Jump to content

Ζώδια - Αστρολογία


swiffer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλα καθυστερημενο δεν ειναι...ο καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να πιστευει σε οτι θελει...

 

αναφερόμουν σε άτομα που πιστεύουν τόσο ώστε αν διαβάσουν κάτι αρνητικό για το ζώδιό του συντρόφου πχ δεν ταιριάζουν..τοτε τον χωρίζουν-διώχνουν-αποφεύγουν.και γενικά όσα ακολουθούν μια ζωή βάσει των ζωδίων.παραμελώντας τα θέλω και την προσωπική τους ευχαρίστηση..αυτα τα άτομα θεωρώ καθυστερημένα(βλαμμένα..κομπλεξικα..όπως θες πες τα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 652
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχω την εντύπωση ότι περισσότερο χαβαλέ κάνουμε εδώ παρά σοβαρά μιλάμε...πάντως για αυτους που τα πιστεύουν it's ok δίκή τους επιλογή
Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε παιδια,ειναι δυνατον το ζωδιο και μονο να καθοριζει την σεξουαλικοτητα του καθενος????
''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Ποιος είναι ο πιο κατάλληλος προορισμός για διακοπές; Στο ερώτημα που γεννιέται στο μυαλό όλων μας κάθε καλοκαίρι θα σας απαντήσω με γνώμονα την καρμική αστρολογία, προκειμένου, ανάλογα με το ζώδιό σας, να έχετε έναν οδηγό για να επισκεφτείτε το γεωγραφικό τμήμα της Ελλάδας που θα συμβάλει στην έκφραση του θετικού σας κάρμα. Εάν, ωστόσο, έχετε ήδη κάνει τις επιλογές σας και διαφέρουν από τις συστάσεις μου, μην ξεχνάτε ότι κάποια σχέση θα έχουν με το προσωπικό σας ωροσκόπιο και ότι θα βγείτε κερδισμένοι, όποιες και αν είναι. Και αυτό γιατί από κάθε κατάσταση διδασκόμαστε κάτι, αρκεί να είμαστε δεκτικοί στη μάθηση. Μη μετανιώνετε για τίποτα, λοιπόν, και καλές διακοπές!

 

ΚΡΙΟΣ Εάν τεντώσετε τις κεραίες σας στο πρόσταγμα του σύμπαντος, θα... πιάσετε στη συχνότητά σας τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τη Μακεδονία, που σας υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις και θα καταλάβουν μια θέση στην καρδιά σας μόνιμα. Η Χίος, η Λέσβος, η Λήμνος και η Σαμοθράκη είναι ιδανικοί προορισμοί. Η επαφή με αυτές τις εξαιρετικά φορτισμένες ενεργειακά περιοχές θα σας απαλλάξει από πολλά βάρη, ιδιαίτερα εάν αυτά αφορούν αρνητικά συναισθήματα, θυμό, δυσφορία ή άγχος. Εκεί θα βρείτε το κομμάτι του εαυτού σας που έχετε χάσει στο κυνηγητό της καθημερινότητας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το χειμώνα. Εάν επιλέξετε την περιοχή της Μακεδονίας για τις διακοπές σας, θα διαπιστώσετε ότι το σύμπαν σας έχει οδηγήσει σε μια περιοχή όπου η εντυπωσιακή φύση και τα γεγονότα θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τις εγωιστικές τάσεις σας και θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε τη σπουδαιότητα και τη μεγαλοσύνη της ταπεινότητας.

 

ΤΑΥΡΟΣ Η... όρεξή σας για φέτος «τραβάει» τα κοσμοπολίτικα μέρη και τις συναρπαστικές εμπειρίες. Τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες, λοιπόν, είναι must στις επιλογές σας. Εάν θέλετε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου -ανάπαυση και δουλειά- και προσδοκάτε να συμβεί μια καταπληκτική σύμπτωση -καρμικό γεγονός- που θα σας βγάλει από αδιέξοδα, επιλέξτε τα Δωδεκάνησα και χαρείτε το! Οι Κυκλάδες, ιδιαίτερα οι νότιες, Σαντορίνη, Ανάφη, Αστυπάλαια, Αμοργός, θα σας απαλλάξουν από τις σκοτούρες και θα σας βάλουν σε ένα παραμύθι που περιλαμβάνει πρίγκιπες και πριγκίπισσες, το οποίο δίνει προκαταβολικά εγγυήσεις για happy end! Πολλοί από εσάς θα δείτε τη σχέση σας με άλλο μάτι και θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, ενώ αρκετοί μπορεί να κάνετε μια σχέση ζωής! Για εσάς που αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε μια σχέση η ενέργεια των παραπάνω τόπων θα λειτουργήσει καταλυτικά και θα σας βοηθήσει να αποδεσμευτείτε. Σημασία έχει ότι στην επιστροφή θα έχετε ένα πλατύ χαμόγελο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Το σύμπαν σας οδηγεί στην αυτοκριτική, τη συνειδητοποίηση λαθών και την παραδοχή της ανάγκης για αλλαγές, καθώς και την ικανοποίησή της. Γεωγραφικές περιοχές στις οποίες θα μπορέσετε να συνδυάσετε διακοπές, ηρεμία και εσωτερική αναζήτηση είναι η δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιουνίου. Εάν θέλετε να αφεθείτε στη φύση και να τη χρησιμοποιήσετε ως πνευματικό οδηγό και σύμβουλο, μην αρκεστείτε στις παραλίες, αλλά απολαύστε και την ορεινή βορειοδυτική Ελλάδα, που με τη δυναμική της θα αποτελέσει κινητήριο μοχλό για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Όσοι έχετε ήδη πιεστεί αρκετά (εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας) είναι προτιμότερο να διαλέξετε τα νησιά του Ιουνίου, ιδιαίτερα του Παξούς, τη Λευκάδα ή την Ιθάκη, που θα λειτουργήσουν σαν αγκαλιά μέσα στην οποία θα νιώσετε ασφάλεια και θα βγάλετε τα όσα μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν συσσωρευτεί μέσα σας και σας βαραίνουν. Απαλλαγμένοι από τα βάρη, θα είστε έτοιμοι για τα σπουδαία που έπονται...

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Όσο πιο νότια, τόσο το καλύτερο για εσάς! Φέτος σας καλεί η Κρήτη και δίνει μεγάλες υποσχέσεις για να περάσετε όμορφα, όχι μόνο επειδή είναι πανέμορφη και συνδυάζει αρμονικά «αντιθέσεις» τοπίου, αλλά και επειδή κρύβει το «κλειδί» για να ανοίξετε την καινούργια καρμική πύλη από την οποία πρέπει να περάσετε. Η επιτακτική ανάγκη σας για χαλάρωση, απομόνωση και ξεκούραση -κυρίως πνευματική- συνάδει απόλυτα με όσα προσφέρουν οι παραλίες του Λιβυκού πελάγους, στις οποίες θα ελέγξετε εάν το ταίρι σας είναι το ιδανικό για εσάς, καθώς οι χαλαροί ρυθμοί σε συνδυασμό με το ενεργειακό φορτίο του τόπου θα βγάλουν στην επιφάνεια αυτά που δεν είχατε αντιληφθεί, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Παράλληλα, το θετικό κάρμα σας, που σας θέλει να κάνετε τις κατάλληλες γνωριμίες στη σωστή χρονική περίοδο, φαίνεται ότι «χρησιμοποιεί» την Κρήτη ως σημείο αναφοράς. Εάν την επιλέξετε, λοιπόν, δεν θα βγείτε χαμένοι σε καμία περίπτωση.

 

ΛΕΩΝ Το σύμπαν στη δική σας περίπτωση επιβάλλει την ψυχολογική αποφόρτιση, την κάθαρση από αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα και γεγονότα που σας έχουν επιβαρύνει τα τελευταία χρόνια, ώστε οι φετινές διακοπές να παίξουν αναζωογονητικό ρόλο για να επιστρέψετε γεμάτοι ενέργεια στη δράση, έτοιμοι για καινούργια επιτεύγματα. Ιδανικοί προορισμοί για να το κατορθώσετε είναι οι Σποράδες και το Πήλιο. Οι εναλλαγές τοπίου από το απόλυτο του βουνού και του Αιγαίου στο ήπιο του Παγασητικού κόλπου θα ξεκουράσουν το μυαλό και την ψυχή σας και θα σας απαλλάξουν από τα άγχη που είχατε αναγκαστεί να υποστείτε και τελευταία εξαντλούσαν τα όρια των αντοχών σας. Οι Σποράδες προσφέρονται για όσους από εσάς θέλετε να... αφυπνίσετε το ερωτικό σας κάρμα, μιας και υπόσχονται ανανεωτικές, επιβεβαιωτικές καταστάσεις ή, με τη χαρακτηριστική τους ενέργεια, προκαλούν τη χημεία που θα σας βάλει στη διαδικασία να γίνετε οι κριτές της αισθηματικής σας ζωής, να σεβαστείτε την εσωτερική σας φωνή και να ακολουθήσετε τα «θέλω» σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μήπως θέλετε να πάρετε τα βουνά; Εάν ναι, κάνετε πολύ καλά, γιατί το καρμικό κάλεσμα θα αποδείξει πόσο σωστή ήταν η απόφασή σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε Όλυμπο και Παρνασσό και αν επιμένετε στις βουτιές, οι κοντινές παραλίες είναι από τις πιο όμορφες της χώρας μας. Όσοι θέλετε να νιώσετε την αγκαλιά της μητέρας φύσης γύρω σας, να διαλογιστείτε, να ξεχάσετε τα άγχη σας να αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή, να πάρετε δύναμη και να επιστρέψετε στην έδρα σας ανανεωμένοι, έτοιμοι να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις, στον Όλυμπο θα βρείτε το «λιμάνι» σας. Αρκετοί -κυρίως εκείνοι του τρίτου δεκαημέρου- ναι μεν έλκεστε από τα θέλγητρα του βουνού, που τα έχετε ανάγκη για να γεμίσετε ζωντάνια, αλλά επιθυμείτε διακαώς και την εκτόνωση σε κοσμοπολίτικο περιβάλλον. Στον Παρνασσό θα βρείτε ακριβώς αυτό που ζητάτε. Άλλωστε, εκεί βρίσκεται «ο ομφαλός της γης» και ο τόπος σφύζει από την ενέργεια που χρειάζεστε για να γυρίσετε σε φόρμα και να μπείτε στην αρένα του χειμώνα με άλλον αέρα.

 

ΖΥΓΟΣ Η Εύβοια, η Σκύρος και η Άνδρος περιμένουν εσάς που αφήνετε το ένστικτο να σας οδηγεί και υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις και έμπνευση για να «κατεβάσετε» ιδέες που θα κάνουν τη διαφορά στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συναντήσετε και τον έρωτα της ζωής σας! Η Σκύρος και η Άνδρος είναι ιδανικοί προορισμοί για να αποβάλετε από το μυαλό και την καρδιά σας το φορτίο του χειμώνα και να απαλλαγείτε από κάθε αρνητικό συναίσθημα που είτε σας έχει μπλοκάρει είτε έχει ανατρέψει την εσωτερική ισορροπία σας. Ως ενθύμιο θα σας προσφέρουν τη γαλήνη και τη θετική τους ενέργεια. Η Εύβοια, με τις αμέτρητες εναλλαγές στο τοπίο της, είναι κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο και έχετε ανάγκη την περιπέτεια, τις αλλαγές παραστάσεων, το γέμισμα του μυαλού από εικόνες και την απαλλαγή του από τις φοβίες. Θέλετε να ανακτήσετε το θάρρος σας και να είστε έτοιμοι για τις επερχόμενες προκλήσεις; Επισκεφτείτε την.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Φέτος με το ζώδιό σας «φλερτάρουν» γεωγραφικές περιοχές στις οποίες το πανηγύρι, το γλέντι, το πάθος, η χαρά, η ένταση και οι ηδονές γίνονται τρόπος ζωής! Το σύμπαν σας θέλει ανέμελους το καλοκαίρι κι εσείς δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες. Η Σάμος και η Ικαρία είναι ανάμεσα στα νησιά που θα σας δώσουν το χώρο και το χρόνο που χρειάζεστε για να αλλάξετε ριζικά και ουσιαστικά τους ρυθμούς σας, να αποφορτιστείτε από τις πιέσεις και να βιώσετε το διαφορετικό, το μοναδικό, την εμπειρία που θα σας ανανεώσει. Στις Κυκλάδες -κυρίως τις βόρειες-, που είναι από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά μας, θα εκτονωθείτε όσοι από εσάς δεν ανέχεστε κανένα φραγμό και... καίγεστε για συναρπαστικές εμπειρίες ή ανυπομονείτε για ερωτικές απολαύσεις! Το σημαντικό για όλους σας είναι ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι θερμό και όχι μόνο εξαιτίας του καιρού...

