ScareFace Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Είμαι αντίθετος σε αυτό το ζήτημα, αλλά ξέρω οτί η Ολλανδία είναι πολύ πιο μπροστά από πολλές χώρες της Ευρώπης. Απλώς θέλω να προβληματιστώ, λέγοντας πως οι παιδόφιλοι μποροί να μην καταλαβαίνουν οι ίδιοι πόσο κακό μπορούν να κάνουν σε μια εύπλαστη παιδική ψυχή και να χρείζονται ψυχιατρικής συμπαράστασης. Δλδ. θέλω να πω πως όπως ακριβώς ένας ομοφυλόφιλος του ¨βγαίνει¨ έτσι, έτσι και ένας παιδόφιλος να έχει κάποια ψυχική ασθένεια, και δε θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε σα διαόλους αλλά σαν ασθενείς. Σε κάθε όμως περίπτωση βρισιές και ξαποσταλμοί δε πιστεύω οτί είναι πρόσφορο έδαφος για συζήτηση Στον φίλο και σε όσους συμμερίζονται αυτές τις απόψεις.. Αν κάποιος από αυτούς τους ψυχοπαθείς και ελεεινούς βίαζε ή κακοποιούσε το δικό σου παιδί, ήθελα να 'ξερα.. θα είχες ακόμα την ίδια άποψη και θα κρατούσες την ίδια στάση στο θέμα?? Θα εξακολουθούσες να υποστιρίζεις πως αυτά τα καθάρματα χρειάζονται βοήθεια?? Η θα ήθελες να τον φας ζωντανό τον κερατά που τόλμησε να απλώσει χέρι στο παιδί σου?? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μπορείς να δεις σαν ασθενή κάποιον που εκμεταλλεύεται με το χειρότερο τρόπο ένα παιδί?? Είναι δυνατόν να μπορείς να λες πως δεν πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε σαν διαόλους ή δε ξέρω 'γω πως αλλιώς και να τους λυπόμαστε κιόλας? Θα βίαζε κάποιος το παιδί μου η το ανιψάκι μου και θα σκεφτόμουνα ''α τον καημένο.. είναι άρωστος χρειάζεται βοήθεια'' (??) ΕΛΕΟΣ Να χαίρεστε την ψευτο-κουλτούρα και τον ψευτο-πολιτισμό σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Στον φίλο και σε όσους συμμερίζονται αυτές τις απόψεις.. Αν κάποιος από αυτούς τους ψυχοπαθείς και ελεεινούς βίαζε ή κακοποιούσε το δικό σου παιδί, ήθελα να 'ξερα.. θα είχες ακόμα την ίδια άποψη και θα κρατούσες την ίδια στάση στο θέμα?? Θα εξακολουθούσες να υποστιρίζεις πως αυτά τα καθάρματα χρειάζονται βοήθεια?? Η θα ήθελες να τον φας ζωντανό τον κερατά που τόλμησε να απλώσει χέρι στο παιδί σου?? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μπορείς να δεις σαν ασθενή κάποιον που εκμεταλλεύεται με το χειρότερο τρόπο ένα παιδί?? Είναι δυνατόν να μπορείς να λες πως δεν πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε σαν διαόλους ή δε ξέρω 'γω πως αλλιώς και να τους λυπόμαστε κιόλας? Θα βίαζε κάποιος το παιδί μου η το ανιψάκι μου και θα σκεφτόμουνα ''α τον καημένο.. είναι άρωστος χρειάζεται βοήθεια'' (??) ΕΛΕΟΣ Να χαίρεστε την ψευτο-κουλτούρα και τον ψευτο-πολιτισμό σας Ξεκίνησες από μια ερώτηση-απάντηση και κατέληξες οτί είμαστε ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοπολιτισμένοι. Για πες μας εσύ αληθινοπολιτισμένε τι θεωρείς οτί είναι αυτοί οι άνθρωποι.? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Στον φίλο και σε όσους συμμερίζονται αυτές τις απόψεις.. Αν κάποιος από αυτούς τους ψυχοπαθείς και ελεεινούς βίαζε ή κακοποιούσε το δικό σου παιδί, ήθελα να 'ξερα.. θα είχες ακόμα την ίδια άποψη και θα κρατούσες την ίδια στάση στο θέμα?? Θα εξακολουθούσες να υποστιρίζεις πως αυτά τα καθάρματα χρειάζονται βοήθεια?? Η θα ήθελες να τον φας ζωντανό τον κερατά που τόλμησε να απλώσει χέρι στο παιδί σου?? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μπορείς να δεις σαν ασθενή κάποιον που εκμεταλλεύεται με το χειρότερο τρόπο ένα παιδί?? Είναι δυνατόν να μπορείς να λες πως δεν πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε σαν διαόλους ή δε ξέρω 'γω πως αλλιώς και να τους λυπόμαστε κιόλας? Θα βίαζε κάποιος το παιδί μου η το ανιψάκι μου και θα σκεφτόμουνα ''α τον καημένο.. είναι άρωστος χρειάζεται βοήθεια'' (??) ΕΛΕΟΣ Να χαίρεστε την ψευτο-κουλτούρα και τον ψευτο-πολιτισμό σας Εχε απλά υπ' όψιν σου, πως πολλοι απο αυτους κακοποιουν πρώτα τα δικα τους τα παιδιά και σε ηλικία, πολυ μικρότερη των 12 ετών. Η παιδοφιλία, ειναι σεξουαλικό εγκλημα, και είναι απαράδεκτη καν η σκεψη να κατεβει σε εκλογές οποιοσδήποτε υποστηριζει τετοιου ειδους αποψεις. Στο όνομα της δημοκρατίας και της ελευθερίας, γίνονται τα χειρότερα εγκληματα. Λυπαμαι πολύ, αλλά δεν μπορω να δω ως αρρωστο κάποιον που παρενοχλει παιδιά. Την σωστότερη θεραπεία όμως γι' αυτον τον "άρρωστο", την εχουν οι φυλακισμένοι. Οταν καποιος παιδεραστης μπαινει στη φυλακή, του κανουν ΟΛΟΙ , ό,τι ακριβώς εκανε αυτός όταν ήταν έξω στα παιδιά. Μια χαρά θεραπεία το βρισκω. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 ρε παιδια υπαρχουν χειροτερα απο αυτο ελεος δηλαδη αφου ξερουμε η ολλανδια ειναι μια χωρα free και καλα κανει τις ταιριαζει εμεις γιατι το σχολιαζουμε δεν μπορω να καταλαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Λυπαμαι πολύ, αλλά δεν μπορω να δω ως αρρωστο κάποιον που παρενοχλει παιδιά. Την σωστότερη θεραπεία όμως γι' αυτον τον "άρρωστο", την εχουν οι φυλακισμένοι. Οταν καποιος παιδεραστης μπαινει στη φυλακή, του κανουν ΟΛΟΙ , ό,τι ακριβώς εκανε αυτός όταν ήταν έξω στα παιδιά. Μια χαρά θεραπεία το βρισκω. ;) Μ'αρέσει που έχεις και το Imagine στην υπογραφή σου:lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Στον φίλο και σε όσους συμμερίζονται αυτές τις απόψεις.. Αν κάποιος από αυτούς τους ψυχοπαθείς και ελεεινούς βίαζε ή κακοποιούσε το δικό σου παιδί, ήθελα να 'ξερα.. θα είχες ακόμα την ίδια άποψη και θα κρατούσες την ίδια στάση στο θέμα?? Θα εξακολουθούσες να υποστιρίζεις πως αυτά τα καθάρματα χρειάζονται βοήθεια?? Η θα ήθελες να τον φας ζωντανό τον κερατά που τόλμησε να απλώσει χέρι στο παιδί σου?? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μπορείς να δεις σαν ασθενή κάποιον που εκμεταλλεύεται με το χειρότερο τρόπο ένα παιδί?? Είναι δυνατόν να μπορείς να λες πως δεν πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε σαν διαόλους ή δε ξέρω 'γω πως αλλιώς και να τους λυπόμαστε κιόλας? Θα βίαζε κάποιος το παιδί μου η το ανιψάκι μου και θα σκεφτόμουνα ''α τον καημένο.. είναι άρωστος χρειάζεται βοήθεια'' (??) ΕΛΕΟΣ Να χαίρεστε την ψευτο-κουλτούρα και τον ψευτο-πολιτισμό σας Νομιζω οτι ειναι ευκολως κατανοητο οτι ειναι αλλο να εισαι εν βρασμω ψυχης και να μην εχεις (ακομα και νομικα) τη λογικη σου στο ακεραιο (επειδη ακριβως καποιος πειραξε το παιδι σου, κτλ) και αλλο να το συζητας με επιχειρηματα και βασει λογικης και επιστημης. Επομενως το να ρωτας οποιονδηποτε πως θα αντιδρουσε σε μια αναλογη περιπτωση ειναι απλα ασκοπο. Πχ, εγω θα μπορουσα ισως να σκοτωσω εκεινη τη στιγμη το ατομο που θα το εκανε αυτο, σε καμια περιπτωση ομως δεν μπορω να υποστηριξω το να σκοτωνουμε καθεναν που το κανει...Για αυτο ειμαστε κοινωνια και οχι ζωα. Υ.Γ: Την χαιρομαι! :) :cool: Ιδιαιτερα! Εχε απλά υπ' όψιν σου, πως πολλοι απο αυτους κακοποιουν πρώτα τα δικα τους τα παιδιά και σε ηλικία, πολυ μικρότερη των 12 ετών. Η παιδοφιλία, ειναι σεξουαλικό εγκλημα, και είναι απαράδεκτη καν η σκεψη να κατεβει σε εκλογές οποιοσδήποτε υποστηριζει τετοιου ειδους αποψεις. Στο όνομα της δημοκρατίας και της ελευθερίας, γίνονται τα χειρότερα εγκληματα. Λυπαμαι πολύ, αλλά δεν μπορω να δω ως αρρωστο κάποιον που παρενοχλει παιδιά. Την σωστότερη θεραπεία όμως γι' αυτον τον "άρρωστο", την εχουν οι φυλακισμένοι. Οταν καποιος παιδεραστης μπαινει στη φυλακή, του κανουν ΟΛΟΙ , ό,τι ακριβώς εκανε αυτός όταν ήταν έξω στα παιδιά. Μια χαρά θεραπεία το βρισκω. ;) Παραλειπεις να αναφερεις ή αγνοεις, ομως, οτι πολυ απλα, και οι ιδιοι εχουν υποστει συχνα ψυχολογικη βια, οντας παιδια, και για αυτο τους δημιουργουνται αυτες οι "διαθεσεις". Και η παιδοφιλια θεωρειται ψυχολογικη ασθενεια, οποτε το αν καποιος απο εμας το θεωρει ή χοι αρρωστια, δεν ειναι κριτηριο. Και εγω δεν θεωρω οτι η βαρυτητα ειναι υπαρκτη, σημαινει οτι δεν υπαρχει; :confused: Στο θεμα μας, στη δημοκρατια, υποτιθεται οτι υπερασπιζομαστε το δικαιωμα του καθενος να εκφραζει τη γνωμη του και τα επιχειρηματα του. Μεσα σε αυτα τα πλαισια, ας κατεβει, οπως αλλωστε κατεβαινουν και χουντικοι, ακροδεξιοιμ κτλ στις εκλογες. Αυτο που θα κανω εγω, επειδη διαφωνω μαζι τους (θεωρητικα μιλαμε προφανως, δεν σω στην Ολλανδια! :p ) ειναι να τους καταψηφισω. Οχι ομως να τους στερησω και το δικαιωμα τους να αλλαξουν εναν νομο που οι ιδιοι κρινουν αδικο (και εγω διαφωνω ριζικα μαζι τους) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Τωρα αμα εγω τομλησω να κανω ενα quote με μια γνωστη φραση ενος καποιου Βολτερου, θα με βρισετε πολυ και θα με πειτε αρρωστο, ανωμαλο και λοιπα?????? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Τωρα αμα εγω τομλησω να κανω ενα quote με μια γνωστη φραση ενος καποιου Βολτερου, θα με βρισετε πολυ και θα με πειτε αρρωστο, ανωμαλο και λοιπα?????? Για ρίξτην και θα το κρίνουμε:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο απο αυτό! θες να σου πω? 1)ουγκαντα 1/3 παιδια εχουν aids 2) τεχερανη εχει πυρηνικα και απειλει ανοιχτα τους παντες αμα θελει... 3)επιπεδο ζωης στην ελλαδα 4)κλιματικες αλλαγες (ειχες ακουσει ποτε σου για τυφωνα στην αγγλια????) 5)παμε κατα διαολου 6)ενα ματσο τρελαριδες ειναι και? σε αυτον βασιζεται η δημοκρατια δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ασε τον τρελο στην τρελα του λενε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Εχω δυο παιδιά και μονο η σκέψη ότι μπορεί κάποιος να τα πλησιάσει κατ' αυτον τον τρόπο, με κανει ... δυστυχως δεν υπάρχει λέξη να περιγράψει αυτο που νιώθω. Ειναι πολυ εύκολο να αποστασιοποιείσαι και να φιλολογείς όταν το θέμα ειναι έξω και μακρια απο σενα. Εμεις (οι γονεις εννοώ) αντιμετωπιζουμε τον καθε ανώμαλο, ειτε στο παρκο όταν παμε βόλτα το παιδί μας, είτε ως πατέρα σε φιλικά πάρτυ συμμαθητών, είτε οπουδήποτε. Επιμένω λοιπον στο αρχικό μου ποστ (τις αστειότητες περι υπογραφής, τις αφήνω ασχολίαστες) και κάποια στιγμή, όταν με το καλο αποκτήσετε τα δικα σας παιδιά, ο φιλελευθερισμος αυτου του είδους, θα σας αφήσει δια παντος. Επειδη το θέμα πονάει πολυ, δεν προκειται να το παρακολουθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Εχω δυο παιδιά και μονο η σκέψη ότι μπορεί κάποιος να τα πλησιάσει κατ' αυτον τον τρόπο, με κανει ... δυστυχως δεν υπάρχει λέξη να περιγράψει αυτο που νιώθω. Ειναι πολυ εύκολο να αποστασιοποιείσαι και να φιλολογείς όταν το θέμα ειναι έξω και μακρια απο σενα. Εμεις (οι γονεις εννοώ) αντιμετωπιζουμε τον καθε ανώμαλο, ειτε στο παρκο όταν παμε βόλτα το παιδί μας, είτε ως πατέρα σε φιλικά πάρτυ συμμαθητών, είτε οπουδήποτε. Επιμένω λοιπον στο αρχικό μου ποστ (τις αστειότητες περι υπογραφής, τις αφήνω ασχολίαστες) και κάποια στιγμή, όταν με το καλο αποκτήσετε τα δικα σας παιδιά, ο φιλελευθερισμος αυτου του είδους, θα σας αφήσει δια παντος. Επειδη το θέμα πονάει πολυ, δεν προκειται να το παρακολουθήσω. το τοι εχεις παιδια δεν παει να πει πως οι αλλοι δεν ξερουν και εμενα που αρεσουν πολυ τα παιδια αλλα ελεος αυτα γινονται στην ολλανδια οχι εδω για αυτο το πραγμα λεω εκει περα ολα ειναι πιθανα να γινουν νομιμα το καλυτερο για εμας ειναι να προσεχουμε την ελλαδιτσα μας μην γινει ετσι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Εχω δυο παιδιά και μονο η σκέψη ότι μπορεί κάποιος να τα πλησιάσει κατ' αυτον τον τρόπο, με κανει ... δυστυχως δεν υπάρχει λέξη να περιγράψει αυτο που νιώθω. Ειναι πολυ εύκολο να αποστασιοποιείσαι και να φιλολογείς όταν το θέμα ειναι έξω και μακρια απο σενα. Εμεις (οι γονεις εννοώ) αντιμετωπιζουμε τον καθε ανώμαλο, ειτε στο παρκο όταν παμε βόλτα το παιδί μας, είτε ως πατέρα σε φιλικά πάρτυ συμμαθητών, είτε οπουδήποτε. Επιμένω λοιπον στο αρχικό μου ποστ (τις αστειότητες περι υπογραφής, τις αφήνω ασχολίαστες) και κάποια στιγμή, όταν με το καλο αποκτήσετε τα δικα σας παιδιά, ο φιλελευθερισμος αυτου του είδους, θα σας αφήσει δια παντος. Επειδη το θέμα πονάει πολυ, δεν προκειται να το παρακολουθήσω. βρε γκαρφιλντ, εσυ εχεις παιδια, ο αλλος εχει ανηψια, εγω εχω αδερφια - 2 στον αριθμο -, πιστευω οτι ο καθενας εχει καποιο νεαρο μελος του συγγενικου του περιβαλλομτος προς το οποιο ειναι υπερπροστατευτικος. Απλα αμα ξεκινησεις να απαγορευεις την ελευθερια της εκφρασης απο τους παιδεραστες, μετα ανοιγεις τους ασκους του Αιολου και κινδυνευεις να μην σταματησεις ποτε. οπως ειπαμε ηδη, ας κατεβουν στις εκλογες...απλα θα ητηθουν κατα κρατος, αλλα δημοκρατικα, και χωρις να τους εχει δωθει κανενα δικαιωμα. ζητω συγγνωμη για το ατονικο αλλα το ποστ το εκανα απο το κινητο. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 H apoluti parakmi! An einai dunaton na sumvainoun tetoia pragmata! kai omos i m... spai kokala!:mad: Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 μάλλον δε το διατύπωσα καλά.. Η ομοφυλοφιλία έχει γονιδιακή αιτία. Η πεδοφιλία όχι. Απλώς ήθελα να πω πως και στις δυο περιπτώσεις τα άτομα έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις μη κοινωνικά αποδεκτές, και γι αυτό το ανάφερα. Προσωπικά αποδέχομαι πλήρως τον ομοφυλόφιλο-για να μη παρεξηγηθώ το λέω και αντιμετωπίζω τον πεδόφιλο ως ασθενή και όχι σα διάολο ή εγκληματία με κίνητρο ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο. Οχι αγαπητοί φίλοι. Δεν είναι έτσι. Ομοφυλοφιλία και παιδοφιλία είναι ένα και το αυτό όσο αφορά την αιτία... Είτε είναι γονιδιακή αιτία και τα δύο (και τέλος πάντων όλες οι ανωμαλίες) είτε όχι. Δεν θα ξεχωρίζουμε και θα υιοθετούμε ότι μας συμφέρει. Τόσο καιρό παρακολουθώ ένα άλλο topic χωρίς να συμετέχω, αλλά όπως πάμε, θα το ξεφτιλίσουμε τελείως... Αντε γιατί γεμίσαμε αδερφές, προβατοσπρώχτες, σκ@τοφάγους, παιδεραστές κλπ κλπ Πίσσα και πούπουλα σε όλους τους ανώμαλους Οποιος διαφωνεί, ας μου το αποδείξει επιστημονικά Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Οχι αγαπητοί φίλοι. Δεν είναι έτσι. Ομοφυλοφιλία και παιδοφιλία είναι ένα και το αυτό όσο αφορά την αιτία... Είτε είναι γονιδιακή αιτία και τα δύο (και τέλος πάντων όλες οι ανωμαλίες) είτε όχι. Δεν θα ξεχωρίζουμε και θα υιοθετούμε ότι μας συμφέρει. Τόσο καιρό παρακολουθώ ένα άλλο topic χωρίς να συμετέχω, αλλά όπως πάμε, θα το ξεφτιλίσουμε τελείως... Αντε γιατί γεμίσαμε αδερφές, προβατοσπρώχτες, σκ@τοφάγους, παιδεραστές κλπ κλπ Πίσσα και πούπουλα σε όλους τους ανώμαλους Οποιος διαφωνεί, ας μου το αποδείξει επιστημονικά Δημήτρης Φίλε Silvester, πάρε (όπως είσαι) τη χρονομηχανή και βάλε τη να σε φέρει στο 2006...Μπορεί να πάθεις κανένα κακό εκεί στο 1500... Εγώ δεν είμαι gay, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τους υπόλοιπους straight που έχουν πρόβλημα με τους gay....Δεν σε ενοχλούν, δεν ζουν εις βάρος σου, δεν έρχονται στο κρεβάτι σου... Τώρα όσο για το οτι τοποθετείς ομοφυλοφιλία και παιδοφιλία στην ίδια ομάδα...ε τι να σου πω...για ψάξε το λίγο παραπάνω... Και τέλος...είσαι 40 χρονών (αν λες αλήθεια) και το καλύτερο επιχείρημα που έχεις να προβάλεις για αυτά που λες είναι πως: "γεμίσαμε αδερφές, προβατοσπρώχτες, σκ@τοφάγους Πίσσα και πούπουλα σε όλους τους ανώμαλους".... ?? Για πάρτο λίγο αλλιώς... και όσο για το άλλο topic που παρακολουθούσες και δεν συμμετείχες...καλά έκανες μωρέ...Η σιωπή είναι χρυσός μερικές φορές... Τώρα όμως γιατί το χάλασες;;; Φιλικά. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Kαποτε ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο συνεντευξη καποιου μελους του κομματος αυτου. Τελικα οι ιδιοι δεν υποστιριζουν ουτε στο ελαχιστο τα ακραια απου γραφετε εδω μεσα και φυσικα δεν τιθεται ερωτημα ως προς τη νομιμοποιηση της παιδοφιλιας. Ενα αιτημα τους ηταν να θεωρηθει ως ψηχικη ασθενεια. Μην αφοριζεται οτι δεν ξερετε. Θα επανελθω αν το βρω και το ξαναδιαβασω. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Φίλε Silvester, πάρε (όπως είσαι) τη χρονομηχανή και βάλε τη να σε φέρει στο 2006...Μπορεί να πάθεις κανένα κακό εκεί στο 1500... Εγώ δεν είμαι gay, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα τους υπόλοιπους straight που έχουν πρόβλημα με τους gay....Δεν σε ενοχλούν, δεν ζουν εις βάρος σου, δεν έρχονται στο κρεβάτι σου... Τώρα όσο για το οτι τοποθετείς ομοφυλοφιλία και παιδοφιλία στην ίδια ομάδα...ε τι να σου πω...για ψάξε το λίγο παραπάνω... Και τέλος...είσαι 40 χρονών (αν λες αλήθεια) και το καλύτερο επιχείρημα που έχεις να προβάλεις για αυτά που λες είναι πως: "γεμίσαμε αδερφές, προβατοσπρώχτες, σκ@τοφάγους Πίσσα και πούπουλα σε όλους τους ανώμαλους".... ?? Για πάρτο λίγο αλλιώς... και όσο για το άλλο topic που παρακολουθούσες και δεν συμμετείχες...καλά έκανες μωρέ...Η σιωπή είναι χρυσός μερικές φορές... Τώρα όμως γιατί το χάλασες;;; Φιλικά. Αγαπητέ μου φίλε...Ναι είμαι στα 40 και κάτι και να ξέρεις ότι διάβασα προσεκτικά το μύνημά σου Επεσα στην παγίδα να ποστάρω σε αυτό το topic, γιατί εξοργίστικα με το θέμα του. Αλλιώς, θα είμουν απλά θεατής και σε αυτό Τώρα να κάνω μια διευκρίνηση. Ναι δεν έρχονται στο κρεβάτι μου και ναι δεν μπαίνει στον **** μου, αλλά όταν πχ περπατάω στον δρόμο με την οικογένειά μου και βλέπουν τα παιδιά μου 2 "μουστακαλήδες" να φιλιούνται στην καφετέρια, τι μύνημα παίρνουν? Τέλος πάντων άσε με στο 1500, ζήσε όπου θέλεις, αλλά κάνε ότι θέλεις στην "άγνοιά" μου, όχι δημόσια και μην χρησιμοποιείς δημόσιο βήμα (TV, ράδιο κλπ κλπ) για να με αναγκάζεις να λαμβάνω "γνώση" όπως άλλωστε κάνω και εγώ. Εμένα πχ το βράδυ μπορεί να μου αρέσει να βγαίνω και να απελευθερώνω σκλαβωμένες κότες από τα κοτέτσια, αλλά δεν θα βρώ και άλλους παλαβούς σαν και μένα και να κατέβω στις εκλογές με "την οργάνωση για την απελευθέρωση της κότας" Απλά σου εύχομαι όταν θα αποκτήσεις παιδιά τα οποία λόγο "γονιδιακής αιτίας" το "γυρίσουν", να έχεις ακόμα και τότε την ίδια τοποθέτηση και ιδέες, γιατί διαφορετικά θα στεναχωρηθείς πολύ Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Kαποτε ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο συνεντευξη καποιου μελους του κομματος αυτου. Τελικα οι ιδιοι δεν υποστιριζουν ουτε στο ελαχιστο τα ακραια απου γραφετε εδω μεσα και φυσικα δεν τιθεται ερωτημα ως προς τη νομιμοποιηση της παιδοφιλιας. Ενα αιτημα τους ηταν να θεωρηθει ως ψηχικη ασθενεια. Μην αφοριζεται οτι δεν ξερετε. Θα επανελθω αν το βρω και το ξαναδιαβασω. Αγαπητέ φίλε... Δεν έχει μιλήσει κανείς ακραία έως τώρα. Διαφορετικά, θα αναφερόταν ότι αξίζει μόνο θανατική ποινή σε όποιον "ψυχικά ασθενή" βιάσει ένα βρέφος Δεν μπορεί να συζητάμε ψάχνοντας ελαφρυντικά για τέτοιες καταστάσεις. Γιατί αν συζητάμε έτσι τώρα, σε 20 χρόνια θα είμαστε πολύ χειρότερα Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Οχι αγαπητοί φίλοι. Δεν είναι έτσι. Ομοφυλοφιλία και παιδοφιλία είναι ένα και το αυτό όσο αφορά την αιτία... Είτε είναι γονιδιακή αιτία και τα δύο (και τέλος πάντων όλες οι ανωμαλίες) είτε όχι. Δεν θα ξεχωρίζουμε και θα υιοθετούμε ότι μας συμφέρει. Τόσο καιρό παρακολουθώ ένα άλλο topic χωρίς να συμετέχω, αλλά όπως πάμε, θα το ξεφτιλίσουμε τελείως... Αντε γιατί γεμίσαμε αδερφές, προβατοσπρώχτες, σκ@τοφάγους, παιδεραστές κλπ κλπ Πίσσα και πούπουλα σε όλους τους ανώμαλους Οποιος διαφωνεί, ας μου το αποδείξει επιστημονικά Δημήτρης Αρχικα, κανεις δεν χρειαζεται να στο αποδειξει επιστημονικα, γιατι πολυ απλα το Πίσσα και πούπουλα σε όλους τους ανώμαλους αποδεικνυει απο μονο του το λανθασμενο των αποψεων σου. Κατα δευτερον, ποια ειναι η κοινη αιτια ολων των ανωμαλιων αυτων...επιστημονικα; :confused: :worry: :X Επισης, οταν λες ολων των ανωμαλιων, ποιες αλλες "ανωμαλιες", εχουν κοινη ριζα; Κατα τριτον...Τι σχεση εχουν τα παραπανω με το δικαιωμα καποιου να διεκδικησει καποια αλλαγη νομου ή τη δημιουργια ενος κομματος, οσο παραλογο και να ειναι/ θεωρουμε αυτο; Δηλαδη, επιτρεπουμε τη δημιουργια μονο των κομματων με τα οποια συμφωνουμε εξαρχης; Αυτο ειναι δημοκρατια; Αγαπητέ μου φίλε...Ναι είμαι στα 40 και κάτι και να ξέρεις ότι διάβασα προσεκτικά το μύνημά σου Επεσα στην παγίδα να ποστάρω σε αυτό το topic, γιατί εξοργίστικα με το θέμα του. Αλλιώς, θα είμουν απλά θεατής και σε αυτό Τώρα να κάνω μια διευκρίνηση. Ναι δεν έρχονται στο κρεβάτι μου και ναι δεν μπαίνει στον **** μου, αλλά όταν πχ περπατάω στον δρόμο με την οικογένειά μου και βλέπουν τα παιδιά μου 2 "μουστακαλήδες" να φιλιούνται στην καφετέρια, τι μύνημα παίρνουν? Τι σχεση εχει (και) αυτο με το θεμα μας; Αλλα, μιας και το εθιξες, υποθετω παιρνουν το μηνυμα οτι αφου δεν ενοχλουν κανεναν (πρακτικα, οχι οπτικα ή αισθητικα, οπως υποθετω θα μου πεις εσυ) γιατι να μην κανουν αυτο που οι ιδιοι επιθυμουν; Το ιδιο που κανουν και οι straight συμπολιτες τους; Τέλος πάντων άσε με στο 1500, ζήσε όπου θέλεις, αλλά κάνε ότι θέλεις στην "άγνοιά" μου, όχι δημόσια και μην χρησιμοποιείς δημόσιο βήμα (TV, ράδιο κλπ κλπ) για να με αναγκάζεις να λαμβάνω "γνώση" όπως άλλωστε κάνω και εγώ. Εμένα πχ το βράδυ μπορεί να μου αρέσει να βγαίνω και να απελευθερώνω σκλαβωμένες κότες από τα κοτέτσια, αλλά δεν θα βρώ και άλλους παλαβούς σαν και μένα και να κατέβω στις εκλογές με "την οργάνωση για την απελευθέρωση της κότας" Εγω σε προτρεπω να κατεβεις αν θες. με αναλογα επιχειρηματα κατεβαινουν και ακροδεξιοι-ακροαριστεροι-γυμνιστες, κτλ και δεν τους ψηφιζει κανεις. So what; ;) Kαποτε ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο συνεντευξη καποιου μελους του κομματος αυτου. Τελικα οι ιδιοι δεν υποστιριζουν ουτε στο ελαχιστο τα ακραια απου γραφετε εδω μεσα και φυσικα δεν τιθεται ερωτημα ως προς τη νομιμοποιηση της παιδοφιλιας. Ενα αιτημα τους ηταν να θεωρηθει ως ψηχικη ασθενεια. Μην αφοριζεται οτι δεν ξερετε. Θα επανελθω αν το βρω και το ξαναδιαβασω. Αυτο εννοεις; Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Αρχικα, κανεις δεν χρειαζεται να στο αποδειξει επιστημονικα, γιατι πολυ απλα το αποδεικνυει απο μονο του το λανθασμενο των αποψεων σου. Κατα δευτερον, ποια ειναι η κοινη αιτια ολων των ανωμαλιων αυτων...επιστημονικα; :confused: :worry: :X Επισης, οταν λες ολων των ανωμαλιων, ποιες αλλες "ανωμαλιες", εχουν κοινη ριζα; Δεν απάντησες και δεν μου εξήγησες τίποτα σχετικά με το ερώτημα μου. Μην ξεχνάς, εγώ είμαι αυτός που τα ισοπεδώνει όλα μέχρι κάποιος να μου αποδείξει ότι δεν είναι έτσι Κατα τριτον...Τι σχεση εχουν τα παραπανω με το δικαιωμα καποιου να διεκδικησει καποια αλλαγη νομου ή τη δημιουργια ενος κομματος, οσο παραλογο και να ειναι/ θεωρουμε αυτο; Δηλαδη, επιτρεπουμε τη δημιουργια μονο των κομματων με τα οποια συμφωνουμε εξαρχης; Αυτο ειναι δημοκρατια; Κάθε φορά που επιτρέπουμε κάτι παράλογο και με αυτή την νοοτροπία, έρχεται το επόμενο στάδιο, ενώ το προηγούμενο απολαμβάνει την "ατονία" ή την "απουσία" της προσοχής μας, αποκτά οπαδούς και καθίσταται επικίνδυνο για το μέλλον Τώρα θα μου πείς τι θεωρώ παράλογο και τι όχι ε? Εδώ χρειαζόμαστε το λεξικό του Μπαμπινιώτη αλλά και πάλι ίσως να μην μπορέσω να στο εξηγήσω, όπως δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί οποιοσδήποτε αριθμός εάν πολλαπλασιασθεί με το 9 και γίνει μονοψήφιος, το αποτέλεσμα είναι πάντα 9 Τι σχεση εχει (και) αυτο με το θεμα μας; Αλλα, μιας και το εθιξες, υποθετω παιρνουν το μηνυμα οτι αφου δεν ενοχλουν κανεναν (πρακτικα, οχι οπτικα ή αισθητικα, οπως υποθετω θα μου πεις εσυ) γιατι να μην κανουν αυτο που οι ιδιοι επιθυμουν; Το ιδιο που κανουν και οι straight συμπολιτες τους; Στο δημόσιο βίο, οφείλουν όλοι να σέβονται και να ακολουθούν μια ουδέτερη στάση, μή αναγκάζοντας τον πλησίον τους να υποστεί ψυχικό - αισθητικό - οπτικό (κλπ κλπ) βασανιστήριο οιασδήποτε στάθμης και υφής, καταπατώντας τα δικά του δικαιώματα. (δεν μπορείς ρε φίλε να χ*ζεις στην μέση του δρόμου...πως να το κάνουμε δηλαδή) Εγω σε προτρεπω να κατεβεις αν θες. με αναλογα επιχειρηματα κατεβαινουν και ακροδεξιοι-ακροαριστεροι-γυμνιστες, κτλ και δεν τους ψηφιζει κανεις. So what; ;) Ποιός σου το είπε αυτό? Κάτι θυμάμε (αν θυμάμαι καλά) για κάποιον Lepen που άρχισε να γίνεται και επικίνδυνος κάποια στιγμή P.S. Ευτυχώς έχουμε ξεφύγει από το κυρίως θέμα Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 το τοι εχεις παιδια δεν παει να πει πως οι αλλοι δεν ξερουν και εμενα που αρεσουν πολυ τα παιδια αλλα ελεος αυτα γινονται στην ολλανδια οχι εδω για αυτο το πραγμα λεω εκει περα ολα ειναι πιθανα να γινουν νομιμα το καλυτερο για εμας ειναι να προσεχουμε την ελλαδιτσα μας μην γινει ετσι.... Άλλο είναι να ξέρεις και να σου αρέσουν τα παιδιά και άλλο είναι να είσαι γονιός. Το ότι όλα αυτά συμβαίνουν κάπου αλλού κι όχι στη χώρα μας, τι σημαίνει; Ότι πρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και να πούμε "έλα μωρέ, τι με νοιάζει εμένα"; Πολλοί από την Ελλαδίτσα μας έχουν τις ίδιες αντιλήψεις και ορέξεις (πολλά τα παραδείγματα) και πολύ πιθανόν - αν όχι σίγουρο - να παίρνουν ιδέες από το εν λόγω μελλοντικό κόμμα. Μη φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε το γνωμικό "αφού δεν μπαίνει στον δικό μας ***** τί μας νοιάζει;" προσευχή μας, γιατί τότε δεν θα λεγόμαστε άνθρωποι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Άλλο είναι να ξέρεις και να σου αρέσουν τα παιδιά και άλλο είναι να είσαι γονιός. Το ότι όλα αυτά συμβαίνουν κάπου αλλού κι όχι στη χώρα μας, τι σημαίνει; Ότι πρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και να πούμε "έλα μωρέ, τι με νοιάζει εμένα"; Πολλοί από την Ελλαδίτσα μας έχουν τις ίδιες αντιλήψεις και ορέξεις (πολλά τα παραδείγματα) και πολύ πιθανόν - αν όχι σίγουρο - να παίρνουν ιδέες από το εν λόγω μελλοντικό κόμμα. Μη φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε το γνωμικό "αφού δεν μπαίνει στον δικό μας ***** τί μας νοιάζει;" προσευχή μας, γιατί τότε δεν θα λεγόμαστε άνθρωποι. Τι ιδέες να πάρουν δηλαδή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Άλλο είναι να ξέρεις και να σου αρέσουν τα παιδιά και άλλο είναι να είσαι γονιός. Το ότι όλα αυτά συμβαίνουν κάπου αλλού κι όχι στη χώρα μας, τι σημαίνει; Ότι πρέπει να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια και να πούμε "έλα μωρέ, τι με νοιάζει εμένα"; Πολλοί από την Ελλαδίτσα μας έχουν τις ίδιες αντιλήψεις και ορέξεις (πολλά τα παραδείγματα) και πολύ πιθανόν - αν όχι σίγουρο - να παίρνουν ιδέες από το εν λόγω μελλοντικό κόμμα. Μη φτάσουμε στο σημείο να κάνουμε το γνωμικό "αφού δεν μπαίνει στον δικό μας ***** τί μας νοιάζει;" προσευχή μας, γιατί τότε δεν θα λεγόμαστε άνθρωποι. ξεχνας οτι μιλαμε για την ολλανδια και οχι για αγγλια η τουρκια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Δεν μπορω να εξηγησω επιστημονικα αν η παιδοφιλια ειναι ψυχικη ασθενεια, αν προκαλειται απο καποιο σαπιο γονιδιο, ή αν φταιει το κινεζικο ζωδιο. Για μενα παντως, σιγουρα ειναι ενα απο τα ελαχιστα αδικηματα για τα οποια θα ηθελα να εφαρμοζουμε τον ισλαμικο νομο. Δεν θελω απλα να τους εκτελουν, θελω να υποφερουν κιολας. Στο συγκεκριμενο θεμα δεν ειμαι απλως συντηρητικος, ειμαι χειροτερος απο τους Μουλαδες και τους Ταλιμπαν. Κατα τα αλλα, απορω με τους Ολλανδους και με καποιους εδω μεσα. Ναι, εχουμε ελευθερια εκφρασης, αλλα για μενα ειναι αδιανοητη η δημιουργια κομματων που εχουν βασικες αρχες (αν εχουν, δεν ξερω τι πρεσβευει το νεο κομμα για να ειμαι ειλικρινης) που στρεφονται εναντια στην δομη της κοινωνιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts