jackdaniels Δημοσιεύτηκε September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 13, 2006 Παιδιά για να μην ανοίγο καινούργιο θρεντ μπορείτε να μου προτείνε τα τελευταία Real Time Strategy που είναι άξια προσοχής κάτα την γνώμη σας. Υ.Γ. Προτειμό σπαθιά, ακόντια και αρχαίες μάχες γενικά (στυλ Age of empires) Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 Παιδιά για να μην ανοίγο καινούργιο θρεντ μπορείτε να μου προτείνε τα τελευταία Real Time Strategy που είναι άξια προσοχής κάτα την γνώμη σας. Υ.Γ. Προτειμό σπαθιά, ακόντια και αρχαίες μάχες γενικά (στυλ Age of empires) Λίγο πιο παλίo (περίπου όσο και το AoE3)θα σου πρότεινα το Empire Earth 2 (αν και δεν επικεντρώνεται μόνο σε μια εποχή) Το Rise & Fall: Civilizations At War είναι αρκετά καλό. Επίσης αν περιμένεις λίγο θα βγει και το Expansion για το Age of Empires Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Λίγο πιο παλίo (περίπου όσο και το AoE3)θα σου πρότεινα το Empire Earth 2 (αν και δεν επικεντρώνεται μόνο σε μια εποχή) Το Rise & Fall: Civilizations At War είναι αρκετά καλό. Επίσης αν περιμένεις λίγο θα βγει και το Expansion για το Age of Empires Bαλε κ το Company Of Heroes που ειναι το best game!:D Ξερουμε ποτε βγαινει το Age Of Conan:Hyborian Adventures?:confused: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Red alert kai Yuris revenge Μεσω lan η στο interet..(Φαινεται και απο το username μου;) );) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Παιδιά για να μην ανοίγο καινούργιο θρεντ μπορείτε να μου προτείνε τα τελευταία Real Time Strategy που είναι άξια προσοχής κάτα την γνώμη σας. Υ.Γ. Προτειμό σπαθιά, ακόντια και αρχαίες μάχες γενικά (στυλ Age of empires) Bαλε κ το Company Of Heroes που ειναι το best game!:D Όπως ξέρεις το Company of Heroes, ούτε σπαθιά έχει, ούτε ακόντια ούτε και αρχαίες μάχες! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Ξερουμε ποτε βγαινει το Age Of Conan:Hyborian Adventures?:confused: Απ'οτι εχω ακουσει 1ο τετραμηνο του 2007 αλλα αυτο το παιχνιδι ειναι MMORG, το ξερεις ετσι; Εγω γενικα δεν παιζω ενα παιχνιδι αλλα διαφορα κατα καιρους. Το μονο στανταρ ειναι το PES5 και ΜΟΝΟ σε PS2. Το καλοκαιρι επαιζα αρκετα το Dungeon Keeper 2 (οι παλιοι θα το θυμουνται) και τωρα εκτος απο το Call of Duty 2 multiplayer kai Star Wars Galaxies παιζω το Black and White 2 και την προηγουμενη βδομαδα τερματησα το Stumbs the Zombie. Α! Και καμια φορα παιζω και το AOE3 σε multiplayer! Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Απ'οτι εχω ακουσει 1ο τετραμηνο του 2007 αλλα αυτο το παιχνιδι ειναι MMORG, το ξερεις ετσι; Εγω γενικα δεν παιζω ενα παιχνιδι αλλα διαφορα κατα καιρους. Το μονο στανταρ ειναι το PES5 και ΜΟΝΟ σε PS2. Το καλοκαιρι επαιζα αρκετα το Dungeon Keeper 2 (οι παλιοι θα το θυμουνται) και τωρα εκτος απο το Call of Duty 2 multiplayer kai Star Wars Galaxies παιζω το Black and White 2 και την προηγουμενη βδομαδα τερματησα το Stumbs the Zombie. Α! Και καμια φορα παιζω και το AOE3 σε multiplayer! Ναι,το ξερω κ το περιμενω πως κ πως!!:D Σημερα παω για το Battle For Middle Εarth II,ελπιζω να αξιζει τα λευτα του. Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpap Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Παιδιά για να μην ανοίγο καινούργιο θρεντ μπορείτε να μου προτείνε τα τελευταία Real Time Strategy που είναι άξια προσοχής κάτα την γνώμη σας. Υ.Γ. Προτειμό σπαθιά, ακόντια και αρχαίες μάχες γενικά (στυλ Age of empires) Υπάρχουν και τα Age of Mythology και Battle for Middle Earth Ι,ΙΙ που πλησιάζουν το στύλ που θέλεις. Απ'οτι εχω ακουσει 1ο τετραμηνο του 2007 αλλα αυτο το παιχνιδι ειναι MMORG, το ξερεις ετσι; Το Age Of Conan:Hyborian Adventures μου φαίνεται ότι έχει αρχικά 20ωρο single player campaign και μετά μπαίνεις στο MMORPG κομμάτι του παιχνιδιού. Παράθεση Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 δες το act of war δεν ειναι με σπαθια που θες αλλα ειναι λιγο πιο μπροστα στο μελλον ειναι σαν το red alert και καλυτερο κατα εμενα Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 red alert 2, red alert yuris revenge acti of war high treason αυτα ειναι τα παιχνιδι που ουσιαστικα εχουν κανει αυτη την κατηγορια τοσο θρυλικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Το Age Of Conan:Hyborian Adventures μου φαίνεται ότι έχει αρχικά 20ωρο single player campaign και μετά μπαίνεις στο MMORPG κομμάτι του παιχνιδιού. Για την ακριβεια παιζεις μονος σου μεχρι το lvl 20. Αυτο ομως δεν το κανει action-adventure παιχνιδι, ειναι MMORG. Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts