dimitriossara Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 οντως δυσκολευεται να πιασει δορυφορους, ειδικα σε σχεση με το ΕΤΕΝ Χ500 που ειχα πριν, θα το δοκιμασω και εγω .Ευχαριστω .;) Πετα το και ξαναγυρισε στην στοα σου λεω...εσυ τιποτα ! ! ! Δεν κανει να ασχολεισαι με παιχνιδακια,μεγαλος ανθρωπος . . . Υ.Γ:Ακομα περιμενω να πιουμε καφε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 παιδια θελω να ρωτησω κατι , απ'οτι βλεπω το μηχανακι αυτο πουλιεται στο εξωτερικο αν το παρω υπαρχει η δυνατοτητα τα αγγλικα του να τα μεταρτεψω σε ελληνικα εστω με καποιο προγραμμα εξτρα η λεω .....μηπως η εταιρια σε ενα συντομο χρονικο διαστημα δωση καποια ελληνικη ρομ απο πληροφοριες, που εχει καποις μπορει να με βοηθηση μη το παρω τσαμπα απο εξω και μετα ψαχνωμε γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα ευχ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 παιδια θελω να ρωτησω κατι , απ'οτι βλεπω το μηχανακι αυτο πουλιεται στο εξωτερικο αν το παρω υπαρχει η δυνατοτητα τα αγγλικα του να τα μεταρτεψω σε ελληνικα εστω με καποιο προγραμμα εξτρα η λεω .....μηπως η εταιρια σε ενα συντομο χρονικο διαστημα δωση καποια ελληνικη ρομ απο πληροφοριες, που εχει καποις μπορει να με βοηθηση μη το παρω τσαμπα απο εξω και μετα ψαχνωμε γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι τοσο καλα ευχ........ αρχες ιουλίου θα σκασει μυτη το update σε wm6. μεχρι τοτε δεν νομιζω να δωσουν καποιο αλλο Update σε wm5 οποτε δεν νομιζω να υπαρχει κάτι επισημο απο μεριας asus. ισως με το wm6 να κανουν κατι για ελλαδα με την προυπόθεση οτι η εδώ αντιπροσωπία αρχίσει να το πουλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Μήπως πρέπει να στείλουμε ομαδικά email στην asus εδώ για να το επιταχύνουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 gia se olous:) ,parakoloutho tin kouventa ap tin arxi,k oli psaxnoun agliki version,proigoumenos kapio ap ta paidia edose link apo katastima evropaiko pou to eixe se agliki ekdosi me mikri diafora stin timi apo oti to exei to expansys,giati tha prepei na riskarete agorazontas tin galiki k na mpite stin diadikasia flasarismatos k an simvi otidipote ftou k ap tin arxi;) . an thimame kala to alo shop itan to pdaplaza. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Πουλάει κανείς το ASUS P535 του ή επίσης αν θέλει το ανταλλάσσω με το ΜΙΟ Α701 +ΜLS DESTINATOR γνήσιο με απόδειξη απο πλαίσιο 750Ε.6947279254 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 paidia kserete afto pou egrapsan kati selides pio piso gia tin sim tis voda oti den pezi me to p535 an einai k to idio me to 525;:worry: thelo na to paragilo k den ksero ti ginete. an to exei kapios to 525 k kserei as voithisi. efxaristo prokatavolika!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 paidia kserete afto pou egrapsan kati selides pio piso gia tin sim tis voda oti den pezi me to p535 an einai k to idio me to 525;:worry: thelo na to paragilo k den ksero ti ginete. an to exei kapios to 525 k kserei as voithisi. efxaristo prokatavolika!!!!:) Κανενα προβλημα ! 'Ορμα !!!! ;) Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 thanks thanks thanks:D :D :D tha pesei trelei paragelia!!!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 :!: Μετα απο δυο μηνες, περιπου, χρησης του ασπρου Ρ535 μου ξεφλουδιστηκε το χρωμα διπλα απο την οθονη.:cry: Θα επικοξνωνησω με την expansys απο οπου το πηρα και θα σας πω νεα :!: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 kala me dio mines xrisi ksefloudise;:confused: ama vgaleis akrei ap to expansys enimerose giati eimai etimos na to paragilo apo aftous k thelo na ksero an exoun kalo aftersales service:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 :!: Μετα απο δυο μηνες, περιπου, χρησης του ασπρου Ρ535 μου ξεφλουδιστηκε το χρωμα διπλα απο την οθονη.:cry: Θα επικοξνωνησω με την expansys απο οπου το πηρα και θα σας πω νεα :!: το δικό μου μετά απο την ίδια περίοδο χρήσης δεν έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα με το χρώμα... το έχεις αναβαθμίσει σε αγγλική εκδοση?αν ναι τί σκέφτεσαι να κάνεις αν σου ζητηθεί να το στείλεις Γαλλία? Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntiouk Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Εχει αγορασει κανεις απο pdaplaza? Ειναι οκ site? Θελω να το παραγγειλω στην αγγλικη εκδοση γι αυτο ρωταω. Παράθεση Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 nai file mou einai entaksi! amesi eksipiretisi,eixa paragili ap aftous ena mio a701 to opio ixa tin atixia na mou to klepsoun prin kana mina:( :angry: :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 k episis ksexasa na sou anafero oti gia osous einai ap tin europaiki enosi k exoun eteriko afm glitonoun to FPA.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntiouk Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Thanks ampelift ;) Παράθεση Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Το pdaplaza δεν έχει wwe έκδοση(η οποία δεν ξέρω γιατί αλλά δεν κυκλοφόρησε ακόμη)...είναι η ταϋλανδέζικη η μαλαισιανή οι οποίες έχουν σαν 2η γλώσσα τα αγγλικά.Δεν καλύπτονται απο εγγύηση στην ευρώπη...ρωτήστε πρώτα τι παίζει με εγγύηση/επισκευές κτλ στο μαγαζί και μετά αποφασίστε! η αναβάθμιση πάντως στην αγγλική δεν είναι τίποτα απολύτως,απλό παιχνιδάκι Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 kala me dio mines xrisi ksefloudise;:confused: ama vgaleis akrei ap to expansys enimerose giati eimai etimos na to paragilo apo aftous k thelo na ksero an exoun kalo aftersales service:worry: Μετα απο επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν να τους στειλω μια φωτογραφια με το προβλημα και αυτοι θα επικοινωνησουν παλι μαζι μου.Δηλαδη βλεπουμε....Παντως στην αποστολη του ηταν αψογοι εκαναν λιγοτερο απο 24 ωρες !!! Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 thanks tas1020,tha to paragilo,tora giafto pou sou eipan peri foto pistevo pos theloun na doun an einai mia amixi i einai poli to ksefloudisma,an o kathenas me ligo pou ksefloudizi to estelne piso gia alagi tha ginotan tis trelis,k episis den mporoun na kseroun ti metaxirisi kaneis esi sto pda sou k meta tous les na sto alaksoun,opote me tin foto pistevo pos theloun na doun an einai apo ptosi i genika kaki metaxirisi,anyway opos k na exei sou efxome na pane ola kala:) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Kαι ενός άλλου το Ρ535 η άσπρη έκδοση ξεφλούδισε το ασημί διακοσμητικό ολόγυρα ,οπότε μάλλον είναι γενικό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntiouk Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Το pdaplaza δεν έχει wwe έκδοση(η οποία δεν ξέρω γιατί αλλά δεν κυκλοφόρησε ακόμη)...είναι η ταϋλανδέζικη η μαλαισιανή οι οποίες έχουν σαν 2η γλώσσα τα αγγλικά.Δεν καλύπτονται απο εγγύηση στην ευρώπη...ρωτήστε πρώτα τι παίζει με εγγύηση/επισκευές κτλ στο μαγαζί και μετά αποφασίστε! η αναβάθμιση πάντως στην αγγλική δεν είναι τίποτα απολύτως,απλό παιχνιδάκι Η Ουγγαρια ειναι μελος της ευρωπαικης ενωσης απο το 2004, οποτε μου φαινεται πολυ δυσκολο ενα προιον που πουλιεται στην EU να μην καλυπτεται απο εγγυηση στην ευρωπη. Αλλωστε απο οτι γραφει στο site τους, το προιον καλυπτεται απο ενα χρονο εγγυηση (both parts and labor) Αφου αγγλικη εκδοση δεν εχει κυκλοφορησει ακομα, πως γινεται αναβαθμιση στην αγγλικη? Please explain γιατι εχω μπερδευτει καπως... Sorry αλλα ειμαι νιουφης στα pda Παράθεση Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 thanks tas1020,tha to paragilo,tora giafto pou sou eipan peri foto pistevo pos theloun na doun an einai mia amixi i einai poli to ksefloudisma,an o kathenas me ligo pou ksefloudizi to estelne piso gia alagi tha ginotan tis trelis,k episis den mporoun na kseroun ti metaxirisi kaneis esi sto pda sou k meta tous les na sto alaksoun,opote me tin foto pistevo pos theloun na doun an einai apo ptosi i genika kaki metaxirisi,anyway opos k na exei sou efxome na pane ola kala:) ;) Φιλε μου και εγω θα ηθελα να ειναι απο κακη μεταχειριση αλλα επειδη διαβασα και σε αλλα φορουμ για το ιδιο προβλημα στα ασπρα Ρ535 αλλα και σε καποια HTC3600 μαλλον φταιει το υλικο.:wacko: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Η Ουγγαρια ειναι μελος της ευρωπαικης ενωσης απο το 2004, οποτε μου φαινεται πολυ δυσκολο ενα προιον που πουλιεται στην EU να μην καλυπτεται απο εγγυηση στην ευρωπη. Αλλωστε απο οτι γραφει στο site τους, το προιον καλυπτεται απο ενα χρονο εγγυηση (both parts and labor) Αφου αγγλικη εκδοση δεν εχει κυκλοφορησει ακομα, πως γινεται αναβαθμιση στην αγγλικη? Please explain γιατι εχω μπερδευτει καπως... Sorry αλλα ειμαι νιουφης στα pda σελιδα 8 :D Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 :!: Μετα απο δυο μηνες, περιπου, χρησης του ασπρου Ρ535 μου ξεφλουδιστηκε το χρωμα διπλα απο την οθονη.:cry: Θα επικοξνωνησω με την expansys απο οπου το πηρα και θα σας πω νεα :!: Σας παραθετω την απαντηση της expansys : Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστώ για το μήνυμα [που στείλατε και λυπάμαι για την καθυστέρηση της απάντησής μου. Μόλις έλαβα απάντηση από το τμήμα τεχνικής υποστήριξής μας. Το πρόβλημα που υπάρχει δεν καλύπτεται από την εγγύηση της κατασκευάστριας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε, Με εκτίμηση, Λίνα Παπαδοπούλου / Lina Papadopoulou eXpansys Nomatica Hellas&Cyprus τηλ./tel.+30 2112125230 τηλ./tel.+357 25025095 φαξ/fax +33 467457939 Οσο για την απαντηση της ASUS, αυτοι κανουν τους Κινεζους :ninja: Με λιγα λογια :shock: :sorry: :shoot: :protest: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Σας παραθετω την απαντηση της expansys : Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστώ για το μήνυμα [που στείλατε και λυπάμαι για την καθυστέρηση της απάντησής μου. Μόλις έλαβα απάντηση από το τμήμα τεχνικής υποστήριξής μας. Το πρόβλημα που υπάρχει δεν καλύπτεται από την εγγύηση της κατασκευάστριας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε, Με εκτίμηση, Λίνα Παπαδοπούλου / Lina Papadopoulou eXpansys Nomatica Hellas&Cyprus τηλ./tel.+30 2112125230 τηλ./tel.+357 25025095 φαξ/fax +33 467457939 Οσο για την απαντηση της ASUS, αυτοι κανουν τους Κινεζους :ninja: Με λιγα λογια :shock: :sorry: :shoot: :protest: Αλητεία... το μόνο που μένει είναι να ψάξεισ για καμμία άλλη πρόσοψη. Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts