libido Δημοσιεύτηκε October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 5, 2006 Αγαπητοί μου φίλοι, Μόλις έλαβα το παρακάτω. Επειδή θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό και πρέπει να το δει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος, σας το παραθέτω εδώ. Το παρακάτω είναι γνήσιο, δυστυχώς:cry: :cry: :cry: «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Σύλλογος των παιδιών στην Ελλάδα και στην Κύπρο Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD) από την ολλανδική κυβέρνηση Μετά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η ολλανδική κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD). Σε αυτή την περίπτωση, η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών. Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι: Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών. Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση. Επίσης, κάθε νομοθεσία που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους. Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος. Η Φινλανδία, έχοντας την Προεδρία της Ε.Ε.,πρόκειται να αιτηθεί την καταστολή της δράσης του Κόμματος των Παιδοφίλων στην Ολλανδία. Η αίτηση από την Πρωθυπουργό της Φινλανδίας θα παραδοθεί στον Επίτροπο της Ε.Ε., κ. Franco Frattini, Αρμόδιο για Εσωτερικές Υποθέσεις, στο τέλος του τρέχοντος έτους. Στα πλαίσια Άτυπης Συνάντησης μεταξύ των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε., η οποία πραγματοποιήθηκε 20-22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tampere, οι Φιλανδοί πολίτες παρέδωσαν τις πρώτες υπογραφές στην Υπουργό Δικαιοσύνης της χώρα τους. Όσο περισσότεροι σε ολόκληρο τον κόσμο συνυπογράψουμε το αίτημα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ισχύς του! Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην παγκόσμια αυτή διαμαρτυρία. Επισκεφθείτε το site μας http://www.hamogelo.gr συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο & την ηλεκτρονική σας διεύθυνση Όλα τα στοιχεία θα αποσταλούν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Επιτροπή Συλλογής Υπογραφών (Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το http://www.adressit.com/pedonkielto) :!: :!: :!: Γραμμή SOS 1056 Κοινωνική Υπηρεσία e-mail: kareas@hamogelo.gr Στουρνάρη 16, Αθήνα 106 83 Τηλ. 210 330 6140 Fax. 210 38 43 038, e-mail: info@hamogelo.gr , http://www.hamogelo.gr Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Είναι τρομερό.Έμεινα με ανοιχτό το στόμα. Ποιά ανώμαλα μυαλά είναι αυτά;Κυριολεκτικά δεν ξέρω τι να πω. Ψήφισα και το έστειλα και σε 3-4 ευαισθητοποιημένα άτομα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει κάτι τέτοιο, σαν γονείς και σαν άνθρωποι. Θα το βάλω σαν ανακοίνωση στη Σχολή που εργάζομαι το απόγευμα. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 H apoluti parakmi! An einai dunaton na sumvainoun tetoia pragmata! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Έλεος πια αυτοί οι Ολλανδοί! Ναι στους παιδόφιλους και ναι και στους ζωόφιλους; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Η Ολλανδία ήξερα ότι είναι ο παράδεισος της ανωμαλίας, αλλά να νομιμοποιείται κόμμα παιδόφιλων, ε, τι να πω πια!!! :cry: Τι κατάντια και παρακμή είναι αυτή? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 και τι ρε παιδια δηκοκρατια λεγεται αφηστε τους τουλαχιστον εχουν ενα οραμα αν και ανωμαλο εδω δεν κοιταμε τα χαλια μας και θα κοιταξουμε να δουμε της ολλανδιας? που στο κατω κατω εκει τα κοριτσια και πιο μικρα κανουν sex... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Έλεος πια αυτοί οι Ολλανδοί! Ναι στους παιδόφιλους και ναι και στους ζωόφιλους; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ! Κι εγώ ζωόφιλος είμαι (έχω σκύλο) τί σου κάναμε; :lol: :p :D Αυτό έχει συμβεί εδώ και καιρό πάντως, και είχε καλυφθεί εκτενώς από τα ΜΜΕ. Θα συμφωνήσω ότι είναι απαράδεκτο, οι συγκεκριμενοι δικαστές έχουν παρερμηνεύσει την πολυφωνία. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 :mad: :mad: :mad: να πανε στο δι@ολο ολοι τους :X :mad: :mad: :mad: απο το κακο στο χειροτερο πανε!!!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 eleos dld ti allo tha doume Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Δεν πρέπει να επιτραπεί σε κανέναν να εκμεταλλεύεται την παιδική αθωότητα. Δεν είναι δυνατόν να επιτραπεί στα παιδιά να έχουν σεξουαλικές επαφές,ακόμα και με τη συγκατάθεσή τους. Δεν έχουν σχηματίσει ακόμα ισχυρή προσωπικότητα με αποτέλεσμα να επηρεάζονται και να παρασύρονται πολύ εύκολα. Είναι καθήκον κάθε κράτους,κάθε κοινωνίας να τα προστατέψει από τους εγκληματίες που επιβουλεύονται την αγνότητά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Δεν πρέπει να επιτραπεί σε κανέναν να εκμεταλλεύεται την παιδική αθωότητα. Δεν είναι δυνατόν να επιτραπεί στα παιδιά να έχουν σεξουαλικές επαφές,ακόμα και με τη συγκατάθεσή τους. Δεν έχουν σχηματίσει ακόμα ισχυρή προσωπικότητα με αποτέλεσμα να επηρεάζονται και να παρασύρονται πολύ εύκολα. Είναι καθήκον κάθε κράτους,κάθε κοινωνίας να τα προστατέψει από τους εγκληματίες που επιβουλεύονται την αγνότητά τους. εχεις απολυτο δικιο! αλλα δυστυχως οταν μιλαμε για ολλανδια πρεπει να μιλαμε χωρις λογικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Με την ίδια λογική που νομιμοποιούνται κόμματα άκροδεξιών ( - ρατσιστικών) ιδεών, έτσι νομιμοποιείται και αυτό. Το θέμα είναι ότι όπως και τα εθνικιστικά κινήματα, και αυτό δεν πρόκειται να βρει απήχηση, διότι απλά εκφράζει μόνο μία μικρή και διεστραμένη μειωνότητα του πληθυσμού (της Ολλανδίας, της Ευρώπης, του Κόσμου). Σκοπός του καθένα δεν πρέπει να είναι να μην νομιμοποιηθεί το κόμμα (γιατί πλέον θα αρχίσουμε να κινούμαστε σε επικίνδυνο δρόμο...) αλλά μέσω της δημοκρατικής διαδικασίας να φροντίσει η ατζέντα του κόμματος αυτού να μην γίνει πραγματικότητα... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Καλα μιλαμε για μεγαλη ανωμαλια!!!!!! Απορω οσοι το ψηφισαν παιδια δεν εχουν αν νομιμοποιησουν την παιδοφιλια τι εμεινε ρε παιδια!!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Απετώ λίγο σεβασμό:!: :!: δεν νομίζω οτι εγώ, η μάνα μου, τα ξαδέλφια μου, οι παπούδες μου και η θείοι μου ήμαστε ανώμαλοι, ή παιδόφιλοι, ή πρεζόνια:mad: :mad: :angry: Δεν ήμαστε όλοι οι ολλανδοί τα ίδια και όπως είναι λογικό δεν πρόκειτε κανείς να ψηφήσει ένα τέτοιο κόμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Απετώ λίγο σεβασμό:!: :!: δεν νομίζω οτι εγώ, η μάνα μου, τα ξαδέλφια μου, οι παπούδες μου και η θείοι μου ήμαστε ανώμαλοι, ή παιδόφιλοι, ή πρεζόνια:mad: :mad: :angry: Δεν ήμαστε όλοι οι ολλανδοί τα ίδια και όπως είναι λογικό δεν πρόκειτε κανείς να ψηφήσει ένα τέτοιο κόμμα Ποιος σου ειπε βρε παιδι μου οτι ολοι οι Ολλανδοι ειναι ιδιοι?????????? Εγω απο την εμπειρια μου σε ενα ταξιδι μου πριν λιγους μηνες στην Ολλανδια μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις για το λαο της ειναι πολυ ευγενικοι και καλοσυνατοι ανθρωποι... Απλα ειναι ανωμαλια να θεωρουμε νονιμη πραξη τη παιδοφιλια πως να το κανουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: Δε θιγουμε ολους τους Ολλανδους αλλα αυτους που το ψηφισαν!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Είμαι αντίθετος σε αυτό το ζήτημα, αλλά ξέρω οτί η Ολλανδία είναι πολύ πιο μπροστά από πολλές χώρες της Ευρώπης. Απλώς θέλω να προβληματιστώ, λέγοντας πως οι παιδόφιλοι μποροί να μην καταλαβαίνουν οι ίδιοι πόσο κακό μπορούν να κάνουν σε μια εύπλαστη παιδική ψυχή και να χρείζονται ψυχιατρικής συμπαράστασης. Δλδ. θέλω να πω πως όπως ακριβώς ένας ομοφυλόφιλος του ¨βγαίνει¨ έτσι, έτσι και ένας παιδόφιλος να έχει κάποια ψυχική ασθένεια, και δε θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε σα διαόλους αλλά σαν ασθενείς. Σε κάθε όμως περίπτωση βρισιές και ξαποσταλμοί δε πιστεύω οτί είναι πρόσφορο έδαφος για συζήτηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Χωρις να εχω διαβασει ολα τα μηνυματα, μην ειστε αφοριστικοι χωρις να γνωριζετε. Σε δημοσκοπηση το 84% των πολιτων απαντησε να απαγορευθει το κομμα απτο να κατεβει στις εκλογες. Σε προσφυγη, το ανωτατο δικαστηριο αποφασισε οτι κατι τετοιο ειναι αντισυνταγματικο, και οτι ο κοσμος μπορει να αποφασισει στις εκλογες. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ http://en.wikipedia.org/wiki/PNVD Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Χωρις να εχω διαβασει ολα τα μηνυματα, μην ειστε αφοριστικοι χωρις να γνωριζετε. Σε δημοσκοπηση το 84% των πολιτων απαντησε να απαγορευθει το κομμα απτο να κατεβει στις εκλογες. Σε προσφυγη, το ανωτατο δικαστηριο αποφασισε οτι κατι τετοιο ειναι αντισυνταγματικο, και οτι ο κοσμος μπορει να αποφασισει στις εκλογες. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ http://en.wikipedia.org/wiki/PNVD kai mono pou yparxei ena arrwsto 16% pou psifise nai tha prepei na provlhmatistoyn/me.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Είμαι αντίθετος σε αυτό το ζήτημα, αλλά ξέρω οτί η Ολλανδία είναι πολύ πιο μπροστά από πολλές χώρες της Ευρώπης. Απλώς θέλω να προβληματιστώ, λέγοντας πως οι παιδόφιλοι μποροί να μην καταλαβαίνουν οι ίδιοι πόσο κακό μπορούν να κάνουν σε μια εύπλαστη παιδική ψυχή και να χρείζονται ψυχιατρικής συμπαράστασης. Δλδ. θέλω να πω πως όπως ακριβώς ένας ομοφυλόφιλος του ¨βγαίνει¨ έτσι, έτσι και ένας παιδόφιλος να έχει κάποια ψυχική ασθένεια, και δε θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε σα διαόλους αλλά σαν ασθενείς. Σε κάθε όμως περίπτωση βρισιές και ξαποσταλμοί δε πιστεύω οτί είναι πρόσφορο έδαφος για συζήτηση Συμφωνώ με τον aijivl, ως προς το κομμάτι που λέει οτι τα άτομα αυτά πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα και χρίζουν παρακολούθησης από ειδικούς. Διαφωνώ βέβαια με την εξίσωση gay/λεσβία=παιδόφιλος=ψυχολογικό πρόβλημα. Η επιστήμη έχει ήδη απαντήσει πως οι gay/λεσβίες δεν είναι άνθρωποι με ψυχολογικά προβλήματα. Εξ άλλου ό,τι συμβαίνει ανάμεσα σε δύο gay/λεσβίες είναι απολύτως νόμιμο (με την προϋπόθεση φυσικά πως είναι επιθυμητό και από τις δύο πλευρές και πως τα άτομα είναι ενήλικα), οπότε δεν νομίζω πως μας πέφτει λόγος το τι θα επιλέξει να κάνει η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Όσο για το ίδιο το θέμα, τι να πω...Ας τους κρίνει ο λαός (μα τόση ανωμαλία πια;;; ) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Με την ίδια λογική που νομιμοποιούνται κόμματα άκροδεξιών ( - ρατσιστικών) ιδεών, έτσι νομιμοποιείται και αυτό. Το θέμα είναι ότι όπως και τα εθνικιστικά κινήματα, και αυτό δεν πρόκειται να βρει απήχηση, διότι απλά εκφράζει μόνο μία μικρή και διεστραμένη μειωνότητα του πληθυσμού (της Ολλανδίας, της Ευρώπης, του Κόσμου). Σκοπός του καθένα δεν πρέπει να είναι να μην νομιμοποιηθεί το κόμμα (γιατί πλέον θα αρχίσουμε να κινούμαστε σε επικίνδυνο δρόμο...) αλλά μέσω της δημοκρατικής διαδικασίας να φροντίσει η ατζέντα του κόμματος αυτού να μην γίνει πραγματικότητα... +1 Κρίμα για το Χαμόγελο του Παιδιού. Καλύτερα θα ήταν να προσπαθήσουν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο, αντί να κάνουν βλακώδη κινήματα μαζεύοντας υπογραφές για την απαγόρευση της νομιμοποίησης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 kai mono pou yparxei ena arrwsto 16% pou psifise nai tha prepei na provlhmatistoyn/me.. Προσωπικά θα τους άφηνα να κατέβουν στις εκλογές αν και τους θεωρώ ανώμαλους/ψυχικά διαταραγμένους (τους παιδόφιλους). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 πάλι πρωτοπορεί η ολλανδία. εγώ θέλω να σημειώσω μια μεγάλη αντίφαση που δε την καταλαβαίνω. οτιδήποτε θεωρείται ¨προοδευτικό¨ θα γίνει στην ολλανδία πρώτα. την πρώτη φορά που είχα πάει αμστερνταμ δεν είχα ξαναδεί πόρνες μέσα στα κλουβιά καιμου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.μετά ξαναπήγα κι άλλες φορές ώσπου δεν μου κινούσε τίποτα το περιέργεια πια. πως γίνεται κάποιος όμως να είναι ομοφυλόφιλος και να εκπροσωπεί ακροδεξιό κίνημα (δηλαδή ταυτόχρονα συντηρητικός και προοδευτικός-όπως αυτός που δολοφόνησαν πριν κάποια χρόνια). πως γίνεται υπερπροστατευτικοί γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολή για πόρνες?? και άλλες πολλές αντιφάσεις.επιτρέπουν τα μαλακά ναρκωτικά και κυνηγάνε τους μπεκρήδες με ποινές που επισύρουν μέχρι και φυλάκιση ας πούμε. αν μείνει λίγο καιρό κάποιος στο άμστερνταμ θα τα δεί όλα πάντως. δηλαδή θέλω να πω δεν υπάρχει κάποιο μέτρο που θα καθορίζει τι είναι λογικό και τι είναι παράλογο. είναι ταυτόχρονα και υπερπροοδευτικοί και υπερσυντηρητικοί και κατορθώνουν να τα συνδυάζουν όλα αυτά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 kai mono pou yparxei ena arrwsto 16% pou psifise nai tha prepei na provlhmatistoyn/me.. Μα δεν ψηφισε ναι :wacko: Ψηφισε να τους αφησουν να κατεβουν, για να τους ριξουν μαυρο. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Συμφωνώ με τον aijivl, ως προς το κομμάτι που λέει οτι τα άτομα αυτά πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα και χρίζουν παρακολούθησης από ειδικούς. Διαφωνώ βέβαια με την εξίσωση gay/λεσβία=παιδόφιλος=ψυχολογικό πρόβλημα. Η επιστήμη έχει ήδη απαντήσει πως οι gay/λεσβίες δεν είναι άνθρωποι με ψυχολογικά προβλήματα. Εξ άλλου ό,τι συμβαίνει ανάμεσα σε δύο gay/λεσβίες είναι απολύτως νόμιμο (με την προϋπόθεση φυσικά πως είναι επιθυμητό και από τις δύο πλευρές και πως τα άτομα είναι ενήλικα), οπότε δεν νομίζω πως μας πέφτει λόγος το τι θα επιλέξει να κάνει η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Όσο για το ίδιο το θέμα, τι να πω...Ας τους κρίνει ο λαός (μα τόση ανωμαλία πια;;; ) μάλλον δε το διατύπωσα καλά.. Η ομοφυλοφιλία έχει γονιδιακή αιτία. Η πεδοφιλία όχι. Απλώς ήθελα να πω πως και στις δυο περιπτώσεις τα άτομα έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις μη κοινωνικά αποδεκτές, και γι αυτό το ανάφερα. Προσωπικά αποδέχομαι πλήρως τον ομοφυλόφιλο-για να μη παρεξηγηθώ το λέω και αντιμετωπίζω τον πεδόφιλο ως ασθενή και όχι σα διάολο ή εγκληματία με κίνητρο ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 μάλλον δε το διατύπωσα καλά.. Η ομοφυλοφιλία έχει γονιδιακή αιτία. Η πεδοφιλία όχι. Απλώς ήθελα να πω πως και στις δυο περιπτώσεις τα άτομα έχουν ιδιαίτερες προτιμήσεις μη κοινωνικά αποδεκτές, και γι αυτό το ανάφερα. Προσωπικά αποδέχομαι πλήρως τον ομοφυλόφιλο-για να μη παρεξηγηθώ το λέω και αντιμετωπίζω τον πεδόφιλο ως ασθενή και όχι σα διάολο ή εγκληματία με κίνητρο ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο. Έτσι ναι...συμφωνούμε! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts