manos34 Δημοσιεύτηκε September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΚΑΘΟΤΙ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΔΙΑΘΕΤΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 70-100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Οι εσωτερικές είναι μακράν πιο αξιόπιστες από τις εξωτερικές - σου συστήνω μια εσωτερική. Για να βλέπεις ψηφιακά θα πρέπει να αγοράσεις τον αποκωδικοποιητή και να τον συνδέσεις στην κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Οι εσωτερικές είναι μακράν πιο αξιόπιστες από τις εξωτερικές - σου συστήνω μια εσωτερική. Για να βλέπεις ψηφιακά θα πρέπει να αγοράσεις τον αποκωδικοποιητή και να τον συνδέσεις στην κάρτα. Γιατί αυτό;; Οι περισσότερες νέες κάρτες tv υποστηρίζουν επίγεια ψηφιακή λήψη οπότε δε χρειάζεται επιπλέον κουτί Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Γιατί αυτό;; Οι περισσότερες νέες κάρτες tv υποστηρίζουν επίγεια ψηφιακή λήψη οπότε δε χρειάζεται επιπλέον κουτί Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω δοκιμάσει, οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το αν δουλεύει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς ας το επιβεβαιώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos34 Δημ. September 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Παιδιά ευχαριστω για την ανταπόκριση. Απ΄οτι μου έχουν πει αυτές τις μέρες που το ψάχνω υπάρχουν κάρτες που υποστηρίζουν τα επίγεια ψηφιακά. Πάντως αν έχει δοκιμάσει κάποιος, ας μας πει την γνώμη του. Και περιμένω και προτάσεις..... thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω δοκιμάσει, οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το αν δουλεύει. Αν το έχει δοκιμάσει κανείς ας το επιβεβαιώσει. To έχω δοκιμάσει εγώ, το laptop μου έχει ενσωματωμένη τη κάρτα της aver http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=29&Nav_Section_Id=911&Catalog_Id=1&Product_Id=310272&Merchant_Id=1&sts_cid=3 και δουλεύει άψογα και στα κανονικά και στα ψηφιακά κανάλια. Έχει μάλιστα και δυνατότητα να αποθηκεύει προσωρινά ότι βλέπεις και μπορείς ανά πάσα στιγμή να πατήσεις πάυση ενώ βλέπεις κάτι ζωντανά και να το συνεχίσεις σε λίγο ή να γυρίσεις ακόμα και μια ώρα πίσω σε αυτό που έβλεπες αν δεν έχεις αλλάξει κανάλι και να κάνεις record κάτι (λειτουργία Timeshift). Οι περισσότερες μάλιστα έχουν και μια μικρή κεραία για τα ψηφιακά κανάλια μαζί Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Τέλεια, ευχαριστούμε για την πληροφορία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos34 Δημ. September 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Ευχαριστούμε pan82. Τελικά μάλλον θα καταλήξω σε μια απο : 1) http://cgi.ebay.com/BRAND-NEW-PINNACLE-HYBRID-PRO-STICK-320E-USB-TV-CARD 2)http://cgi.ebay.co.uk/AVERMEDIA-AVERTV-DVB-T-USB-2-0-FREEVIEW-FOR-PC-LAPTOP Αν υπάρχει κάποιος που τις έχει χρησιμοποιήσει ή έχει άποψη παρακαλώ να με ενημερώσει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Φίλε manos34 έχω την AVERMEDIA AVER TV HYBRID + FM PCI και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έχει άψογη λήψη τον επίγειων ψηφιακών καναλιών. http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.808034 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afoundas Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες στο htpc μου. Μου άρεσαν αρκετά οι υλοποιήσεις της aver και leadtek. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ αν έχει Windows media center. Καμία δεν συνεργάζεται ΠΛΗΡΩΣ και θα έχεις πρόβλημα. Π.χ. η aver δείχνει μόνο τα ψηφιακά (πάντα στα Windows Media Center)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Μπορείς να πιάσεις τα ψηφιακά της ΕΡΤ μόνο με αυτές, χωρίς αποκωδικοποιητή δηλαδή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afoundas Δημ. September 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2006 Υπάρχουν αρκετές στην αγορά που έχουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή DVB-T και με αυτές ναι μπορείς να δεις τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 Μπορείς να πιάσεις τα ψηφιακά της ΕΡΤ μόνο με αυτές, χωρίς αποκωδικοποιητή δηλαδή; Όσες γράφουν ότι υποστηρίζουν λήψη ψηφιακών καναλιών ή αλλιώς DVB-T, σημαίνει και ότι έχουν ενσωματωμένο τον αποκωδικοποιητή. Οι περισσότερες πλέον καινούργιες κάρτες tv υποστηρίζουν λήψη επίγειων ψηφιακών και μάλιστα σχεδόν όλες έχουν και μια μικρή κεραία που είναι για τη λήψη αυτών των καναλιών Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
udt71 Δημ. September 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2006 θα σου πρότεινα την LEADTEK DTV 2000H η οποία είναι πολύ καλή και μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα δύο διαφορετικά ψηφιακά κανάλια. Εννοείτε ότι πιάνει και τα αναλογικά καθώς και ραδιόφωνο. 70€ με ΦΠΑ από HAC SHOP στην Στουρνάρη. Παράθεση "Μόνο οι νεκροί βλέπουν το τέλος του πολέμου" (ΠΛΑΤΩΝ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts