katerini Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 To phra telika. Den perasa thn WM6 akomh. Me WM5 kai me Radio Versio 4.5.0, h karta ths vodafone me symbolaio, douleyei kanonikotata! Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerigo Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Προσπαθω να εγκαταστησω σε ASUS p-535 me WM6 (TH) το iGO PLUS 2007 (18-6 and priors ) και περνω το μηνυμα (Hardware error) . Μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Μήπως ενδιαφέρεται κάποιος κάτοχος Ρ-535 για ανταλλαγή με Ρ3300 καινούργιο και ελληνικό. Η' τουλάχιστον εάν πουλάει κάποιος περιμένω ΡΜ για προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hllander Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Προσπαθω να εγκαταστησω σε ASUS p-535 me WM6 (TH) το iGO PLUS 2007 (18-6 and priors ) και περνω το μηνυμα (Hardware error) . Μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω! Τελικά τα wm6 τι λένε από επιδόσεις; έχουν καλύτερη διαχείριση ενεργείας; αφού όπως είναι γνωστό το p535 πάσχει λίγο σε αυτό τον τομέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Τελικά τα wm6 τι λένε από επιδόσεις; έχουν καλύτερη διαχείριση ενεργείας; αφού όπως είναι γνωστό το p535 πάσχει λίγο σε αυτό τον τομέα... Poloi lene oti den krataei h mpataria tou. Exw omws ena programmataki (to AEbutton) to opoio metraei k poses wres menei to ppc se standby kai poses wres einai se leitourgeia. Mou bgazei gyrw stis 4.30 wres oti exw to ppc anoixto. Me ton fwtismo terma epanw, ligo Wlan, ligo gps. To HTC P3300 krataei gyrw stis 4 wres kai to HTC 3600 gyrw stis 4.30 wres. To S200 kai to 9100 toso mou kratousan. Kanena ppc den mou eftane tis 5 wres anoixto (oxi standby me sbhsth othonh). Kai exw allaksei arketa. Opote den einai sta kanonika epipeda h mpataria tou kata th dikh apopsh. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Τελικά τα wm6 τι λένε από επιδόσεις; έχουν καλύτερη διαχείριση ενεργείας; αφού όπως είναι γνωστό το p535 πάσχει λίγο σε αυτό τον τομέα... Εμενα παντως δεν μου ειναι καθολου γνωστο.Με Destinator σε λειτουργια και με bluetooth ανοικτο μου εβγαλε Aθηνα-Θεσσαλονικη(4,45λεπτα απο τον υπολογιστη ταξιδιου του αυτοκινητου)και με περιπου 20 λεπτα κλησεων.Φωτισμος ενα κλικ πριν το full και διαχειριση cpu Auto.Ειχα υπολοιπο μπαταριας 17%.Οποτε θα ελεγα οτι τα παει παρα πολυ καλα(ΑΥΤΑ ΜΕ WM5) Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 Μπορω να πω οτι παει πολυ καλα με wm6:) :) :) Και σχετικα με την μπαταρια δεν εχω το παραμικρο προβλημα. Το θεμα ειναι ποτε θα ερθει Ελλαδα μηπως βρουμε wm6 Ελληνικα για την συσκευη μας:( Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Pantws ontws douleyei poly kala. Kai me WM5 kai me WM6. To exw twra me WM6, kai ola douleyoun teleia! Ta mona pou me peirazoun einai: -Oti den exei akomh 2 plhktra opws to HTC 3300 gia na balw syntomeyseis apo programmata me to AE button. -To plhktro OK den mporeis na to peirakseis, giati den to emfanizei pouthena. Sto P3300 to exw balei syntomeysh me to CLOSE tou PocketPlus gia na kleinei ontws ta programmata. -Kai kati akomh pou den to diorthwse h Asus sta WM6. Ean anoikseis kai mono to Wakeup Source sta settings (To opoio einai gia na ksypnaei to PPC apo to standby kai me alla plhktra ektos apo to on/off), meta den ksypnaei to PPC otan baleis h bgaleis thn SD. To parathrhse kaneis? -To HTC P3300 briskei pio grhgora tous doryforous, isws logw tou QuickGps. Meta omws exoun to idio shma. -Exei ena diakoptaki sto kapaki ths mpatarias, to opoio molis trabhkseis to kapaki sbhnei to ppc. -Sto P3300 exw rythmisei na sbhnei h othonh meta apo ena lepro kai na mpainei sto standby meta apo dyo lepta. Meta to ena lepto omws, o fwtismos menei anoixtos pali, alla poly xamhla. Tha hthela to idio kai sto Asus. Yparxei kanena registry hack na to allaksw? Den brhka tipota. Sta + ektos apo osa anaferthhkan mexri twra einai oti -Douleyei teleia to PhonePad gia T9. (Bebaia grafei mono 70 xar.) Panta anoigei kai panta bgazei thn Ellhnikh glwssa. -Ta dest PN, 6, kai 7, douleyoun teleia, xwris ta diafora peiragmata pou yparxoun. Briskei Panta to gps, kai den sbhnei h othonh sto PN kai sto 7, opws ginete sto P3300. -Kati pou afora ta WM6, ean dialekseis sta regional settings ta Greek, briskei ola ta ta onomata kanonika sto dial pad tou thlefwnou. -To programma Bluetooth pou exei h Asus einai teleio! Mexri kai na dialekseis pou tha apothhkeyseis ta arxeia pou erxontai exei. Akomh kai sthn karta. -Sta Settings exei epilogh gia Active Sync (Turbo mode), to opoio douleyei kanonika kai ontws kanei th metafora arxeiws poly grhgora. -Einai etoimo mesa se peipou ena lepto, meta apo soft reset. To P3300 thelei 2 lepta me ta idia programmata. Ayta gia thn wra. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Μπορω να πω οτι παει πολυ καλα με wm6:) :) :) Και σχετικα με την μπαταρια δεν εχω το παραμικρο προβλημα. Το θεμα ειναι ποτε θα ερθει Ελλαδα μηπως βρουμε wm6 Ελληνικα για την συσκευη μας:( θα ρθει ελλαδα? θελω πολυ να το παρω αλλα αγχωνομαι με το service αν το παρω απο εξωτερικο !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Meta thn anabathmish se WM6, den briskei panta thn karta sd otan ksypnaei apo standby. To exei allos ayto me WM6. Sto WM5 douleye kanonika. Ap'oti diabazw sto forum ths Asus, den exei na kanei me to SDHC patch. To kanei se polous sto Asus A696 me thn anabathmish, alla to kanei k sto P535. Edw einai to link http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070630190406031&board_id=6&model=Mypal+A696&page=1&SLanguage=en-us Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Something Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Το προβλημα που αντιμετωπισα ηταν το εξης.Αν και ειχα την 4.3.15 Th_00 οταν ξεκινησα το update(με το που ετρεχε το Autorun)στο 3% μου εβγαζε installation failed. Ετρεξα το unlock land id και ξαναξεκινησα το update. Η διαδικασια προχωρησε αλλα προτου με βαλει στο update menu η συσκευη ζητησε επανεκιννηση. Μετα το restart εμεινε στην μπλε οθονη της Asus. Ευτυχως μπορεσα και εκανα hard reset με το συνδυασμο των πληκτρων.Μετα το hard reset και ενω δεν ειχα καρτα μεσα ξεκινουσε το update μονο του και στην επαννεκινηση κολουσε στην μπλε οθονη.Ξαναπερασα λοιπον την 4.3.15 Τhailand και ξανα παλι απο την αρχη το Update στην 4.7.12 ΤΗ00.Αυτη τη φορα η διαδικασια προχωρησε κανονικα οπως αναφερετε στο site της Asus. ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ FORMAT ΤΗΣ MINISD ΣΕ FAT.ΟΧΙ QUICK FORMAT. Επισης πιστευω πως καλο ειναι να κανετε ενα hard reset πριν προβειτε στην αναβαθμιση. Αυτα. Γεια και χαρά! Είμαι άλλος ένας νέος χρήστης P535. Η δική μου συσκευή περιλάμβανε Γερμανική ROM. Κατάφερα να εγκαταστήσω επιτυχώς την v4.3.15 wwe-th00. Στη συνέχεια προσπάθησα να περάσω την v4.7.12 wwe-th00 και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. :( Hard-reset γίνεται, αλλά αφού ρυθμίσω τα wm5 ξεκινάει πάλι αυτόματα το update και ξανακάνει reset, με αποτέλεσμα να βρίσκομαι σε ένα φαύλο κύκλο. Πώς θα μπορέσω να ξαναπεράσω την παλαιότερη v4.3.15 wwe-th00; Αφού ξεκινήσουν τα wm5 θα πρέπει να αρχίσω την εγκατάσταση της ίδιας έκδοσης (v4.3.15 wwe-th00) αντί να πατήσω "ok" για να κάνει η συσκευή reset; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Lypamai, alla den kserw pws na se bohthhsw. Egw perasa apo thn germanikh rom kateytheian thn v4.7.12 wwe-th00, xwris problhma. Mono o grigoris_a tha mporesei giati to antimetwpise idh. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Παιδες που μπορουμε να τα βρουμε αυτα ? Εννοω τα P535 και P735 ? Ξερετε sites και τιμες? Ακομα η διαφορα τους ειναι το GPS και το 3G ετσι? WM6 Αγγλικη περνουν και τα δυο ετσι? Ελληνικα (γραφη και SMS 160) ειναι ΟΚ? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Φιλε αφου ξεκινησει και κανει το update στο τελος μην πατησεις το OK να κανει reset.Πατα το κοκκινο να σε πα στην todayscreen μετα ξαναβαλε τη minisd να περασεις τα wm6.Απλος κανε format με fat οχι fat32 και δοκιμασε να γραψεις τη rom σε αλλο pc η reader Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Something Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Φιλε αφου ξεκινησει και κανει το update στο τελος μην πατησεις το OK να κανει reset.Πατα το κοκκινο να σε πα στην todayscreen μετα ξαναβαλε τη minisd να περασεις τα wm6.Απλος κανε format με fat οχι fat32 και δοκιμασε να γραψεις τη rom σε αλλο pc η reader grigoris_a σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Αρχικά κατάφερα να σταματήσω την αυτόματη επανεκκίνηση της εγκατάστασης των wm6 μόλις ξεκινούσαν τα wm5, ως εξής (κάπου το διάβασα): Μετά από hard reset και αφού έκανα τις αρχικές ρυθμίσεις των wm5, μόλις ξανάρχισε αυτόματα το update σε wm6 (και πριν μου ζητηθεί επανεκκίνηση της συσκευής) πάτησα το Reset. Όταν ξαναξεκίνησαν τα wm5 ήταν ΟΚ. Για την εγκατάσταση των wm6 ακολούθησα τις οδηγίες που βρήκα εδώ: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1352033&postcount=77 Κοινώς, η συσκευή μου δεν μπόρεσε να δεχτεί απευθείας το update που κατέβασα από το site της Asus. Όλα καλά λοιπόν!:D katerini σε ευχαριστώ επίσης για την απάντησή σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Παιδια καλησπέρα. Εχω και εγω το asusp535 3 μηνων λευκό και αντιμετώπισα και εγώ το πρόβλημα που αναφέρουν κάποιοι πιο πίσω στο forum (ξεφλουδίστικε σχεδόν όλο το ασημένιο εχει φύγει ) Κάποιος μου είπε πως η asus θα ανοίξει κατάστημα - αντιπροσωπεία - service εδώ στην Ελλάδα. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό; Επίσης όσοι εχουν αυτο το πρόβλημα μπορούν να μου πουν αν βρήκαν κάποια λύση; Μπορούμε απο κάπου να αγοράσουμε νέα πρόσοψη ρε παιδιά; Για δώστε μου τα φώτα σας γιατι με χαλαεί να βλέπω σε τέτοια κατάσταση καινούργιο κινητο και ακριβοπληρωμένο.... Φιλικά Μάριος Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerigo Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Poloi lene oti den krataei h mpataria tou. Exw omws ena programmataki (to AEbutton) to opoio metraei k poses wres menei to ppc se standby kai poses wres einai se leitourgeia. Mou bgazei gyrw stis 4.30 wres oti exw to ppc anoixto. Me ton fwtismo terma epanw, ligo Wlan, ligo gps. To HTC P3300 krataei gyrw stis 4 wres kai to HTC 3600 gyrw stis 4.30 wres. To S200 kai to 9100 toso mou kratousan. Kanena ppc den mou eftane tis 5 wres anoixto (oxi standby me sbhsth othonh). Kai exw allaksei arketa. Opote den einai sta kanonika epipeda h mpataria tou kata th dikh apopsh. Katerini: Pos mporoume na broume ayto to prgrammataki poy les. Kai ego exo tin entiposi oti krata to idio oso to P3600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Παιδια καλησπέρα. Εχω και εγω το asusp535 3 μηνων λευκό και αντιμετώπισα και εγώ το πρόβλημα που αναφέρουν κάποιοι πιο πίσω στο forum (ξεφλουδίστικε σχεδόν όλο το ασημένιο εχει φύγει ) Κάποιος μου είπε πως η asus θα ανοίξει κατάστημα - αντιπροσωπεία - service εδώ στην Ελλάδα. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό; Επίσης όσοι εχουν αυτο το πρόβλημα μπορούν να μου πουν αν βρήκαν κάποια λύση; Μπορούμε απο κάπου να αγοράσουμε νέα πρόσοψη ρε παιδιά; Για δώστε μου τα φώτα σας γιατι με χαλαεί να βλέπω σε τέτοια κατάσταση καινούργιο κινητο και ακριβοπληρωμένο.... Φιλικά Μάριος εδω και πολυ καιρο λενε οτι θα ανοιξει asus στην Ελλαδα και θα φερει κινητα !! μαλιστα ειχε γραφτει και σε ενα περιοδικο !! αλλα απο τοτε δεν ξανακουστηκε τπτ :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 περασα και εγω την αγγλικη rom να την δοκιμασω. πολυ καλες εντυπωσεις. ολα δουλευουν μιας χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Παιδια καλησπέρα. Εχω και εγω το asusp535 3 μηνων λευκό και αντιμετώπισα και εγώ το πρόβλημα που αναφέρουν κάποιοι πιο πίσω στο forum (ξεφλουδίστικε σχεδόν όλο το ασημένιο εχει φύγει ) Κάποιος μου είπε πως η asus θα ανοίξει κατάστημα - αντιπροσωπεία - service εδώ στην Ελλάδα. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό; Επίσης όσοι εχουν αυτο το πρόβλημα μπορούν να μου πουν αν βρήκαν κάποια λύση; Μπορούμε απο κάπου να αγοράσουμε νέα πρόσοψη ρε παιδιά; Για δώστε μου τα φώτα σας γιατι με χαλαεί να βλέπω σε τέτοια κατάσταση καινούργιο κινητο και ακριβοπληρωμένο.... Φιλικά Μάριος Λοιπόν φίλε Μάριε η ASUS αποδείχτηκε σκάρτη στα κινητά, διότι τους έχω στείλει 3 emails και ακόμα δεν μου έχουν δώσει μια απάντηση όσο αφορά το πρόβλημα μου, προσωπικά πιστεύω ότι και αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τωρα όσο αφορά τις προσόψεις δεν έχω βρει τίποτα αλλά ελπίζω ότι θα βγουν στην αγόρα. Σου προτείνω να γράψεις και εσύ στην ASUS και στο forum τους. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι φταίει η ζέστη για το ξεφλούδισμα και έχω αρχίσει να του βάζω αντιλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.:wacko: Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Katerini: Pos mporoume na broume ayto to prgrammataki poy les. Kai ego exo tin entiposi oti krata to idio oso to P3600. Και στο Spb Today plus υπαρχει ο μετρητης μπαταριας σε ωρες. Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 sms πως στελνεις? εχω φαει τον τοπο να βρω κάτι αλλα δεν εχω βρει. εχει ετοιμο προγραμμα μέσα η βάζουμε εμείς? ps μπορεί να ειναι απλή η απάντηση αλλα λυση δεν εχω βρεί :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Λοιπόν φίλε Μάριε η ASUS αποδείχτηκε σκάρτη στα κινητά, διότι τους έχω στείλει 3 emails και ακόμα δεν μου έχουν δώσει μια απάντηση όσο αφορά το πρόβλημα μου, προσωπικά πιστεύω ότι και αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τωρα όσο αφορά τις προσόψεις δεν έχω βρει τίποτα αλλά ελπίζω ότι θα βγουν στην αγόρα. Σου προτείνω να γράψεις και εσύ στην ASUS και στο forum τους. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι φταίει η ζέστη για το ξεφλούδισμα και έχω αρχίσει να του βάζω αντιλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.:wacko: Φιλε μου δεν ξερω με ποιους επικοινωνισες στην asus αλλα εγω επικοινωνησα μαζί τους με asus italy και με πηραν τηλεφωνο στο κινητο μου και μιλησαμε και μου ειπαν να συμπληρωσω μια φορμα που μου υπεδειξαν και να στειλω το κινητο στην ιταλια για σερβις αλλα επειδη σιγουρα κατι τετοιο θα αργησει γιαυτο εκανα το post αυτο μηπως καποιος ξερει ποτε θα γινει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα και που μπορουμε να βρουμε προσοψη; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Λοιπόν φίλε Μάριε η ASUS αποδείχτηκε σκάρτη στα κινητά, διότι τους έχω στείλει 3 emails και ακόμα δεν μου έχουν δώσει μια απάντηση όσο αφορά το πρόβλημα μου, προσωπικά πιστεύω ότι και αυτοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τωρα όσο αφορά τις προσόψεις δεν έχω βρει τίποτα αλλά ελπίζω ότι θα βγουν στην αγόρα. Σου προτείνω να γράψεις και εσύ στην ASUS και στο forum τους. Πάντως έχω παρατηρήσει ότι φταίει η ζέστη για το ξεφλούδισμα και έχω αρχίσει να του βάζω αντιλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας.:wacko: 14:00-17:00 Απαγορεύεται η έκθεση στον ήλιο;) Σε περιπτώσεις κοκκινίλας,άλειψε το με γιαούρτι και θα δείς;):rolleyes: Φιλικά Δημήτρης(Δερματολόγος Κινητών) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dust83 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, αν πάρω ένα p535 απο τη Γερμανία και πάθει κάτι θα πρέπει να το στείλω ξανά πίσω στη Γερμανία για servis???Υπάρχει έκδοση με WM6??? Και επίσης, απο που είναι η πιο συμφέρουσα αγορά τώρα για ένα p535??? Σας ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts