titinaki_1 Δημοσιεύτηκε September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 16, 2006 Ανοίγοντας αυτό το θέμα,θα ήθελα να πούμε μερικές εμπειρίες που ζήσαμε με τους παππούδες μας και με τις γιαγίαδες μας όταν είμασταν μικροί αυτά που δεν θέλανε να τους κάνουμε αλλά και πόσο μας παιδεψαν.....ή...μάλλον τους παιδέψαμε! :rolleyes: και ποία η σχέση μας μ'αυτούς,κατα πόσο τους ζήσαμε ή δυστυχώς δεν τους προλάβαμε.. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Όσο πήγαινα σχολείο τους ζούσα κάθε μέρα αφού πάντα πήγαινα για φαγητό εκεί επειδή και οι δύο γονείς μου δουλεύουν,άρα...Κάθε μέρα μαζί τους ήμουν...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. September 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Όσο πήγαινα σχολείο τους ζούσα κάθε μέρα αφού πάντα πήγαινα για φαγητό εκεί επειδή και οι δύο γονείς μου δουλεύουν,άρα...Κάθε μέρα μαζί τους ήμουν...:wacko: Μπορούμε να μάθουμε και τα βασανιστήρια που τους έκανες;;; :p Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Μπορούμε να μάθουμε και τα βασανιστήρια που τους έκανες;;; :p Ε,ο παππούς έπρεπε να τρώει ό,τι μου άρεσε εμένα μόνο... Έπρεπε να με διαβάζει κάθε μέρα και το απόγευμα να τον σέρνω για βόλτα στην πλατεία...Εγώ με το ποδήλατο,εκείνος με τα πόδια... Συνήθως η γιαγιά την έβγαζε καθαρή,μέχρι βέβαια να αποφασίσω τι θέλω να φάω την επόμενη που την έπρηζα...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 εγω τους εζησα παρα πολυ αφου μεναμε στο ιδιο σπιτι πολλα χρονια! η γιαγια μου με κηνυγουσε με ενα πιατο να τρωω ο παππους ελεγε αν δεν θελει μην το πιεζεις! μπορω να πω πολλες ιστοριες...αλλα με τον καιρο. η αληθεια ειναι οτι μικρος δεν τα πηγαιναμε και πολυ καλα...με τα χρονια ομως εχω καταντησει να ειμαι εξαρτημενος!αν υπολογισεις οτι απο μικρο με πηγαινε σχολειο, ξυπνουσε χαραματα να παει στον φουρνο να φερει γαλα να το ετοιμασει να με ξυπνησει, να με ντυσει,τα παντα!μεχρι και τις καλτσες μου εβαζε! ακομα και τωρα που ερχεται απο καμια φορα μου βραζει και το νερο απο τον καφε να ειναι ετοιμο να μην αργησω στην δουλεια. αφου πλεον,καθε μερα μιλαω με την γιαγια μου,μου λεει τον καιρο και ολες τις ειδησεις!:p καμια φορα την πιανω ανημερωτη και την λεω Α!γιαγια αυτο δεν το ακουσες καλα! δεν θα βρεξει σημερα!μα πως λεει! το ειπε ο γρηγορης! ε ναι αλλα εγω ακουσα απο τον λιναρδο άλλα!:lol: της εχω δωσει και κινητο παρακαλω το νον στοπ ομως δεν της το βαζω γιατι την εχω ικανη σε 1 βδομαδα να το τελειωνει! ο παππους ειναι εξισου καλος αφου απο μικρο με ειχε απο κοντα,με πηγαινε βολτες με το αυτοκινητο με το φορτηγο ειδικα το καλοκαιρι που δεν ειχα τι να κανω πηγαινα μαζι του!και ολο τον ρωτουσα τι ειναι αυτο τι ειναι εκεινο,ποτε τραβας χειροφρενο,ποτε βαζεις πρωτη,ποτε οπισθεν τον ειχα ζαλισει!αλλα ειχε υπομονη δεν μπορω να πω!:p με το περας των χρονων αρχισα να τον παρασερνω ολο και να τον εχω κανει αλητη,οταν πηγαινω στο χωριο να πινουμε ουζακια και να τον κερναω απ'τα τσιγαρα μου...τουλαχιστον το εζησα κι αυτο αφου περσυ μπηκε στο νοσοκομειο για by pas.:( τοτε καταλαβα οτι, οταν ενας ανθρωπος που μεγαλωσες μαζι του...κοντευει να τον χασεις..ποσο οδυνηρο ειναι.:( αν τους χασω...δεν ξερω πως θα το παρω... και ειδικα οταν εχεις καποια στο κεφαλι σου να μη εκτιμαει την κατασταση του ανθρωπου αυτου.:mad: α! εζησα και προπαππου και προγιαγια! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. September 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Μια χαρά σε κόβω. :lol: Εγώ πάλι σαν μικρό κοριτσάκι ότα ήμουν έκανα πολύ παρέα με τον παππού μου και του ζήταγα να με βάζει στους ώμους του και να με κάνει βόλτα παντού..εννοείτε πως δεν μου χάλαγε χατήρι. :D Επίσης επειδή ήταν ξυλουργός,πείραζα συνεχώς τα εργαλεία του και τον "βοηθούσα" στις εργασίες του. :whistle: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 ...και ειδικα οταν εχεις καποια στο κεφαλι σου να μη εκτιμαει την κατασταση του ανθρωπου αυτου.:mad: Kατάλαβα...Μεγάλο πρόβλημα όντως...:( Και εμένα τώρα έχουν πάθει και οι δυο εγγεφαλικά... Άστα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Αχ titinaki τι μου θυμίζεις :cry: :cry: :cry: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. September 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Αχ titinaki τι μου θυμίζεις :cry: :cry: :cry: Για πε για πε.. :) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Τον έναν μου παππού δεν τον θυμάμαι, γιατί πέθανε πριν γίνω ενός έτους. Όταν ήμουν γύρω στα 4-5, μου μιλούσε για τον παππού μας ο αδερφός μου, ο οποίος τον είχε γνωρίσει, αφού είναι μεγαλύτερός μου. Όταν αναφερόταν σε εκείνον, έλεγε "ο παππούς ΜΟΥ". Έτσι, νόμιζα ότι ο αδερφός μου έχει δύο παππούδες κι εγώ μόνο έναν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Αχ, το θλιμένο θέμα (για μένα) Εμένα η γιαγιά μου μου έχει φερθεί καλύτερα ακόμα και από τους γονείς μου. Πρίν 17μήνες πέθανε ο παππούς μου που τον έσκασε ο γιος του στα 68. Κάθε μέρα έτρωγα φαγητό μόνο στην γιαγιά μου και όχι σπίτι μου. Αλλά τώρα δεν μιλάω με την γιαγιά μου για κάποια οικογενειακά προβλήματα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να τα ξαναβρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Το Πάσχα που πηγαίναμε με το ξάδερφό μου στη γιαγιά, σπάζαμε όλα τα αυγά που είχε βάψει κόκκινα! Και όταν πήγαινε να τα φέρει για να τσουγγρίσουμε όλοι μαζί στο τραπέζι πάθαινε ένα σοκ :wacko: Επίσης, μια φορά ήθελε ντε και καλά να με βάλει να σφουγγαρίσω, για να μάθω έλεγε, νήπια πήγαινα τότε. Ε αποφάσισα και εγώ να φύγω από το σπίτι, περπάτησα 5 χλμ με τα πόδια μέχρι να πάω εκεί που δούλευε ο μπαμπάς μου! Ο οποίος εκείνη τη στιγμή είχε βγει για εξωτερικές δουλειές! Αλλά δεν είχα πρόβλημα! Σήκωνα και τα τηλέφωνα που χτυπούσαν :D Ο παππούς μου θυμάμαι, κάθε Κυριακή, ενώ ήθελα να κοιμηθώ με ξυπνούσε πρωί πρωί για να πάω να του πάρω εφημερίδα :( Ε έλεγε παππούς είμαι εγώ, εσύ που είσαι μικρή να πας! Και όταν γυρίσεις θα ξανακοιμηθείς :worry: Χμ! κι άλλα πολλά έχω να θυμάμαι... Και ευχάριστα και δυσάρεστα :cry: :cry: :cry: edit: Mitsos_The_Great μήπως πολύ απλά να πας να της μιλήσεις??? Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά .... όπως λες σου έχει φερθεί καλύτερα ακόμα και από τους γονείς σου! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Αχ, το θλιμένο θέμα (για μένα) Εμένα η γιαγιά μου μου έχει φερθεί καλύτερα ακόμα και από τους γονείς μου. Πρίν 17μήνες πέθανε ο παππούς μου που τον έσκασε ο γιος του στα 68. Κάθε μέρα έτρωγα φαγητό μόνο στην γιαγιά μου και όχι σπίτι μου. Αλλά τώρα δεν μιλάω με την γιαγιά μου για κάποια οικογενειακά προβλήματα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να τα ξαναβρώ; Μητσο πρεπει οπως και δηποτε να τα ξαναβρεις με τη γιαγια σου! Φαντασου ποσο θα στεναχωριεται που δεν μιλιεστε πια..:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. September 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Νομίζω οτι όντως το καλύτερο θα ήταν να πάς και να της μιλήσεις. Ότι και να'χει γίνει μεταξύ σας,δεν πρέπει να την "παρατήσεις" τώρα που είναι και μόνη της. Σκέψου πόση αγάπη σου'χει προσφέρει.. :) Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Μητσο πρεπει οπως και δηποτε να τα ξαναβρεις με τη γιαγια σου! Φαντασου ποσο θα στεναχωριεται που δεν μιλιεστε πια..:confused: Έχεις δίκιο. Θα στεναχωριέμε παρά πολύ. Οπότε πρέπει να της μιλήσω. Και όλα αυτα χάρης σε εσάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Νομίζω οτι όντως το καλύτερο θα ήταν να πάς και να της μιλήσεις. Ότι και να'χει γίνει μεταξύ σας,δεν πρέπει να την "παρατήσεις" τώρα που είναι και μόνη της. Σκέψου πόση αγάπη σου'χει προσφέρει.. :) Ότι μου έχει προσφέρει αγάπη είναι αλήθεια. Τουλάχιστον μόνο τα εγγόνια της έχει. Ο γιος της συνέχεια την βρίζει και στεναχωριέτε 'ευχαριστώ τιτίνακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Ότι μου έχει προσφέρει αγάπη είναι αλήθεια. Τουλάχιστον μόνο τα εγγόνια της έχει. Ο γιος της συνέχεια την βρίζει και στεναχωριέτε 'ευχαριστώ τιτίνακι egw se katalabainw giati k egw exw megalwsei me tous papoudes k giagiades opote kserw pws panta oi giagiades einai kaliteres apo tous goneis..:) opote pigaine na tis miliseis k antapodwse to kalo pou sou ekane:) ..min tin afhneis monh sigoura tha stenoxwrietai... :( sou euxomai na ta ksanabreite..:) :) Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Του παιδιού μου το παιδί είναι 2 φορές παιδί μου λέει η γιαγιά μου:p @ billakosss και εμένα η γιαγιά μου κάνει το ίδιο με το φαγητό και πάντα ο παππούς μου λέει «μην το σκας το παιδί» :p. Μπορεί να με εκνευρίζουν μερικές φορές αλλά σαν τους παππούδες και τις γιαγιάδες… Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 egw se katalabainw giati k egw exw megalwsei me tous papoudes k giagiades opote kserw pws panta oi giagiades einai kaliteres apo tous goneis..:) opote pigaine na tis miliseis k antapodwse to kalo pou sou ekane:) ..min tin afhneis monh sigoura tha stenoxwrietai... :( sou euxomai mesa apo ti kardia mou na ta ksanabreite..:) :) Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Να'σαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Του παιδιού μου το παιδί είναι 2 φορές παιδί μου λέει η γιαγιά μου:p @ billakosss και εμένα η γιαγιά μου κάνει το ίδιο με το φαγητό και πάντα ο παππούς μου λέει «μην το σκας το παιδί» :p. Μπορεί να με εκνευρίζουν μερικές φορές αλλά σαν τους παππούδες και τις γιαγιάδες… το αλλο ρητο που εμαθα απο την γιαγια μου οταν σχολουσα απο το σχολειο. ηταν βγαλε παπουτσια ξεντυσου,βαλε πιτζαμες,πλυσου φαε και κοιμησου ή διαβασε! χαχα! το οποιο τηρω ακραδαντα βγαλε τα παπουτσια. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Αισθάνεσθε φόβο καμιά φορά ότι θα τους χάσετε; Εγώ δόξα τω Θεώ τους έχω και τους 4 υγιείς! Αλλά με πιάνει πολλές φορές όταν ξαπλώνω στο κρεβάτι ένας φόβος για το μέλλον... Τρέμω στην ιδέα... Σας συμβαίνει; Και μάλιστα φέτος το καλοκαίρι ο φόβος αυτός έγινε εντονότερος έως και σοκ όταν έζησα μία εμπειρία στη μία φορά που πήγα θάλασσα: Η γιαγιά μου η οποία έχει άσθμα μπήκε στη θάλασσα, κουράστηκε και όταν βγήκε κάθησε χαμηλά και απότομα (ενώ είχε απίστευτο αέρα) και την έπιασε δύσπνοια. Έπρεπε να την μεταφέρουμε γρήγορα σπίτι πράγμα που κάναμε (ευτυχώς ήταν κοντά)... Τέλος πάντων όλα έληξαν. Αλλά εκείνη την ώρα πέρασε όλος ο κόσμος από τα μάτια μου. Και από τότε κάθε βράδυ έβλεπα τους ίδιους εφιάλτες... Και αναρωτιέμαι αυτός ο φόβος υπάρχει μόνο σε μένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 το αλλο ρητο που εμαθα απο την γιαγια μου οταν σχολουσα απο το σχολειο. ηταν βγαλε παπουτσια ξεντυσου,βαλε πιτζαμες,πλυσου φαε και κοιμησου ή διαβασε! χαχα! το οποιο τηρω ακραδαντα βγαλε τα παπουτσια. Δεν νομίζω να διάλεγες ποτέ το διάβασμα ε??? :lol: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 μπααααααααααα.... μονο στο γυμνασιο λιγο και μετα στο τεε διαβασα...οσα χρονια δεν διαβασα ποτε! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. September 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Αισθάνεσθε φόβο καμιά φορά ότι θα τους χάσετε; Εγώ δόξα τω Θεώ τους έχω και τους 4 υγιείς! Αλλά με πιάνει πολλές φορές όταν ξαπλώνω στο κρεβάτι ένας φόβος για το μέλλον... Τρέμω στην ιδέα... Σας συμβαίνει; Και μάλιστα φέτος το καλοκαίρι ο φόβος αυτός έγινε εντονότερος έως και σοκ όταν έζησα μία εμπειρία στη μία φορά που πήγα θάλασσα: Η γιαγιά μου η οποία έχει άσθμα μπήκε στη θάλασσα, κουράστηκε και όταν βγήκε κάθησε χαμηλά και απότομα (ενώ είχε απίστευτο αέρα) και την έπιασε δύσπνοια. Έπρεπε να την μεταφέρουμε γρήγορα σπίτι πράγμα που κάναμε (ευτυχώς ήταν κοντά)... Τέλος πάντων όλα έληξαν. Αλλά εκείνη την ώρα πέρασε όλος ο κόσμος από τα μάτια μου. Και από τότε κάθε βράδυ έβλεπα τους ίδιους εφιάλτες... Και αναρωτιέμαι αυτός ο φόβος υπάρχει μόνο σε μένα; Νομίζω είναι φυσιολογικό να έχεις έναν τέτοιο φόβο για ανθρώπους που αγαπάς και δεν θες να χάσεις. Μην ξεχνάς μόνο πως κάτι τετοιο είναι αναπόφευκτο και πολλές φορές καλύτερο για αυτούς έτσι; (Φυσικά αναφέρομαι σε περιπτώσεις που είναι πολύ άρρωστοι και βασανίζονται.) :cry: Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Νομίζω είναι φυσιολογικό να έχεις έναν τέτοιο φόβο για ανθρώπους που αγαπάς και δεν θες να χάσεις. Μην ξεχνάς μόνο πως κάτι τετοιο είναι αναπόφευκτο και πολλές φορές καλύτερο για αυτούς έτσι; (Φυσικά αναφέρομαι σε περιπτώσεις που είναι πολύ άρρωστοι και βασανίζονται.) :cry: Σκέφτομαι τι θα κάνω μετά... Πως θα σκέφτομαι και τι θα σκέφτομαι μετά... Και σκέψου να γίνει σε φάση περίεργη για μένα (πχ πανελλαδικές). Αν και δεν έχει και πολύ σημασία καθώς το αποτέλεσμα δεν αλλάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts