_best_ Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο σκεπτικιστής) Σύμβολο της πνευματικής γέννησης, του αρέσει να κατακτά τη γνώση της ζωής και της επιστήμης. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ (1/10) - σίγουρα 1 ΕΞΥΠΝΑΔΑ (1/10) - μάλλον 10 ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ - κλασικές ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ (1/10) - μάλλον 2 ΠΟΝΗΡΙΑ (1/10) - σίγουρα 2 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΗ ΜΕ ΖΩΟ - "ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ" Με τα "ζωδια του γραφειου", "ζωδια & κερατο" και το "προσοχη δαγνωνουν", συμφωνω. Μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλες ερμηνειες των ζωδιων.:) Με το παραπανω εχω ενα προβληματακι! Τοσο κερατο ο τοξοτης και δεν ειναι σεξουαλικο ζωδιο? Ή να μην πειραματιζεται σε στασεις? Εξυπνος και χωρις πονηρια? Δε θα το ελεγα. Οσο για την παρεα..Αφου ειμαστε η ψυχη της παρεας!!! Για το πελεκανος... Ουδεν σχολιο!:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Πελεκανάκι είσαι best? :worry: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 βρε παιδια ειμαι ζυγος και οποια με ρωτησει και της πω το ζωδιο μετα χανεται τι στο καλο συμβαινει Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 βρε παιδια ειμαι ζυγος και οποια με ρωτησει και της πω το ζωδιο μετα χανεται τι στο καλο συμβαινει Mήπως να άλλαζες ζώδιο?:worry: Αιγόκερως να λες φίλε μου! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Μπα κι εγω που ειμαι Αιγοκερως (γνωστος και ως τιγρης!!!!!χαχαχαχαχα), μολις πω το ζωδιο μου σε μια κοπελα τη κανει!! Θυμαμαι ενα χαρακτηριστικο γεγονος, οτι μολις το ειπα σε μια κοπελα (την οποια κυνηγαγα), αρχισε να φτυνεται στο κορφο της!!!!!!χαχαχααχαχαχχ Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Μπα κι εγω που ειμαι Αιγοκερως (γνωστος και ως τιγρης!!!!!χαχαχαχαχα), μολις πω το ζωδιο μου σε μια κοπελα τη κανει!! Θυμαμαι ενα χαρακτηριστικο γεγονος, οτι μολις το ειπα σε μια κοπελα (την οποια κυνηγαγα), αρχισε να φτυνεται στο κορφο της!!!!!!χαχαχααχαχαχχ αχαχαχαχα :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Μπορείτε να σβήσετε όλα τα υπόλοιπα, κρατήστε μόνο τα χαρακτηριστικά του λέοντα. Υπάρχει λόγος να συζητάτε για τα υπόλοιπα 11 ζώδια; :tease: Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 βρε παιδια ειμαι ζυγος και οποια με ρωτησει και της πω το ζωδιο μετα χανεται τι στο καλο συμβαινει Χάνονται αυτές πρωτού χαθείς εσύ που είναι το μόνο σίγουρο...!:p Ο κολλητός μου είναι ζυγός κ το αντιμετωπίζουμε χρόνια αυτό το πρόβλημα...!!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Μπορείτε να σβήσετε όλα τα υπόλοιπα, κρατήστε μόνο τα χαρακτηριστικά του λέοντα. Υπάρχει λόγος να συζητάτε για τα υπόλοιπα 11 ζώδια; :tease: Κλασική κουβέντα Λέοντα...:p Μόνο αυτός...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 Όχι αγαπητή μου, πλάκα έκανα για να ταιριάξει με το προφίλ μου (ώς βόδιο). Υπάρχει χώρος και για τους άλλους αλλά είναι πολύ μικρός.συνεχίζω :lol: Έχουμε και καλά στοιχεία όπως όλα τα ζώδια, βέβαια δεν είναι άσχημο να κολακεύεις ένα λέοντα, πιάνει. Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2008 Όχι αγαπητή μου, πλάκα έκανα για να ταιριάξει με το προφίλ μου (ώς βόδιο). Υπάρχει χώρος και για τους άλλους αλλά είναι πολύ μικρός.συνεχίζω :lol: Έχουμε και καλά στοιχεία όπως όλα τα ζώδια, βέβαια δεν είναι άσχημο να κολακεύεις ένα λέοντα, πιάνει. Η καλύτερη στιγμή για μια γυναίκα πιστεύω όταν τα έχει με ένα λιονταράκι είναι όταν καταφέρνει να τον κάνει γατάκι...!!!:cat: Γίνεστε αξιολάτρευτει..!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Η καλύτερη στιγμή για μια γυναίκα πιστεύω όταν τα έχει με ένα λιονταράκι είναι όταν καταφέρνει να τον κάνει γατάκι...!!!:cat: Γίνεστε αξιολάτρευτει..!!!:D Μόνο που καμιά φορά αυτά τα γατάκια μεγαλώνουν και γίνονται ξανά λιοντάρια και αν ένας λέων το πάρει χαμπάρι όλο αυτό το παιχνίδι καλύτερα να την κοπανήσεις από την χώρα.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Οποιος ειπε οτι ειναι η χρονια του αιγοκερου μεγαλη μουφα παιδια! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Κι εγω που ειμαι Αιγοκερως δεν εχω δει κατι τρομερο η καλυτερο στη ζωη μου αυτη τη χρονια!!! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Εγω εχω ωροσκοπο αιγοκερω! Καλα παμε απο προτασεις σε ολα τα πεδια αλλα οι επιλογες μας ειναι δυσκολες. Δυσκολη χρονια γενικα..Δεν ξερω για εσας. Χρονια σημαντικων αποφασεων. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Μόνο που καμιά φορά αυτά τα γατάκια μεγαλώνουν και γίνονται ξανά λιοντάρια και αν ένας λέων το πάρει χαμπάρι όλο αυτό το παιχνίδι καλύτερα να την κοπανήσεις από την χώρα.. Εγω cookie μου τα αγαπάω τα λιονταράκια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Εγω cookie μου τα αγαπάω τα λιονταράκια... Και εγώ τα αγαπάω διότι έχω ένα στην ζωή μου ;) Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 ΚΡΙΟΣ 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου Προσπαθώντας να βγάλει την λάμπα, ξεχαρβαλώνει και το ντουί. Αγανακτισμένος ξεριζώνει το καλώδιο και φεύγει. ΤΑΥΡΟΣ 20 Απριλίου - 20 Μαΐου Πόσο κάνει μια λάμπα; ΔΙΔΥΜΟΙ 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου Θα ανάψει ένα φακό και θα συνεχίσει να μιλάει στο τηλέφωνο. ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου Όταν πεισθεί ότι η λάμπα είναι οριστικό παρελθόν, θα την αφήσει στη θέση της για να του θυμίζει τις έντονες στιγμές που περάσανε μαζί. ΛΕΩΝ 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου Πρώτα παίρνοντας το κατάλληλο ύφος θα βγάλει ένα λογύδριο για το δράμα της καμένης λάμπας. Ύστερα, και μέσα σε μια επιβλητική τελετή εγκαινίων, θα φωνάξει έναν Παρθένο για να κάνει την αλλαγή, ενώ αυτός, από μακριά για να μη σκονίζεται, θα εποπτεύει. ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου Θα κλείσει τον γενικό και θα πάρει μια καρέκλα, αφού πρώτα βάλει εφημερίδες για να μη λερώσει. Στη συνέχεια θα καθαρίσει το ντουί με οινόπνευμα και βαμβάκι και την λάμπα με υγρό πανί που δεν αφήνει χνούδια. Ακολουθεί πιάσιμο της λάμπας με χαρτομάντιλο και βίδωμα. Τελειώνοντας: απολύμανση της λάμπας εκ νέου, φύλαγμα της παλιάς για πιθανή αξιοποίησή της, η καρέκλα στη θέση της και μετά από δύο ώρες όλα είναι στην εντέλεια. ΖΥΓΟΣ 23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου Ακόμα συσκέπτεται γιατί δεν έχει αποφασίσει το σχήμα και το χρώμα της λάμπας. ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου Θα βγάλει επιτέλους τα μαύρα γυαλιά του ΤΟΞΟΤΗΣ 23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου Αφού διαβάσει τα πάντα για τις λάμπες φθορισμού, τα ευγενή αέρια, τα φωτόνια, τα Θεοφάνεια και τον Φλάς Γκόρντον, θα προεκτείνει το καλώδιο της λάμπας του διπλανού δωματίου. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου Πρώτα θα περιμένει το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης. Ύστερα θα υποβάλει γραπτή αίτηση, δήλωση με χαρτόσημο, αριθμό πρωτοκόλλου κ.λπ. Θα περιμένει δυο τρεις μέρες για να την εγκρίνει και τελικά θα αναθέσει την εργασία σε ειδικό τεχνικό. ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου Θα ζητήσει την συγκατάθεση της λάμπας για την αλλαγή. Μετά την άρνησή της, θα συντάξει το μανιφέστο του ηλεκτρολόγου και θα την καταργήσει. ΙΧΘΥΕΣ 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου Ποια λάμπα; Δεν βλέπω τίποτα! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Εγω παντως ως Αιγοκερως, δεν εχουμε προβλημα με τα μαστορεματα!! Πιανουν τα χερια μου! Σιγα μη καλεσω κι ολο το τεχνικο επιμελητηριο οπως λεει αυτο το post!!!! Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 :lol::lol::lol: Καλά αυτό που λέει για τους Διδύμους με τον φακό το έχω κάνει!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ! ΚΡΙΟΣ : Πάμε ξανά από την αρχή? (Για την 25 φορά θέλει να πει…) ΤΑΥΡΟΣ : Φτάνει για σήμερα θα φάμε κάτι? ΔΙΔΥΜΟΙ : Πάω να παίξω κανένα παιχνίδι στο PC μου. ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ήρθε η ώρα για να παντρευτούμε. ΛΕΩΝ : Πες μου πόσο καλός εραστής είμαι μωρό μου. ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Σήκω γρήγορα να αποστειρώσουμε τον χώρο πολλά μικρόβια… ΖΥΓΟΣ: Ήταν καλό ή δεν ήταν δεν μπορώ να αποφασίσω… ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Έτσι και μάθω ότι δεν μου είσαι πιστός/πιστή θα σε σκοτώσω. ΤΟΞΟΤΗΣ : Γεια θα σου τηλεφωνήσω …. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Πόσα λεφτά είπαμε έχεις? ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Λέω να συζητήσουμε τώρα για το θέμα της παγκόσμιας ειρήνης. ΙΧΘΥΕΣ : Σ' αγαπώ, Σ' αγαπώ, Σ' αγαπώ … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Το link στην αρχή του θέματος δεν δουλεύει.:)Έχει κανένας άλλος link για ον ωροσκόπο?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anonymous12 Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Εγώ είμαι σκορπιός και έχω γεννηθεί Δευτέρα το μεσημέρι στις 14:30.Τί ωροσκόπο έχω;:happy: Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 http://www.anew.gr/astrology/ascendant/index.php:google::google: http://s3.rimg.info/9f53c062da3ad1ef2a69777cf2f6d750.gif Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Γιατί πρέπει να ξέρεις και την ώρα που γεννήθηκες για να βρεις τον ωροσκόπο σου;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts