DCH Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 παιδια το site αυτο εινα το πρωην nowicom.de για οποιον θυμαται παλιες καλες εποχες... απλα ειναιγερμανικο, δε ομιζω να εχει αγγλικο p535. εκτος αυτού wwe rom εχει βγει μονο για ταυλανδη, μαλαισια,ρωσια (mixed). Δεν εχειβγει ακομα european wwe. ftp://ftp.asus.com/pub/ASUS/IA/P535/ Ευχαριστώ panaros γιατί δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Οι επιλογές που έχουμε τελικά ποιές είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Εχω αγορασει εγω.Αξιοπιστοι.Κανενα προβλημα. Σε ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Ευχαριστώ panaros γιατί δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Οι επιλογές που έχουμε τελικά ποιές είναι; ειτε απο expansys, ειτε απο handit, ειτε απο το mobile-gasgets.net Που δινει ο Γιωργος, ειτε απο ebay (hong kong-thailand)-δεν το προτεινω. Τα 3 πρωτα δεν εχουν αγγλικη rom, και θα χρειαστει να φλασαρετε με αγγλικη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 ειτε απο expansys, ειτε απο handit, ειτε απο το mobile-gasgets.net Που δινει ο Γιωργος, ειτε απο ebay (hong kong-thailand)-δεν το προτεινω. Τα 3 πρωτα δεν εχουν αγγλικη rom, και θα χρειαστει να φλασαρετε με αγγλικη:) από πού όμως? :( Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 από πού όμως? :( εγω το πηρα απο expansys, σε μια μερα ειναι εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 εγω το πηρα απο expansys, σε μια μερα ειναι εδω Σε μία μέρα;Μόνο άσπρο το έχουνε;Και φλασάροντας την αγγλική με την εγγύηση τι γίνεται; Εαν το πάρουμε και κάτι δεν πάει καλά εγγύηση υπάρχει και που επισκευάζεται;Πόσο σου κόστισε με τα έξοδα αποστολής;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Σε μία μέρα;Μόνο άσπρο το έχουνε;Και φλασάροντας την αγγλική με την εγγύηση τι γίνεται; Εαν το πάρουμε και κάτι δεν πάει καλά εγγύηση υπάρχει και που επισκευάζεται;Πόσο σου κόστισε με τα έξοδα αποστολής;:) το expansys στελνει με dhl, παραδοση την επομενη μερα απο αυτη που το παραγγειλεις. Ασπρο εχουνε διαθεσιμα 7 κομματια απο οτι βλεπω, γκρι δεν υπαρχει διαθεσιμο. Αν φλασαρεις αγγλικη νομιζω οτι χανεις την εγγυηση, εκτος και αν ξαναφλασαρεις τη γαλλικη πριν το επιστρεψεις για τυχον βλαβη. Εγγυηση σου παρεχει το ιδιο, το στελνεις σε αυτους, και στο ξαναστελνουν. 589,00 + 20 περιπου τα μεταφορικα ειναι η τιμη λιανικης http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=144787 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 παιδια σημαντικη παρατηρηση. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ VODAFONE καρτα μην παρει το 535. Δεν παιζει καθολου, κολαει ολο το συστημα με το stk της VODA. ηδη για τη Γερμανια που κυκλοφορει εχει βγει ειδικο radio upgrade για το stk της γερμανικης VODA, το οποιο ομως δεν σουλευει με την ελληνικη καρτα. Μονο tim & cosmote παιζουν χωρις προβλημα:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 παιδια σημαντικη παρατηρηση. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ VODAFONE καρτα μην παρει το 535. Δεν παιζει καθολου, κολαει ολο το συστημα με το stk της VODA. ηδη για τη Γερμανια που κυκλοφορει εχει βγει ειδικο radio upgrade για το stk της γερμανικης VODA, το οποιο ομως δεν σουλευει με την ελληνικη καρτα. Μονο tim & cosmote παιζουν χωρις προβλημα:!: Φίλε να είσαι καλά μάς έσωσες είμουν έτοιμος να το παραγγείλω.Απο μεγάλη περιπέτεια μάς γλύτωσες.Τι γίνεται με αυτό το πρόβλημα τώρα; Σε ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Live Photos@Cebit: http://i.idnes.cz/07/032/maxi/HRO19b239_Asus_P535_2.jpg http://i.idnes.cz/07/032/maxi/HRO19b239_Asus_P535_3.jpg http://i.idnes.cz/07/032/maxi/HRO19b239_Asus_P535_4.jpg Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Στο πακετο ερχεται με φοριστη αυτοκινητου, βαση, DESTINATOR 6 με χαρτη γαλλίας και 512 mini sd. Φίλε panaros επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το ASUS, αυτά τα είχε στη συσκευασία του από expansys? Γιατί και στην ελληνική και στη γαλλική έκδοση του expansys δεν βλέπω αναφορά στη μνήμη εκτός και αν εγώ δεν το είδα σωστά. Αν περάσεις την αγγλική rom μπορείς να κρατήσεις το licence του DEST6 και να αγοράσεις τον ελληνικό χάρτη από NGI? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Φίλε panaros επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το ASUS, αυτά τα είχε στη συσκευασία του από expansys? Γιατί και στην ελληνική και στη γαλλική έκδοση του expansys δεν βλέπω αναφορά στη μνήμη εκτός και αν εγώ δεν το είδα σωστά. Αν περάσεις την αγγλική rom μπορείς να κρατήσεις το licence του DEST6 και να αγοράσεις τον ελληνικό χάρτη από NGI? ολα αυτα ειναι στη συσκευασια που πουλαει το expansys. Για το 2ο ρώτα την ngi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Σε ευχαριστώ panaros. Σκέφτομαι σοβορά την αγορά του P535 και αν το πράξω θα σε ενοχλήσω ξανά για το περασμα της αγγλικής rom. Βασικός αντίπαλος του είναι το HTC 3600 που σήμερα μόλις έμαθα από το forum ότι έχει "ανεπίσημα" GPS. Από την άλλη αν εξαιρέσουμε το 3G το P535 είναι σε σε επιδόσεις καλύτερο και έρχεται στο πακέτο με βάση και φορτιστή αυτοκινήτου,μνήμη και DEST6. Πρεπει να ζυγίσω αν χρειάζομαι ή θα χρειαστώ το 3G και να αποφασίσω. Οι τιμές τους είναι σχετικά ίδιες στο expansys (αν και για το 3600 πρέπει να προσθέσω τα extra).Πάντως αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ και πραγματοποιείς ενδικοινοτικές συναλλαγές μπορείς να γλιτώσεις το ΦΠΑ. Αυτό έμαθα σήμερα απο expansys Ελλάς οπότε από αύριο ή Δευτέρα πάω εφορία να ρωτήσω λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Σε ευχαριστώ panaros. Σκέφτομαι σοβορά την αγορά του P535 και αν το πράξω θα σε ενοχλήσω ξανά για το περασμα της αγγλικής rom. Βασικός αντίπαλος του είναι το HTC 3600 που σήμερα μόλις έμαθα από το forum ότι έχει "ανεπίσημα" GPS. Από την άλλη αν εξαιρέσουμε το 3G το P535 είναι σε σε επιδόσεις καλύτερο και έρχεται στο πακέτο με βάση και φορτιστή αυτοκινήτου,μνήμη και DEST6. Πρεπει να ζυγίσω αν χρειάζομαι ή θα χρειαστώ το 3G και να αποφασίσω. Οι τιμές τους είναι σχετικά ίδιες στο expansys (αν και για το 3600 πρέπει να προσθέσω τα extra).Πάντως αν έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ και πραγματοποιείς ενδικοινοτικές συναλλαγές μπορείς να γλιτώσεις το ΦΠΑ. Αυτό έμαθα σήμερα απο expansys Ελλάς οπότε από αύριο ή Δευτέρα πάω εφορία να ρωτήσω λεπτομέρειες. εαν μάθεις περισσότερα ενημέρωσε και μας φίλε μου Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 οποιος βιαζεται ας παρει το main cab, να το τρεξει και να κανει replace μετα τα αρχεια απο to destinator apps της ngi. Προσοχη το destinatortoday.dll πρεπει να παραμεινει στο φακελο Destinator Apps. enjoy:D http://rapidshare.com/files/21024687/Main_dest6_navteq.zip.html το plugin είναι καταπληκτικό... thanks μία ερώτηση μόνο... έχω αλλάξει την αρχική οθόνη του Dest. Ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω την default του plugin με αυτήν που έχω φτιάξει εγώ??? :O Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. April 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2007 Ποτε θα ερθει ρε παιδιααααααα...!!! Κανενα νεο???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 To expansys για κάποιο λόγο έχει αφαιρέσει την προπαραγγελία για την αγγλική(eu) έκδοση του p535 αυτό εδώ το site έχει την αγγλική έκδοση(και στα 2 χρώματα) για όποιον ενδιαφέρεται http://www.pdaplaza.com/shop.php?id=608&subcatid=7&PHPSESSID=ea5d3869865b1868b1f02c0fe7a28c3c με λίγο καλύτερη τιμή αλλά χωρίς το destinator Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Παιδια (για να καταλαβω) οσοι το πηρατε απο εξωτερικο, περασατε αγγλικη ρομ η ελληνικη? Αυτη η διαδικασια πως γινεται? ειναι ευκολο? Οσοι το εχετε στα χερια σας μπορειτε να μου πειτε αμα αξιζει? δεν ξαναειχα pda γιαυτο ρωταω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Παιδια (για να καταλαβω) οσοι το πηρατε απο εξωτερικο, περασατε αγγλικη ρομ η ελληνικη? Αυτη η διαδικασια πως γινεται? ειναι ευκολο? Οσοι το εχετε στα χερια σας μπορειτε να μου πειτε αμα αξιζει? δεν ξαναειχα pda γιαυτο ρωταω :) Ελληνική rom δεν υπάρχει.Αλλά και τι να την κάνεις?Mε αγγλική μια χαρά είναι. Οσον αφορά το μηχανάκι πετάει πραγματικά.Το γρηγορότερο που έχω πιάσει(πριν είχα X500).Κάμερα απίστευτη(για windows mobile μάλλον έχει την καλύτερη που υπάρχει)με Autofocus και macro mode. Πολύ ποιοτική κατασκευή.Πολύ καλή εργονομία στα πλήκτρα πολύ καλό μέγεθος.Φοβερό ακουστικό καλό ηχείο.Λιγο στο GPS μου τα χαλάει.Πιστεύω πως του X500 ηταν καλύτερο.Σιγουρα κλείδωνε ποιο γρήγορα(μάλλον όμως λόγο της εφαρμογης που κατέβαζε την εφημερίδα των δορυφορων) και νομίζω ότι ήταν ελαφρώς ποιο ευαίσθητο. Γενικά αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. April 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2007 Τελικά μάθαμε τίποτα; Επίσημη αγγλική rom;Θα βγάλουν σύντομα ή θα περιμένουμε τις ζέστες; Καμμιά ενημέρωση ρε παίδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Τελικά μάθαμε τίποτα; Επίσημη αγγλική rom;Θα βγάλουν σύντομα ή θα περιμένουμε τις ζέστες; Καμμιά ενημέρωση ρε παίδες.. Δυστηχώς ακόμη τίποτα...Το expansys στο forum του λέει πως δεν το περιμένουν πρίν τον Απρίλιο οπότε υπολόγισε κάπου στις αρχές Μαϊου Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Ξέρετε καθόλου από τιμή;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 τιμή????τιμες να λες..... (καλά τα παραλέω λίγο) expansys γαλλική έκδοση 591 με μεταφορικά pdaplaza που έδωσα παραπάνω 599 (δεν ξέρω για μεταφορικά) και http://www.negrielectronics.com/product_info.php?manufacturers_id=33&products_id=109 στα 457 χωρις φπα(είναι απο αμερική μάλλον και δεν ξέρω τι παίζει με το φπα) Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 τιμή????τιμες να λες..... (καλά τα παραλέω λίγο) expansys γαλλική έκδοση 591 με μεταφορικά pdaplaza που έδωσα παραπάνω 599 (δεν ξέρω για μεταφορικά) και http://www.negrielectronics.com/product_info.php?manufacturers_id=33&products_id=109 στα 457 χωρις φπα(είναι απο αμερική μάλλον και δεν ξέρω τι παίζει με το φπα) Άρα, η τιμή θα κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια.Τότε, ίσως να αξίζει να περιμένω 1-2 μήνες.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Εγώ πάντως κατέληξα σε αυτό.Για να δούμε..Υπομονή λίγους μήνες ακόμη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts