eLiNa_C Δημοσιεύτηκε October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 4, 2006 λοιπόν, επειδή θα με τρελάνουν εδω μέσα απαντήστε μου σας παρακαλώ ποιες ειναι οι αρμοδιότητες των υπαλλήλων γραφείου και ποιος ο βασικός μισθός??? περιμένω απαντήσεις σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:O Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVI4KRITI Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ,ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.. ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ, ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ??? Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 600ΕΥΡΩ. ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΕΠΑΘΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΑΛΩΜΑ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] που παω??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Ο μισθός είναι 660 μικτά δηλ 550 καθαρά Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 akrivos tosos einai peripou o misthos alla uparxoun kapoia epidomata px an xrhsimopoieis upologisth ,an exeis ptuxio ktl !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Ο μισθός είναι 660 μικτά δηλ 550 καθαρά δυστηχως,ουτε 550....καποιες φορες... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 akrivos tosos einai peripou o misthos alla uparxoun kapoia epidomata px an xrhsimopoieis upologisth ,an exeis ptuxio ktl !!:) Το επίδομα οθόνης για Η/Υ δεν δίνεται σε "υπαλλήλους γραφείου". Τα 550€ καθαρά που αναφέρονται είναι ο μισθός του ανειδίκευτου εργαζόμενου. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με την προϋπηρεσία και τα ένσημα γίνονται και οι αντίστοιχες προσαυξήσεις. Όπως επίσης δίνονται και προσαυξήσεις για πτυχία, ξενες γλώσσες κ.ο.κ. Το θέμα είναι ότι μπορεί π.χ. σε μια εταιρεία να σε προσλάβουν ως τεχνικό ή ΙΤ και να σε έχουν δηλωμένο ως "υπάλληλο γραφείου". ¨Όπως επίσης και στα τηλεφωνικά κέντρα, όπου σε όλες τις εταιρείες πλην ΟΤΕ είσαι δηλωμένος ως "υπάλληλος γραφείου" το οποίο συνεπάγεται το να μην πάιρνεις επίδομα οθόνης-Η/Υ-ακουστικού. Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Και να έχεις προϋπηρεσία (έστω 1 + χρόνο) αν πας σε άλλη δουλείαν θα λέγω σε ντο θα περνς' αρχικόν μισθόν. Απο βασικόν αρχινάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. October 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 γιατι επαιρνα 547,17 € και μου ειπαν οτι θα μου κανουν αυξηση και μου το πηγαν 600€. και ειμαι εδω μεσα 6 χρονια (4 χρονια με ενσημα) και επειδη δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι πρεπει να ειναι ο βασικος μου τοσα λιγα, ελεγα μηπως με εχουν βαλει στην κατωτερη ειδικοτητα (υπάλληλος γραφείου). αλλά αυτα κάνω. σηκώνω τηλέφωνα, κάνω παραγγελίες,κόβω τιμολόγια,τα καταχωρώ και τα αρχειοθετώ, κανονίζω τα υπόλοιπα των πελατών. οκ.σας ευχαριστώ πολύ να ειστε καλά! τα νεύρα μου!!!!! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndd Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 γιατι επαιρνα 547,17 € και μου ειπαν οτι θα μου κανουν αυξηση και μου το πηγαν 600€. και ειμαι εδω μεσα 6 χρονια (4 χρονια με ενσημα) και επειδη δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι πρεπει να ειναι ο βασικος μου τοσα λιγα, ελεγα μηπως με εχουν βαλει στην κατωτερη ειδικοτητα (υπάλληλος γραφείου). αλλά αυτα κάνω. σηκώνω τηλέφωνα, κάνω παραγγελίες,κόβω τιμολόγια,τα καταχωρώ και τα αρχειοθετώ, κανονίζω τα υπόλοιπα των πελατών. οκ.σας ευχαριστώ πολύ να ειστε καλά! τα νεύρα μου!!!!! μήπως είναι καιρός να βρεις κάτι καινούργιο; :rolleyes: Παράθεση τώρα και με netmonitor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. October 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 μήπως είναι καιρός να βρεις κάτι καινούργιο; :rolleyes: μήπως??? κι εγώ αυτό σκέφτομαι... :mad: Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 μηπως να την βρεις πρωτα και μετα να την κανεις?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. October 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 ε ναι αυτο θα κάνω γιατι αν μείνω χωρίς δουλειά την πάτησα!!!! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 και σιγουρη κιολας! γιατι μπορει τελευταια στιγμη ο εργοδοτης σου να σε προδωσει!! εκτος αν ζητησεις το ποσό που θελεις και στο δωσει.... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 γιατι επαιρνα 547,17 € και μου ειπαν οτι θα μου κανουν αυξηση και μου το πηγαν 600€. και ειμαι εδω μεσα 6 χρονια (4 χρονια με ενσημα) και επειδη δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι πρεπει να ειναι ο βασικος μου τοσα λιγα, ελεγα μηπως με εχουν βαλει στην κατωτερη ειδικοτητα (υπάλληλος γραφείου). αλλά αυτα κάνω. σηκώνω τηλέφωνα, κάνω παραγγελίες,κόβω τιμολόγια,τα καταχωρώ και τα αρχειοθετώ, κανονίζω τα υπόλοιπα των πελατών. οκ.σας ευχαριστώ πολύ να ειστε καλά! τα νεύρα μου!!!!! Κοπέλα μου και κάθεσαι ακόμα??? Για άρχισε να ψάχνεις για κάτι καλύτερο γιατί κανονικά εφόσον είσαι 4 χρόνια πρέπει κάθε χρόνο (ή κάθε δεύτερο χρόνο) να γίνεται η νόμιμη αύξησή σου. Και εφόσον χρησιμοποιείς H/Y είναι υποχρεωμένοι να σου βάζουν και στον μισθό σου το ποσοστό για χρήση Η/Υ αλλά ΚΑΙ για ξένες γλώσσες ΚΑΙ για το αν είσαι κάτοχος ECDL. Πήγαινε να ρωτήσεις κιόλας σε κανα ΚΕΠ της γειτονιάς σου για να είσαι και σίγουρη. Αν έχεις προυπηρεσία, στην έχουν δηλώσει? Ή καλύτερα τους έφερες εσύ χαρτί απο την προηγούμενη δουλειά ότι έχεις προυπηρεσία? Γιατί εμένα μου κάνανε @@!#$κία και μπορεί να είχα προυπηρεσία 3 χρόνια απο άλλη δουλειά αλλά δεν είχα χαρτί και μου είπαν πως θέλουν χαρτί. Επίσης είμαι στην δουλειά αυτή 5 χρόνια άρχισα με 441 Ευρώ και τώρα παίρνω 600 (τους γρουσούζηδες) και κάνω ότι δουλειά μπορείς να φανταστείς. Και παίρνουμε μέρος και σε εκθέσεις και μου βγαίνει και ο πάτος αλλά βλέπεις είναι ένα στενό δίπλα απο το σπίτι μου και ένα φανάρι κοντά στο σπίτι του άντρα μου και έχω και τα τυχερά μου με τις εκθέσεις (150 ευρώ για 4 μέρες έκθεσης πχ). Αλλά και πάλι, δεν μου έχουν βάλει το επίδομα Η/Υ...όμως τους ετοιμάζω το ECDL να τους το κολλήσω στα μούτρα...δεν μπορεί κάτι τις εκατό θα έχει και αυτό για τα ΠΟΛΛΑΑΑΑ λεφτά που παίρνουμε.. :mad: Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalkat Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Δυστυχώς από όσα μου έχουν πει στην επιθεώρηση εργασίας για τον υπολογιστή έιναι ότι το να πάρεις το επίδομα βρίσκεται αποκλειστικά στην κρίση του εργοδότη. Αυτό σημαίνει ότι ο εργοδότης κρίνει αν ο υπολογιστής είναι απαραίτητο εργαλείο στην δουλειά μας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δουλεύεις παραπάνω από 6 ώρες την ημέρα και επίσης ότι μπορεί να υποστηρίξει ότιδήποτε. Όσον αφορά τις ξένες γλώσσες είναι περίπου 8% για την κύρια γλώσσα και 5% για οποιαδήποτε επιπλέον αν και εφόσον κρίνει ο εργοδότης ότι είναι απαραίτητα εργαλέια της δουλειάς. Επίσης το ECDL αποτελεί δευσμευτικό μόνο για το δημόσιο. Στον ιδιωτικό τομέα πληρώνουν απλά την γνώση εφόνον του επιθυμούν. Όλα τα παραπάνω ισχύουν για ΑΤΕ και ΑΕΒΕ εταιρείες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Κοπέλα μου και κάθεσαι ακόμα??? Για άρχισε να ψάχνεις για κάτι καλύτερο γιατί κανονικά εφόσον είσαι 4 χρόνια πρέπει κάθε χρόνο (ή κάθε δεύτερο χρόνο) να γίνεται η νόμιμη αύξησή σου. Και εφόσον χρησιμοποιείς H/Y είναι υποχρεωμένοι να σου βάζουν και στον μισθό σου το ποσοστό για χρήση Η/Υ αλλά ΚΑΙ για ξένες γλώσσες ΚΑΙ για το αν είσαι κάτοχος ECDL. Πήγαινε να ρωτήσεις κιόλας σε κανα ΚΕΠ της γειτονιάς σου για να είσαι και σίγουρη. Αν έχεις προυπηρεσία, στην έχουν δηλώσει? Ή καλύτερα τους έφερες εσύ χαρτί απο την προηγούμενη δουλειά ότι έχεις προυπηρεσία? Γιατί εμένα μου κάνανε @@!#$κία και μπορεί να είχα προυπηρεσία 3 χρόνια απο άλλη δουλειά αλλά δεν είχα χαρτί και μου είπαν πως θέλουν χαρτί. Επίσης είμαι στην δουλειά αυτή 5 χρόνια άρχισα με 441 Ευρώ και τώρα παίρνω 600 (τους γρουσούζηδες) και κάνω ότι δουλειά μπορείς να φανταστείς. Και παίρνουμε μέρος και σε εκθέσεις και μου βγαίνει και ο πάτος αλλά βλέπεις είναι ένα στενό δίπλα απο το σπίτι μου και ένα φανάρι κοντά στο σπίτι του άντρα μου και έχω και τα τυχερά μου με τις εκθέσεις (150 ευρώ για 4 μέρες έκθεσης πχ). Αλλά και πάλι, δεν μου έχουν βάλει το επίδομα Η/Υ...όμως τους ετοιμάζω το ECDL να τους το κολλήσω στα μούτρα...δεν μπορεί κάτι τις εκατό θα έχει και αυτό για τα ΠΟΛΛΑΑΑΑ λεφτά που παίρνουμε.. :mad: Μαλλον τα εχεις μπερδεψει ! Επιδομα Η/Υ δινεται συνηθως σε Μηχανογραφησεις / Λογιστηρια (και οχι σε υπαλληλους γραφειου) ΑΝ , λεω ΑΝ θελει η εταιρεια τα δινει Να ξερετε παντα οτι την εταιρεια την καλυπτει το κρατος (Παντα για Ι.Υπαλληλους ) Λοιπον το καλυτερο που εχει να κανει η κοπελια ειναι να παει για αλλα Η εταιρεια θα βρει αλλα "κοροιδα" να δινει μισθους πεινας και παει λεγοντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 pantos polles fores oi etairies proslamvanoun logistes h vohthous kai tous dhlonoun os up. grafeiou gia na glutonoun lefta !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Παιδια τα πραγματα ειναι τραγικα εκει εξω....Τι πτυχια τι αγγλικα τι εκεινο τι το αλλο.....Εμενα προσωπικα μου ετυχε να παω σε μια πολυ καλη δουλεια εχοντας ολα αυτα και τι γυρνανε και μου λενε??? Δε μπορουμε να δοσουμε παραπανω απο 580 καθαρα!!! :X Και το καλυτερο? Αφου αναγκαστηκα να δεχτω για να με δουν να δουλευω πρωτα και μετα να απαιτησω πηραν τελικα καποιον αλλον βυσματια στη θεση!!!!!! Αλλα τους το φυλαγα και οταν τους βγηκε αχρηστος και με φωναξανε αρον αρον να ξεκινησω παω κ τους λεω εχει αλλαξει τιποτα οσον αφορα το μισθολογικο? "Οχι" μου λενε! ΟΚ απανταω, λυπαμαι αλλα θα δεχτω καποια αλλη προταση πιο σοβαρη!!! Και δε με ξαναματαειδανε :D Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Παιδια τα πραγματα ειναι τραγικα εκει εξω....Τι πτυχια τι αγγλικα τι εκεινο τι το αλλο.....Εμενα προσωπικα μου ετυχε να παω σε μια πολυ καλη δουλεια εχοντας ολα αυτα και τι γυρνανε και μου λενε??? Δε μπορουμε να δοσουμε παραπανω απο 580 καθαρα!!! :X Και το καλυτερο? Αφου αναγκαστηκα να δεχτω για να με δουν να δουλευω πρωτα και μετα να απαιτησω πηραν τελικα καποιον αλλον βυσματια στη θεση!!!!!! Αλλα τους το φυλαγα και οταν τους βγηκε αχρηστος και με φωναξανε αρον αρον να ξεκινησω παω κ τους λεω εχει αλλαξει τιποτα οσον αφορα το μισθολογικο? "Οχι" μου λενε! ΟΚ απανταω, λυπαμαι αλλα θα δεχτω καποια αλλη προταση πιο σοβαρη!!! Και δε με ξαναματαειδανε :D Ετσι χρειαζεται και εγω για να βρω ατομα για την εταιρεια μου σαν μηχ/φους τους ψαχνω με το κυαλι ! Το θεμα ειναι να εχετε γνωση και να στεκεστε στα ποδια σας !!! φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 posa pernei kapoios gia mhxanografos? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Στην δικια μου δουλεια γυρω στα 700 χωρις προυπηρεσια τωρα εχουν φτασει τα 1200 Αλλα νομιζω το κανονικο πρεπει να ειναι στα 660 ευρω φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 pantos ap oso xero osoi exoun kapoio oikonomiko ptuxio kai exoun kanei kai eurofasma h kapoio allo programma plhronontai arketa kala kai xoris kapoia prouphresia !! to xero ek peiras epeidh ki ego ekana eurofasma kai eixe paidia ekei kai akouga tous misthous tous!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Ετσι χρειαζεται και εγω για να βρω ατομα για την εταιρεια μου σαν μηχ/φους τους ψαχνω με το κυαλι ! Το θεμα ειναι να εχετε γνωση και να στεκεστε στα ποδια σας !!! φιλικα axidous Εσυ πολυ καλα κανεις και τους ψαχνεις ετσι, απλα εγω το βλεπω απο την αλλη οπτικη γωνια!!! Να πω πχ και για μια αλλη δουλεια οπου πηγα και δε με επελεξαν γιατι δεν ειχα καποιο αποδεικτικο γνωσης office,υπολογιστων ενω παλαιοτερα ειχα δουλεψει ως εκπαιδευομενος προγραμματιστης!!! Εκει ειχα καποιον γνωστο μεσα στην εταιρια σε διευθυνουσα θεση με τον οποιο ειχα δουλεψει παλαιοτερα και ο οποιος με προτεινε για τη δουλεια!! Τελικα προσληφθηκε καποιος που ειχε ενα microsoft και ενα ecdl και απ οτι μου ειπε ο γνωστος μου σε μικρο χρονικο διαστημα τον στειλανε γιατι δε μπορουσε να ανταποκριθει!!! Για μια τετοια περιπτωση μιλαω οπου γινεσαι υπαλληλακος μεχρι να τους αποδειξεις οτι εχεις γνωσεις!!! Στην τωρινη μου δουλεια παντως μεσα σε λιγο χρονικο διαστημα ανεβηκα παρα πολυ γιατι με ειδαν, μου δωσαν ευκαιριες και εκτιμησαν αυτο που εκανα :) Ενα αλλο που εχω να παρατηρησω βεβαια ειναι οτι πολλοι απο τους εργοδοτες απαιτουν τις γνωσεις και ικανοτητες (να ξερεις εκεινο, το αλλο, θα δουλεψεις υπο πιεση,πολλες ωρες κλπ κλπ) και τελικα οταν ερχεται η συζητηση στο θεμα των απολαβων σου λενε 600!!!! "Κατσε ρε καραμητρο" ηθελα πολυ να τους πω οταν μου το λεγανε!!! Αμα θελεις ολα αυτα πληρωσε και το αναλογο τιμημα! Δηλαδη στον ανειδικευτο, χωρις ικανοτητες , γνωση υπαλληλο τι θα δωσεις 100 ευρω??? :mad: @τασος Ασε ειδα ποσα πολλα προσφερουν σου λεω!!! Εκμεταλλευση λογω ανεργιας..... Αν θες σου λεει ο αλλος! Ετσι βεβαια δεν προκειται να προσλαβει ποτε κατα τη γνωμη μου ενα ιδιαιτερα καλο στελεχος Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. October 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Επαναφέρω το θέμα καθώς έμαθα εντελώς απο σπόντα οτι υπάρχει ξεχωριστή ειδικότητα "γραμματέας" και οι μαλακες με εχουν βαλει στην "υπαλλήλου γραφείου" για να εχω κατώτερο μισθο. για αυτο παιρνω 550 με τους *******!!! ερώτηση: πως μπορώ να απαιτήσω να με βάλουν σαν γραμματέα και αν γνωρίζετε ποιες ειναι οι διαφορές μεταξύ υπαλληλου γραφείου και γραμματέα. ευχαριστώ Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 και ο υπαλληλος γραφειο δεν ειναι ιδιο με την γραμματεα?? νομιζω δηλαδη... αν εχει διαφορά μπορεις να τους καταγγειλεις...αλλα δεν θα βγει τιποτα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts