Jump to content

Εγχείρηση αλλαγής φύλου

Aeikinitos
 Κοινοποίηση

Θα κάνατε εγχείρηση αλλαγής φύλου;  

225 members have voted

1. 1. Θα κάνατε εγχείρηση αλλαγής φύλου;

• Ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα
      14
    • Όχι
      194
    • Τι είναι αυτό;
      3
    • Ναι, αλλά φοβάμαι
      4
    • Ναι, αλλά κοστίζει
      10

Recommended Posts

αηδιαζω και μονο στην ιδεα που το σκεφτομαικαι θυμονω ταυτοχρονα:mad:.λυπαμαι που το λεω αλλα αν καποιος γνωστος /γνωστη μου εκανε κατι τετοιο θα εκανα πως δεν τον/την ηξερα:mad::mad:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 131
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

αηδιαζω και μονο στην ιδεα που το σκεφτομαικαι θυμονω ταυτοχρονα:mad:.λυπαμαι που το λεω αλλα αν καποιος γνωστος /γνωστη μου εκανε κατι τετοιο θα εκανα πως δεν τον/την ηξερα:mad::mad:

Μπράβο...δεν ξέρω αν είσαι Πειραιώτης ή απλά σπουδάζεις στον Πειραιά αλλά θα συμπεριφερόσουν σαν γνήσιος Πειραιώτης... :up:

Μπράβο...δεν ξέρω αν είσαι Πειραιώτης ή απλά σπουδάζεις στον Πειραιά αλλά θα συμπεριφερόσουν σαν γνήσιος Πειραιώτης... :up:

DaTaMaN ειμαι σιγουρη οτι κατι παραπανω ξερεις εσυ απο Πειραιωτες... :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοω οτι εισαι πολυ απολυτος.;)

εσυ δηλαδη το θεωρεις φυσιολογικο αυτο?θεωρεις οτι αυτοι οι ανθρωποι θα πρεπει να ειναι ισοι με τους υπολοιπους ανθρωπους?εγω τους σιχαινομαι και μονο που τους βλεπω:mad:

δεν συνεχιζω γιατι ειμαι :offtopic:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν ομως το εκανε καποιος συγγενης σου; Καποιος ανθρωπος πολυ κοντινος σου; ;)

Οταν εισαι τοσο απολυτος σε κατι ειναι σαν να βαζεις παρωπιδες στον εαυτο σου.

εσυ δηλαδη το θεωρεις φυσιολογικο αυτο?θεωρεις οτι αυτοι οι ανθρωποι θα πρεπει να ειναι ισοι με τους υπολοιπους ανθρωπους?εγω τους σιχαινομαι και μονο που τους βλεπω:mad:

ΟΚ, κι εγω θελω να εξοντωσω τους Εβραιους γιατι ετσι!

Μοιαζουν με τους υπολοιπους ανθρωπους αλλα ειναι... Εβραιοι, οχι ανθρωποι! :rolleyes:

Τι σου θυμιζει το παραπανω; ;)

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο ρατσισμος μονο κακο κανει!

Φυσικα και δεν μπορεις εσυ κι εγω να καταλαβουμε πως νιωθουν οσοι κανουν εγχειριση αλλαγης φυλου ή απλα ειναι ομοφυλοφιλοι, αλλα το να τους αποκλειουμε απο την κοινωνια και να φανταζομαστε οτι δεν υπαρχουν κι οτι δεν ζουν αναμεσα μας δεν θα το χαρακτηριζα υγιες! ;)

(δεν ειμαστε offtopic... αν δεν μιλησουμε για αυτο το ζητημα εδω, που θα το κανουμε; )

φυσιολογικο για σενα μπορει να μην ειναι,για αλλους ομως ειναι και παραειναι.

τωρα περι ισοτητος ναι λεω πρω πρεπει να ειναι ισιοι...αν πιστευεις πως οχι,σε παρακαλω πες μου το γιατι.

εδω τοσες διαμαχες ειχαμε για ισοτητα ανδρα- γυναικα,τωρα θα εχουμε για ανδρες+γυναικες-τρανς;

το οτι σιχαινεσαι ειναι δικο σου θεμα.

απορια :πως εισαι σιγουρος οτι τους καταλαβαινεις παντα;γιατι εγω προσφατα ειχα ασθενη οπου τον περασα κανονικα για ανδρα.και οταν επερνα το ιστορικο του μου ανεφερε πως εχει κανει αλλαγη φυλλου.και σε πληροφορω πως δε του φαινοταν καθολου(ασχετο που δεν πληρωσε και τον ψαχνω...λες με τα δικα μου 2000ε να πληρωσε την δοση της εγχειρησης;)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Δηλαδή ήταν γυναίκα κι έγινε άντρας, έτσι?

Γιατί αν έγινε το αντίθετο τσάμπα τα λεφτά :lol:

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Με καλυψε η Freak of nature.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμα!!!

ποιος ειναι αυτος(γενικα μιλαω ) που θα κρινει τον αλλον και θα τον καταταξει σε κατηγορια αναλογα με το φυλο του ή τις σεξουαλικες του προτιμησεις;

Τι ακουω ο ανθρωπος μεσημεριάτικα????????????

ΌΧΙ λοιπόν... Δεν θα έκανα.. Kai Gay, Bi, τραβεστί, τελειωμένο γράμμα της αλφαβήτου βρε αδερφέ να ήμουν πάλι δεν θα εκανα.. Αν ειναι δυνατόν....

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Ε μα. Δεν είναι μια απλή επέμβαση. Βγάζω τις αμυγδαλές. Είναι σοβαρά τα πράγματα.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

φυσιολογικο για σενα μπορει να μην ειναι,για αλλους ομως ειναι και παραειναι.

τωρα περι ισοτητος ναι λεω πρω πρεπει να ειναι ισιοι...αν πιστευεις πως οχι,σε παρακαλω πες μου το γιατι.

εδω τοσες διαμαχες ειχαμε για ισοτητα ανδρα- γυναικα,τωρα θα εχουμε για ανδρες+γυναικες-τρανς;

το οτι σιχαινεσαι ειναι δικο σου θεμα.

απορια :πως εισαι σιγουρος οτι τους καταλαβαινεις παντα;γιατι εγω προσφατα ειχα ασθενη οπου τον περασα κανονικα για ανδρα.και οταν επερνα το ιστορικο του μου ανεφερε πως εχει κανει αλλαγη φυλλου.και σε πληροφορω πως δε του φαινοταν καθολου(ασχετο που δεν πληρωσε και τον ψαχνω...λες με τα δικα μου 2000ε να πληρωσε την δοση της εγχειρησης;)

αυτο που με ενοχλει στα ατομα αυτα ειναι οτι βρισκονατι σε μια ενδιαμεση κατασταση.δεν ειναι ουτε αντρες ουτε γυναικες.τους περισσοτερους τους καταλαβαινεις απο μιλια μακρια(με ελαχιστες εξαιρεσεις,οπως η περιπτωση του ατομου που ανεφερες παραπανω)τκαι το πιο ενοχλειτικο προσπαθουν να το παιξουν κατι που απ'τη φυση τους δεν ειναι και ουτε ποτε με εγχειρησεις θα καταφερουν να γινουν!τωρα οσον αφορα το θεμα ισοτητας νομιζω πως απο μονη της η κοινωνια τους παραγκωνιζει καθως η συντριπτικη πλειοψηφια των πολιτων δεν τους βλεπει με το καλυτερο "ματι".αυτοι μπορει να αισθανονται φυσιολογικη και να τα εχουν καλα με τον εαυτο τους αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειναι!μην ξεχνας και οι χουλιγκαν νομιζουν οτι πραττουν σωστα ειναι ομως ετσι στην πραγματικοτητα?

σημασια δεν εχει τι νομιζουν αυτοι αλλα ο υπολοιπος κοσμος

:offtopic::offtopic:

ΥΓ για περισσοτερα please ΠΜ

[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα θυμηθικα ενα διαλογο του παπατσακαλου με μια τραβεστι στα παραθυρα ενος καναλιου....

λεει ο παπατσακαλος εισαι αφυσικη

απανταει αυτη γιατι ειμαι αφυσικη...εχω δυο ματια δυο ποδια δυο χερια

ολλα φυσιολογικα

κ πεταγεται ο παπατσακ κ λεει το κορυφαιο

"περιοδο εχεις???????" :lol::lol::lol::lol:

κ εχω πεθανει στο γελιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

τι πμ καλε;;;με πμ θα συζητησουμε το θεμα αυτο;

κατ αρχην την ενδιαμεση κατασταση που την ειδες;

ηταν αντρας,εγινε γυναικα.ή το αναποδο.

δεν ειναι :ηταν αντρα,τωρα ειναι σαλιγκαρι(που ειναι και ερμαφροδιτο),αυριο θα ειναι γυναικα .τοτε θα σε ενοχλουσε η ενδιαμεση φαση του σαλιγκαριου.

και στην τελικη που ακριβως σε ενοχλουν;φιλους τους εχεις,συγγενεις,συνεργατες,τι;οτι δε μας αρεσει το αλλαζουμε ή το απομακρυνουμε.κανε κι εσυ το ιδιο.

οσο για την "συντριπτικη πλειοψηφια" που αναφερεις ,που την ειδες;για την ελλαδα ναι,ο κοσμος δε τους βλεπει και με τοσο καλο ματι αν και σιγα σιγα αυτο ειναι κατι που εχει αρχισει να αλλαζει.

εισαι μολις 18 ετων και σκεφτεσαι οπως σκεφτοταν η προγιαγια μου.και να ειναι ο αλλος ενχειρισμενος/η τι θα σου κανει; θα σου παρει το πουλακι για δικο του;ή θα στο κοψει για να εισαι σαν αυτον;

προσπαθω (σε περιπτωση που δεν καταλαβες ) να σου πω,πως τετοια ατομα ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ δεν ενοχλουν κανεναν απολυτως,και ειναι σαν εσενα και μενα.εχουν φυσιολογικη (οσο μπορουνε)ζωη,ζουνε,αναπνεουν,δουλευουν,ερωτευονται,στεναχωριουνται,χαιρονται..

μονο παιδια δεν μπορουνε να κανουνε αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα που σηκωνει πολυυυυυυυ κουβεντα.και τοτε πραγματικα θα μπορεις να βαζεις το λατρεμενο σου:oftopic:

μην ξεχνας και οι χουλιγκαν νομιζουν οτι πραττουν σωστα ειναι ομως ετσι στην πραγματικοτητα?

σημασια δεν εχει τι νομιζουν αυτοι αλλα ο υπολοιπος κοσμος

:offtopic::offtopic:

Ακυρο το παραδειγμα σου. Οι χουλιγκανς ασκουν βια. :confused:Οι ανθρωποι που εχουν κανει εγχειρηση αλλαγης φυλου που ακριβως σε ενοχλουν; Στην αισθητικη σου; :rolleyes:

Οσο για το τι βλεπεις εσυ φυσιολογικο ή εγω ή καποιος αλλος αστο, δεν μπορουμε να πουμε κατι αφυσικο γιατι με αυτην την λογικη και οι γυναικες που βαζουν ψευτικα βυζα ειναι αφυσικες. και ο τυπας που εχει κανει τατουαζ και παει λεγοντας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι πμ καλε;;;με πμ θα συζητησουμε το θεμα αυτο;

κατ αρχην την ενδιαμεση κατασταση που την ειδες;

ηταν αντρας,εγινε γυναικα.ή το αναποδο.

δεν ειναι :ηταν αντρα,τωρα ειναι σαλιγκαρι(που ειναι και ερμαφροδιτο),αυριο θα ειναι γυναικα .τοτε θα σε ενοχλουσε η ενδιαμεση φαση του σαλιγκαριου.

και στην τελικη που ακριβως σε ενοχλουν;φιλους τους εχεις,συγγενεις,συνεργατες,τι;οτι δε μας αρεσει το αλλαζουμε ή το απομακρυνουμε.κανε κι εσυ το ιδιο.

οσο για την "συντριπτικη πλειοψηφια" που αναφερεις ,που την ειδες;για την ελλαδα ναι,ο κοσμος δε τους βλεπει και με τοσο καλο ματι αν και σιγα σιγα αυτο ειναι κατι που εχει αρχισει να αλλαζει.

εισαι μολις 18 ετων και σκεφτεσαι οπως σκεφτοταν η προγιαγια μου.και να ειναι ο αλλος ενχειρισμενος/η τι θα σου κανει; θα σου παρει το πουλακι για δικο του;ή θα στο κοψει για να εισαι σαν αυτον;

προσπαθω (σε περιπτωση που δεν καταλαβες ) να σου πω,πως τετοια ατομα ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ δεν ενοχλουν κανεναν απολυτως,και ειναι σαν εσενα και μενα.εχουν φυσιολογικη (οσο μπορουνε)ζωη,ζουνε,αναπνεουν,δουλευουν,ερωτευονται,στεναχωριουνται,χαιρονται..

μονο παιδια δεν μπορουνε να κανουνε αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα που σηκωνει πολυυυυυυυ κουβεντα.και τοτε πραγματικα θα μπορεις να βαζεις το λατρεμενο σου:oftopic:

δεν τα βλεπεις ρεαλιστικα τα πραγματα....για ποια φυσιολογικη ζωη μιλας.που καθως τους προσπερναει καποιος στο δρομο θα γυριζει το κεφαλι του να κοιταξει(δηθεν για να μην τον δουν),στον εργασιακο τομεα?????ποιος θα τους παρει να δουλεψουν????στον οικογενειακο τομεα οπως εσυ ανεφερες παραπανω??????ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωρα τοθεμα το δικο σου ειναι που θα δουλεψουν και το πως τους κοιτανε ατομα σαν εσενα στο δρομο ή το γεγονος οτι κρινεις τον αλλο απο την σεξουαλικη του ταυτοτητα;

πως ακριβως σε προκαλει;φωναζει;σε παρενοχλει;(φυσικα μιλαμε για νορμαλ ατομα και οχι ψωνισμενες που το βροντοφωναζουν για αλλους λογους;)