aris_21 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 παιδια ειδα και εγω τα βιντεο και επαθα πλακα το τηλ.ειναι θεος. ποτε ερχεται??ακουσα μαρτιο αληθευει??και απο τιμη περιπου???:confused: τα βιντεο φιλε Itchrist86 τα ειδα εδω http://www.youtube.com/results?search_query=n95&search=Search [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 παιδια ειδα και εγω τα βιντεο και επαθα πλακα το τηλ.ειναι θεος. ποτε ερχεται??ακουσα μαρτιο αληθευει??και απο τιμη περιπου???:confused: τα βιντεο φιλε Itchrist86 τα ειδα εδω http://www.youtube.com/results?search_query=n95&search=SearchΤο πρωτο τριμηνο του 2007 λεγεται οτι επειδη εχει εξελιχθει το symbian λειτουργικο πια δεν θα καθυστερησει πολυ μεχρι Φλεβαρη θα εχει ερθει.550 ευρω χωρις φορους ειπε η νοκια να περιμενεις σιγουρα 700:) Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Το πρωτο τριμηνο του 2007 λεγεται οτι επειδη εχει εξελιχθει το symbian λειτουργικο πια δεν θα καθυστερησει πολυ μεχρι Φλεβαρη θα εχει ερθει.550 ευρω χωρις φορους ειπε η νοκια να περιμενεις σιγουρα 700:) ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. αντε να δουμε!!!:D :D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 η λογικη (550+ 19% ) λεει οτι θα ναι κατω απο 700 ευρω.Και μετα τη νεα τιμολογηση των N series η αποψη αυτη ενισχυεται "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 600-620 θα ηταν μια χαρα,ενταξει ας μην το υπερ τιμολογησουν κι αυτο. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 μια τιμη μεχρι τα 650 ευρω θα ηταν μια χαρα νομιζω.παντως αν και προτιμω τα ppc το n95 ειναι καταπληκτικο. History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 αυτό το πορτάκι, δεν το βλέπω καλά...:worry: :worry: "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 γιατι λες να ειναι σαν του ν80??? εγω που το ειχα μεσα σε 1μηνα ειχε χαλαρωσει πολυ.:confused: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 γιατι λες να ειναι σαν του ν80??? εγω που το ειχα μεσα σε 1μηνα ειχε χαλαρωσει πολυ.:confused: Ας ελπίσουμε δε θα είναι σαν του Ν80! Μια χαλαρώνει μια φτιάχνει εμένα. Κι όλα αυτά μόνο του... Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 τα ασημι Ν80 νομιζω ειναι πιο χαλαρα σε σχεση με τα μαυρα. το δικο μου το μαυρο μια χαρα ηταν! :) Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 στα 650 ναι θα ναι οκ αλλα αν ειναι να πληρωνεις extra το gps software... "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 στα 650 ναι θα ναι οκ αλλα αν ειναι να πληρωνεις extra το gps software... Που το άκουσες αυτό; Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Καλά ρε παιδιά κανείς δεν βλέπει ότι το n95 θα είναι ο αντικαταστάτης του n80 στο θέμα της φωτογραφίας; Κανέίς δεν βλέπει ότι οι φωτογραφίες του είναι άθλοιες; Μην μου πει κανείς για πρωτότυπο γιατί το έχω μάθει πολύ καλά αυτό το παραμύθι!! Δυστιχώς φοβάμε θα είναι χειρότερο από το N80 σε θέμα φωτογραφίας τουλάχιστον! Η ίδια πολιτική!!:angry: <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasssn Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 θα υποστιριζει καποιο προγραμμα instand message(skype, yahoo mes..klp..)?εχει την δυνατοτητα?τι browser θα εχει?για τον mini map κατι λεει.. ειναι καλος αυτος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Καλά ρε παιδιά κανείς δεν βλέπει ότι το n95 θα είναι ο αντικαταστάτης του n80 στο θέμα της φωτογραφίας; Κανέίς δεν βλέπει ότι οι φωτογραφίες του είναι άθλοιες; Μην μου πει κανείς για πρωτότυπο γιατί το έχω μάθει πολύ καλά αυτό το παραμύθι!! Δυστιχώς φοβάμε θα είναι χειρότερο από το N80 σε θέμα φωτογραφίας τουλάχιστον! Η ίδια πολιτική!!:angry: χειροτερες????με ξενερωσες. παντως εχεις και δικιο οταν ητανε να βγει το ν80 και εβλεπα φοτο μεσο net ητανε πολυ καλες.οταν το ειχα παρει ομως και ειδα πως εβγαζε εμεινα καγκελο ητανε πολυ αθλιες.:confused: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Καλά είναι preproduction ακόμα... Πάντως... εμένα οι φώτος μου φαίνονται πως είναι οκ. resized μοιάζουν με αυτές του w900 μου. Δεν είναι αυτό που περίμενα μεν από ένα κινητό με 5mp αισθητήρα και zeiss φακούς αλλά δεν είναι και τόσο χάλια... It's hard to pigeonhole Nokia's flaship multimedia device, the N95, as a mobile phone. Due in January 2007, it combines a quadband handset (with support for 3G and HSDPA networks) with a GPS navigator and mapping application, 5-megapixel camera, Wi-Fi connectivity, a Web browser and a whole lot more. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Καλα χαλια ειναι οι photo αλλα τελοσπαντον.....Ουτε εγω μπορω να καταλαβω τι εννοουν λεγοντας beta gama zita κλπ κλπ λες και ξεκινανε απο την αρχη το στισιμο της φωτογραφιας!!! Δοκιμασμενα κοντρολερς, δοκιμασμενοι φακοι αρα θα πρεπε αν μη τοι αλλο να εχει εστω και λιγο καλυτερη ποιοτητα απο το Ν70 πχ.... Απο κει και περα βελτιωνουν τον αλγοριθμο συμπιεσης κλπ και βελτιωνουν το αποτελεσμα στο επιθυμητο!!! ΑΛΛΑ σιγουρα δεν ξεκινανε απο το 0....Αυτες οι photo ειναι σαν και αυτες που ειχα με το κινητο των 640*480 :fool: :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Καλα χαλια ειναι οι photo αλλα τελοσπαντον.....Ουτε εγω μπορω να καταλαβω τι εννοουν λεγοντας beta gama zita κλπ κλπ λες και ξεκινανε απο την αρχη το στισιμο της φωτογραφιας!!! Δοκιμασμενα κοντρολερς, δοκιμασμενοι φακοι αρα θα πρεπε αν μη τοι αλλο να εχει εστω και λιγο καλυτερη ποιοτητα απο το Ν70 πχ.... Απο κει και περα βελτιωνουν τον αλγοριθμο συμπιεσης κλπ και βελτιωνουν το αποτελεσμα στο επιθυμητο!!! ΑΛΛΑ σιγουρα δεν ξεκινανε απο το 0....Αυτες οι photo ειναι σαν και αυτες που ειχα με το κινητο των 640*480 :fool: Η υπερβολή πάει σύννεφο σε αυτό το thread.... Αν είναι δυνατόν... Διατηρήστε μια στοιχειώδη εγκυρότητα σε αυτά που λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 600-620 θα ηταν μια χαρα,ενταξει ας μην το υπερ τιμολογησουν κι αυτο. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κυμαίνεται σε τόσο χαμηλά επίπεδα το κόστος της συσκευής. Η ελάχιστη πιθανή τιμή θα είναι τα 660 ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 παιδια πηρα το περιοδικο T3 και ειχε αφιερωμα στο ν95. λεει τιμη 550Ε και αναμενεται αρχες 2007. λογικα ητανε χωρις φ.π.α αλλα και 700Ε καλα ειναι δεν ειναι ακριβο για ενα τετοιο τηλ.:cool: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 den exete syneidhtopoihsei polloi to e3hs: to mege8os tou ais8hthra paremeine to idio (poly mikro) ta megapixel apo 0,3 ginan 1 ginan 2 ginan 3 ginan 5 dhladh ston idio poly mikro ais8hthra xwrousame kapote 300.000 pixel twra xwrame 5.000.000 to mege8os twn pixel exei meiw8ei poly ayto prokalei fainomena diffraction ay3hmeno 8orybo se toso mikrous ais8hthres ta 5mp einai yperbolh poso mallon ta 8-10 pou erxontai kako kanoun kai oxi kalo ta extra megapixel. eprepe to megisto 3 na xrhsimopoiountai 3 kala megapixel einai mia xara. den xreiazomaste more oi fotografies den einai oso a8lies oso lete h eykrineia tou fakou einai kalh kai h corner sharpness tou to sharpness einai a little too much o 8orybos ay3hmenos to dynamiko eyros arketa periorismeno, kaiei eykola highlights twra an aytos pou trabaei photos den 3erei na trabaei den ftaiei to kinhto px otan trabas me ligo fws prepei na prosexeis na exeis to kinhto apolyta akinhto giati o xronos kleistrou einai argos opote yparxei megalh pi8anothta motion blur opote bgainoun etsi kounhmenes photos ama o allos den exei synhdhtopoihsei oti to kinhto exei auto focus kai den proestiazei den ftaiei to kinhto gia 8oles photo me liga logia me kalo fws kai me prosektikh lhpsh oi photos resized sta 3mp 8a einai mia xara se ligo fws kai me xrhsth pou den 3erei na trabaei photos oi photos 8a exoun poiothta kolou oso gia to "flash" mh perimenete poiothta kalh edw me ta flash twn pshfiakwn fotografikwn kai den exoume fysika apotelesmata me to ledaki perimenate omoiomorfo fotismo? my photo site: http://picasaweb.google.com/akaloith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα. Ειδατε ποτε φωτογραφιες απο την compact Sony με τα 8.1 megapixels και την 3'' οθονη αφης(δεν θυμαμαι ονομα-αλλωστε καθε μερα βγαζει και καινουργια :p); Ειναι απλα ΑΘΛΙΕΣ,πολυ χειροτερες απο αυτες που βγαζει η w12 που εχω και σε καποιες περιπτωσεις χειροτερες ακομη και απο του k800!!! Ο λογος; Μικρος σε μεγεθος αισθητηρας και πολλα megapixels στριμωγμενα!Το αποτελεσμα απλα αισχος. Επισης καποιες απο τις φωτο που υπηρχαν στις προηγουμενες σελιδες και εδειχναν τις φωτογραφικες αρετες του Ν95, δεν ηταν καν εστιασμενες! Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 αυτο που λετε οτι θα υποστιριζει symbian v9.2 σημαινει οτι δεν θα δεχεται τις εφαρμογες που εχουνε ηδη βγει για τα v9.1??? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 άμα δείτε στο mobile-review (και άν καταλαβα καλά από μια ματιά που έριξα) πολλοί σχολιάζουν τις pics και λένε οτι πιθανότατα δεν είναι του n95. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 αυτο που λετε οτι θα υποστιριζει symbian v9.2 σημαινει οτι δεν θα δεχεται τις εφαρμογες που εχουνε ηδη βγει για τα v9.1??? Όχι,βέβαια.Θα τις δέχεται κανονικά :) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts