Jump to content

προσθαφαίρεση προγραμμάτων XP

georgehh
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια ξέρετε γιατι μου εμφανίζει σφάλμα στα ΧΡ, οταν παω να δω τα προγράμματα των windows στον πίνακα ελέγχου(προσθαφαίρεση προγραμμάτων)? τα κανονικά προγράμματα τα βλέπω, αλλα τα άλλα που εχουν να κάνουν με βοηθήματα και εργαλεία και internet λέει, επικοινωνήστε με το διαχειριστή? μα εγω είμαι τι σημβαίνει? εχει σημασια που εχω τα windows ******? και οχι original?
mobile fan user

μην τσατίζεσαι ρε συ. απλά ο χρήστης που έχεις δημιουρήσει και κάνεις logon δεν έχει δικαιώματα administrator στο pc. αυτό αλλάζει από το c panel και τους "λογαριασμούς χρηστών" ή αν δεν ξέρεις τι να κάνεις, κάνε logoff και συνδέσου στο pc με username:administrator, password:(κενό) - default admin account για xp
the world is not enough...

πως γινεται αυτο ρε αφου δε με αφηνει να χρησιμοποιισω σαν ονομα το administrator μονο τους ηδη δημιουργημενους χρηστες πες τι διαδικασια σε παρακαλώ
mobile fan user

πως γινεται αυτο ρε αφου δε με αφηνει να χρησιμοποιισω σαν ονομα το administrator μονο τους ηδη δημιουργημενους χρηστες πες τι διαδικασια σε παρακαλώ

Εκεί που διαλέγεις χρήστη, πάτα δύο φορές το Ctrl+Alt+Del (παρένθεση, αυτό στα Vista δεν δουλεύει :mad: ) και βάζεις εκεί username και password χειροκίνητα.