Jump to content

Real Time Strategy παιχνίδια

jackdaniels
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά για να μην ανοίγο καινούργιο θρεντ μπορείτε να μου προτείνε τα τελευταία Real Time Strategy που είναι άξια προσοχής κάτα την γνώμη σας.

Υ.Γ. Προτειμό σπαθιά, ακόντια και αρχαίες μάχες γενικά (στυλ Age of empires)

• 3 weeks later...
Παιδιά για να μην ανοίγο καινούργιο θρεντ μπορείτε να μου προτείνε τα τελευταία Real Time Strategy που είναι άξια προσοχής κάτα την γνώμη σας.

Λίγο πιο παλίo (περίπου όσο και το AoE3)θα σου πρότεινα το Empire Earth 2 (αν και δεν επικεντρώνεται μόνο σε μια εποχή)

Το Rise & Fall: Civilizations At War είναι αρκετά καλό. Επίσης αν περιμένεις λίγο θα βγει και το Expansion για το Age of Empires

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Λίγο πιο παλίo (περίπου όσο και το AoE3)θα σου πρότεινα το Empire Earth 2 (αν και δεν επικεντρώνεται μόνο σε μια εποχή)

Το Rise & Fall: Civilizations At War είναι αρκετά καλό. Επίσης αν περιμένεις λίγο θα βγει και το Expansion για το Age of Empires

Bαλε κ το Company Of Heroes που ειναι το best game!:D

Ξερουμε ποτε βγαινει το Age Of Conan:Hyborian Adventures?:confused:

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

Bαλε κ το Company Of Heroes που ειναι το best game!:D

Όπως ξέρεις το Company of Heroes, ούτε σπαθιά έχει, ούτε ακόντια ούτε και αρχαίες μάχες!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ξερουμε ποτε βγαινει το Age Of Conan:Hyborian Adventures?:confused:

Απ'οτι εχω ακουσει 1ο τετραμηνο του 2007 αλλα αυτο το παιχνιδι ειναι MMORG, το ξερεις ετσι;

Εγω γενικα δεν παιζω ενα παιχνιδι αλλα διαφορα κατα καιρους. Το μονο στανταρ ειναι το PES5 και ΜΟΝΟ σε PS2. Το καλοκαιρι επαιζα αρκετα το Dungeon Keeper 2 (οι παλιοι θα το θυμουνται) και τωρα εκτος απο το Call of Duty 2 multiplayer kai Star Wars Galaxies παιζω το Black and White 2 και την προηγουμενη βδομαδα τερματησα το Stumbs the Zombie. Α! Και καμια φορα παιζω και το AOE3 σε multiplayer!

Απ'οτι εχω ακουσει 1ο τετραμηνο του 2007 αλλα αυτο το παιχνιδι ειναι MMORG, το ξερεις ετσι;

Εγω γενικα δεν παιζω ενα παιχνιδι αλλα διαφορα κατα καιρους. Το μονο στανταρ ειναι το PES5 και ΜΟΝΟ σε PS2. Το καλοκαιρι επαιζα αρκετα το Dungeon Keeper 2 (οι παλιοι θα το θυμουνται) και τωρα εκτος απο το Call of Duty 2 multiplayer kai Star Wars Galaxies παιζω το Black and White 2 και την προηγουμενη βδομαδα τερματησα το Stumbs the Zombie. Α! Και καμια φορα παιζω και το AOE3 σε multiplayer!

Ναι,το ξερω κ το περιμενω πως κ πως!!:D

Σημερα παω για το Battle For Middle Εarth II,ελπιζω να αξιζει τα λευτα του.

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

Υπάρχουν και τα Age of Mythology και Battle for Middle Earth Ι,ΙΙ που πλησιάζουν το στύλ που θέλεις.

Το Age Of Conan:Hyborian Adventures μου φαίνεται ότι έχει αρχικά 20ωρο single player campaign και μετά μπαίνεις στο MMORPG κομμάτι του παιχνιδιού.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

δες το act of war δεν ειναι με σπαθια που θες αλλα ειναι λιγο πιο μπροστα στο μελλον ειναι σαν το red alert και καλυτερο κατα εμενα

Το Age Of Conan:Hyborian Adventures μου φαίνεται ότι έχει αρχικά 20ωρο single player campaign και μετά μπαίνεις στο MMORPG κομμάτι του παιχνιδιού.

Για την ακριβεια παιζεις μονος σου μεχρι το lvl 20. Αυτο ομως δεν το κανει action-adventure παιχνιδι, ειναι MMORG.