ginalovu Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 να'σαι καλα φιλε μου, το βρηκα. ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Paidia kserete kana kolpaki gia na bazis goal apo to kentro etc gia PS2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Kapoio patch gia pro evolution 6 gia psp uparxei? esto kapoio save option file... ??? Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 ama katebaso to superpatch gia pc tha mporo na paizo online h tha prepei na to diagrafo gia na paizo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2007 Στο Onlinegame φορτωνεται το option file απο το σερβερ της Konami...Οποτε οποιο πατς και να εχεις θα παιζεις κανονικα...Απλα μπορει να ειναι μπερδεμενες οι εμφανισεις των ομαδων.. πχ με αυτο που εχω εγω οσοι επιλεγουν την Ιντερ εμφανιζεται η ΑΕΚ με Αντριανο,Ζλαταν κλπ τους παιχτες της Ιντερ δλδ.. Αλλα αν θες μπορεις να απενεργοποιεις τον Kitserver οταν ειναι να παιξεις online.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louwtak Δημ. May 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω Για να παίξεις on line πρέπει να έχεις αυθεντικό το παιχνίδι μιλάω πάντα για το Greek patch:!: Παράθεση the absolout site το δικό μου site: louwtak.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω Για να παίξεις on line πρέπει να έχεις αυθεντικό το παιχνίδι μιλάω πάντα για το Greek patch:!: Από ό,τι ξέρω, στο ελληνικό Patch (αυτό της WeHellas φαντάζομαι εννοείς) δε μπορείς να παίξεις online, είτε έχεις αυθεντικό το παιχνίδι είτε όχι. Πάντως, μιας και αναφέρεσαι σχετικά με το ελληνικό Patch για το Pro Evolution Soccer 6, να θυμίσω σε όσους τυχόν ενδιαφερόμενους δεν το έχουν αντιληφθεί ότι το Update για το εν λόγω Patch (για την έκδοση PC) είναι στα σκαριά και συγκεκριμένα η πρόοδος έχει φτάσει το 90%. Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να είναι διαθέσιμο (φυσικά free) για τους χρήστες του PES6 στο download section του site της WeHellas. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.wehellas.gr Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louwtak Δημ. May 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφοριά Παράθεση the absolout site το δικό μου site: louwtak.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Επανερχόμενος στο προηγούμενό μου post που αφορούσε το επερχόμενο Update στο Patch της WeHellas για την έκδοση PC του Pro Evolution Soccer 6, εδώ και δύο μέρες το εν λόγω Update είναι διαθέσιμο (δωρεάν φυσικά) από το Download Section του site. Περιττό να πω ότι όσοι είχαν δοκιμάσει το Patch και τους άρεσε, το Update θα τους εντυπωσιάσει. Το Patch για το PS2 βρίσκεται στο 60%. WeHellas Homepage: http://www.wehellas.gr Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 προσπαθω να κανω εγκατασταση το προ και μου βγαζει...αυτο..http://img2.freeimagehosting.net/image.php?e5fa4e9f78.jpg...για πειτε γνωμεις ayto grafei error1305 error reading from files f:program filles/konami/pes6/dat/opmov..verifly that the fille exists and that you can access it...ayto moy grafei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Προσπάθησε να συντάσσεις καλύτερα τα μηνύματα σου και να μην βάζεις τρεις τελείες ανάμεσα σε όλες τις λέξεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 sorry mode εβγαλα ακρη, τωρα εχω αυτην την απορια που πρεπει περασω...το φακελο save ωστε να μπορω να κανω laod...αυτα που ειχα αποθηκευσει....το ειχα κανεει backup..γιατι εκανα φορματ....και τωρα δεν ξερω που να το βαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 ξερει κανεις να με βοηθησει σχετικα με τον online game του pro evo 6 στο psp? ενω με το fifa2007 ολα πανε καλα με το προ δε κανει τιποτα, κανει αναζητηση αλλων παιχτων αλλα ποτε δε βρισκει τιποτα, αν γνωριζει κανεις παρακαλω ας δωσει τα φωτα του!!!!:wacko: Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosdas Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 το βρηκα μετα απο πολυ κοπο. τελικα δεν διαθετει ον λαιν παιχνιδι το προ :-)))))) μονο διπλο παιχνιδι μεσω wifi. Παράθεση Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 paides otan pao na to valo na paiksei online mou zitaei enan kodiko! to game einai katevasmeno me cr*ck... ti kodiko prepei na valo? k kati allo to patch den mporo na to katevaso... mou vgazei error! exo ginei melos sto wehellas...!!! HELP PLEASE!!! thx Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronaldinio Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Παιδια μια ερωτηση.Χερει κανεις αν υπαρχουν 2 εκδοσεις για το Pro 6 στο PS2? Mια γρηγορη και μια πιο αργή.Εγω μαλλον εχω την αργή.Ξερει κανεις που μπορώ να βρώ την γρήγορη(σε ταχύτητα)?Σε PS2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 παιδια εχω περασει το πατσ απο we hellas κ το Superleague_Patch_Update__PC_.part2 αλλα εξακολουθει να μην φωναζει ο εκφωνητης οταν μπενει γκολ κ πολλες φορες δεν γραφει τα ονοματα των παικτων στο κατω μερος της οθονης ειναι bug η εχω κανει κατι λαθος??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Εγω φιλε μου εβαλα english FIFA commentary στο pro και τα σπαει πραγματικα!!!!! Google-αρε το e_sound.afs english FIFA commentary και θα βρεις κατι πραγματικα καλο..... Νομιζω οτι παιζω αλλο παιχνιδι πλεον,ανωτερο!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Εγω φιλε μου εβαλα english FIFA commentary στο pro και τα σπαει πραγματικα!!!!! Google-αρε το e_sound.afs english FIFA commentary και θα βρεις κατι πραγματικα καλο..... Νομιζω οτι παιζω αλλο παιχνιδι πλεον,ανωτερο!!! ayto enoeis? http://www.thinkdigit.com/forum/showthread.php?t=57684 kapou leei PES6 Fifa Commentary Patch by NACK22 - 262 MB logika ayto tha einai edit:ayto me ta onomata ksereis kanena tropo gia na diorthwthei Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Αυτο ειναι το e_sound... Οσο για τα ονοματα δεν εχω ασχολιθει καθολου με το πατς και δεν ξερω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 eixes dikio me to e sound kamia sxesh ontos thx man Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronaldinio Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Παιδια μια ερωτηση.Χερει κανεις αν υπαρχουν 2 εκδοσεις για το Pro 6 στο PS2? Mια γρηγορη και μια πιο αργή.Εγω μαλλον εχω την αργή.Ξερει κανεις που μπορώ να βρώ την γρήγορη(σε ταχύτητα)?Σε PS2.Αν ξερει καποιος ας πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzo007 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Παιδια μια ερωτηση ξερεις κανεις τπτ κολπα τριπλες εννοω .με κανα περιοργο τροπο πολλα κουμπια και ετσι για playstation 2 pro 6????;);) εκτος απο τα συνιθησμενα r1x3 και τετεια τιποτα πιο πολυπλοκα :D Παιδια μια ερωτηση.Χερει κανεις αν υπαρχουν 2 εκδοσεις για το Pro 6 στο PS2? Mια γρηγορη και μια πιο αργή.Εγω μαλλον εχω την αργή.Ξερει κανεις που μπορώ να βρώ την γρήγορη(σε ταχύτητα)?Σε PS2.Αν ξερει καποιος ας πει... Φιλαρακι μαλλον εσυ εννοεις το winning eleven το κινεζικο που ειναι πιο γρηγορο δεν υπαρχουν 2 εκδοσεις απλα οτι παντα το κινεζικα ειναι πιο γρηγορα απο ολα τα pro evolution soccer;);) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. September 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2007 Σταματημένος με την μπάλα...(έστω οτι ο πέχτης σου κοιτα προς το δεξιά τέρμα)κράτα πατημένο το r2 + αριστερό βελάκι Σταματημένος με την μπάλα r2 Χ 3 την στιγμή που κάνεις την κλασική τρίπλα με το r2 δοκίμασε να κρατήσεις πατημένο το r2 και να κάνεις τον παίχτη να κινηθεί προς τα πίσω καμια δεν είναι ουσιαστική(περνάει αντίπαλο) απλά για εντύπωση και τπτ αλλο Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 συμπαικτες, ξερετε αν εχει βγει κανα option file σαν αυτο του kostakiss που ειχε ποσταρει εδω καποιος? περιειχε τις μεταγραφες και δημιουργουσε και τις ελληνικες ομαδες. λοιπον? εσεις τι κανατε με το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts