thakost Δημοσιεύτηκε September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 29, 2006 Σας χαιρετώ,ως νέο μέλος της πραγματικά απίστευτης για τα ελληνικά δεδομένα κοινότητάς σας. Θα ήθελα να ζητήσω βοήθεια στην επιλογή PDA που ο βασικός λόγος χρήσης του θα είναι μια εφαρμογή οδοντιατρικού προγράμματος.Συγκεκριμένα έχω περασμένο στον υπολογιστή του ιατρείου το πρόγραμμα(περιέχει όλη την οργάνωση από ιστορικά και ραντεβού μέχρι οικονομικά στοιχεία και ψηφιακές φωτογραφίες και ακτινογραφίες).Η εταιρεία έβγαλε κι έκδοση για PDA όπου όλα τα παραπάνω θα τα έχω και στην ''στην τσέπη μου''. Για να μην κουβαλάω λοιπόν και pocket pc και κινητό αποφάσισα να πάρω ένα ppc smartphone.H συγκεκριμένη εταιρεία μου δίνει το Mio A701 στα 599 ευρώ.Στην Vodafone με επιδότηση συσκευής παίρνω το S200 ή το 9100 στα 500 και 490 ευρώ αντίστοιχα. Σκέφτομαι λοιπόν αν αξίζει να δώσω τα επιπλέον χρήματα για το Mio για το GPS που όμως τουλάχιστον προς το παρόν(μένω επαρχία) δεν θα μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.Σκέφτομαι επίσης αν υπάρχει καλή υποστήριξη του προιοόντος στην Ελλάδα. Για τα Qtek τώρα.Το 9100 έχει το πλεονέκτημα; του εξωτερικού πληκτρολογίου ενω το s200 μου φαίνεται πιό κόμπακτ συσκευή καί είναι βέβαια πιό καινούργιο στην αγορά. Τέλος αυτό που επίσης με απασχολεί είναι αν η οθόνη 2,8' (που έχουν όλα τα παραπάνω)είναι αρκετή για τέτοιου είδους εφαρμογές ή θα χρειαζόμουν μεγαλύτερη σε διαστάσεις οθόνη για μεγαλύτερη ευχρηστία. Συγγνώμη για το σεντόνι.Αν μπορείτε να βοηθήστε τόσο για τα παραπάνω ή και για κάποιες άλλες προτάσεις θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 φιλε μου μήπως θα μπορούσες να γράψεις ποιάς εταιρίας είναι το πρόγραμμα αυτό γιατι με ενδιαφέρει? οσον αφορά το ερωτημά σου για την οθόνη,εχω το s200 αλλά μεγάλο ρόλο αν θα βολέυει παίζει ο σχεδιασμός του προγράμματος,δλδ αν έχουν φροντίσει με compact menu etc να δημιουργείτε μεγάλο working space. όσον αφορά το 9100 αυτό που λέγεται είναι πως καταργείτε και γενικά θεωρείται λιγο αποτυχημένο μοντέλο(όχι τόσο καλή κατασκευή).. ωστώσο το hardware πληκτρολόγιο σίγουρα θα σε βολέψει αλλές επιλογές είναι να κοιτάξεις και λίγο στα μεταχειρισμένα: 1.μπορείς να βρείς άνετα s100 με 200-250€(windows mobile 2003) 2. qtek 2020i στα 330-370€ (κορυφαίο μηχανάκι αλλά wm2003) και για μενα καλύτερη επιλογή σου είναι το 3.qtek 9000 ,ναι ειναι μεγαλό,είναι βαρύ αλλά είναι μια κλάση πάνω απο τα υπόλοιπα.. vga οθόνη,μεγάλο πληκτρολόγιο,καλός επεξεργαστής και windows mobile 5.. μπορείς να το βρείς απο 450-600€ αν ψαχτείς λίγο... εχώ δεί τουλ. 2 σχεδόν καινούργια να πουλιούνται τόσο χαμηλά(450). και φυσικά αν θές κάτι πιο σύγχρονο πάρε τον διαδοχό του 9100 που είναι το TyTN.. βέβαια εκτός απο πολύ ακριβο,επειδή είναι και το πιο καινούργιο έχει ακόμα προβληματάκια νεότητας. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. September 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 H εταιρεία είναι η Δομή Πληροφορικής και το πρόγραμμα είναι το dental win suite.Eυχαριστώ για την απάντηση.Από την εταιρεία μου είπαν ότι τα παραπάνω ppc μαζί με το s100 τα δουλεύουν οι περισσότεροι οδοντίατροι που έχουν πάρει τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 H εταιρεία είναι η Δομή Πληροφορικής και το πρόγραμμα είναι το dental win suite.Eυχαριστώ για την απάντηση.Από την εταιρεία μου είπαν ότι τα παραπάνω ppc μαζί με το s100 τα δουλεύουν οι περισσότεροι οδοντίατροι που έχουν πάρει τη συγκεκριμένη εφαρμογή. ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. το s100 είναι καλή και οικονομική επιλογή,είναι πιο γρήγορο (400mhz cpu αντι 200) απο το s200.. και επιπλέον το s200 έχει σκληρή οθόνη. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 to s100 einai polu kalh epilogh !! einai kai mikro kai elaftu kai eukolo me polu grigoro epexergasth!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 εγω θα προτεινα καποιο με μεγαλυτερη οθονη, εγω χρησιμοποιοω το ppc μου για να διαβαζω κειμενα και να βλεπω σχεδια και πιστεψε με ειναι κουραστικο οταν η οθονη ειναι μικρη, γιαυτο και επελεξα το qtek 2020i το οποιο με εχει καλυψει απολυτως. Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. September 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 Όντως το 2020i το είχα στο μυαλό μου αλλά το θεωρώ πολύ μεγάλο για χρήση κινητού.Σ' αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα ένα ppc χωρίς τηλέφωνο,που θα έβγαινε και πιό φθηνό και δεν θα αναγκαζόμουνα να το κουβαλάω μαζί μου π.χ σε βραδυνή έξοδο.Κάτι που δεν το έχω απορρίψει ακόμα...Μάλλον η καλύτερη λύση είναι να δω από κοντά πως παρουσιάζεται το πρόγραμμα και στις δύο περιπτώσεις και να αποφασίσω.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 thakost καλώς ήρθες στο φόρουμ μας. Αν ενδιαφέρεσαι για το qtek 9000 που σου προτάθηκε πιο πάνω, ρώτησε πρώτα την εταιρεία που φτιάχνει το πρόγραμμα αν υποστηρίζει vga οθόνες. Η οθόνη του συγκεκριμένου μοντέλου είναι 640x480, ενώ όλων των υπόλοιπων που έχουν αναφερθεί είναι 320x240. Πρόσεξέ το! Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 εγω θα προτεινα καποιο με μεγαλυτερη οθονη, εγω χρησιμοποιοω το ppc μου για να διαβαζω κειμενα και να βλεπω σχεδια και πιστεψε με ειναι κουραστικο οταν η οθονη ειναι μικρη, γιαυτο και επελεξα το qtek 2020i το οποιο με εχει καλυψει απολυτως. Αφού είδα τα smartphone με την οθόνη των 2,8' διαπίστωσα ότι όντως είναι μικρή για επαγγελματικές εφαρμογές.Τα ερωτήματά μου είναι δύο. 1.Το γεγονός ότι το 2020i έχει win mobile 2003 είναι πρόβλημα; 2.Αν κατέληγα σε λύση ppc μόνο, το hp rx1950(ως η πλέον οικονομική) θα με καλύψει ή θα πρέπει να πάω σε hx2490,hx2790.Ευπρόσδεκτη και οποιαδήποτε άλλη πρόταση. @muck smith έχεις δίκιο η οθόνη πρέπει να είναι 320x240 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με το 2020i,σιγουρα ειναι μεγαλο για χρηση κινητου,αλλα το τιμημα ειναι η τεραστια οθονη,αφου η 2,8 δεν σου κανει πας αναγκαστικα σε μεγαλυτερο μεγεθος,οσο για το ppc χωρις τηλεφωνο ισως ειναι ελαχιστα πιο οικονομικη λυση,αλλα αν θεωρησουμε οτι εχεις κινητο αναγκαστικα θα κουβαλας 2 συσκευες μαζι σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stred Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 χμ,αφου το συγκεκριμένο εργαλείο θα αγοραστεί για καθαρά επαγγελματική χρήση δεν βλέπω λόγο να πάρεις κάτι να είναι και τηλ. μαζί.. μπορείς κάλιστα να το αφήνεις στο ιατρείο.. προσωπικά ξέρω 2 άτομα ομοίου επαγγέλματος που μετάνιωσαν που πήραν κατί μεγάλο και αναγκάζονται και το κουβαλάνε. μην ξεχνάς πως γενικά τα ppc απο πλευράς διάρκειας της μπαταρίας δεν κρατάνε πάνω απο 2 μέρες. επιπλέον pda μπορείς να βρείς ακόμα και καινούργια σε πολύ χαμηλή τιμή.. ενω μεταχειρισμένα είναι ακόμα πιο εύκολο. οσο για τα wm2003,η μεγάλη τους διαφορά για μένα με τα wm5 είναι οτι χάνουν την μνήμη τους μόλις τελειώσει η μπαταρία.. κατα τ'αλλά απο πλεύρας λειτουργικότητας είναι σχετικά παρόμοια. Παράθεση dum spiro spero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 εκτος απο το 2020ι εχω και το HP rx3715 το οποιο δεν ειναι τηλεφωνο, εχει την ιδια σε μεγεθος οθονη με το 2020ι, πολυ μεγαλυτερη αυτονομια στην μπαταρια και ειναι και πολυ γρηγορο, συγκεκριμενα του εχω πανω το uptodate (ιατρικη εφαρμογη 1,2giga) και παει σφαιρα! το βρηκα μεταχειρισμενο με 200 ευρω πριν 1 μηνα. πιστευω οτι κατι αναλογο θα σε καλυψει απολυτα Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 χμ,αφου το συγκεκριμένο εργαλείο θα αγοραστεί για καθαρά επαγγελματική χρήση δεν βλέπω λόγο να πάρεις κάτι να είναι και τηλ. μαζί.. μπορείς κάλιστα να το αφήνεις στο ιατρείο.. . Στο πρώτο ποστ δεν γράφει ότι θέλει να τα έχει στην "τσέπη" του? Αν πρόκειται να μην το παίρνει μαζί του, τότε δεν υπάρχει δίλημμα μεγέθους. Όσο πιο μεγάλη οθόνη. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Στο πρώτο ποστ δεν γράφει ότι θέλει να τα έχει στην "τσέπη" του? Αν πρόκειται να μην το παίρνει μαζί του, τότε δεν υπάρχει δίλημμα μεγέθους. Όσο πιο μεγάλη οθόνη. Aκριβώς.Θέλω να έχω το πρόγραμμα μαζί μου εκτός ιατρείου για συγκεκριμένους λόγους.Αρα θα πρέπει να το κουβαλάω μαζί μου πολλές φορές.Το όλα σ' ένα εξ αρχής μου φάνηκε η καλύτερη λύση για αυτονόητους λόγους.Όσο το σκέφτομαι όμως βλέπω ότι έχει τα μειονεκτήματά του αφού οι περισσότερες συσκευές έχουν μικρή οθόνη,το κόστος είναι υψηλότερο σε σχέση μ' ένα σκέτο Pda και ομολογώ ότι φοβάμαι από άποψη αξιοπιστίας μια συσκευή που υποστηρίζει πολλές διαφορετικές λειτουργίες σε σχέση με μια πιό εξειδικευμένη.Μπερδεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Aκριβώς.Θέλω να έχω το πρόγραμμα μαζί μου εκτός ιατρείου για συγκεκριμένους λόγους.Αρα θα πρέπει να το κουβαλάω μαζί μου πολλές φορές.Το όλα σ' ένα εξ αρχής μου φάνηκε η καλύτερη λύση για αυτονόητους λόγους.Όσο το σκέφτομαι όμως βλέπω ότι έχει τα μειονεκτήματά του αφού οι περισσότερες συσκευές έχουν μικρή οθόνη,το κόστος είναι υψηλότερο σε σχέση μ' ένα σκέτο Pda και ομολογώ ότι φοβάμαι από άποψη αξιοπιστίας μια συσκευή που υποστηρίζει πολλές διαφορετικές λειτουργίες σε σχέση με μια πιό εξειδικευμένη.Μπερδεμα. @71spyros νομίζω ότι μάλλον σε κάτι τέτοιο θα καταλήξω sorry για double post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 @71spyros νομίζω ότι μάλλον σε κάτι τέτοιο θα καταλήξω sorry για double post kalispera se oloys enas filos odontiatros dokimase ths bsoft- poy hdh doyleyei sto pc - se ppc kai htan aparadekto ekane to 1/3 ton leitoyrgion toy na kanis elegxo ean tis domis exei to idio problima Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Το πρόγραμμα της Δομής τρέχει κανονικά σε Pda αφού υπάρχει ξεχωριστή έκδοση που μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα χωρίς να έχεις την εφαρμογή για PC(μέχρι και τις ακτινιγραφίες περνάς).Οι υπόλοιπες εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα για να περάσεις στο PDA ένα μέρος του προγράμματος και αφορά μόνο στα ραντεβού και στα στοιχεία των ασθενών.Ευχαριστώ για την επισήμανση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Το πρόγραμμα της Δομής τρέχει κανονικά σε Pda αφού υπάρχει ξεχωριστή έκδοση που μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα χωρίς να έχεις την εφαρμογή για PC(μέχρι και τις ακτινιγραφίες περνάς).Οι υπόλοιπες εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα για να περάσεις στο PDA ένα μέρος του προγράμματος και αφορά μόνο στα ραντεβού και στα στοιχεία των ασθενών.Ευχαριστώ για την επισήμανση. ennoeis tis psifiakes aktinografies ? jpg einai aytes pernane pantoy kai ean exis kai pc enimeroni amfidroma tis kartelles as8enon ? me to pda- ean exi camera - exis tsampa kai endostomatikh camera :) Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 File mou pare ena PPC(sketo xoris tel.) me WM5. Meta apo arketa PPC-Phone(Q-tek 2020i,iPAQ6515, Q-tek S100, O2 XDA IIs, Qtek9100, MITAC MIO A701) katelixa sto symperasma oti sto "ola mazi" kati apo ola den douleuei sosta(kolimata, xamenes kliseis, klp). Episis leo WM5 logo tou oti an xexasteis(an8ropos eisai) kai den fortiseis mia h dyo meres(to good to be true) ena PPC me windows Mobile 2003....exases ta panta pou eixes perasmena:cry: (epafes, programmata klp klp)-to exo pathei dystyxos:( ps Dyo meres me arketh xrhsh DEN vgazei sxedon kanena PPC. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 File mou pare ena PPC(sketo xoris tel.) me WM5. Meta apo arketa PPC-Phone(Q-tek 2020i,iPAQ6515, Q-tek S100, O2 XDA IIs, Qtek9100, MITAC MIO A701) katelixa sto symperasma oti sto "ola mazi" kati apo ola den douleuei sosta(kolimata, xamenes kliseis, klp). Episis leo WM5 logo tou oti an xexasteis(an8ropos eisai) kai den fortiseis mia h dyo meres(to good to be true) ena PPC me windows Mobile 2003....exases ta panta pou eixes perasmena:cry: (epafes, programmata klp klp)-to exo pathei dystyxos:( ps Dyo meres me arketh xrhsh DEN vgazei sxedon kanena PPC. ego 8a proteina ena forhto pc ta idia lefta exoyn kai 100% 8a kanis tin doyleia soy Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 ennoeis tis psifiakes aktinografies ? jpg einai aytes pernane pantoy kai ean exis kai pc enimeroni amfidroma tis kartelles as8enon ? me to pda- ean exi camera - exis tsampa kai endostomatikh camera :) 1.Eνοώ ότι περνάνε μέσα στο φάκελο του ασθενή όπως είναι στο PC. 2.Ναι γίνεται αμφίδρομα,κάθε στοιχείο που περνάω στο ένα περνάει και στο άλλο. 3.Ανοίξτε το στόμα σας να κάνω μια λήψη,αλλά μην φάτε το κινητό μου...:lol: @UNIQUE αυτά που αναφέρεις φοβάμαι...και με βλέπω να καταλήγω σε σκέτο PDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 1.Eνοώ ότι περνάνε μέσα στο φάκελο του ασθενή όπως είναι στο PC. 2.Ναι γίνεται αμφίδρομα,κάθε στοιχείο που περνάω στο ένα περνάει και στο άλλο. 3.Ανοίξτε το στόμα σας να κάνω μια λήψη,αλλά μην φάτε το κινητό μου...:lol: @UNIQUE αυτά που αναφέρεις φοβάμαι...και με βλέπω να καταλήγω σε σκέτο PDA. to eides stin praxi na doyleyei? fainonte ka8ara oi aktinografies? ego 8a soy protina notebook pantos Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 to eides stin praxi na doyleyei? fainonte ka8ara oi aktinografies? ego 8a soy protina notebook pantos Nαί το είδα στην πράξη σε φίλο Οδοντίατρο.Για τις ακτινογραφίες δεν μπορώ να σου πώ μιας και ο φίλος δεν έχει ψηφιακή,αλλά ούτως ή άλλως το ανέφερα από άποψη δυνατοτήτων μιάς και δεν με ενδιαφέρει να περνάνε στο pda.Ως προς το laptop έχω, αλλά δεν είναι η λύση για το λόγο που θέλω την φορητότητα των αρχείων μου.Θέλω κάτι που να ''κρύβεται'':whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Nαί το είδα στην πράξη σε φίλο Οδοντίατρο.Για τις ακτινογραφίες δεν μπορώ να σου πώ μιας και ο φίλος δεν έχει ψηφιακή,αλλά ούτως ή άλλως το ανέφερα από άποψη δυνατοτήτων μιάς και δεν με ενδιαφέρει να περνάνε στο pda.Ως προς το laptop έχω, αλλά δεν είναι η λύση για το λόγο που θέλω την φορητότητα των αρχείων μου.Θέλω κάτι που να ''κρύβεται'':whistle: katalaba gia ti 8es to pda bale sto laptopo ena external skliro 2,5 " na perni real time backup ta arxeia soy kai ean exis kakes episkepseis sbhsta apo to forhto soy o noon noeito Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 katalaba gia ti 8es to pda bale sto laptopo ena external skliro 2,5 " na perni real time backup ta arxeia soy kai ean exis kakes episkepseis sbhsta apo to forhto soy o noon noeito Δεν προλαβαίνεις :ninja: Άσε που μπορούν να στο σηκώσουν και να το πάρουν μαζί.Γι αυτό σου λέω να κρύβεται.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts