funkyjohny Δημοσιεύτηκε September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 25, 2006 Ρε παιδιά δεν ξέρω πόσοι από σας είναι πληροφορικάριοι ή ασχολούνται με προγραμματισμό αλλά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί σε όλες τις σχολές εχουν τρελαθεί να σου τον μάθουν;Δε θέλω να μάθω ρε φίλε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 και αρχαια η εξισωσεις μπορει να μην θελαμε να μαθουμε αλλα δεν μας ρωτησε και κανενας, ασε που ειναι σιγουρα πιο χρησιμος απο μαθηματα στυλ αρχαια, ιστορια, θρησκευτικα etc. Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Ότι μαθαίνει κανείς, χρήσιμο είναι. Πέρα από αυτό, ανούσιο θέμα, σε λάθος forum. Lock! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts