Nosferatu Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Το έχουν μεν στο φυλλάδιο, έχει τελειώσει δε το απόθεμα. Από τη νέα χρονιά. Είχαν φέρει προφανώς λίγα κομμάτια. Αν το βρει κανείς σε κανένα Γερμανό ας το πει, αν και δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά. Πήγα σε αρκετά καταστήματα και μου είπαν όλα ότι εξαντλήθηκε... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itsosse Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Απο 3 ιανουαρίου στα καταστήματα γερμανός Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 μολις σημερα το παρελαβα, δουλευει αψογα με το p990 μου ολες η λειτουργιες του ειναι συμβατες ασχετα απο αυτα που λεει η επισημη σελιδα της sonyericsson οτι δεν ειναι συμβατο με το p990i. η ποιοτητα κατασκευεης ειναι εκπληκτικη. αλλα επειδη μια εικονα αξιζει οσο χιλιες λεξεις..... http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php?cat=500&ppuser=1207 Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
itsosse Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Και εμεις ακόμα περιμένουμε!!!!!:mad: :mad: :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 πανεμορφο ειναι,για θυμηστε μου κατι,ποιες ακριβως ειναι οι λειτουργιες που μας προσφερει?ερωτηση προς τους κατοχος του.επισης ανταλλακτκα θα υπαρχουν η αν χαλασει μετα απο καιρο κανενα μπρασελε θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε.η κανενα τζαμι οθονης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Είναι εντυπωσιακό το κομψότατο αυτό ρολόι. Είναι συμβατό μόνο με μοντέλα της Sony Ericsson; Μπορεί κάποιος να διαχειριστεί λειτουργίες του κινητού του τηλεφώνου μέσω του εν λόγω gadget; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 αν ειναι συμβατο και με αλλα μοντελα περα απο se θα το παρω σιγουρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 για της 2 μερες που το εχω τωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος η τιμη του ηταν λιγο τσουχτερη (240 ευρω προσφορα ημερας απο το expansys) δεν το εχω δοκιμασει με αλλα τηλεφωνα αλλα εαν θελετε περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε εδω να βρειτε (στα αγγλικα) το εχουν δοκιμασει και με αλλα τηλεφωνα. http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=131955 Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 δεν μπορω να το βρω πουθενα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 δεν το εισαγει ακομα επισημα η sonyericsson hellas, μονο απο εξωτερικο μπορεις να το βρεις. εδω http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=145675 Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 ουτε κι απο γερμανο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 ουτε κι απο γερμανο? ουτε.... γιατι σου ειπε κανενας οτι ο γερμανος τα εχει ολα? εγω εχω παψει να αγοραζω πραγματα απο γερμανο,γιατι οταν πηγαινα το μονο που μου ελεγε ηταν ''ερχεται συντομα'' και ποτε δεν το εβλεπα. και γ'αυτον τον λογο αρχιζω και κανω της αγορες μου απο το εξωτερικο. καλες τιμες,γρηγοπη αποστολη,και αξιοπιστια..... οι ξενοι σεβονται καλυτερα τον πελατη....:D Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 μακαρι να μπορουσα να το βρω η να μου το φερει καποιος γιατι ετσι οπως παει το πραγμα μαλλον δεν θα το δουμε επισημα απο δω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 μακαρι να μπορουσα να το βρω η να μου το φερει καποιος γιατι ετσι οπως παει το πραγμα μαλλον δεν θα το δουμε επισημα απο δω.δεν νομιζω να μην ερθει στην ελλαδα καποια στιγμη,αλλα το ερωτημα ειναι ποτε? οταν θα εχει βγαλει η sonyericsson τον αντικαταστατη του? που ηδη σχεδιαζει απο το 2008 να βγαλει το ιδιο ρολοι αλλα με υποστιριξη για gps. η αληθεια ειναι οτι απο αξεσουαρ η ελλαδα πασχει πολλα απο τα αξεσουαρ της sonyericsson δεν ερχονται καν στην ελλαδα γιατι δεν υπαρχουν καταναλωτες που θα τα αγορασουν. π.χ αυτο το ρολοι ποιος θα δωσει 350 ευρω να το παρει εαν δεν το εκτιμησει αληθινα σαν κατι το πρωτοποριακο? που με τα ιδια λεφτα αγοραζει κινητο τηλεφωνο? η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχουν καταναλωτες εδω στην ελλαδα που να διαθετουν χρηματα επιπλεων για αξεσουαρ, εκτος απο κανενα handsfree και καμμια θηκη ποσους εχεις δει να αγοραζουν ακριβα αξεσουαρ? Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 σε αυτο συμφωνω μαζι σου,απο gadgets ημαστε σε πρωιστορικη φαση ακομα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2007 σε αυτο συμφωνω μαζι σου,απο gadgets ημαστε σε πρωιστορικη φαση ακομα. Και λίγο λες... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 παντως μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το ρολοι, κοντευει 2 μηνες που το εχω και το εχω φορτισει 2 φορες μονο το εχω βαλει και στο νερο και ειναι απολυτα στεγανο, μια φορα μαλιστα ειχα ξεχασει το τηλεφωνο μου σε μια καρεκλα σε μια καφετερια και καθως απομακρυνθηκα απο το τηλεφωνο με ειδοποισε το ρολοι (δονηση) και κοιταξα και μου εδινε να καταλαβω οτι ξεχασα το τηλεφωνο και γυρισα αμεσως και το πηρα,αλλιως θα ειχα φυγει. και μετα τρεχα γυρευε..... Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Ξέρει κανείς σε ποιό κατάστημα της Θεσσαλονίκης μπορώ να το βρω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Ξέρει κανείς σε ποιό κατάστημα της Θεσσαλονίκης μπορώ να το βρω?δεν υπαρχει ακομα στην ελλαδα φιλε. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Πως δεν υπάρχει ? ? http://www.shopcenter.gr/product.php?productid=146959 Εγώ όμως ψάχνω πιο καλή τιμή... Ξέρει κανείς τίποτα? Ή μόνο ebay? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Φίλε μου mathios το έχεις λες 2 μήνες και το φόρτησες 2 φορές, με Bluetouth ανοιχτό ή όχι? Και αν ναι, συνδεδεμένο με το κινητό μόνημα? και την νύχτα? Ενδιαφέρομαι πολύ γι'αυτό ρωτάω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Παίδες το βρήκα πριν από λίγο και σε ένα κατάστημα Γερμανός στην Θεσ/νίκη. Η τιμή του είναι όντως στα 269 Ε ( τρεις άτοκες με πιστωτική ).Το φόρεσα και μου φάνηκε αισθητά μεγάλο και βαρύ :( θα το σκεφτώ πολύ να το αγοράσω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Φίλε μου mathios το έχεις λες 2 μήνες και το φόρτησες 2 φορές, με Bluetouth ανοιχτό ή όχι? Και αν ναι, συνδεδεμένο με το κινητό μόνημα? και την νύχτα? Ενδιαφέρομαι πολύ γι'αυτό ρωτάω... οχι το bluetooth το ειχα ανενεργο την νυχτα, ανοιχτο ηταν περιπου 8 ωρες την ημερα. τωρα η μπαταρια του παει καλυτερα 3 εβδομαδες ηταν το προηγουμενο ρεκορ με της ιδιες συνθηκες. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathios Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Παίδες το βρήκα πριν από λίγο και σε ένα κατάστημα Γερμανός στην Θεσ/νίκη. Η τιμή του είναι όντως στα 269 Ε ( τρεις άτοκες με πιστωτική ).Το φόρεσα και μου φάνηκε αισθητά μεγάλο και βαρύ :( θα το σκεφτώ πολύ να το αγοράσω... εγω το πηρα 240 ευρω σε '' προσφορα ημερας'' απο το http://www.expansys.com.gr τελικη τιμη μαζι με μεταφορικα. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 :( Εντάξει αν σκεφτείς οτι ο άλλος στην διεύθηνση που εδωσα παραπάνω το έχει 350!! ο γερμανός το έχει φτηνά!Ευχαρηστώ για τις πληροφορίες φίλε μου γιατί σε 1 φόρουμ έλεγαν ότι το δοκίμασαν και δεν κράτησε 2 μέρες..Δηλαδή το προτινεις?Ακούγεται τπτα για καινούριο?Μου φένεται λίγο μεγάλο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts