Jump to content

Ανοιγμα - κλεισιμο οθονης

Osiris2000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους! Δεν ξερω αν ειναι καλος ο τιτλος αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Στο θεμα τωρα, εχω ρυθμισει την οθονη να κλεινει αυτοματα μετα απο δυο λεπτα. Επειδη ομως ο υπολογιστης κατεβαζει συνεχεια αρκετα συχνα τσεκαρω να δω πως παει με αποτελεσμα η οθονη να ανοιγοκλεινει πολλες φορες την ημερα. Οποτε θα ηθελα να σας ρωτησω μπορει αυτο να προκαλεσει προβλημα η μειωση του χρονου ζωης? Μηπως ειναι καλυτερα να την εχω παντα ανοικτη και απλα να βαζω ενα screensaver?

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Ρύθμισε το screensaver σε παραπάνω χρόνο. Το άνοιξε-κλείσε της οθόνης κάνει περισσότερο κακό από το ενδεχόμενο καλό που κάνει η ξεκούραση της.

Εννοεις δηλαδη να την εχω always on και να ρυθμισω το screensaver να μπαινει μετα απο 10 λεπτα πχ? Καλυτερα ειναι λες να την εχω συνεχεια ανοικτη? Δεν το ανεφερα και δεν ξερω αν παιζει ρολο, ειναι TFT οχι CRT.

Οι TFT έχουν ανάγκη από κλείσιμο, και όχι από screensaver. Το θέμα είναι να βρεις το κατάλληλο balance μεταξύ χρήσης και αχρηστίας και να ρυθμίσεις το timeout κατάλληλα.

Καλημερα σε ολους! Δεν ξερω αν ειναι καλος ο τιτλος αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Στο θεμα τωρα, εχω ρυθμισει την οθονη να κλεινει αυτοματα μετα απο δυο λεπτα. Επειδη ομως ο υπολογιστης κατεβαζει συνεχεια αρκετα συχνα τσεκαρω να δω πως παει με αποτελεσμα η οθονη να ανοιγοκλεινει πολλες φορες την ημερα. Οποτε θα ηθελα να σας ρωτησω μπορει αυτο να προκαλεσει προβλημα η μειωση του χρονου ζωης? Μηπως ειναι καλυτερα να την εχω παντα ανοικτη και απλα να βαζω ενα screensaver?

Να κλείνει μετά από δυο λεπτά είναι κάπως υπερβολικό. Θα μπορούσες να την βάλεις μετά από ένα τέταρτο για παράδειγμα. Το πιο σωστό είναι να δεις κάθε πότε την ανοίγεις και αναλόγως να ρυθμίσεις το πότε θα κλείνει, όπως λεει κι ο eLeKtriK EyE

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Οκ παιδια σας ευχαριστω πολυ. Τωρα εχω βαλει το screensaver να μπαινει στα 5 λεπτα και την οθονη να κλεινει μετα απο 15 και μαλλον ειναι καλυτερααπο πριν. Thanks!