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Η νοτιοδυτική Πελοπόννησος, η Ελαφόνησος και τα Κύθηρα σας περιμένουν και σας υπόσχονται ότι στους κόλπους τους θα βρείτε την ηρεμία που αναζητάτε, ώστε να αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή και να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές, οι οποίες θα σας εξασφαλίσουν μια καθημερινότητα περισσότερο συμβατή με τις επιθυμίες σας. Εάν θέλετε να μπείτε στην περιπέτεια, κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, που όλο το καλοκαίρι δεν θα έχετε ησυχία, επιλέξτε την Πελοπόννησο, η οποία συνδυάζει βουνό και θάλασσα και θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας να απολαύσετε τα δώρα της φύσης είτε στην ήπια είτε στην άγρια μορφή τους. Όσοι αναζητάτε την απόλυτη γαλήνη, την απαλλαγή του νου από τις δυσάρεστες σκέψεις, κυρίως εσείς που γεννηθήκατε το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, ακολουθήστε το κάλεσμα του σύμπαντος στην Ελαφόνησο ή στα Κύθηρα και αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να πάρει την έμπνευση και τη δύναμη που χρειάζεται για ένα χειμώνα υψηλών απαιτήσεων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Φέτος το σύμπαν είναι πολύ γενναιόδωρο με εσάς όπου κι αν πάτε, ό,τι κι αν κάνετε! Εάν, ωστόσο, θέλετε να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο το θετικό σας κάρμα, επιλέξτε έναν προορισμό στη βόρεια ή τη βορειοανατολική Ελλάδα. Εάν ανήκετε στους εκδρομικούς τύπους του ζωδίου σας, έχετε την τιμητική σας! Χαλκιδική, Καβάλα και Έβρος, με τις θάλασσες, τα βουνά και τα ποτάμια τους, σας περιμένουν για να σας «ταξιδέψουν» στο κέντρο της φαντασίας και να σας δώσουν όση ενέργεια -και ακόμη περισσότερη- χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τα μεγαλεπήβολα σχέδια του χειμώνα. Εάν είστε αρκετά κουρασμένοι και ψάχνετε για πιο... χαλαρές καταστάσεις, οι παραλίες που προσφέρονται να σας φιλοξενήσουν είναι αμέτρητες, ενώ ιδιαίτερα η Θάσος θα εξιτάρει τον ερωτισμό σας και θα σας βάλει στο παιχνίδι των αισθήσεων. Ετοιμαστείτε για μοναδικές γνωριμίες, φιλικές ή ερωτικές, πολλές από τις οποίες θα παραμείνουν στη ζωή σας για πάντα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Το φετινό καλοκαίρι σας βρήκε αρκετά ταλαιπωρημένους. Είναι απαραίτητο λοιπόν να αποβάλετε την πίεση και να αναγεννηθείτε στο κατάλληλο περιβάλλον. Οι περιοχές που εγγυώνται την ανεμελιά και την καλοπέρασή σας είναι η βορειοανατολική Πελοπόννησος και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Η πανέμορφη Πελοπόννησος, που συνδυάζει τις ομορφιές του βουνού και της θάλασσας, θα σας απαλλάξει από τα αρνητικά συναισθήματα, τη θλίψη, την οργή και το παράπονο που έχουν ξεμείνει μέσα σας και θα σας αναζωογονήσει, γεμίζοντάς σας με εικόνες. Εάν, ωστόσο, ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θέλετε ξεκούραστες διακοπές, απολαύστε τη θετική ενέργεια των νησιών του Αργοσαρωνικού, η οποία θα λειτουργήσει σαν χάδι στην ψυχή σας και θα πάρει μακριά ένταση και προβλήματα. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για το χειμώνα που έρχεται, ο οποίος σας επιφυλάσσει πλήθος ευχάριστων εκπλήξεων.

 

ΙΧΘYΕΣ Το σύμπαν σας ταξιδεύει εκεί που προστάζει η φαντασία! Εάν θέλετε να απολαύσετε όλα όσα έχει να σας προσφέρει αυτό το καλοκαίρι, ταξιδέψτε όσο πιο ανατολικά μπορείτε. Από τη Λέσβο μέχρι το Καστελόριζο τα νησιά που έχετε να επιλέξετε είναι πολλά και καταπληκτικά! Εάν σας ενθουσιάζει η ποικιλία οπτικών ερεθισμάτων και η περιπέτεια, η Λέσβος, η Σάμος, η Χίος, η Κως ή η Ρόδος θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα, μιας και έχουν πολλά να σας δείξουν, ενώ, παράλληλα, προσφέρουν και κοσμοπολίτικη ζωή που την έχετε ανάγκη, μιας και -ιδιαίτερα οι Ιχθύες των πρώτων ημερών- έχετε περιοριστεί πολύ μέχρι τώρα. Όλα τα υπόλοιπα παραμεθόρια γραφικά νησάκια θα σας χαλαρώσουν και θα γεμίσουν την ψυχή σας ευχαρίστηση, δίνοντάς σας πίσω την αισιοδοξία και την πίστη σας - τα μεγαλύτερα δώρα του σύμπαντος. Με την ισχυρή ενέργειά τους θα σας χαρίσουν τόση δύναμη, ώστε να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε ακόμη και τις πιο αντίξοες καταστάσεις του χειμώνα.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

ΤΑΥΡΟΣ- Πέσιμο: Η ώρα θα κυλήσει αργά με

έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά. Ατάκα χωρισμού: "Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;"

 

 

Πράγματι το βλέμμα παίζει για μένα καθοριστικό ρόλο αλλά όχι και τόσης διάρκειας βλέμμα..Όσο για την ατάκα χωρισμόυ όλα τα λεφτά αν και συνήθως το μόνο που λέω είναι «φεύγω»…

 

 

ΛΕΩΝ- Πέσιμο: Το λιονταράκι - και δη το αρσενικό -, δεν αγχώνεται. Πιθανών, σε έχει "πάρει" ήδη. Και εσένα και τη φίλη σου.

Ατάκα χωρισμού: "Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν σε χώρισα πριν μια βδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε."

 

 

Όσο πιο νέος ο Λέων τόσο πιο πολύ κολλάει η ατάκα ότι έχει «πάρει» εσένα και την φίλη σου..Όσο για τον χωρισμό πετυχημένη ατάκα ειδικά στο κομμάτι «α!δεν είσαι η γωγώ?»

 

Ταύρος (21 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι είναι πολύ δημιουργικοί, εκφραστικοί και με θεατρικότητα στις κινήσεις τους. Γι' αυτό και θα τους ταίριαζαν ανάλογοι χοροί, όπως το foxtrot και το quickstep.

Η ελευθερία στις κινήσεις τους κάνει καλούς στο jazz. Το ότι είναι λίγο κτητικοί και ζηλιάρηδες τους βοηθά να βγάλουν το πάθος που χρειάζεται ένα tango. Γενικά, πάντως, οι Ταύροι φημίζονται για τις χορευτικές τους ικανότητες.

 

Χμμ μόνο το tango μου αρέσει…Τώρα για τις χορευτικές μου ικανότητες..Ε τι να πω…Είμαστε τέλειοι!!! (και λίγο ψώνια)

 

Λέων (23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

 

Χαρακτηριστικό των λιονταριών είναι η υπερηφάνεια και η γενναιοψυχία. Δυο χοροί διαφορετικοί μεταξύ τους, όπως το breakdance και το tango τους ταιριάζουν πάρα πολύ.

Το μπαλέτο ταιριάζει στην περηφάνεια, αλλά και τη ματαιοδοξία τους. Γενικά, τους αρέσουν οι χοροί που τονίζουν το εγώ τους και ικανοποιούν την ανάγκη τους για προβολή.

 

Τον φίλο μου πάντως μόνο χασαποσέρβικο τον έχω δει να χορεύει και αυτό στον γάμο της αδερφής του..

 

 

9

Η γέννησή σας την 9η ημέρα του μήνα σας κάνει ιδεαλιστές. Το ανοικτό μυαλό σας δίνει την ικανότητα ευρείας συνεργασίας με το περιβάλλον σας, ανεκτικοί, γενναιόδωροί, συμπονετικοί, ευαίσθητοι. Σας αρέσει να δίνετε περισσότερα από ότι παίρνετε.

 

Σαν να περιγράφει τον καλό μου..

 

 

21

Η γέννηση την 21η ημέρα του μήνα (ενέργεια 3) είναι πιθανό να προσθέσει ένα καλό κομμάτι ζωτικότητας στη ζωή σας. . Υπάρχει ανησυχία στη φύση σας. Έχετε μια φυσική ικανότητα εκφραστικότητας και ρητορείας μπροστά σε πολυάριθμο κοινό και κάνετε πάντα πολύ καλή εντύπωση. Η τέχνη σας είναι ο λόγος. Είστε ενεργητικοί και πάντα δεινός συνομιλητής. Έχετε έντονη φαντασία, αλλά τείνετε να διασκορπίσετε την ενέργεα σας και να αναμιχθείτε με επιφανειακά θέματα. Είστε στοργικοί, μερικές φορές πολύ ευαίσθητοι. Είσαστε πρακτικοί, λογικοί. Στοργικοί, πολύ ευαίσθητοι. Υπόκεισθε στις γρήγορες διακυμάνσεις.

 

Έχει πέσει σε αρκετά σημεία μέσα…

 

 

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι προκλητικοί στα φιλιά τους και βρίσκουν μεγάλη ευχαρίστηση σε αυτά,

ιδιαίτερα αν υπάρχουν δυνατά αισθήματα που τους δένουν με το σύντροφο.

Ιδανικός παρτενέρ, Ζυγός, Καρκίνος και Παρθένος.

 

Πράγματι τα φιλιά είναι το καλύτερό μου αλλά διαφωνώ γιατί ιδανικός παρτενέρ είναι και ο Λέων (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει)

 

Λέων

Κατέχει άριστα την τέχνη του φιλιού.

Σε κάθε φιλί του ο χρόνος σταματά και ο ίδιος αφοσιώνεται σε αυτό ψυχή τε

και σώματι, μέχρι το «θύμα» να του παραδοθεί.

Ιδανικοί παρτενέρ,Υδροχόος, Τοξότης, Σκορπιός, Ζυγός.

 

Δεν θα διαφωνήσω ούτε εδώ αλλά θα συμπληρώσω ότι και ο Ταύρος είναι ιδανικός παρτενέρ (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει δις..)

 

 

Ταύρος

Συντελεστής του σεξ

Το σεξ για τον Ταύρο μοιάζει με βουτιά στη θάλασσα των αισθήσεων και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού η Αφροδίτη είναι αυτή που «κάνει παιχνίδι» στην περίπτωση του. Η ερωτική συνεύρεση με τον Ταύρο θα πρέπει να είναι αργή, αισθησιακή και γεμάτη φλόγα. Οποιαδήποτε βιασύνη ή αδεξιότητα θα λειτουργήσει τελείως αρνητικά στη διάθεση του Ταύρου και γι' αυτό ακριβώς θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ένα μεγάλης διάρκειας ερωτικό παιχνίδι.

 

Πώς φτάνει σε έκσταση

Αιθέρια έλαια και μασάζ σε ολόκληρο το σώμα είναι η κρυφή αδυναμία των Ταύρων. Αργά, νωχελικά χάδια στην πλάτη και το λαιμό μπορούν να τους κάνουν «αλοιφή» και ερωτικό υποχείριο σας. Επίσης, τα τρυφερά λόγια στο αφτί κατά τη διάρκεια του σεξ είναι σε θέση να τους απογειώσουν.

 

Εκτός από τα αιθέρια έλαια που δεν τα αντέχω με τίποτα σε όλα τα υπόλοιπα έχει πέσει μέσα..

 

 

 

Λέων

Συντελεστής του σεξ

Υπερήφανος και ηγετικός πάντα στη ζωή του, ο Λέοντας υιοθετεί ακριβώς την ίδια συμπεριφορά και στο θέμα του σεξ. Ο συντελεστής του είναι υψηλός και γρήγορα ο σύντροφος του θα διαπιστώσει πως κατά την ερωτική συνεύρεση ο Λέοντας θα προσπαθεί αυτός πάντα να έχει το πάνω χέρι και να κανονίζει τους κανόνες του ερωτικού παιχνιδιού. Ευτυχώς οι Λέοντες ξέρουν πώς να σας κακομάθουν και να σας προσφέρουν ατέλειωτες στιγμές ηδονής.

 

Πώς φτάνει σε έκσταση

Το στόμα του Λέοντα και τα μακρόσυρτα υγρά φιλιά είναι το «καυτό» σημείο του. Φιλήστε τον όσο θέλετε και όπως θέλετε. Επίσης, τρυφερά χάδια στον αυχένα θα τον κάνουν να χαλαρώσει, αλλά και θα ανεβάσουν στα ύψη την ερωτική επιθυμία του.

 

Χμμ..Κοίτα να δεις τι έχω δίπλα μου …

 

 

ΤΑΥΡΟΣ Η... όρεξή σας για φέτος «τραβάει» τα κοσμοπολίτικα μέρη και τις συναρπαστικές εμπειρίες. Τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες, λοιπόν, είναι must στις επιλογές σας. Εάν θέλετε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου -ανάπαυση και δουλειά- και προσδοκάτε να συμβεί μια καταπληκτική σύμπτωση -καρμικό γεγονός- που θα σας βγάλει από αδιέξοδα, επιλέξτε τα Δωδεκάνησα και χαρείτε το! Οι Κυκλάδες, ιδιαίτερα οι νότιες, Σαντορίνη, Ανάφη, Αστυπάλαια, Αμοργός, θα σας απαλλάξουν από τις σκοτούρες και θα σας βάλουν σε ένα παραμύθι που περιλαμβάνει πρίγκιπες και πριγκίπισσες, το οποίο δίνει προκαταβολικά εγγυήσεις για happy end! Πολλοί από εσάς θα δείτε τη σχέση σας με άλλο μάτι και θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, ενώ αρκετοί μπορεί να κάνετε μια σχέση ζωής! Για εσάς που αισθάνεστε εγκλωβισμένοι σε μια σχέση η ενέργεια των παραπάνω τόπων θα λειτουργήσει καταλυτικά και θα σας βοηθήσει να αποδεσμευτείτε. Σημασία έχει ότι στην επιστροφή θα έχετε ένα πλατύ χαμόγελο. .

 

Εγώ γιατί το μόνο που κατάλαβα είναι ότι τελικά και εγώ και ο καλός μου κοιμόμαστε πάρα πολλές ώρες?!?Πάντως στο χαμόγελο έπεσε μέσα..!

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Όσο πιο νότια, τόσο το καλύτερο για εσάς! Φέτος σας καλεί η Κρήτη και δίνει μεγάλες υποσχέσεις για να περάσετε όμορφα, όχι μόνο επειδή είναι πανέμορφη και συνδυάζει αρμονικά «αντιθέσεις» τοπίου, αλλά και επειδή κρύβει το «κλειδί» για να ανοίξετε την καινούργια καρμική πύλη από την οποία πρέπει να περάσετε. Η επιτακτική ανάγκη σας για χαλάρωση, απομόνωση και ξεκούραση -κυρίως πνευματική- συνάδει απόλυτα με όσα προσφέρουν οι παραλίες του Λιβυκού πελάγους, στις οποίες θα ελέγξετε εάν το ταίρι σας είναι το ιδανικό για εσάς, καθώς οι χαλαροί ρυθμοί σε συνδυασμό με το ενεργειακό φορτίο του τόπου θα βγάλουν στην επιφάνεια αυτά που δεν είχατε αντιληφθεί, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Παράλληλα, το θετικό κάρμα σας, που σας θέλει να κάνετε τις κατάλληλες γνωριμίες στη σωστή χρονική περίοδο, φαίνεται ότι «χρησιμοποιεί» την Κρήτη ως σημείο αναφοράς. Εάν την επιλέξετε, λοιπόν, δεν θα βγείτε χαμένοι σε καμία περίπτωση..

 

:lol:

μην πατε Κρητη...απαισια ηταν :p

Link to comment
Share on other sites

Cookie σε λεων εχεις πεσει κι εσυ πουλακι μου; Περαστικα.:p

 

Ναι sofaki...Εγώ Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη και αυτός Λέων με ωροσκόπο Υδροχόο...Κατάλαβες συνδυασμό ε?!?:lol::lol:

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Link to comment
Share on other sites

Ναι sofaki...Εγώ Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη και αυτός Λέων με ωροσκόπο Υδροχόο...Κατάλαβες συνδυασμό ε?!?:lol::lol:

Ατσα και Υδροχοο μαζι! Καλο κουραγιο:lol::lol::lol::p

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Ναι sofaki...Εγώ Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη και αυτός Λέων με ωροσκόπο Υδροχόο...Κατάλαβες συνδυασμό ε?!?:lol::lol:

Λέων και Υδροχόο μαζί;;;;;;

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

Link to comment
Share on other sites

Ατσα και Υδροχοο μαζι! Καλο κουραγιο:lol::lol::lol::p

 

Λέων και Υδροχόο μαζί;;;;;;

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

 

Να :cry: ή όχι?

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

Link to comment
Share on other sites

Eγω παιδια ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο λεων... Καμια πληροφορια κανεις???
''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Eγω παιδια ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο λεων... Καμια πληροφορια κανεις???

 

κ το αγορι μου ακριβως το ιδιο! :lol:

και ταιριαζεις με ταυρους κ ιχθεις.νομιζω. :p

Link to comment
Share on other sites

Εγω ειμαι αιγωκαιρος με ωροσκοπο αιγωκαιρο.Θεωρω πως ειναι οτι χειροτερο.Η απισιοδοξια χτυπαει κοκκινο!!Καλα υπαρχει κανενας αλλος αιγωκαιρος στον κοσμο γιατι εδω μεσα δεν βλεπω και πολλους..Ειναι τοσο σπανιο ζωδιο;:confused:
Link to comment
Share on other sites

Eγω παιδια ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο λεων... Καμια πληροφορια κανεις???

 

εγω σκορπιος με καρκινο..

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Εγώ εχω γεννηθει 10 ιανουαρίου τι ζωδιο ειμαι; Ωροσκοπος τι ειναι;

THIERRY HENRY 14 και να πα να γ.......

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Εγω ειμαι αιγωκαιρος με ωροσκοπο αιγωκαιρο.Θεωρω πως ειναι οτι χειροτερο.Η απισιοδοξια χτυπαει κοκκινο!!Καλα υπαρχει κανενας αλλος αιγωκαιρος στον κοσμο γιατι εδω μεσα δεν βλεπω και πολλους..Ειναι τοσο σπανιο ζωδιο;:confused:

 

Υπάρχει...Εγώ

Αιγώκερος με ωροσκόπο Παρθένο.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Εγώ εχω γεννηθει 10 ιανουαρίου τι ζωδιο ειμαι; Ωροσκοπος τι ειναι;

 

νομιζω αιγοκερως εισαι!τον ωροσκοπο τον βρισκεις αναλογα με την ωρα που εχεις γεννηθει!

Link to comment
Share on other sites

Εγω ειμαι αιγωκαιρος με ωροσκοπο αιγωκαιρο.Θεωρω πως ειναι οτι χειροτερο.Η απισιοδοξια χτυπαει κοκκινο!!Καλα υπαρχει κανενας αλλος αιγωκαιρος στον κοσμο γιατι εδω μεσα δεν βλεπω και πολλους..Ειναι τοσο σπανιο ζωδιο;:confused:

 

Υπάρχει...Εγώ

Αιγώκερος με ωροσκόπο Παρθένο.

 

Και εγώ Αιγόκερως με ωροσκόπο Παρθένο απ'ότι μου έχουν πει.:ninja:

Link to comment
Share on other sites

Σκορπιός με ωροσκόπο Ιχθύ-Κριό. Ρωτησα 4 φορες. 2 μου ειπανε ιχθυ και 2 κριο. Τωρα δεν ξερω και σιγουρα...

 

Πληροφοριες για ωροσκοπους που μπορουμε να βρουμε ?

Link to comment
Share on other sites

μια απ τις σελίδες που βρίσκουν τον ωροσκόπο σου είναι και αυτή...

http://www.oroskopos.gr/default.asp?pid=21&la=1

 

εγώ είμαι ιχθύς με ωροσκόπο λέων.:)

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif
Link to comment
Share on other sites

Έκανα λίγο ζάπινγκ στο φόρουμ κι έπεσα σε αυτό το thread. Ένα έχω να σας πω:

Η Αστρολογία και τα Ζώδια ειναι και τα 2 ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ!!!!!! και κανένα δεν είναι επιστήμη σε καμία περίπτωση.Έχω και αποδείξεις από πραγματικούς επιστήμονες για αυτά που λέω...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...