soulmate Δημοσιεύτηκε October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 2, 2006 Εχω μια ΤFT EIZO, η οποία έχει τόσο RGB, όσο και DVI εισόδους. Μπορώ να συνδέσω πάνω της 2 υπολογιστές, τον έναν με την αναλογική είσοδο και τον άλλον με την ψηφιακή και να εναλλάσω όποτε θέλω εγώ μέσα από το μενού της ποια είσοδο θέλω να κάνω ενεργή και κατά συνέπεια ποιο PC να απεικονίζω σε αυτήν; Το έχω δοκιμάσει πρόχειρα, αλλά η οθόνη γυρνάει αυτόματα στην είσοδο του PC που άνοιξε πρώτο.. Μπορώ να κάνω εγώ την εναλλαγή; Εννοείται πως θέλω να είναι ταυτόχρονα και τα 2 PC ανοιχτά και να επιλέγω εγώ ποιό θα βλέπω.. Στο μενού της η EIZO δεν έχει κάποια σχετική επιλογή για το ποιά είσοδο να σου δείχνει. Το κάνει αυτόματα.. Καμμιά ιδέα; Θέλω να αποφύγω να βάλω extra hardware, vga slpiter ή όπως αλλιώς λεγεται αυτό.. Τέλος, μπορώ να έχω το ίδιο πληκτρολόγιο και ποντίκι για να ελεγχω και τα 2 pc? Εκεί σίγουρα θα χρειαστεί spliter, αλλά επειδή είναι και τα δύο ασύρματα, θα υπάρξει μήπως κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Ολα γινονται... αλλα οχι με τον τροπο που τα σκεφτεσαι. Συνδεσε τα δυο πισι με τις καρτες δικτυου τους (αν δεν εχεις, παρε) και ετσι θα εχεις ενα δικτυο με 2 υπ. Η οθονη και το ποντικι θα ειναι συνδεδεμενα στο ενα πισι, απο το οποιο θα συνδεεσαι στο 2ο πισι. Πως; χρησιμοποιησε καποιο προγραμμα απομακρυσμενου ελεγχου επιφανειας εργασιας. Ενα απο αυτα ειναι το Remote Access, αλλα πιστευω οτι γινεται και με καποιο προγραμμα των windows. Καποιος ποιο εμπειρος ας προτεινει κανα προγραμμα γιατι εγω δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα. Ελπιζω να βοηθησα παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Ολα γινονται... αλλα οχι με τον τροπο που τα σκεφτεσαι. Συνδεσε τα δυο πισι με τις καρτες δικτυου τους (αν δεν εχεις, παρε) και ετσι θα εχεις ενα δικτυο με 2 υπ. Η οθονη και το ποντικι θα ειναι συνδεδεμενα στο ενα πισι, απο το οποιο θα συνδεεσαι στο 2ο πισι. Πως; χρησιμοποιησε καποιο προγραμμα απομακρυσμενου ελεγχου επιφανειας εργασιας. Ενα απο αυτα ειναι το Remote Access, αλλα πιστευω οτι γινεται και με καποιο προγραμμα των windows. Καποιος ποιο εμπειρος ας προτεινει κανα προγραμμα γιατι εγω δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα. Ελπιζω να βοηθησα παντως... Καλη ιδεα με το remote control αλλα υπαρχει καθυστερηση στο refresh.Το εχω δοκιμασει γιαυτο το λεω.Υπαρχει hardware εξαρτημα με το οποιο κανεις αυτο που θελεις Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Τι hardware? δωσε μας λεπτομερειες γιατι στο μελλον θελω να κανω κ εγω κατι αντιστοιχο και θα εφαρμοζα αυτο που περιεγραψα πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2006 Ένα KVM διπλό χρειάζεσαι, τίποτα άλλο. Αν θες φυσικά να το αποφύγεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη software λύση του remote administrating αλλά είναι άκρως περιοριστική - μπορείς να κάνεις μόνο βασικά πράγματα και μόνο εφόσον ο υπολογιστής που είναι συνδεδεμένος με την οθόνη και το πληκτρολόγιο είναι ανοικτός. Το KVM (Keboard-Video-Mouse) παίρνει το σήμα από το πληκτρολόγιο και το ποντίκι και το κατευθύνει σε όποιον από τους δύο υπολογιστές θες με κάποιο συνδυασμό πλήκτρων ή κάποιο διακόπτη. Παράλληλα στέλνει στην οθόνη το σήμα από τον επιλεγμένο υπολογιστή κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts