ostvarivanje Δημοσιεύτηκε September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 19, 2006 Έχω κάνει αίτηση για το ondsl kit της otenet και σύνδεσα το παραπάνω modem. Η γραμμή ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί. Όλη η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι κολλάει ο υπολογιστής και δεν κλείνει. Κολλάει στο σημείο windows is shutting down. Κατέβασα από το Ίντερνετ και τους καινούριους drivers για το modem, αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται. Μήπως απαιτεί service pack (γιατί δεν έχω). Υπάρχει κάποια λύση; Μήπως θα λυθεί το πρόβλημα όταν ενεργοποιηθεί η γραμμή; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 ένα φιλαράκι με το ίδιο ρουτεράκι λειτουργεί μια χαρά με win xp sp2 pro. Αν έχεις όρεξη να κατεβάζεις με τη συνδέση σου κατέβασε το. Αλλιώς δοκίμασε από το task manager να κλείσεις τις διεργασίες που είναι ανοιχτές λόγω αυτού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Τα service packs έχουν αρκετά updates για τους usb drivers (γιατί υποθέτω ότι για usb modem συζητάμε). Οπότε καλό θα ήταν να βάλεις το SP2. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Εχω το ιδιο modem αλλα για pstn γραμμη και δεν δημιουργει κανενα προβλημα στο pc μου.Βεβαια το χω με SP2 αλλα δεν ξερω αν παιζει καποιο λογο.Λιγο παραξενο αλλα δωκιμασε να το περασεις:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. September 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Αγόρασα καινούριο σύστημα και δεν είχα κανένα πρόβλημα με το modem. Αλλά αναγκάστηκα να βάλω sp1, γιατί χωρίς το sp δε μου αναγνώριζε την κάρτα ήχου (ενσωματωμένη σε motherboard asus κα φυσικά δεν είχε usb 2 αλλά 1.1). Το εγκατέστησα και όλα καλά. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts