Lady_Dragon Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Όλα τα ζώδια το πάνε το γράμμα, ο τρόπος διαφέρει.....:grin: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Όλα τα ζώδια το πάνε το γράμμα, ο τρόπος διαφέρει.....:grin: :lol: :D :lol: :up: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 hahahahahahahhahhahaha οι τοξοτες ειναι τα χειροτερα ζωδια θες να πεις. ολοι το λενε. Κι όμως, από προσωπική εμπειρία, θεωρώ το ζώδιο του τοξότη ως ένα από τα καλύτερα στο θέμα του σεξ ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 παρθενος και σκορπιος.μακρια απο το κρεβατι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 παρθενος και σκορπιος.μακρια απο το κρεβατι.για ταβερνα ομως ειναι καλοι:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 το καλύτερο ζώδιο ever: Υδροχόος :p :p :p :p +1000. To ποιο ξενεροτο ειναι ο σκορπιος..:p Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Yep, πρωτα οι υδροχοοι και μετα οι καρκινοι. Φυσικα εμεις οι ζυγοι ειμαστε εκτος συναγωνισμου :cool: Συμφωνω 100% μαζι σου καλα ειναι δυνατον 3 στα 3 να εχουμε την ιδια αποψη??????:lol: Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ΜΠΡΑΒΟ!!!:devil: :up: :yahoo:Κριος rulezzzzzzzzzzzzzzΈτσι έτσι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Δε πιστευω σε ζωδια... Οσοι απο εσας ανεφεραν ενα οποιοδηποτε ζωδιο η8ελα να ξερα πριν προχωρησετε μαζι του/της ρωτουσατε τι ζωδιο ειναι? Σε κανεναν απο εσας δεν ετυχε να ειναι πχ με 2 ζυγους και ο ενασ να ειναι :up: και ο αλλος μαπα το καρπουζι? οσοι παντως πιστευετε,καντε και το τεστ για να μα8ετε κατα ποσο ταιριαζετε με βαση τα ονοματα σας Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Επειδή μάλλον δεν ξέρετε :lol: οι καλύτεροι μακράν στο sex είναι οι Σκορπιοί! Για όσους διαφωνούν, μια δοκιμή θα σας πείσει!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 μπαι δε γουει --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1313520#post1313520 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 εγω ειμαι ΣΚΟΡΠΙΟΣ με οροσκοπο ΔΙΔΥΜΟ, οτι χειροτερο μπορει να γινει ποτε. να σκεφτητε εχει βγει ακομη και βιβλιο με αυτο τον τιτλο, χαχαχα h kolliti mou einai DIDYMOS me oroskopo SKORPIO k einai poly perhfanh gi'ayto.:) TAYROS RULES!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Μακράν καλύτεροι με σειρά προτεραιότητας: 1. Υδροχόος: Λόγω αστείρευτης φαντασίας 2. Λέων:Λόγω δυναμικότητας 3. Σκορπιός: Λόγω σεξουαλικής φύσης του ζωδίου Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Για να δούμε πόσο σεξουαλικό ειναι κάποιο άτομο δεν πρέπει να κοιτάμε ούτε που βρίσκεται ο ήλιος τη στιγμη της γέννησης,δηλαδη τι ζώδιο είναι, ούτε ωροσκόπο κτλ.. Πρέπει να κοιτάμε που βρίσκεται ο Άρης κι αν δεχεται αρνητικές ή θετικές όψεις απο αλλους πλανήτες. Ειδικά οταν ο Άρης εχει καλές σχέσεις με τον Πλούτωνα ή την Αφροδίτη(τρίγωνο ή σύνοδος) είναι οτι καλύτερο!! Ο Άρης αντιπροσωπεύει,στον ερωτικό τομέα λέμε, το 'ωμό'&άγριο σεξ ας πούμε,δηλαδη χωρις αισθηματα κτλ.. Αντίθετα η Αφροδίτη ειναι αυτη που αντιπροσωπεύει το γλυκό έρωτα,την αγάπη, το ερωτκό πάθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει κυρίως τα επαγγελματικά και θέματα καριέρας. Άλλο αν έχει παρερμηνευτεί... Για αυτό που λες με τα τριγωνα και τις συζυγίες έχεις δίκιο. Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Εγω ειμαι αιγοκερος. Τι ζωδιο ειναι αυτο, καλο; Θυμαμαι ειχα και ενα προγραμματακι που εβαζες την ημερομηνια γεννησης και ωρα και σου εβγαζε ωροσκοπο! Εγω ειμαι και ωροσκοπος αιγοκερος! Αν το θελει κανεις θα ψαξω να δω αν καταφερω να το βρω.. Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Α και για να είμαι on τόπικ... Το πιο αντισεξουαλικό ζώδιο για μένα, είναι ο λέων :shifty: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Eχω αλλη μια απορια... για να πει καποιος πιο 8εωρει το πιο ασχετο ζωδιο στο κρεβατι,προυποθετει πως εχει "δοκιμασει" ατομα απο ολο τον ζωδιακο κυκλο ε??:X :X :X το πιασατε ε??:O Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ta kalytera einai skorpios kai aigokerws..... lewn, mapa to karpouzi... Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Α και για να είμαι on τόπικ... Το πιο αντισεξουαλικό ζώδιο για μένα, είναι ο λέων :shifty: Den symfwnw an kai egw egw eimai mia :D pa8iasmenh Krios:D, eixa polu kalh empeiria apo Lewn!8ewrw oti tairiazoun polu auta ta duo zwdia genika alla kai erwtika!Kala to kalutero einai krios me ydroxoo...den kserw an sumfwneite...kai oso gia aigokairo as :lol: ...... Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Den symfwnw an kai egw egw eimai mia :D pa8iasmenh Krios:D, eixa polu kalh empeiria apo Lewn!8ewrw oti tairiazoun polu auta ta duo zwdia genika alla kai erwtika!Kala to kalutero einai krios me ydroxoo...den kserw an sumfwneite...kai oso gia aigokairo as :lol: ...... Βαλτή είσαι;:p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 oxi sobara milaw...mporei na etyxe alla sxedon oloi apo osous gnwrizw to idio lene...mporei na sou etyxe kai esena...ti na sou pw...mporei sto mellon na allakseis gnwmh:p Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lady_Dragon Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Eχω αλλη μια απορια... για να πει καποιος πιο 8εωρει το πιο ασχετο ζωδιο στο κρεβατι,προυποθετει πως εχει "δοκιμασει" ατομα απο ολο τον ζωδιακο κυκλο ε??:X :X :X το πιασατε ε??:O :up: πολύ καλο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 :up: πολύ καλο! αχχχχχ και το ειχα καημο να με καταλαβει καποιος.... τι ανακουφισις...:ooch: ::heat: :heat: :heat: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 αχχχχχ και το ειχα καημο να με καταλαβει καποιος.... τι ανακουφισις...:ooch: ::heat: :heat: :heat: Γι'αυτό και τα πιτσιρίκια γύρισαν το thread σε ποιο ζώδιο είναι και με ποιο ταιριάζουν...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts