lms Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 γεια σας παιδια. για βοηθηστε λιγακι οταν ανοιγω το κινητο μου βγαζει μηνυμα σφαλματος οτι το smartresident.exe δεν υπαρχει .το κλεινο το μηνυμα αυτο κ το κινητο δουλευει μια χαρα.ξερει κανεις τι φταιει ?αν ειναι απο καποιο προγραμμα που εκανα απεγκατασταση η πως μπορω να το κανω να μην το δειχνει ? thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 αν ειναι απο καποιο προγραμμα που εκανα απεγκατασταση η πως μπορω να το κανω να μην το δειχνει ? Pithanotata nai. Pigaine sto /Windows/Startup me to Resco Explorer bale na blepeis kai ta hidden & system files kai des ean yparxei kati tetoio ekei mesa. Ean nai sbisto (mono afto). Ean den bgaleis akri... hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Pithanotata nai. Pigaine sto /Windows/Startup me to Resco Explorer bale na blepeis kai ta hidden & system files kai des ean yparxei kati tetoio ekei mesa. Ean nai sbisto (mono afto). Ean den bgaleis akri... hard reset. το εκανα αυτο ηδη. βρηκα ενα αρχειο resident .dll το εσβησα κ ακομη το βγαζει. δεν το γλυτωνω το hard reset δηλ? κ πριν 2 μερες το ειχα κανει :) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 το εκανα αυτο ηδη. βρηκα ενα αρχειο resident .dll το εσβησα κ ακομη το βγαζει. δεν το γλυτωνω το hard reset δηλ? κ πριν 2 μερες το ειχα κανει Kane mia anazitisi me to SKTools. Kati tha brei. Sbise omws mono afto pou einai sxetiko me afto pou se endiaferei alla kai oxi ta ypoloipa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill3319 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Καλημέρα , έχει κάνεις άλλος πρόβλημα με καμένο pixel στην οθόνη του , γιατί εμένα μου την έχει καρφώσει άσχημα . Ξέρει κανένας που θα πρέπει να απευθυνθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Ξέρει κανένας που θα πρέπει να απευθυνθώ; Na to pas ekei pou to pires. Tha se katefthinoun aftoi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Εχει service παντως η Asus σε Αθηνα κ Θεσσαλονικη Δεν το εχω χρειαστει Κανε ενα search στο thread εδω και στο αντιστοιχο του navimania. Αλλιως λυση athanaso:) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Είναι σαν το quick gps που έχουν τα HTC. Ενημέρωση μέσω ίντερνετ για την κατάσταση των δορυφόρων. Βοηθά (όχι καταλυτικά) στο γρηγορότερο κλείδωμα του GPS της συσκευής FYI αφου δισταζω να "παιξω" με το sirftech προς το παρον, κατεβασα το ephemeris.ee απο το νετ και το εβαλα manually στον φακελο device/windows. Δεν νομιζω να ειναι ιδεα μου αλλα κλειδωνει δορυφορους σαφως πιο γρηγορα 2-3 λεπτα αν μεινει κλειστο το gps μερες, 1 λεπτο αν μεινει μια ημερα και σε 20 δλπτα το πολυ αν το ανοιξω την ιδια ημερα:) κατα τα αλλα κραταει τελεια το σημα του! Οποιος θελει το δοκιμαζει. Υ.Γ και δεν εχω παραπονο σε οποιαδηποτε λειτουργια pda ή τηλεφωνου. Αν ειχε αλλα 64 mb ram... Επισης sorry που το ξαναλεω αλλα ειναι πολυ ποιοτικο case. Το νοιωθω στιβαρο στην αφη και την χρηση. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Επισης sorry που το ξαναλεω αλλα ειναι πολυ ποιοτικο case. Το νοιωθω στιβαρο στην αφη και την χρηση. Παλαιότερα είχαν αναφερθεί παράπονα ξεφλουδίσματος της πρόσοψης από παρατεταμένη επαφή με το μάγουλο λόγω ομιλίας (ειδικά για τους έχοντες γένια). Σε ενημερώνω προληπτικά. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Ναι, αλλα κυριως στα πρωτα τα ασπρα αν θυμαμαι καλα! Thanks, anyway... Αυτο το Ασους, θα με κανει να κοψω και το μουστακι :lol::lol::lol: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Ναι, αλλα κυριως στα πρωτα τα ασπρα αν θυμαμαι καλα! Σωστά θυμάσαι. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DANNYGEORGE1976 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 thelw na rwtisw kati kai egw exeis kaneis problima me to bluetooth oxi stin metafora arxeiwn alla me to hands-free to diko mou aposindeete sinexia eidika otan me kaloun.to esteila kai gia ftiaximo alla pali ta idia.den kserw ti mporei na fteei an gnorizei kapios kati na mou pei euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Ειναι μαλλον θεμα ασυμβατοτητας των 2 συσκευων, πραγμα που υπαρχει σε wm phones.. Συμφωνα με αναφορες το jabra bt8040 συνεργαζεται αψογα, αλλα εγω δεν το εχω δοκιμασει. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 exeis kaneis problima me to bluetooth oxi stin metafora arxeiwn alla me to hands-free Poio montelo einai to hands-free sou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DANNYGEORGE1976 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Poio montelo einai to hands-free sou? exw dokimasei 4 diaforetika alla den ginete tipota otan me kaloun stin triti klisi kobete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadstars6 Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 καληmερα...1)αξιζει το talk and drive?για να κανω εφαρμογη του πρεπει να παρω τον κωδικο απο το site που μου δειχνει.. 2)που θα βρω το τελευταιο coreplayeρ ευχαριστω εκ το προτερον.. Παράθεση :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 1)αξιζει το talk and drive?για να κανω εφαρμογη του πρεπει να παρω τον κωδικο απο το site που μου δειχνει.. Den exeis na xaseis tipota na to dokimaseis, eksallou to dikaiousai nomima. 2)που θα βρω το τελευταιο coreplayeρ ipmart-forum.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Να ταααααααα Ολα καλα μεχρι χθες το βραδυ οπου το εβαλα να φορτιζει. Δεν αναψε η οθονη,οπως εχω ρυθμισει και στο todayscreen δεν φαινεται καμμια ενδειξη οτι φορτιζει! Οταν μπω στις ρυθμισεις της μπαταριας, μου δειχνει οτι φορτιζει:blink: Κανω soft reset, τα ιδια. Και απο 45% πηγε σημερα πρωι στο 85% μετα απο 4 ωρες. Τι λετε να φταιει? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Πηρα δε τηλεφωνο τον αντιπροσωπο της asus ,Interset S.A στην Ιερα Οδο, και λενε οτι δεν το αναλαμβανουν!! Εχει καποιος αλλη πληροφορια για σερβις? Απο την στιγμη που φορτιζει, εστω αργα, παιζει να ειναι θεμα software? Hard reset θα κανει κατι? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Hard reset θα κανει κατι? Apo ekei tha katalabeis ean einai problima hardware h' oxi. Kane ena hard reset kai paratirise symperifora. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 ok athanasso :) Αυτο με το σερβις παντως κουφο μου φανηκε.Ειχα διαβασει απο παιδια οτι το ειχαν στειλει εκει. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shelby_GT500KR Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Γεια σας σε ολους. Λοιπον εχω παρει απο την WIND το ASUS P535 με εκδοση rom v4.7.19 wwel_gr00 με ελληνικα windows. το προβλημα ειναι οτι δεν μου κραταει παρα πολυ η μπαταρια το πολη 30ωρες σε κανονικη χριση χωρις GPS καθολου και απο τι εμαθα μου ειπαν αυτο γινετε επειδη η εχει ελληνιικα windows. ξερει κανεις να μου πει που μπορω να βρς wm6 αγγλικα για το asus αυτο? ευχαριστω πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Γεια σας σε ολους. Λοιπον εχω παρει απο την WIND το ASUS P535 με εκδοση rom v4.7.19 wwel_gr00 με ελληνικα windows. το προβλημα ειναι οτι δεν μου κραταει παρα πολυ η μπαταρια το πολη 30ωρες σε κανονικη χριση χωρις GPS καθολου και απο τι εμαθα μου ειπαν αυτο γινετε επειδη η εχει ελληνιικα windows. ξερει κανεις να μου πει που μπορω να βρς wm6 αγγλικα για το asus αυτο? ευχαριστω πολυ... Θα σου συνιστούσα να μην την πειράξεις τη ROM. Εάν πάλι έχεις όρεξη για πείραγμα... έχουν βγει κάποιες αξιόλογες cooked (un-official) ROMs (με ότι αυτό συνεπάγεται): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=378907 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=403882 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shelby_GT500KR Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Αυτο λεω και εγω να μην το πειραξω.. αλλα εχω τρελαθει μιλαμε. καθε βραδυ το βαζω στην πριζα γιατι δεν γινετε να κρατισει την επομενη μερα. Τις βρηκα και εγω αυτες της εκδωσης των Windows αλλα στην πρωτη ολοι εκει μεσα λενε οτι εχουν προβληματα ενω στην λιγο καλητερα μου φενετε! Μου φενετε τελικα θα το παω στην asus! Αλλα το ωραιο ειναι οτι αυτοι μου ειπανε οτι αμα δεν διαπιστωσουν καποιο προβλημα στο κινητο και παρολο που ειναι μεσα στην εγγιση σε χρεωνουν 30Ευρω επειδη ετσι το ειδαν... να το παω να το κρατισουν 5 μερες να το φερουν πισω και να μην εχει γινει τιποτα.. και να δωσω 30 ευρω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 με ποιον μιλησες? με το γνωστο 0080044142044? Αν ειναι Ιταλια,ειναι σιγουρο το 5 ημερες? Μαλλον θα σου χρεωνουν εξοδα αποστολης αν δεν βρουν κατι :cry: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts