Osiris2000 Δημοσιεύτηκε September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 13, 2006 Καλημερα σε ολους! Δεν ξερω αν ειναι καλος ο τιτλος αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Στο θεμα τωρα, εχω ρυθμισει την οθονη να κλεινει αυτοματα μετα απο δυο λεπτα. Επειδη ομως ο υπολογιστης κατεβαζει συνεχεια αρκετα συχνα τσεκαρω να δω πως παει με αποτελεσμα η οθονη να ανοιγοκλεινει πολλες φορες την ημερα. Οποτε θα ηθελα να σας ρωτησω μπορει αυτο να προκαλεσει προβλημα η μειωση του χρονου ζωης? Μηπως ειναι καλυτερα να την εχω παντα ανοικτη και απλα να βαζω ενα screensaver? Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Ρύθμισε το screensaver σε παραπάνω χρόνο. Το άνοιξε-κλείσε της οθόνης κάνει περισσότερο κακό από το ενδεχόμενο καλό που κάνει η ξεκούραση της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. September 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Εννοεις δηλαδη να την εχω always on και να ρυθμισω το screensaver να μπαινει μετα απο 10 λεπτα πχ? Καλυτερα ειναι λες να την εχω συνεχεια ανοικτη? Δεν το ανεφερα και δεν ξερω αν παιζει ρολο, ειναι TFT οχι CRT. Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Οι TFT έχουν ανάγκη από κλείσιμο, και όχι από screensaver. Το θέμα είναι να βρεις το κατάλληλο balance μεταξύ χρήσης και αχρηστίας και να ρυθμίσεις το timeout κατάλληλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2006 Καλημερα σε ολους! Δεν ξερω αν ειναι καλος ο τιτλος αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Στο θεμα τωρα, εχω ρυθμισει την οθονη να κλεινει αυτοματα μετα απο δυο λεπτα. Επειδη ομως ο υπολογιστης κατεβαζει συνεχεια αρκετα συχνα τσεκαρω να δω πως παει με αποτελεσμα η οθονη να ανοιγοκλεινει πολλες φορες την ημερα. Οποτε θα ηθελα να σας ρωτησω μπορει αυτο να προκαλεσει προβλημα η μειωση του χρονου ζωης? Μηπως ειναι καλυτερα να την εχω παντα ανοικτη και απλα να βαζω ενα screensaver? Να κλείνει μετά από δυο λεπτά είναι κάπως υπερβολικό. Θα μπορούσες να την βάλεις μετά από ένα τέταρτο για παράδειγμα. Το πιο σωστό είναι να δεις κάθε πότε την ανοίγεις και αναλόγως να ρυθμίσεις το πότε θα κλείνει, όπως λεει κι ο eLeKtriK EyE Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. September 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2006 Οκ παιδια σας ευχαριστω πολυ. Τωρα εχω βαλει το screensaver να μπαινει στα 5 λεπτα και την οθονη να κλεινει μετα απο 15 και μαλλον ειναι καλυτερααπο πριν. Thanks! Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts