THESSCITY Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Παιδια προσπαθω να περασω νεα ρομ στο 535,το φερνω σε boot loader αλλα η διαδικασια δεν ξεκιναει.Εχω το αρχειο Galaxy.nbo. Τι κανω λαθος ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Παιδια προσπαθω να περασω νεα ρομ στο 535,το φερνω σε boot loader αλλα η διαδικασια δεν ξεκιναει.Εχω το αρχειο Galaxy.nbo,usb loader,p535updRom.cmd Τι κανω λαθος ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxeros Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Ξερει κανεις καποιο ευκολο τροπο να περασω τις επαφες και τα sms απο ενα SE C905 που εχω , στο P535 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Παιδια προσπαθω να περασω νεα ρομ στο 535,το φερνω σε boot loader αλλα η διαδικασια δεν ξεκιναει.Εχω το αρχειο Galaxy.nbo,usb loader,p535updRom.cmd Τι κανω λαθος ? ευχαριστω Από που κατέβασες τη ROM; Ξερει κανεις καποιο ευκολο τροπο να περασω τις επαφες και τα sms απο ενα SE C905 που εχω , στο P535 ? Το SE σου το συνοδεύει ένα πρόγραμμα PC suite για να κάνεις συγχρονισμό τις επαφές σου με το Outlook του Microsoft Office. Κάνε αυτό και μετά είναι εύκολο με τη βοήθεια του ActiveSync να τις περάσεις στη νέα συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxeros Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Ok euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Εχω κατεβασει 3-4 rom οι οποιες δεν προχωρουν.Αυτες δεν ειναι που φορτωνονται μεσω της καρτας αλλα απ ευθειας αφου φερω το 535 σε boot loader Eν πασει περιπτωσει περιμενω οδηγιες και για την rom και για το πως φορτωνεται ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Πως φέρνεις το κινητό σε boot loader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 on+rec+nav up+reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Εμ δεν το φέρνεις σε boot loader. rec + on(power) + reset και σε βγάζει στο "AsusP535 FlashROM Update" και σου ζητά να συνδέσει το USB καλώδιο για να συνεχίσεις το φλασάρισμα της ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. March 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2009 Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο. Δοκιμασε και θα δεις. Τεσπα αστο γιατι πηραμε στραβο δρομο Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxeros Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Εχω την εντυπωση πως το εξ. ηχειο του δεν ειναι ιδιαιτερα δυνατο.... υπαρχει καποιος τροπος να δυναμωσει λιγο παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Διαφωνώ. Και τα 2 ηχειάκια (ακουστικό+μεγάφωνο) είναι εξαιρετικά δυνατά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 2, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Εξαρτάται βέβαια με τι το συγκρίνεις. Εάν για παράδειγμα το συγκρίνεις με ένα Walkman κινητό της SE τότε σίγουρα υπολείπεται, αλλά είναι γεγονός ότι ο ήχος βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Υπάρχουν κάποια toolάκια που κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί αλλά ανεξαρτήτου ποιότητας που σε ορισμένες συσκευές (έστω και σε περιορισμένο βαθμό) έχουν καταγραφεί προβλήματα στο ηχείο και γιαυτό δεν τα συνιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxeros Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Οταν το πηρα το τηλεφωνο την πρωτη φορα μου φανηκε αρκετα δυνατο το μεγαφωνο. Μετα ομως που αρχισα να παιζω με το τηλεφωνο ( δεν εβαλα καποιο προγραμμα που θα μπορουσε να αλλαξει κατι απο μονο του) οταν εβάλα ηχους κλησης δεν ακουγοντουσαν γενικα τοσο καλα... (και μιλαω συγκριτικα με το C905 που εχω.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Και μην ξεχνάτε πως το ίδιο το κινητό έχει πολλές ρυθμίσεις ήχου. Έναρξη ► Ρυθμίσεις ► Ήχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Καλησπέρα, Έχει ένας συνάδελφος το P535, όταν το είχε πάρει είχε εγκατεστημένο το LEng από την αρχή το και δούλευαν κανονικά τα ελληνικά. Από εχθές όμως του ζητάει registration και το μενού γύρισε στα αγγλικά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρουμε στα ελληνικά ; Γιατί η αντιπροσωπία του λέει να το στείλει Ιταλία και δεν θέλει να μείνει χωρίς κινητό τόσες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Πόσο καιρό το έχει; Δεν έχει πειράξει τπτ στην συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Πόσο καιρό το έχει; Δεν έχει πειράξει τπτ στην συσκευή; Το έχει περίπου 6 μήνες, δεν έχει πειράξει κάτι εκτός από εφαρμογές κτλ που έχει εγκαταστήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Το Leng της Paragon έρχεται πακέτο με την ελληνική ROM οπότε μάλλον πάει για hard reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Το Leng της Paragon έρχεται πακέτο με την ελληνική ROM οπότε μάλλον πάει για hard reset... Και πως γίνετε το hard reset ? Από το CD ή πρέπει να πάει στην αντιπροσωπία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. April 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Αν θυμαμαι καλα υπαρχει στο settings>system>hard reset ή κάτι τέτοιο.Δυστυχ΄΄ως δεν το έχω πλέον. Γιατί δεν επιικοινωνεί με email μήπως μπορούνε να του το στείλουν?Αλλιώς google> p535+hardreset http://www.hardreset.eu/asus_p535_hard_reset_soft_reset_en.html πχ που λέει ότι είναιθ το πανω πληκτρο απο το pad πατημένο και ταυτόγχρονα softreset. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2009 Άκυρο... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Κατέβασα το ελληνικό firmware από την asus το πέρασα και διορθώθηκε … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. April 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Μόλις παρατηρήσαμε ένα πρόβλημα, δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις το wifi Στην διαχείριση ασυρμάτων έχει μόνο ενεργοποίηση του Bluetooth και του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2009 Μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα αν θες, αντιτίθεται στους κανονισμούς του forum. Hard reset έκανες μετά το φλασάρισμα; Εάν όχι... κάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts