτο δεν μου κανει και τεραστια εντυπωση.Γιατι αν πεις σε ενα παιδι και το πιο απιστευτο πραγμα με πειστικο τονο πχ οτι υπαρχει αγιος βασιλης μπορει να το πιστεψει..Εξαλλου πολλα παιδια νομιζουν οτι φταινε τα ιδια επειδη πχ χωρισαν οι γονεις τους η για ασχετα θεματα.

Μπορεί να είναι τρελό όμως αυτή είναι η ομορφιά της δημοκρατίας..Να μπορούν να συζητηθούν τα πάντα χωρίς φόβο...

Εύγε στους Ολανδούς..

Μπορεί να είναι τρελό όμως αυτή είναι η ομορφιά της δημοκρατίας..Να μπορούν να συζητηθούν τα πάντα χωρίς φόβο...

Εύγε στους Ολανδούς..

Μιλάς σοβαρά??

Μα το να προτείνεις κάτι όσο παρανοϊκό και αν είναι δε σημαίνει ότι θα το εφαρμόσεις κιόλας..Αν δεν το δεχτεί η πλειοψηφία δεν έχει καμία ισχύ..

Αλλιώς τι σόι δημοκρατία είναι αν τίθενται όρια εκ των προτέρων; :worry: