Jump to content

Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (pnvd)

libido
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδη δεν εχω ορεξη να μαλωνω...

σας κανω ενα copy/paste απο wikipedia

They propose allowing individuals, from the age of 12, to vote, have sex, gamble, choose their place of residence, and use soft drugs. Hard drugs would be legal at 16. They also intend to eliminate marriage in the law, permit public nudity anywhere in the country, make railway travel free, and institute a comprehensive animal rights platform.

ουτε κομμα παιδοφίλων, ουτε αδερφων και νοσοκομων, ουτε κλεφτοκοταδων

απλο... ενηλικας στα 12 ενοουνε με την δικια μας ενοια.

ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ

το λεω για να μην ακουσω τον καθενα να μου την λεει χωρις λογο

δειτε ξανα και διαβαστε.... ολο το ζουμι ειναι ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΑ 12

+bobb -=azor=-

• Απαντήσεις 142
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

They propose allowing individuals,from the age of 12, to vote, have sex, gamble, choose their place of residence, and use soft drugsHard drugs would be legal at 16.They also intend to eliminate marriage in the law, permit public nudity anywhere in the country, make railway travel free, and institute a comprehensive animal rights platform.

το ζουμι ειναι ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΤΑ 12

κανουν ολα οσα τονισα οι ενηλικες στην Ελλαδα??:blink: :blink:

απορω ποιος 8α τους ψηφισει αυτους.Τον Βεργη κραζαμε,αλλα αυτοι ειναι χειροτεροι...την τελευταια φραση,γιατι την βαλανε?μπας και προσελκυσουν ψηφοφορους?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

anyway....

Πολλοι ανηλικοι κανουνε hard drugs στην Ελλαδα

οσο για το nudity... ειναι θεμα φιλοσοφιας... δεν ειναι τσοντα... δεν ειναι μπανιστηρι ειναι τροπος ζως τον οποιο δεν υιοθετω προσωπικα

για να κανω το ρεζουμε... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ

απλα τονιζω οτι δινουνε περιεργες και αυξημενες ελευθεριες σε ηλικιες που δεν θα επρεπε... αλλα δεν ειναι κομμα του ΣΕΞ

+bobb -=azor=-

ξεχνας οτι μιλαμε για την ολλανδια και οχι για αγγλια η τουρκια....

Τα παιδιά, είναι παιδιά σε όλο τον κόσμο κι όχι μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Νομίζω;

Τι ιδέες να πάρουν δηλαδή;

Δεν ξέρω. Η ανωμαλία βασιλεύει και στην Ελλάδα, αν δεν το έχετε προσέξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δε μπορείς να φέρεις ένα παράδειγμα τότε μάλλον το είπες για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Στον αέρα θα μιλάμε δηλαδή;

Δεν είναι αυτό το στυλ μου.

Όταν λοιπόν κάποιος ανώμαλος (δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω διαφορετικά) δει ότι το αίτημα των Ολλανδών κατεβαίνει ως πρόταση κόμματος, είναι πολύ πιθανόν να το εκλάβει ως δικαιολογία και αυτό που για χρόνια το κάνει κρυφά να το κάνει φανερά και γιατί όχι να μην θελήσουν να δημιουργήσουν και δικό τους κόμμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε φανερα δε νομιζω να το κανει...ειδικα στην Ελλαδα

Για κομμα και παλι δε νομιζω...λιγο τραβηγμενο σεναριο μου ακουγεται..

ε φανερα δε νομιζω να το κανει...ειδικα στην Ελλαδα

Για κομμα και παλι δε νομιζω...λιγο τραβηγμενο σεναριο μου ακουγεται..

Γιατί είναι τραβηγμένο; Πως έκαναν κόμμα οι τραβεστί;

Σε τελική ανάλυση μου είναι αδιανόητο, κάποιοι να κλείνουν τα μάτια επειδή όλη αυτή η ιστορία δεν συμβαίνει στο σπίτι τους ή έστω στην πατρίδα τους και να λένε, τι μας νοιάζει εμάς.

Όταν δεν είσαι γονιός κι είσαι έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λες.Αλλά και χωρίς να είσαι γονιός, λίγη ευαισθησία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Αυτή ήταν και η τελευταία μου τοποθέτηση στο θέμα.ΤΕΛΟΣ

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι στην Ελλαδα οτιδηποτε εχει να κανει με παιδι ειναι απο μονο του 8εμα που καιει...

ειμαστε η μοναδικη χωρα που "νταντευουμε" τα παιδια μας ακομα και οταν αυτα φτασουν 40 ετων..

οι τραβεστι και οι γυμνιστες,δεν ενοχλουνε παιδακια..οι παιδοφιλοι το κανουν

εντιτ

αχ,να χαρεις γραφε τα ολα μαζι σε ενα ποστ γιατι κανω απανωτες τροποιησεις..

το οτι εισαι γονιος δε σε κανει δικαιωματικα πιο ευισθητο στο θεμα παιδι.Υπαρχουν ατομα που νοιαζονται για τα παιδια και χωρις να εχουν γεννησει..

γιατι στην Ελλαδα οτιδηποτε εχει να κανει με παιδι ειναι απο μονο του 8εμα που καιει...

ειμαστε η μοναδικη χωρα που "νταντευουμε" τα παιδια μας ακομα και οταν αυτα φτασουν 40 ετων..

οι τραβεστι και οι γυμνιστες,δεν ενοχλουνε παιδακια..οι παιδοφιλοι το κανουν

εντιτ

αχ,να χαρεις γραφε τα ολα μαζι σε ενα ποστ γιατι κανω απανωτες τροποιησεις..

το οτι εισαι γονιος δε σε κανει δικαιωματικα πιο ευισθητο στο θεμα παιδι.Υπαρχουν ατομα που νοιαζονται για τα παιδια και χωρις να εχουν γεννησει..

Ναι αλλά last time i checked, οι δρομοι μας ηταν γεματοι απο παιδια που ζητιανευουν και επαιτουν :worry:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Ναι αλλά last time i checked, οι δρομοι μας ηταν γεματοι απο παιδια που ζητιανευουν και επαιτουν :worry:

το οτι σα κρατος κοιμομαστε ορθιοι δε σημαινει πως οι πολιτες δεν ειναι ευαισθητοποιημενοι...

οτι γινεται στον τομεα "παιδια των φαναριων/παιδικη εκμεταλλευση" γινεται καθαρα και μονο απο ιδιωτικη πρωτοβουλια...

:!:

το οτι σα κρατος κοιμομαστε ορθιοι δε σημαινει πως οι πολιτες δεν ειναι ευαισθητοποιημενοι...

οτι γινεται στον τομεα "παιδια των φαναριων/παιδικη εκμεταλλευση" γινεται καθαρα και μονο απο ιδιωτικη πρωτοβουλια...

:!:

Ε και το νταντεμα ιδιωτικη πρωτοβουλια δεν ειναι?:p

Παντως δεν ειδα κανεναν να ανοιγει θεμα για τα παιδια που απο τα 6 τους δουλευουν σαν σκλαβοι στην Αφρικη ή στην Κινα για να εχουμε εμεις κινητα και pc να παιζουμε η στην Ταιβαν για να φοραμε εμεις Nike :worry:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

χωρις να ειμαι απολυτως σιγουρη,νομιζω πως υπαρχει τετοιο θεματακι...

Αγαπητέ μου φίλε...Ναι είμαι στα 40 και κάτι και να ξέρεις ότι διάβασα προσεκτικά το μύνημά σου

Επεσα στην παγίδα να ποστάρω σε αυτό το topic, γιατί εξοργίστικα με το θέμα του. Αλλιώς, θα είμουν απλά θεατής και σε αυτό

Τώρα να κάνω μια διευκρίνηση. Ναι δεν έρχονται στο κρεβάτι μου και ναι δεν μπαίνει στον **** μου, αλλά όταν πχ περπατάω στον δρόμο με την οικογένειά μου και βλέπουν τα παιδιά μου 2 "μουστακαλήδες" να φιλιούνται στην καφετέρια, τι μύνημα παίρνουν?

Τέλος πάντων άσε με στο 1500, ζήσε όπου θέλεις, αλλά κάνε ότι θέλεις στην "άγνοιά" μου, όχι δημόσια και μην χρησιμοποιείς δημόσιο βήμα (TV, ράδιο κλπ κλπ) για να με αναγκάζεις να λαμβάνω "γνώση" όπως άλλωστε κάνω και εγώ. Εμένα πχ το βράδυ μπορεί να μου αρέσει να βγαίνω και να απελευθερώνω σκλαβωμένες κότες από τα κοτέτσια, αλλά δεν θα βρώ και άλλους παλαβούς σαν και μένα και να κατέβω στις εκλογές με "την οργάνωση για την απελευθέρωση της κότας"

Απλά σου εύχομαι όταν θα αποκτήσεις παιδιά τα οποία λόγο "γονιδιακής αιτίας" το "γυρίσουν", να έχεις ακόμα και τότε την ίδια τοποθέτηση και ιδέες, γιατί διαφορετικά θα στεναχωρηθείς πολύ

Δημήτρης

Όχι βέβαια...!!!

Προφανώς σε μια τέτοια περίπτωση (και σύμφωνα με τη δική σου λογική) πρέπει να τα αλείψω με πίσσα και πούπουλα, ίσως επίσης να πρέπει να τα μαστιγώσω, να τους κόψω τα μαλλιά γουλί και να τα στείλω σε μοναστήρι και ΦΥΣΙΚΑ στη συνέχεια να κλείσω τα μάτια μου και τα αυτιά μου στις ανάγκες και την στοργή που περιμένουν απο εμένα, απλά επειδή εγώ δεν συμφωνώ (αισθητικά ή -για να το πω πιο απλά - δεν μου αρέσει η εικόνα γιατί δεν το κάνω ούτε εγώ) με αυτό που κάνουν στο κρεβάτι τους...

Αυτό, Silvester, θα ήταν φυσιολογικό φαντάζομαι έτσι;;

Θα ήταν το σωστό; Αυτό που θα έκανε την κοινωνία να μου πει μπράβο; :rolleyes:

Τι θα είχα κερδίσει;; Τίποτα.

Και τι θα είχα χάσει; Τα παιδιά μου.

Και μετά να αναρωτιέμαι τι φταίει που πάει από το κακό στο χειρότερο η κοινωνία... χωρίς να καταλαβαίνω πως συμβάλλω και εγώ σε αυτό...

Και το χειρότερο είναι οτι είσαι 40...και πολύ πιθανόν να έχεις και παιδιά

(ΥΓ: Πουθενά δεν λέω - και το αναφέρω απλά γιατί σίγουρα θα μου "την πεις" στο επόμενο post σου - πως θα ήμουν 100% OK με τα παιδιά μου να είναι gay. Aλλά οι άνθρωποι είναι άνθρωποι και φίλους, γνωστούς και κυρίως παιδιά, πρέπει να τα δέχεσαι όπως πραγματικά είναι...Αλλιώς τους κάνεις κακό... Άλλωστε είναι γνωστό πως η καταπίεση δεν έφερε καλό σε κανέναν και ποτέ)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δεν είναι αυτό το στυλ μου.

Όταν λοιπόν κάποιος ανώμαλος (δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω διαφορετικά) δει ότι το αίτημα των Ολλανδών κατεβαίνει ως πρόταση κόμματος, είναι πολύ πιθανόν να το εκλάβει ως δικαιολογία και αυτό που για χρόνια το κάνει κρυφά να το κάνει φανερά και γιατί όχι να μην θελήσουν να δημιουργήσουν και δικό τους κόμμα.

Ας κάνουν. Δικαίωμά τους θα είναι, και στην τελική δε σου πέφτει λόγος. Εδώ έχουν κάνει άλλοι κι άλλοι τελειωμένοι, σε αυτούς θα κολλήσουμε :rolleyes:

Το πρόβλημα δε θα είναι αν θα κατέβουν στις εκλογές λοιπόν, αλλά αν τους ψηφίσει μεγάλο ποσοστό (που είναι σχεδόν απίθανο να γίνει). Τότε ναι, θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε.

Τα "δεν έχετε παιδιά και δεν το νιώθετε" είναι απλά αστείο επιχείρημα. Πρέπει να αρχίσουμε να αλαλάζουμε δηλαδή εναντίον του καθενός (χωρίς καν να έχουμε διαβάσει τις ιδέες και τα πιστεύω του) όπως η Λουκά, για να σου αποδείξουμε το ενδιαφέρον μας; Ή μηπως να πάμε να ξεπετάξουμε 5-6 κουτσούβελα στα γρήγορα για να γίνουμε αυτομάτως ευαισθητοποιημένοι; :wacko:

Ακόμα και το 84%, που τάχθηκε υπέρ του αποκλεισμού του κόμματος από τις εκλογές, είναι λίγο! Αν είναι δυνατόν, με το πρόσχημα της ελευθερίας έκφρασης και του εκλέγειν και εκλέγεσθαι να νομιμοποιούνται τέτοιες κινήσεις! Πού βαδίζουμε;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακόμα και το 84%, που τάχθηκε υπέρ του αποκλεισμού του κόμματος από τις εκλογές, είναι λίγο! Αν είναι δυνατόν, με το πρόσχημα της ελευθερίας έκφρασης και του εκλέγειν και εκλέγεσθαι να νομιμοποιούνται τέτοιες κινήσεις! Πού βαδίζουμε;

και τι θές να κάνουν δηλαδή??

να τους πετάξουν στη φωτιά ή να τους εκτελέσουν??

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Δεν απάντησες και δεν μου εξήγησες τίποτα σχετικά με το ερώτημα μου. Μην ξεχνάς, εγώ είμαι αυτός που τα ισοπεδώνει όλα μέχρι κάποιος να μου αποδείξει ότι δεν είναι έτσι

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει κατι...Δεν ειναι ο δικος μου ρολος να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας! Το οτι εσυ δεν δεχεσαι οτι ειναι ψυχολογικα τα αιτια της παιδοφιλιας, δεν σημαινει οτι εγω αναγκαζομαι να στο αποδειξω. Οπως ειπα, μπορει εσυ να μην πιστευεις και στην βαρυτητα. Δεν θα σε πεισω εγω, ακομα και αν εσυ θες να επιχειρηματολογεις "ισοπεδωνοντας τα ολα". ;)

Κάθε φορά που επιτρέπουμε κάτι παράλογο και με αυτή την νοοτροπία, έρχεται το επόμενο στάδιο, ενώ το προηγούμενο απολαμβάνει την "ατονία" ή την "απουσία" της προσοχής μας, αποκτά οπαδούς και καθίσταται επικίνδυνο για το μέλλον

Επομενως, ειναι πιο δημοκρατικο να ξεκινησουμε τη νοοτροπια, ποναει χερι - κοψει κεφαλι; Με την ιδια λογικη, ας τους σκοτωσουμε κιολας, για να μην εχουν καν καμια ιδεα-πιθανοτητα να κανουν κομμα.

Στο δημόσιο βίο, οφείλουν όλοι να σέβονται και να ακολουθούν μια ουδέτερη στάση, μή αναγκάζοντας τον πλησίον τους να υποστεί ψυχικό - αισθητικό - οπτικό (κλπ κλπ) βασανιστήριο οιασδήποτε στάθμης και υφής, καταπατώντας τα δικά του δικαιώματα. (δεν μπορείς ρε φίλε να χ*ζεις στην μέση του δρόμου...πως να το κάνουμε δηλαδή)

Αμα οφειλουμε ολοι να μην αναγκαζουμε τους αλλους να υποστουν οπτικο-αισθητικο "σοκ", και μιας και τα κριτηρια και το γουστο του καθενος ειναι ευρυτατα, θα πρεπει να μην κυκλοφορει κανεις στο δρομο. Γιατι εμενα πχ, με σοκαρουν τα φοσφοριζε παπουτσια και οι γυναικες που δεν ειναι λεπτες (λεμε τωρα) ! Δεν μπορω να τις βλεπω...Αρα δεν πρεπει κιολας και να κυκλοφορουν;! :worry:

P.S. Ευτυχώς έχουμε ξεφύγει από το κυρίως θέμα

Δημήτρης

Επειδη οντως εχουμε ξεφυγει και μιας και το κυριως θεμα ειναι αυτο που απασχολει εμενα, να το θεσω στη σωστη βαση, και να αναμενω απλες απαντησεις στα ερωτηματα αυτα:

Ειναι δημοκρατικο δικαιωμα του καθενος, να δημιουργησει ενα κομμα, με οποιαδηποτε ατζεντα;

Ειναι υποχρεωση καθε δημοκρατικου πολιτη να το υπερ/καταψηφισει αναλογως των πεπεοιθησεων του;

Ποια ειναι η νομιμη μεθοδος για εναν πολιτη να διεκδικησει την τροποποιηση ενος νομου που θεωρει οτι ειναι αδικη (ασχετως περιεχομενου του νομου) ;

Δεν μπορω να εξηγησω επιστημονικα αν η παιδοφιλια ειναι ψυχικη ασθενεια, αν προκαλειται απο καποιο σαπιο γονιδιο, ή αν φταιει το κινεζικο ζωδιο. Για μενα παντως, σιγουρα ειναι ενα απο τα ελαχιστα αδικηματα για τα οποια θα ηθελα να εφαρμοζουμε τον ισλαμικο νομο. Δεν θελω απλα να τους εκτελουν, θελω να υποφερουν κιολας. Στο συγκεκριμενο θεμα δεν ειμαι απλως συντηρητικος, ειμαι χειροτερος απο τους Μουλαδες και τους Ταλιμπαν.

Κατα τα αλλα, απορω με τους Ολλανδους και με καποιους εδω μεσα. Ναι, εχουμε ελευθερια εκφρασης, αλλα για μενα ειναι αδιανοητη η δημιουργια κομματων που εχουν βασικες αρχες (αν εχουν, δεν ξερω τι πρεσβευει το νεο κομμα για να ειμαι ειλικρινης) που στρεφονται εναντια στην δομη της κοινωνιας.

Τουλαχιστον εισαι ειλικρινης. Διαφωνω μαζι σου, αλλα χαιρομαι που το δηλωνεις ακομπλεξαριστα.:)

Αρχικα, πριν διαφωνησεις με το κομμα, καλο θα ηταν να μαθεις τι πρεσβευει!

Κατα δευτερον, πολλα κομματα ερχονται σε αντιθεση με αυτο που επικρατει στην κοινωνια. Ο Συνασπισμος και σε καποια στιγμη και το ΠΑΣΟΚ, επιθυμουν την αποποινικοποιηση των μαλακων ναρκωτικων. Το ΚΚΕ θελει να βγει η Ελλαδα απο το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Δεν ειναι αυτα αντιθετα με την παρουσα - επικρατουσα- κοινωνικη οργανωση; :cool:

Ναι, αν παντου βλεπεις ανωμαλια, λογικο να θεωρεις οτι βασιλευει αυτη.:rolleyes:

Γιατί είναι τραβηγμένο; Πως έκαναν κόμμα οι τραβεστί;

Α! Ουτε οι τραβεστι δικαιουνται να κανουν κομμα; Μηπως δεν δικαιουνται να δημιουργησουν κομμα, πχ και οι Εβραιοι; :cry:

Σε τελική ανάλυση μου είναι αδιανόητο, κάποιοι να κλείνουν τα μάτια επειδή όλη αυτή η ιστορία δεν συμβαίνει στο σπίτι τους ή έστω στην πατρίδα τους και να λένε, τι μας νοιάζει εμάς.

Όταν δεν είσαι γονιός κι είσαι έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λες.Αλλά και χωρίς να είσαι γονιός, λίγη ευαισθησία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Αυτή ήταν και η τελευταία μου τοποθέτηση στο θέμα.ΤΕΛΟΣ

Με αυτη τη λογικη, δεν πρεπει να μιλαμε και για την Κυπρο, μεχρι να γινουμε Κυπριοι, για την εκμεταλλευση στον Τριτο Κοσμο, μεχρι να γινουμε Αφρικανοι, κτλ. Δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα αυτο.

Ας κάνουν. Δικαίωμά τους θα είναι, και στην τελική δε σου πέφτει λόγος. Εδώ έχουν κάνει άλλοι κι άλλοι τελειωμένοι, σε αυτούς θα κολλήσουμε :rolleyes:

Το πρόβλημα δε θα είναι αν θα κατέβουν στις εκλογές λοιπόν, αλλά αν τους ψηφίσει μεγάλο ποσοστό (που είναι σχεδόν απίθανο να γίνει). Τότε ναι, θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε.

Τα "δεν έχετε παιδιά και δεν το νιώθετε" είναι απλά αστείο επιχείρημα. Πρέπει να αρχίσουμε να αλαλάζουμε δηλαδή εναντίον του καθενός (χωρίς καν να έχουμε διαβάσει τις ιδέες και τα πιστεύω του) όπως η Λουκά, για να σου αποδείξουμε το ενδιαφέρον μας; Ή μηπως να πάμε να ξεπετάξουμε 5-6 κουτσούβελα στα γρήγορα για να γίνουμε αυτομάτως ευαισθητοποιημένοι;

Tο ιδιο ειπα και εγω σε προηγουμενο Post. :D

Σε μια ευνομουμενη δημοκρατικη πολιτεια...υποθετω! :cry:

και τι θές να κάνουν δηλαδή??

να τους πετάξουν στη φωτιά ή να τους εκτελέσουν??

...Μαντεψε! :p

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Οπως είπε και ο gkr41, το θέμα δεν είναι να μην κατέβουν, αλλά να μην τους ψηφίσουν.

Τα αιτήματα τους οκ, είναι παράλογα, αηδιαστικά. Μου προκαλούν αποστροφή. Αλλά, διαφωνώ με τις υπερβολές και την καταστροφολαγνεία. Και τους λαϊκισμούς, όπως η κίνηση από το χαμόγελο του παιδιού. Με στεναχώρησε.

Κι εμένα με αηδιάζει σαν σκέψη και μόνο η παιδοφιλία, και σίγουρα σε περίπτωση που ήμουν γονιός, αν κάποιος άπλωνε χέρι στο παιδί μου, θα τον έσφαζα με νυχοκόπτη.

Ενα κόμμα στην Ολλανδία όμως, με τέτοια αιτήματα, που πρόκειται να φάει μαύρο στις εκλογές, δε νομίζω πως πρέπει να μας ανησυχεί.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

Η παιδοφιλία αποτελεί ένα σοβαρότατο ποινικό αδίκημα.

Επομένως το κόμμα των παιδόφιλων δεν έχει καμία σχέση με κάποιο πιθανό κόμμα ομοφυλόφιλων ή τραβεστί.

Αφού ζούμε λοιπόν σε μια ευνομούμενη δημοκρατία,μήπως θα έπρεπε να επιτρέψουμε και τη νομιμοποίηση του Κόμματος των δολοφόνων ή των βιαστών ;

ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική κάποιων!

ελευθερία ναι , δημοκρατία ναι , αλλά όλα έχουν όρια και ανοχή!!

και δεν μπορεί να υπάρξει ανέχεια σε ένα τέτοιο θέμα.

Ελευθερία για το διαστροφικό και το ανώμαλο;;;

αμα ηταν ολα καλα δεν θα υπηρχε λογος για τιποτα ολοι εχουν δικαιωμα να λενε οτι θελουν μεχρι ενος σημειου και αυτο το σημειο ειναι η καταπατηση ελευθεριας του αλλου

για κάποιον λόγο τα παιδιά δεν έχουν δικαίωμα ψήφου και ένα κράτος που θέλει να πιστεύει πως δεν καταπατεί δικαιώματα και ψυχές , οφείλει να τα προστατεύει.

Είχα παρακολουθήσει μια δήλωση του προέδρου? των παιδεραστών που έλεγε ότι θα ζητήσουν να επιτρέπεται το σεξ με παιδιά , γιατί κατά την άποψη του , αν το συζητήσεις με ενα παιδί και θελήσει κάτι τέτοιο είναι νόμιμο...:mad:

μιλάμε για νομιμοποίηση βιασμού αν δεν το έχουμε καταλάβει!

θα πρέπει να συμβεί άμεσα στην δική μας κοινωνία για να αντιδράσει κάποιος?

Ο καθένας έχει την ελευθερία να ζητά οτι θέλει, όσο διαστροφικό κι ανώμαλο αν φαίνεται σε κάποιους.