Jump to content

Pro Evolution soccer 6

louwtak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 351
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kapoio patch gia pro evolution 6 gia psp uparxei?

esto kapoio save option file...

???

Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες

οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ

Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;)

Στο Onlinegame φορτωνεται το option file απο το σερβερ της Konami...Οποτε οποιο πατς και να εχεις θα παιζεις κανονικα...Απλα μπορει να ειναι μπερδεμενες οι εμφανισεις των ομαδων.. πχ με αυτο που εχω εγω οσοι επιλεγουν την Ιντερ εμφανιζεται η ΑΕΚ με Αντριανο,Ζλαταν κλπ τους παιχτες της Ιντερ δλδ.. Αλλα αν θες μπορεις να απενεργοποιεις τον Kitserver οταν ειναι να παιξεις online..

• 4 weeks later...

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω

Για να παίξεις on line πρέπει να έχεις αυθεντικό το παιχνίδι μιλάω πάντα για το Greek patch:!:

the absolout site το δικό μου site: louwtak.blogspot.com

Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω

Για να παίξεις on line πρέπει να έχεις αυθεντικό το παιχνίδι μιλάω πάντα για το Greek patch:!:

Από ό,τι ξέρω, στο ελληνικό Patch (αυτό της WeHellas φαντάζομαι εννοείς) δε μπορείς να παίξεις online, είτε έχεις αυθεντικό το παιχνίδι είτε όχι.

Πάντως, μιας και αναφέρεσαι σχετικά με το ελληνικό Patch για το Pro Evolution Soccer 6, να θυμίσω σε όσους τυχόν ενδιαφερόμενους δεν το έχουν αντιληφθεί ότι το Update για το εν λόγω Patch (για την έκδοση PC) είναι στα σκαριά και συγκεκριμένα η πρόοδος έχει φτάσει το 90%.

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να είναι διαθέσιμο (φυσικά free) για τους χρήστες του PES6 στο download section του site της WeHellas. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.wehellas.gr

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Επανερχόμενος στο προηγούμενό μου post που αφορούσε το επερχόμενο Update στο Patch της WeHellas για την έκδοση PC του Pro Evolution Soccer 6, εδώ και δύο μέρες το εν λόγω Update είναι διαθέσιμο (δωρεάν φυσικά) από το Download Section του site. Περιττό να πω ότι όσοι είχαν δοκιμάσει το Patch και τους άρεσε, το Update θα τους εντυπωσιάσει.

Το Patch για το PS2 βρίσκεται στο 60%.

WeHellas Homepage:

http://www.wehellas.gr

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

προσπαθω να κανω εγκατασταση το προ και μου βγαζει...αυτο..http://img2.freeimagehosting.net/image.php?e5fa4e9f78.jpg...για πειτε γνωμεις

ayto grafei error1305 error reading from files f:program filles/konami/pes6/dat/opmov..verifly that the fille exists and that you can access it...ayto moy grafei

Προσπάθησε να συντάσσεις καλύτερα τα μηνύματα σου και να μην βάζεις τρεις τελείες ανάμεσα σε όλες τις λέξεις.

sorry mode εβγαλα ακρη, τωρα εχω αυτην την απορια που πρεπει περασω...το φακελο save ωστε να μπορω να κανω laod...αυτα που ειχα αποθηκευσει....το ειχα κανεει backup..γιατι εκανα φορματ....και τωρα δεν ξερω που να το βαλω

• 1 month later...
ξερει κανεις να με βοηθησει σχετικα με τον online game του pro evo 6 στο psp? ενω με το fifa2007 ολα πανε καλα με το προ δε κανει τιποτα, κανει αναζητηση αλλων παιχτων αλλα ποτε δε βρισκει τιποτα, αν γνωριζει κανεις παρακαλω ας δωσει τα φωτα του!!!!:wacko:
Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα

• 3 weeks later...
το βρηκα μετα απο πολυ κοπο. τελικα δεν διαθετει ον λαιν παιχνιδι το προ :-)))))) μονο διπλο παιχνιδι μεσω wifi.
Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα

• 2 weeks later...

paides otan pao na to valo na paiksei online mou zitaei enan kodiko! to game einai katevasmeno me cr*ck... ti kodiko prepei na valo?

k kati allo to patch den mporo na to katevaso... mou vgazei error! exo ginei melos sto wehellas...!!!

HELP PLEASE!!!

thx

http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg

Παιδια μια ερωτηση.Χερει κανεις αν υπαρχουν 2 εκδοσεις για το Pro 6 στο PS2? Mια γρηγορη και μια πιο αργή.Εγω μαλλον εχω την αργή.Ξερει κανεις που μπορώ να βρώ την γρήγορη(σε ταχύτητα)?Σε PS2.

παιδια εχω περασει το πατσ απο we hellas κ το Superleague_Patch_Update__PC_.part2

αλλα εξακολουθει να μην φωναζει ο εκφωνητης

οταν μπενει γκολ κ πολλες φορες δεν γραφει τα

ονοματα των παικτων στο κατω μερος της οθονης

ειναι bug η εχω κανει κατι λαθος???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εγω φιλε μου εβαλα english FIFA commentary στο pro και τα σπαει πραγματικα!!!!!

Google-αρε το e_sound.afs english FIFA commentary και θα βρεις κατι πραγματικα καλο.....

Νομιζω οτι παιζω αλλο παιχνιδι πλεον,ανωτερο!!!

Εγω φιλε μου εβαλα english FIFA commentary στο pro και τα σπαει πραγματικα!!!!!

Google-αρε το e_sound.afs english FIFA commentary και θα βρεις κατι πραγματικα καλο.....

Νομιζω οτι παιζω αλλο παιχνιδι πλεον,ανωτερο!!!

ayto enoeis?

http://www.thinkdigit.com/forum/showthread.php?t=57684

kapou leei PES6 Fifa Commentary Patch by NACK22 - 262 MB

logika ayto tha einai

edit:ayto me ta onomata ksereis kanena tropo gia na diorthwthei

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αυτο ειναι το e_sound... Οσο για τα ονοματα δεν εχω ασχολιθει καθολου με το πατς και δεν ξερω..

Παιδια μια ερωτηση.Χερει κανεις αν υπαρχουν 2 εκδοσεις για το Pro 6 στο PS2? Mια γρηγορη και μια πιο αργή.Εγω μαλλον εχω την αργή.Ξερει κανεις που μπορώ να βρώ την γρήγορη(σε ταχύτητα)?Σε PS2.Αν ξερει καποιος ας πει...

Παιδια μια ερωτηση ξερεις κανεις τπτ κολπα τριπλες εννοω .με κανα περιοργο τροπο πολλα κουμπια και ετσι για playstation 2 pro 6????;);)

εκτος απο τα συνιθησμενα r1x3 και τετεια τιποτα πιο πολυπλοκα :D

Παιδια μια ερωτηση.Χερει κανεις αν υπαρχουν 2 εκδοσεις για το Pro 6 στο PS2? Mια γρηγορη και μια πιο αργή.Εγω μαλλον εχω την αργή.Ξερει κανεις που μπορώ να βρώ την γρήγορη(σε ταχύτητα)?Σε PS2.Αν ξερει καποιος ας πει...

Φιλαρακι μαλλον εσυ εννοεις το winning eleven το κινεζικο που ειναι πιο γρηγορο δεν υπαρχουν 2 εκδοσεις απλα οτι παντα το κινεζικα ειναι πιο γρηγορα απο ολα τα pro evolution soccer;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σταματημένος με την μπάλα...(έστω οτι ο πέχτης σου κοιτα προς το δεξιά τέρμα)κράτα πατημένο το r2 + αριστερό βελάκι

Σταματημένος με την μπάλα r2 Χ 3

την στιγμή που κάνεις την κλασική τρίπλα με το r2 δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το r2 και να κάνεις τον παίχτη να κινηθεί προς τα πίσω

καμια δεν είναι ουσιαστική(περνάει αντίπαλο) απλά για εντύπωση και τπτ αλλο

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

συμπαικτες, ξερετε αν εχει βγει κανα option file σαν αυτο του kostakiss που ειχε ποσταρει εδω καποιος? περιειχε τις μεταγραφες και δημιουργουσε και τις ελληνικες ομαδες. λοιπον? εσεις τι κανατε με το θεμα?