Smartface Δημοσιεύτηκε September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 27, 2006 Καλοί μου φίλοι καλημέρα, θέλω τα φώτα σας σε μία απορία που έχω. Θέλω να μου πει κάποιος πως μπορώ να τρέξω το Destinator PN κάτω από περιβάλλον Windows XP (στον υπολογιστή μου δηλαδή); Όταν πάω και τρέχω το πρόγραμμα AUTORUN για να κάνω εγκατάσταση μου εμφανίζει το μήνυμα: "autorun.exe is not a valid Win32 application". Ξέρει κανείς πως θα προσπεράσω αυτό το πρόβλημα ή αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή drivers ή περιβάλλον προσωμείωσης, ώστε το Destinator PN να τρέχει όπως και στο Pocket PC μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Smartface:!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibari Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Το autorun.exe is not a valid Win32 application στο βγάζει γιατί το .exe είναι φτιαγμένο για ppc. Το destinator PN από όσο ξέρω δεν τρέχει σε pc, το μόνο που τρέχει είναι το destinator 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartface Δημ. September 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Το autorun.exe is not a valid Win32 application στο βγάζει γιατί το .exe είναι φτιαγμένο για ppc. Το destinator PN από όσο ξέρω δεν τρέχει σε pc, το μόνο που τρέχει είναι το destinator 3. Η εταιρεία Zelitron θα το διαθέτει σε 1-2 μήνες στους υπολογιστές της για τους ταξιτζήδες κάτω από περιβάλλον XP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 kalimera mexri stigmis mono me destinator 3 me to map monkey paizei se pc kai me xartes 2005 q1 ngi Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Δείτε αυτές τις photos: http://img180.imageshack.us/img180/6671/img0104or3ye3.jpg http://img180.imageshack.us/img180/6859/img0106nt4jm2.jpg Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 KALIMERA JOHN APO POY TIS EKANES CAPTURE? SAN TO MAP MONKEY MOY 8IMIZEI Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 KALIMERA JOHN APO POY TIS EKANES CAPTURE? SAN TO MAP MONKEY MOY 8IMIZEI Από ένα forum που είχα επισκεφτεί πριν μέρες. Δε θυμαμαι όνομα. Το mapmonkey όμως δεν είναι μονο για 3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Από ένα forum που είχα επισκεφτεί πριν μέρες. Δε θυμαμαι όνομα. Το mapmonkey όμως δεν είναι μονο για 3; NAI PAIZEI KAI ME NGI 2005 Q1 Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 NAI PAIZEI KAI ME NGI 2005 Q1 MAP MONKEY Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Αυτός πάνω το χρησιμοποιεί με PN, αυτή είναι η απορία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Αυτός πάνω το χρησιμοποιεί με PN, αυτή είναι η απορία μου. EGO PROSPA8ISA KAI ME DEST MIPOS PAIXEI ALLA AN8RAKAS O 8HSAYROS AN DEN EIANI CONFIDENTIAL POY TO BRIKES ? Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 EGO PROSPA8ISA KAI ME DEST MIPOS PAIXEI ALLA AN8RAKAS O 8HSAYROS AN DEN EIANI CONFIDENTIAL POY TO BRIKES ? Θα προσπαθήσω να βρω εκείνο το forum. Stay tuned... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 :!::!::!: Bρήκα κάτι καλόοοο!:D http://www.tropia.ch/destinatorita.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 :!::!::!: Bρήκα κάτι καλόοοο!:D http://www.tropia.ch/destinatorita.exe dest 3 den einai ebala apo dest 6 2006 ngi ala den ta katafera Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Το MΑP MONKEY παιζει και τους καινουργιους χαρτες βγαζοντας μεσα απο το folder των χαρτων ενα αρχειο (δυστυχως δεν θυμαμαι ποιο ηταν).Το προβλημα ειναι ομως οτι βγαζοντας αυτο το αρχειο υστερα δεν μπορουσε να κανει δρομολογηση Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Το MΑP MONKEY παιζει και τους καινουργιους χαρτες βγαζοντας μεσα απο το folder των χαρτων ενα αρχειο (δυστυχως δεν θυμαμαι ποιο ηταν).Το προβλημα ειναι ομως οτι βγαζοντας αυτο το αρχειο υστερα δεν μπορουσε να κανει δρομολογηση an kai otan to 8imi8is pesto Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Πάρτε και το forum που σας έλεγα πριν. http://www.carputermania.gr/forum/showthread.php?t=430 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajohn1111 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Το δοκίμασα και είναι όχι μόνο καλό...αλλά πάρα πολύ καλό... Δέχεται όλους τους χάρτες και από ταχύτητα, άριστο. Μένει να το δοκιμάσω και στο πεδίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 @karajohn1111: Αν σου είναι εύκολο πες μας περίπου πως το εγκατέστησες... Με πιο πρόγραμμα έκανες το PN να τρέχει? Με το CarMM ή κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 @karajohn1111: Αν σου είναι εύκολο πες μας περίπου πως το εγκατέστησες... Με πιο πρόγραμμα έκανες το PN να τρέχει? Με το CarMM ή κάποιο άλλο? oraio to roadrunner :lol: plaka exi Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Για δείτε κι αυτό παιδιά: http://www.carputermania.gr/forum/showthread.php?t=428 Το έκανα όπως λένε και δουλεύει τέλεια...Απλά κοιτάχτε και τις ρυθμίσεις στο Destinator.inf... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts