zafos90 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Έκανα λίγο ζάπινγκ στο φόρουμ κι έπεσα σε αυτό το thread. Ένα έχω να σας πω: Η Αστρολογία και τα Ζώδια ειναι και τα 2 ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ!!!!!! και κανένα δεν είναι επιστήμη σε καμία περίπτωση.Έχω και αποδείξεις από πραγματικούς επιστήμονες για αυτά που λέω... Αυτό εννοείται φίλε μου.Οι περισσότεροι που γράφουν εδώ πέρα το κάνουν περισσότερο για να πλάκα για να περνάει η ώρα τους.Κανένας νοήμων μορφωμένος άνθρωπος δε θα μπορούσε να πιστεύει σοβαρά τέτοια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magdoula Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 egw pou eimai zygos teriazw afantasta me didimo.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 egw pou eimai zygos teriazw afantasta me didimo.... να μαντεψω...το αγορι σου ειναι διδυμος, γ αυτο το λες:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Έκανα λίγο ζάπινγκ στο φόρουμ κι έπεσα σε αυτό το thread. Ένα έχω να σας πω: Η Αστρολογία και τα Ζώδια ειναι και τα 2 ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ!!!!!! και κανένα δεν είναι επιστήμη σε καμία περίπτωση.Έχω και αποδείξεις από πραγματικούς επιστήμονες για αυτά που λέω... Αυτό εννοείται φίλε μου.Οι περισσότεροι που γράφουν εδώ πέρα το κάνουν περισσότερο για να πλάκα για να περνάει η ώρα τους.Κανένας νοήμων μορφωμένος άνθρωπος δε θα μπορούσε να πιστεύει σοβαρά τέτοια πράγματα. +1.000.000!!! Να δηλώσω πληροφοριακά ότι κατά καιρούς αρκετοί διάσημοι και πρόεδροι κρατών είχαν αστρολόγους ώστε να μπορούν να αποφασίσουν το επόμενο βήμα τους..Δεν νομίζω λοιπόν ότι ένας πρόεδρος κράτους δεν θεωρείται νοήμων άτομο και ότι πιστεύει ή ακούει και αυτήν την βοήθεια των άστρων τον κάνει λιγότερο μορφωμένο..Όσο για τις αποδείξεις που λες από πραγματικούς επιστήμονες θα ήθελα να τις δω.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Να δηλώσω πληροφοριακά ότι κατά καιρούς αρκετοί διάσημοι και πρόεδροι κρατών είχαν αστρολόγους ώστε να μπορούν να αποφασίσουν το επόμενο βήμα τους..Δεν νομίζω λοιπόν ότι ένας πρόεδρος κράτους δεν θεωρείται νοήμων άτομο και ότι πιστεύει ή ακούει και αυτήν την βοήθεια των άστρων τον κάνει λιγότερο μορφωμένο..Όσο για τις αποδείξεις που λες από πραγματικούς επιστήμονες θα ήθελα να τις δω.. Πλάκα κάνεις?Δε πίστευα ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά πίστευαν τέτοια πράγματα.Και όσο για τους πρόεδρους κρατών κλπ προφανώς αναφέρεσαι σε παλιές εποχές όταν η αστρολογία θεωρούνταν επιστήμη.Και ακόμα και αν μιλάς για σήμερα φυσικά και το αξίωμα του προέδρου κράτους δε σε καθιστά έξυπνο. δείγμα http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13767&m=H07&aa=1 http://www.ftou.gr/articles/show.asp?category=tsekourata&id=111 Όλοι οι μεγάλοι επιστήμονες έχουν κατά καιρούς καταδικάσει την αστρολογία ως απάτη όπως ο Αινστάιν,Νεύτωνας,Gauss,Maxwell,Planc και πολλοί άλλοι.Αν έχεις βασικές γνώσεις μαθηματικών και φυσικής μπορούμε να συζητήσουμε αλλιώς δεν έχει νόημα.Γνωρίζεις καταρχάς τι είναι ζώδιο?Πόσο απέχουν από τη γη?Οι τεράστιες αποστάσεις στις οποίες βρίσκονται από τη γη καθιστά αδύνατο να επηρεάζουν σε οποιοδήποτε βαθμό το οτιδήποτε.Ακόμα και το φως που τρέχει 300000 χλμ/δευτερόλεπτο θα χρειαστεί έτη για να φτάσει από εκεί στη γη.Πώς λοιπόν μπορείς να πιστεύεις ότι μια ανεξήγητη δύναμη τρέχει ταχύτερα από το φως και επηρεάζει τη ζωή σου?Και μπορείς να μου εξηγήσεις τη φύση αυτής της άγνωστης δύναμης?Η αστρολογία είναι θρησκεία.Δεν είναι προδιαγραμμένο το μέλλον κανενός και ούτε το με ποιους ταιριάζει ερωτικά,επαγγελματικά κλπ. Αν είναι δυνατόν κάτι τέτοια μόνο τα 10χρονα τα πιστεύουν.Οι θετικές επιστήμες θα σου δώσουν απαντήσεις.Βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα και ο άνθρωπος πιστεύει ακόμα σε δισεδαιμονίες,άγνωστες δυνάμεις κλπ.Σοβαρευτείτε.Η απάντηση βρίσκεται στις θετικές επιστήμες. Και αν προσωπικά ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου πω πολλά άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Τα παραπάνω 2 "άρθρα" έχουν γραφτεί από άτομα που δεν είναι αστρολόγοι άρα το να τα διαβάσω για να με "πείσουν" ότι η αστρολογία είναι μούφα δεν βοηθάει... Δεν πιστεύω επίσης ότι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας (ο Σιράκ αν δεν κάνω λάθος) είναι ένα 10χρονο που απλώς πίστευε τα ζώδια..Και όχι η αστρολογία δεν είναι θρησκεία όπως λες..Και κακώς μπερδεύεις την θρησκεία σε αυτήν την συζήτηση.. Παρατήρησες μήπως ότι εκεί κάπου στην αρχή του χρόνου υπήρχαν αρκετά προβλήματα με θεματα προηγμένης τεχνολογίας ή και απλών ηλεκτρονικών συσκευών?Δεν ξέρω για σένα αλλά παρόμοια γεγονότα με το παραπάνω με έκαναν να ψάξω λίγο περισσότερο τις περιόδους που η επικοινωνία γενικότερα ήταν για τα κλάματα.Και ανάμεσα σε αυτά που ανακάλυψα ήταν και το φαινόμενο που λέγεται "ανάδρομος Ερμής".. Και για να εξηγούμαστε..Δεν θα αφήσω τα ζώδια να μου καθορίσουν με ποιον θα είμαι στην προσωπική μου ζωή ή αν θα κάνω μια επαγγελματική κίνηση ή οτιδήποτε άλλο αλλά αν μπορώ να βοηθηθώ ώστε να μην κάνω λάθη που θα μου στοιχίσουν γιατί να μην το κάνω?!?Και την χαρτομαντεία εγώ την θεωρώ ένα είδος βοήθειας ..Τώρα το ποσοστό με το οποίο θα πιστέψεις ή όχι σε αυτήν την βοήθεια αφορά καθαρά τον άνθρωπο Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Τα 2 παραπάνω άρθρα γράφτηκαν από επιστήμονες.Προφανώς ξεχνάς ότι η μελέτη των φυσικών φαινομένων είναι αντικείμενο μαθηματικών,φυσικών,αστρονόμων.Διάβασέ τα και αν έχεις κάποιο επιχείρημα για να αποδείξεις ότι τα 2 άρθρα δεν είναι σωστά καλώς αλλιώς μη μου λες δε τα πιστεύω γιατί δεν είναι αστρολόγοι.Δηλαδή τί περίμενες?Να διαβάσεις άρθρο από αστρολόγο που να αποδεικνύει ότι η αστρολογία είναι απάτη?Τα περί χειρομαντείας,καφεμαντεία δε χρειάζεται καν να τα σχολιάσω.Είναι γελοίο και μόνο άτομα σε τέτοια ηλικία να πιστεύουν τέτοια πράγματα.Σου έθεσα ερωτήσεις στο παραπάνω ποστ για αυτές τις άγνωστες δυνάμεις,για το τί είναι ζώδια κλπ αλλά δεν απάντησες.Προφανώς δεν γνωρίζεις.Αν θες να το συζητήσουμε καλύτερα μέσω πμ γιατί είμαστε οφ τόπικ και σύντομα τα μηνύματά μας θα διαγραφούν από το τόπικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Τα 2 παραπάνω άρθρα γράφτηκαν από επιστήμονες.Προφανώς ξεχνάς ότι η μελέτη των φυσικών φαινομένων είναι αντικείμενο μαθηματικών,φυσικών,αστρονόμων.Διάβασέ τα και αν έχεις κάποιο επιχείρημα για να αποδείξεις ότι τα 2 άρθρα δεν είναι σωστά καλώς αλλιώς μη μου λες δε τα πιστεύω γιατί δεν είναι αστρολόγοι.Δηλαδή τί περίμενες?Να διαβάσεις άρθρο από αστρολόγο που να αποδεικνύει ότι η αστρολογία είναι απάτη?Τα περί χειρομαντείας,καφεμαντεία δε χρειάζεται καν να τα σχολιάσω.Είναι γελοίο και μόνο άτομα σε τέτοια ηλικία να πιστεύουν τέτοια πράγματα.Σου έθεσα ερωτήσεις στο παραπάνω ποστ για αυτές τις άγνωστες δυνάμεις,για το τί είναι ζώδια κλπ αλλά δεν απάντησες.Προφανώς δεν γνωρίζεις.Αν θες να το συζητήσουμε καλύτερα μέσω πμ γιατί είμαστε οφ τόπικ και σύντομα τα μηνύματά μας θα διαγραφούν από το τόπικ. Το ξέρω πως γράφτηκαν από επιστήμονες και ξέρω πολύ καλά τι εστί επιστήμη και τι μελέτη φυσικών φαινομένων.Και δεν είπα οτι δεν τα πιστεύω επειδή δεν γράφτηκαν από αστρολόγους.Το τι είναι γελοίο και τι όχι άστο να το καθορίσει καλύτερα το κάθε άτομο.Και δεν δέχομαι σχόλια για την ηλικία μου και για το τι πιστεύω.Όπως δέχομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν σε κάτι καλά θα έκανες να δέχεσαι και εσύ άτομα που έχουν διαφορετικά πιστεύω.Όσο για τις ερωτήσεις που έθεσες δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να εξεταστώ σε γνώσεις που προσωπικά δεν μου χρησιμεύουν στο επάγγελμά μου.Όσο για να το συνεχίσουμε την όλη συζήτηση μέσω pm συγνώμη αλλά δεν συζητάω με άτομα που είναι τόσο κάθετα σε κάτι και δεν το ψάχνουν λίγο παραπάνω. Και θα μιλήσω προσωπικά για μένα..Ούτε εγώ πίστευα στα ζώδια και σε όλα αυτά μέχρι που μια σειρά αρκετά άσχημων και ψυχοφθόρων καταστάσεων από τις οποίες δεν μπορούσα να βγάλω άκρη με έσπρωξαν να ψάξω διαφορετικές μεθόδους επεξήγησής τους και μία από αυτές ήταν και η αστρολογία..Εκεί βρήκα απαντήσεις εν μέρει παντα σε κάποια προβλήματά μου..Όσο περίεργο και να σου φαίνεται..Και μπορείς να το ψάξεις με λίγο πιο ανοιχτό μυαλό.Άλλωστε όπως είπες και εσύ στον 21ο αιώνα ζούμε.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Το ξέρω πως γράφτηκαν από επιστήμονες και ξέρω πολύ καλά τι εστί επιστήμη και τι μελέτη φυσικών φαινομένων.Και δεν είπα οτι δεν τα πιστεύω επειδή δεν γράφτηκαν από αστρολόγους.Το τι είναι γελοίο και τι όχι άστο να το καθορίσει καλύτερα το κάθε άτομο.Και δεν δέχομαι σχόλια για την ηλικία μου και για το τι πιστεύω.Όπως δέχομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν σε κάτι καλά θα έκανες να δέχεσαι και εσύ άτομα που έχουν διαφορετικά πιστεύω.Όσο για τις ερωτήσεις που έθεσες δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να εξεταστώ σε γνώσεις που προσωπικά δεν μου χρησιμεύουν στο επάγγελμά μου.Όσο για να το συνεχίσουμε την όλη συζήτηση μέσω pm συγνώμη αλλά δεν συζητάω με άτομα που είναι τόσο κάθετα σε κάτι και δεν το ψάχνουν λίγο παραπάνω. Και θα μιλήσω προσωπικά για μένα..Ούτε εγώ πίστευα στα ζώδια και σε όλα αυτά μέχρι που μια σειρά αρκετά άσχημων και ψυχοφθόρων καταστάσεων από τις οποίες δεν μπορούσα να βγάλω άκρη με έσπρωξαν να ψάξω διαφορετικές μεθόδους επεξήγησής τους και μία από αυτές ήταν και η αστρολογία..Εκεί βρήκα απαντήσεις εν μέρει παντα σε κάποια προβλήματά μου..Όσο περίεργο και να σου φαίνεται..Και μπορείς να το ψάξεις με λίγο πιο ανοιχτό μυαλό.Άλλωστε όπως είπες και εσύ στον 21ο αιώνα ζούμε.. Συνηθίζω να είμαι κάθετος αν γνωρίζω κάτι τόσο καλά ώστε να είμαι σίγουρος για τα λεγόμενά μου.Ζητώ συγγνώμη αν σε πρόσβαλα για την ηλικία σου και για αυτά που πιστεύεις,δεν είχα άλλωστε αυτό το σκοπό.Και λες ότι δε συζητάς με άτομα που είναι τόσο κάθετα και δεν το ψάχνουν παραπάνω.Ξέρεις εσύ ότι το δεν το έχω ψάξει αρκετά το θέμα?Σε πληροφορώ ότι το θέμα της αστρολογίας το έχω ψάξει πάρα πολύ και έχω διαβάσει άρθρα και βιβλία για να μάθω τί εστί αστρολογία και γιατί υπάρχει ακόμα σήμερα.Οι γνώσεις μαθηματικών και φυσικής που ανέφερα προφανώς και δε χρειάζεται να έχουν σχέση με το επάγγελμά σου αλλά θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι δε ζούμε σε έναν κόσμο με άγνωστες δυνάμεις που επηρεάζουν τη ζωή μας.Λυπάμαι πολύ που μια σειρά γεγονότων σε έσπρωξαν στην αστρολογία.Τις περισσότερες φορές συμβαίνει το αντίθετο.Την επόμενη φορά που θα διαβάσεις το ζώδιό σου σε κάποιο περιοδικό θα σου πρότεινα να παρατηρήσεις τον τρόπο που τα γράφουν και πώς ότι και να συμβεί εσύ θα συμπεράνεις ότι το ζώδιό σου το πρόβλεψε ή τουλάχιστον δεν το ανέφερε.Φράσεις όπως "έχετε τη τάση να.." σίγορα μπορούν να ερμηνευτούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.Αν έχεις επιχειρήματα καλώς αλλιώς ψάξε,μάθε και εμείς πάλι εδώ είμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Συνηθίζω να είμαι κάθετος αν γνωρίζω κάτι τόσο καλά ώστε να είμαι σίγουρος για τα λεγόμενά μου.Ζητώ συγγνώμη αν σε πρόσβαλα για την ηλικία σου και για αυτά που πιστεύεις,δεν είχα άλλωστε αυτό το σκοπό.Και λες ότι δε συζητάς με άτομα που είναι τόσο κάθετα και δεν το ψάχνουν παραπάνω.Ξέρεις εσύ ότι το δεν το έχω ψάξει αρκετά το θέμα?Σε πληροφορώ ότι το θέμα της αστρολογίας το έχω ψάξει πάρα πολύ και έχω διαβάσει άρθρα και βιβλία για να μάθω τί εστί αστρολογία και γιατί υπάρχει ακόμα σήμερα.Οι γνώσεις μαθηματικών και φυσικής που ανέφερα προφανώς και δε χρειάζεται να έχουν σχέση με το επάγγελμά σου αλλά θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι δε ζούμε σε έναν κόσμο με άγνωστες δυνάμεις που επηρεάζουν τη ζωή μας.Λυπάμαι πολύ που μια σειρά γεγονότων σε έσπρωξαν στην αστρολογία.Τις περισσότερες φορές συμβαίνει το αντίθετο.Την επόμενη φορά που θα διαβάσεις το ζώδιό σου σε κάποιο περιοδικό θα σου πρότεινα να παρατηρήσεις τον τρόπο που τα γράφουν και πώς ότι και να συμβεί εσύ θα συμπεράνεις ότι το ζώδιό σου το πρόβλεψε ή τουλάχιστον δεν το ανέφερε.Φράσεις όπως "έχετε τη τάση να.." σίγορα μπορούν να ερμηνευτούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.Αν έχεις επιχειρήματα καλώς αλλιώς ψάξε,μάθε και εμείς πάλι εδώ είμαστε. Έχω διαβάσει και εγώ αρκετά βιβλία και άρθρα για το αν υπάρχει αστρολογία ή όχι..Δεν λέω ότι ασπάζομαι αυτά που λέει αλλά δεν καταδικάζω κιόλας όσους πιστεύουν και όταν διαβάζω το ζώδιό μου απλά γελάω εκτός και αν λέει ότι θα πάρω κανά φράγκο παραπάνω.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Έχω διαβάσει και εγώ αρκετά βιβλία και άρθρα για το αν υπάρχει αστρολογία ή όχι..Δεν λέω ότι ασπάζομαι αυτά που λέει αλλά δεν καταδικάζω κιόλας όσους πιστεύουν και όταν διαβάζω το ζώδιό μου απλά γελάω εκτός και αν λέει ότι θα πάρω κανά φράγκο παραπάνω.. Μα δεν καταδικάζω όσους ανθρώπους πιστεύουν στην αστρολογία.Την ίδια την αστρολογία καταδικάζω;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ & ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το τέλειο! Δεν εχω παρα να συμφωνησω...:O Κατι αλλο για σκορπιους και με ποια ζωδια ταιριαζουν δεν εχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Σκορπιός με Κριό: Ο Κριός λέει "θέλεις πόλεμο;" Ευχαριστώ θα πάρω γιατί έχει φλόγα. Ο Σκορπιός τρελένεται με το πάθος του Κριού και σκέφτετε κατά πόσο ο Κριός θα προσέξει τη συμπεριφορά του. Όσο πιο πολύ συναισθηματικός είναι ο Κριός τόσο λιγότερο θυμό και όρεξη για εκδίκηση θα έχει ο Κριός. Όσο για το σεξ, είναι η καλύτερη ερωτική ένωση. Αν μη τι άλλο θα απολαύσουν τον έρωτα τους.Συμπέρασμα ας προσέξει ο Κριός να είναι πιο συναισθηματικός για να κρατήσει τη φλόγαπου του αρέσει. Σκορπιός με Ταύρο: Ο Ταύρος μπορεί να μην συμφωνεί ποτέ με ένα Σκορπιό, αλλά επειδή ο δεύτερος δίνει πολύ αγάπη και είναι και τολμηρός στον έρωτα, ο Ταύρος παγιδεύεται σε αυτή τη σχέση. Μπορεί η σχέση τους να είναι ανακατεμένη αλλά μαζί δημιουργούν. Συμπέρασμα, δοκιμάστε να μείνετε μαζί και θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Σκορπιός με Δίδυμο: Ο Σκορπιός είναι άτομο με τάσεις κτητικότητας και απιτητικό. Οι Δίδυμοι είναι ανεξάρτητοι και ο Σκορπιός δεν θα δεκτεί ποτέ αυτή την ανεξαρτησία. Όσοι ανήκουν στους Διδύμους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην εκρικτικότητα του Σκορπιού. Συμπέρασμα, ο Σκορπιός θα κτυπήσει και θα φύγει. Σκορπιός με Καρκίνο: Ο Σκορπιός είναι ανεξάρτητος και εκδικητικός, όμωςέχει βαθιά αγάπη και κατανόηση κάτι που τρελάινει τον Καρκίνο. Ανοιβαία αγάπη λοιπόν, έντονο και αισθησιακό σεξ...τι άλλο καλύτερο;Συμπέρασμα, μια σχέση φοβερή που σίγουρα μπορί να έχει μέλλον. Σκορπιός με Λέων: Εδώ υπάρχει θέμα υποχώρησης. Κανένας δεν υποχωρεί και δεν συμβυβάζετε. Στο σεξ είναι όλα τέλεια. Ο Σκορπιός απαιτεί σεβασμό αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει στη σχέση. Συμπέρασμα, Σκορπιός ισχυρογνώμων, Λέων το ίδιο οπότε η σζέση θα αποτύχει. Σκορπιός με Παρθένο: Ο Σκορπιος είμαι σεξομανής, ο παρθένος μάλλον δεν νιάζετε γαι το σεξ και εκει μάλλον χαλάει η συνταγή για μια καλή σχέση. Η τολμηρότητα του Σκορπιού και ο πουροτανισμός του Παρθένου συγκρούονται. Αν ο Παρθένος εκτός από αγάπη και κατανόηση δώσεικαι σεξ στο Σκορπιό τότε ο Σκορπιός θα είναι πιστός και αφοσιωμένος. Συμπέρασμα, ο Παρθένος πρέπει να συμβιβαστεί. Σκορπιός με Ζυγό: Ο Ζυγός έχει λεπτούς τρόπους και συγκρούετε με την τραχύτητα του Σκορπιού. Παρόλο που μπορουν να έχουν μαι ολοκληρωτική σχέση, οι συγκρούσεις τους είναι μεγάλες. Στο σεξ όμως, είναι και οι δυο αισθησιακοί και νιώθουν τον έρωτα πραγματικά. Συμπέρασμα, καλή σχέση με πιθανότητες καλής συμβίωσης. Σκορπιός με Σκορπιό: Είναι και οι δύο φλογεροί, είναι και οι δύο καχύποπτοι. Είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουν αυτά τα άτομα γιατί ο ένας θα κατηγορεί τον άλλο και δεν θα υποχωρεί κανείς. Το σεξ μεταξύ τους θα είναι ανεπανάληπτο, όμως στα καθημερινά δεν θα μπορέσουν να βρουν τη χρυσή τομή. Συμπέρασμα, μάλλον ανώφελο. Σκορπιός με Τοξότη: Δύο άτομα με διαφορετικές ανάγκες. Ο Τοξότης θέλει ελευθερία, ο Σκορπιός δέσμευση. Όσο είναι καινούρια η σχέση, ο Τοξότης είναι ενθουσιασμένος, όταν αρχίσει όμως να κουράζετε αδιαφορεί.Ο Σκορπιός τότε ψάχνει τρόπο να τον εκδικηθεί. Συμπέρασμα, η εκδίκηση του Σκορπιού πονάει. Σκορπιός με Αιγόκερω: Αυτά τα άτομα θ αμπορούσαν να κάνουν μια πολύ δυναμική σχέση που να κρατήσει για πάντα. Φτάνει να καταλάβουν και να αναζητούν τα ίδια πράγματα, Μπορούν!!! Όσο γαι το σεξ μπορούν να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές. Συμπέρασμα, ο Αιγόκερος θέλει, ο Σκορπιός το αποδέχετε(τέλειο). Σκορπιός με Υδροχόο: Η σχέση αυτή από την αρχή θα αποτύχει. Ο Υδροχόος κουράζετε από τους συναισθηματιμούς του Σκορπιού. Ο δεύτερος, θα είναι συνέχεια ανικανοποίητος. Ακομη και στο σεξ δεν μπορούν να βρεθούν στον ίδιο δρόμο. Συμπέρασμα, είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Σκορπιός με Ιχθύ: Θετικοί και οι δύο, συναισθηματικοί. Το σεξ ότι το καλύτερο. Έχουν πολλά να δώσουν ο ένας στον άλλο.Φτάνει να ηρεμήσουν λίγο από τη ζήλια τους. Οι Ιχθύες μπορούν να ηρεμούν τους Σκορπιοόυς και ο Σκορπιός μπορεί να απολαμβάνει. Συμπέρασμα, δοκιμάστε αυτή τη σχέση θα πετύχει. δοκιμασαμε,δοκιμασαμε...:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Τωρα εγω τι να πω... Δεν αναφερει να ταιριαζω με κανενα ζωδιο... Παει, μονος μου θα μεινω... Btw, αυτη την περιοδο δοκιμαζω Ταυρο... Fingers crossed ομως εεε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Τωρα εγω τι να πω... Δεν αναφερει να ταιριαζω με κανενα ζωδιο... Παει, μονος μου θα μεινω... Btw, αυτη την περιοδο δοκιμαζω Ταυρο... Fingers crossed ομως εεε.... Και μόνο που δοκιμάζεις Ταύρο θα περασεις καλά..Μόνο πρόσεξε μην πάρεις κιλά από το φαγητό και την καλοπέραση γενικά... Freakούλα σε Λέων με Ταύρο ή Ταύρο με Λέων σου βρίσκεται τίποτα out of curiosity? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 χαχαχα οντως...αν εισαι σκορπιος και αυτη ταυρος θα σε ταραξει στην μασαμπουκα. εκτος αν ισχυει αυτο μονο με αντρα ταυρο και γυναικα σκορπιο. Ταύρος με Κριό: Ο Ταύρος όταν κάνει μια σχέση με τον Κριό θα είναι πολύ ταιριαστή σχέση ειδικά στο σεξουαλικό.Ο Ταύρος βέβαια δεν θέλει μόνο το σεξ, τη φωτιά και το πάθος που θέλει ο Κριός. Θέλει ηρεμία και σταθερότητα, ενώ ο παρορμητικός Κριός μπορεί να τα βρίσκει αυτά βαρετά. Θεωρεί και τον Ταύρο δεδομένο γιατί ο Ταύρος δεν φεύγει εύκολα από μία σχέση. Αποτέλεσμα, για να κρατηθεί αυτή η σχέση ο Ταύρος πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση. Ταύρος με Ταύρο: Τέλεια και επιτυχημένη σχέση. Έχουν τα ίδια κοινά σημεία και τα ίδια χαρακτηριστικά. Και οι δύο θέλουν οικονομική άνεση, σιγουριά, ασφάλεια και πάνω από όλα ποιότητα ζωής. Στον έρωτα συμφωνούν παντού. Συμπέρασμα αν είστε Ταύρος και βρεθεί Ταύρος στο δρόμο σας κρατήστε τον. Θα ζήσετε μια ζωή ευτυχισμένη. Ταυρος με Δίδυμο: Ο Ταύρος απαιτει από τους Διδύμους πίστη, σταθερότητα και καλό σεξ.Οι Δίδυμοι δεν φημίζονται για την πίστη τους και δεν τους ενδιαφέρει αν έχουν δύο τρεις ή περισσότερους συντρόφους. Ο Ταύρος είναι πιο σταθερός, διαφορετικός και δεν ανέχεται τέτοιες καταστάσεις. Οι Δίδυμοι δε τον βρίσκουν πολύ βαρετό, καθόλου ρομαντικό και έτσι δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Συμπέρασμα, οι αρχές αυτών των ατόμων είναι πολύ διαφορετικές και η επιτυχημένη ένωση είναι πολύ δύσκολη. Ταύρος με Καρκίνο: Ο Ταύρος λατρεύει τον Καρκίνο για τα χαρακτηριστικά του γιατί είναι σχεδόν ίδια. Είναι εξίσου και οι δύο αξιαγάπητοι, άτομα υπεύθυνα. Ο Καρκίνος ανταποκρίνεταιθαυμάσια στις ερωτικές διαθέσεις του Ταύρου. Ο Καρκίνος αφήνει ελεύθερο τον Ταύρο και έτσι εκείνος πράττει πιστεύοντας ότι έχει το επάνω χέρι, ενώ ωστόσο ο Καρκίνος εφαρμόζει αυτό που έχει στο μυαλό του. Συμπέρασμα, όταν συναντηθείτε απολαύστε τη σχέση σας, να είστε σίγουρποι ότι θα προκύψει ένας καλός γάμος. Ταύρος με Λέων: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική. Ταύρος με Παρθένο: Ο Ταύρος ξέρει ότι με αυτό το ζώδιο μπορεί να κάνει μια σίγουρη, σταθερή και αισθησιακή σχέση. Ο Ταύρος θέλει φροντίδα και ασφάλεια και μπορεί να του παρέχετε. Τα ερωτικά τους παιχνίδια θα είναι ότι καλύτερο. Οι συζητήσεις τους δεν θα έχουν τέλος. Συμπέρασμα, σχέση αισθησιακή και πετυχημένη. Ταύρος με Ζυγό: Το ότι ο Ταύρος είναι προσγειομένος και ο Ζυγός ρομαντικός αυτό θα κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα για να κρατηθεί η σχέση. 'Εχουνε πάρα πολλά κοινά σημεία αλλά ο Ζυγός βαριέτε πολύ ευκολα τον Ταύρο.Αν μπορούσε να κατανοήσει και να συμβιβαστεί, θα κρατούσαν τη σχέση ζωντανή. Συμπέρασμα, κατανόηση και θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια καλή σχέση. Ταύρος με Σκορπιό: Ο Ταύρος μπορεί να μην συμφωνεί ποτέ με ένα Σκορπιό, αλλά επειδή ο δεύτερος δίνει πολύ αγάπη και είναι και τολμηρός στον έρωτα, ο Ταύρος παγιδεύεται σε αυτή τη σχέση. Μπορεί η σχέση τους να είναι ανακατεμένη αλλά μαζί δημιουργούν. Συμπέρασμα, δοκιμάστε να μείνετε μαζί και θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Ταύρος με Τοξότη: Ο Ταύρος θέλει τη μονιμότητα, ο Τοξότης δεν μπορεί, θέλει συχνά αλλαγές. Αδρανής ο Ταύρος αυθόρμητος ο Τοξότης έχει σαν αποτέλεσμα να εκνευρίζονται. Διαφορετικές απόψεις, διαφορετικές νοοτροπίες. Συμπέρασμα, καλύτερα αποφύγετε αυτή τη σχέση. Ταύρος με Αιγόκερω: Αν θέλετε να απολαύσετε μια σχέση, ο συνδιασμός Ταύρου και Αιγόκερου είναι ο ιδανικός.Και οι δύο θέλετε την ασφάλεια, την αγάπη, το φλογερό σεξ και σίγουρα καθόλη τη διάρκεια της σχέσης θα νιώθετε επιθυμητοί και αγαπητοί. Συμπέρασμα, φλόγα, ασφάλεια, σιγουριά και αγάπη. Ταύρος με Υδροχόο: Ο Ταύρος για τον Υδροχόο είναι απαιτητικός, θεωρεί ότι καταπιέζετε. Ο υδροχόος θέλει ανεξαρτησία και ο Ταύρος μονιμότητα. Δεν υπάρχουν κοινά σημεία μεταξύ τους. Η πιθανότητα να κρατήσει μια τέτοια σχέση είναι ελάχιστες εώς και μηδαμινές. Συμπέρασμα, Ταύρε απόφυγε τους Υδροχόους. Ταύρος με Ιχθύ: Ο Ταυρός ξελογιάζετε από τον Υχθύ αλλά τον θεωρεί ελαφρόμυαλο και απρόβλεπτο. Ο Ιχθύς πάλι τον θεωρεί ρουτινιάρη. Η αστάθεια του Ιχθύ εκνευρίζει τον Ταύρο που είναι σταθερός. Για να διατηρηθεί αυτή η σζέση πρέπει κάποιος πάντα να υποχωρεί.Συμπέρασμα μάλλον η σχέση αυτή είναι μια ουτοπία. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Πωπω...το χειρότερο ζώδιο είμαστε τα ψάρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 χαχαχα οντως...αν εισαι σκορπιος και αυτη ταυρος θα σε ταραξει στην μασαμπουκα. εκτος αν ισχυει αυτο μονο με αντρα ταυρο και γυναικα σκορπιο. Ταύρος με Λέων: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική. Όπου υπάρχει Ταύρος=φαγητό είτε είναι άντρας είτε γυναίκα..Προσωπικά το καλύτερό μου είναι όταν η έξοδος περιλαμβάνει και φαγητό.. Όσο διαβάζω το παραπάνω διαπιστώνω ότι για ελάχιστες ως μερικές φορές πέφτει μέσα... Και όχι soublaki παιδί μου δεν είστε το χειρότερο ζώδιο..Απλά είστε λιγάκι ονειροβάτες να το πω, ονειροπόλοι να το πω, λίγο στον κόσμο σας να το πω, ότι έχετε καλλιτεχνική φλέβα και γενικά τα βλέπετε κάπως.. Για μένα τα χειρότερα ζώδια είναι 2 και αιτιολογώ.. Ο σκορπιός ναι μεν κάνει καλό κρεβάτι και συνήθως και καλός μάγειρας-σεφ είναι αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τι του έκανες (πχ τον χώρισες, τον πρόσβαλες, τον έστησες)και σίγουρα θα σε εκδικηθεί έστω και αν το πάρει δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια.. Ο ζυγός από την άλλη είναι πραγματικά αυτό που έχει σαν εικόνα το ζώδιό του..Ζυγίζει τα πάντα..Ακόμα και μια κουβέντα σου την περνάει από ζυγαριά (υπερ και κατά) και ανάλογα βλέπεις και την συμπεριφορά του να αλλάζει.. Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Για τις σχέσεις μιλάω, μπισκοτίνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Ο σκορπιός ναι μεν κάνει καλό κρεβάτι και συνήθως και καλός μάγειρας-σεφ είναι αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τι του έκανες (πχ τον χώρισες, τον πρόσβαλες, τον έστησες)και σίγουρα θα σε εκδικηθεί έστω και αν το πάρει δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια ..ΟΧΙ ΟΧΙ!!το θυμαμαι μεν αλλα η εκδικηση ειναι κατι που δεν με αφορα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Πωπω...το χειρότερο ζώδιο είμαστε τα ψάρια... Για τις σχέσεις μιλάω, μπισκοτίνα... Το ξέρω πως μιλάς για σχέσεις..Μια χαρά ψάρια είστε (χιχιχι) ΟΧΙ ΟΧΙ!!το θυμαμαι μεν αλλα η εκδικηση ειναι κατι που δεν με αφορα. Μπράβο σου...Και πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις! Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 :lol: Πολύ αναφορά στο Ταύρος με Σκορπιό (εγώ και η γυναίκα αντίστοιχα) βλέπω! Μπράβο, μπράβο! :p :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Ο σκορπιός ναι μεν κάνει καλό κρεβάτι και συνήθως και καλός μάγειρας-σεφ είναι αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τι του έκανες (πχ τον χώρισες, τον πρόσβαλες, τον έστησες)και σίγουρα θα σε εκδικηθεί έστω και αν το πάρει δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια.. Απολυτα λογικο αλλα και σωστο... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Τα έχω δει όλα με τα Λιοντάρια!!! Έχω Λιονταριομαγνήτη!!! Έρωτας λέμε!!!Αλλά τώρα λέω να χτυπήσω για ταττοο ένα λιοντάρι στην πλάτη μου αγριεμένο να τους φοβίζω!!!! Ρε παιδιά ταιριάζει Δίδυμος με Λιοντάρι ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisarv Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Πλάκα κάνεις?Δε πίστευα ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά πίστευαν τέτοια πράγματα.Και όσο για τους πρόεδρους κρατών κλπ προφανώς αναφέρεσαι σε παλιές εποχές όταν η αστρολογία θεωρούνταν επιστήμη.Και ακόμα και αν μιλάς για σήμερα φυσικά και το αξίωμα του προέδρου κράτους δε σε καθιστά έξυπνο. δείγμα http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13767&m=H07&aa=1 http://www.ftou.gr/articles/show.asp?category=tsekourata&id=111 Όλοι οι μεγάλοι επιστήμονες έχουν κατά καιρούς καταδικάσει την αστρολογία ως απάτη όπως ο Αινστάιν,Νεύτωνας,Gauss,Maxwell,Planc και πολλοί άλλοι.Αν έχεις βασικές γνώσεις μαθηματικών και φυσικής μπορούμε να συζητήσουμε αλλιώς δεν έχει νόημα.Γνωρίζεις καταρχάς τι είναι ζώδιο?Πόσο απέχουν από τη γη?Οι τεράστιες αποστάσεις στις οποίες βρίσκονται από τη γη καθιστά αδύνατο να επηρεάζουν σε οποιοδήποτε βαθμό το οτιδήποτε.Ακόμα και το φως που τρέχει 300000 χλμ/δευτερόλεπτο θα χρειαστεί έτη για να φτάσει από εκεί στη γη.Πώς λοιπόν μπορείς να πιστεύεις ότι μια ανεξήγητη δύναμη τρέχει ταχύτερα από το φως και επηρεάζει τη ζωή σου?Και μπορείς να μου εξηγήσεις τη φύση αυτής της άγνωστης δύναμης?Η αστρολογία είναι θρησκεία.Δεν είναι προδιαγραμμένο το μέλλον κανενός και ούτε το με ποιους ταιριάζει ερωτικά,επαγγελματικά κλπ. Αν είναι δυνατόν κάτι τέτοια μόνο τα 10χρονα τα πιστεύουν.Οι θετικές επιστήμες θα σου δώσουν απαντήσεις.Βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα και ο άνθρωπος πιστεύει ακόμα σε δισεδαιμονίες,άγνωστες δυνάμεις κλπ.Σοβαρευτείτε.Η απάντηση βρίσκεται στις θετικές επιστήμες. Και αν προσωπικά ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου πω πολλά άλλα. +1.000.000.000.000 Σύμφωνω απόλυτα μαζί σου φίλε μου και παραθέτω κάτι που είπε ο Διευθυντής-αστρονόμος του Ευγενίδειου ή αλλιώς του Πλανητάριου κ.Σιμόπουλος με τον οποίο είχα τη χαρά να συνομιλήσω σε μια επίσκεψή μου και να τον ρωτήσω για την Αστρολογία αλλά φυσικά θα τον γνωρίζετε γιατί έχει εκθέσει την άποψή του αυτή και σε εκπομπές και σε εφημερίδες και παντού. "Πιο μεγάλη επιρροή ασκεί ο γιατρός που σε ξεγεννά και η λάμπα του χειρουργείου που βρίσκεται από πάνω σου παρά κάποια αστέρια που βρίσκονται εκατ. έτη φωτός μακριά" Τα σχόλια δικά σας. Υ.Γ.: Επίσης για να δείτε ότι σας κ μας κοροϊδεύουν όλοι αυτοί οι απατεώνες. Η Γη δεν κάνει μόνο τις 2 γνωστές κινήσεις αλλά περισσότερες. Όταν οι αρχαίοι κατέγραψαν τους αστερισμούς αυτούς που τους λέμε ζώδια έβλεπαν 12 τέτοιους αστερισμούς. Όμως η γη έκρυβε από το οπτικό πεδίο κι έναν 13ο αστερισμό ο οποίος υπάρχει αλλά με μια κίνηση που κάνει πάρα πολύ αργά (δε θυμάμαι πως λέγεται) εμφανίστηκε ο αστερισμός αυτός στο οπτικό μας πεδίο. Είναι το 13ο ζώδιο. Αλλά ποιος αστρολόγος θα έβγαινε να πει κάτι τέτοιο; θα τον συνέφερε; Το 13ο ζώδιο καταρίπτει όλη την παπαντζολογία τους. Μυαλό έχετε, απλά βάλτε το να δουλέψει. Μην σας αποκοιμίζουν οι απατεώνες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts