antonis_wrx Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Μα τι καλοί φοιτητές που είστε όλοι εδώ! Μπράβο σας! Ε μην εκτεθούμε και δημοσία για το τι φοιτηταράδες είμαστε! :X Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Είχε ξεκινήσει από το σπίτι της, Νέα Ιωνία και πήγε Πειραιά, να βρεθεί με μια κοπέλα, που είχαν μιλήσει 2-3 φορές το πολύ, την περίμενε 30 λεπτά και κάποια στιγμή την πέρνει τηλέφωνο και λέει sorry το ξέχασα είμαι για καφέ. Θα έρθεις πάλι αύριο :mad: Συγνωμη αλλα εδω φταιει η φιλη σου! Δεν ειναι δυνατον να καθετε να την εκμεταλλευονται ετσι.. Επρεπε να της πει,κοπελια θες σημειωσεις,ελα να τις παρεις,αφου ηθελε να τις δωσει, ή εστω στη σχολη.Ακου να τρεχει απο Ν.Ιωνια-Πειραια,μια ωρα δρομο για την αλλη..Ε αμα ειναι ετσι,βρισκουν και τα κανουν.. Εμενα παντως κατι ειχε παρει το αυτι μου οτι στη σχολη μας η ΔΑΠ μοιραζε σημειωσεις απο μια κοπελα της ΠΚΣ χωρις αυτη να εχει τις εχει δοσει γι αυτο το λογο..:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Συγνωμη αλλα εδω φταιει η φιλη σου! Δεν ειναι δυνατον να καθετε να την εκμεταλλευονται ετσι.. Επρεπε να της πει,κοπελια θες σημειωσεις,ελα να τις παρεις,αφου ηθελε να τις δωσει, ή εστω στη σχολη.Ακου να τρεχει απο Ν.Ιωνια-Πειραια,μια ωρα δρομο για την αλλη..Ε αμα ειναι ετσι,βρισκουν και τα κανουν.. +1 Mάλλον είναι λίγο θύμα η φίλη σου τελικά Ιωάννα :O Κι επειδή ανέφερες ΠΚΣ. Ορίστε τι πρέπει να κάνει η φίλη της Ιωάννας. Να απευθυνθεί στην ΠΚΣ (ή σε οποιαδήποτε αριστερή/αριστερίζουσα φοιτητική παράταξη) και να πάει μαζί τους να κάνει φασαρία. Αυτοί είναι πρώτοι σε κάτι τέτοια :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Ρε παιδια...γιατι τοσο κακο να δινεις τις σημειωσεις σου σε αλλους???Και γιατι πρεπει οπωσδηποτε να εχουμε καποιο οφελος οταν δινουμε κατι..? Εγω προσωπικα εδινα και επαιρνα σημειωσεις..απο αλλους συμφοιτητες μου. Δεν κανω κανενα κακο ουτε σε μενα αλλα ουτε σε κεινος που τις δινω η σε αυτον απο τον οποιο της παιρνω... Το να πηγαινεις να παρακολουθεις τα μαθηματα και να κρατας σημειωσεις το κανεις για τον εαυτο σου.. Σκεψου να χρειαστεις σημειωσεις απο ενα μαθημα στο οποιο δεν μπορεσες να το παρακολουθησεις ή δεν ειχες κρατησει καλες σημειωσεις..? Δεν θα ζητησεις? Γιατι προσβληθηκε η φιλη σου Ioanna? Φανταζομαι οτι τις πουλουσανε αναλογα ποσες σελιδες ηταν οι σημειωσεις...Και παλι αν της δινανε υπερεκτιμημενες..η φιλη σου γιατι ειχε προβλημα? θα τις αγοραζε μηπως? Ρε σεις μου θυμιζετε κατι σπασικλακια στο πανεπιστημιο, που κρατουσαν σημειωσεις και δεν τις δινανε πουθενα...Ημαρτον... λιγη αλληλεγγυη , μην ειστε τοσο ατομιστες... Σιγα το πραμα..να πατε στο Αριστελειο να δειτε τι γινεται.. Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Έχει δίκιο εν μέρει ο kolabrou. Οκ είναι σπαστικό να βγάζει λεφτά ο άλλος από τον κόπο σου, αλλά στην τελική πάει να πει οτι αξίζουν και σίγουρα θα βοηθηθούν τόσα άτομα από αυτές. Μη σου πω οτι θα πρεπε να χαίρεται κιόλας :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Έχει δίκιο εν μέρει ο kolabrou. Οκ είναι σπαστικό να βγάζει λεφτά ο άλλος από τον κόπο σου, αλλά στην τελική πάει να πει οτι αξίζουν και σίγουρα θα βοηθηθούν τόσα άτομα από αυτές. Μη σου πω οτι θα πρεπε να χαίρεται κιόλας :p What?! :blink: Να κάθεσαι εσύ σαν -μην πω- να κρατάς τις σημειώσεις σου και να παρακολουθείς και να έρχονται όλοι στο τέλος του εξαμήνου να στις ζητάνε να τις φωτοτυπίσουν; Οι περισσότεροι, μάλιστα, σε θυμούνται μόνο σε περίοδο εξεταστικής, όπως προαναφέρθηκε! Και σίγουρα η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ζητάνε σημειώσεις δεν είναι απλά γιατί δε μπόρεσαν να παρακολουθήσουν κάποιο συγκεκριμένο μάθημα, απλά προτιμούν να αράζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ! ΣΤο δικό μου Πανεπιστήμιο πάντως που γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, γνωρίζουμε ο καθένας τι κάνει και γιατί.. Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 What?! :blink: Να κάθεσαι εσύ σαν -μην πω- να κρατάς τις σημειώσεις σου και να παρακολουθείς και να έρχονται όλοι στο τέλος του εξαμήνου να στις ζητάνε να τις φωτοτυπίσουν; Οι περισσότεροι, μάλιστα, σε θυμούνται μόνο σε περίοδο εξεταστικής, όπως προαναφέρθηκε! Και σίγουρα η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που ζητάνε σημειώσεις δεν είναι απλά γιατί δε μπόρεσαν να παρακολουθήσουν κάποιο συγκεκριμένο μάθημα, απλά προτιμούν να αράζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ! ΣΤο δικό μου Πανεπιστήμιο πάντως που γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, γνωρίζουμε ο καθένας τι κάνει και γιατί.. Φιλτατη amorphis για το συγκεκριμενο φαινομενο φοιτητων αναφερομαι οταν μιλησα για τα ''σπασικλακια'' της υποθεσης... θα σου πω μια ιστορια... Ειχαμε μια φοιτητρια στο 1ο ετος που παρακολουθουσε ολα τα μαθηματα και το κυριοτερο κρατουσε τις καλυτερες σημειωσεις... Δυστυχως η κοπελα ηταν τοσο σπασικλακι που δεν τις εδινε πουθενα,οποιος και αν της ζητουσε, για τον λογο που αναφερεις εσυ και τα εχω κανει bold. Ο καιρος περασε η κοπελιτσα ξεψαρωσε και αρχισε να μην παταει σχεδον καθολου στο πανεπιστημιο...με αποτελεσμα στο 2ο ετος στην εξεταστικη του Σεπτεμβριου να χρωσταει τα κερατα της....και να ψαχνει για σημειωσεις...Δεν ηξερε που να απευθυνθει...καθως σε εσους της ειχαν ζητησει σημειωσεις του αρνιοτανε πεισματικα.....Οταν ομως υρθε και μου ζητησε σημειωσεις ...μου ειπε το παραπονο της μετανιωμενη για την σταση της στο 1ο ετος... Ενα εχω να σου προτεινω.. αν νοιωθεις μαλ@κας που πηγαινεις στα μαθηματα και κρατας σημειωσεις ..να μην ξαναπας.. το θεμα ειναι να πας και να κρατας επειδη γουσταρεις... Αν αρχισετε απο τωρα να σκεφτεστε τοσο ανταγωνιστικα..στα 20 σας χρονια...καηκαμε..! Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Δε μιλαω για μενα απαραιτητα..! Προσωπικα απο το 2ο έτος και μετα πηγαινα σε ολα σχεδον τα μαθηματα, κρατουσα αψογες σημειωσεις, τις εδινα οταν μου τις ζητουσανε, σπασικλακι δεν ημουν -καμια σχεση-, εννοειται πως ΔΕ θα εκανα ολοκληρη διαδρομη να δωσω σημειωσεις σε καποιον, αλλα οπως και να χει ειναι σπαστικο να ξυπνας εσυ το πρωι να πας μαθημα ενω ο αλλος κοιμαται μεχρι το μεσημερι και να σου ερχεται ανετος στο τελος του εξαμηνου και να σου ζηταει τον κοπο σου, γιατι κοπος σου ειναι στην τελικη ετσι; και μετα να εμφανιζονται και φαινομενα σαν αυτα που ανεφερε η ioanna_io με πωληση σημειωσεων κτλ! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 amorphis, εχεις κανα κονε για καλες σημειωσεις απο λογιστικη κοστους ΑΣΟΕΕ???ρε συ τη χρωσταω και δεν βλεπω να την περναω!!χοχοχοχο Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 amorphis, εχεις κανα κονε για καλες σημειωσεις απο λογιστικη κοστους ΑΣΟΕΕ???ρε συ τη χρωσταω και δεν βλεπω να την περναω!!χοχοχοχο Με χρωματακια οι σημειωσεις ή χωρίς; 5 ευρω ασπρομαυρες, 10 με χρωμα, 20 με ηχο Pioneer! :p Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Με χρωματακια οι σημειωσεις ή χωρίς; 5 ευρω ασπρομαυρες, 10 με χρωμα, με χρωμα περικαλω, απο κεινα τα markers με τα περιεργα κιτρινα/περτικαλι/μπλε χρωματα...20 με ηχο Pioneer! :pρε αει χασου ρε!!!:p :p :lol: :lol: Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Ολοι εχετε ενα point σε αυτο που λετε, και οι μεν και οι δε. Το θεμα ειναι η βλαχοπονηρια του τυπου που βγαζει λεφτα με τις σημειωσεις της κοπελας χωρις καν να μπει στο κοπο ρωτησει και να παρει την αδεια. Σου αρεσουν οι σημειωσεις ρε φιλε και μυριστηκες γκαφρα; Οταν τις δωσεις πισω, ρωτα κιολας "μπορω να τις κρατησω σαν αρχειο μιας που ειναι καλογραμμενες;". Και τελειωνει το θεμα. Εγω συμφωνω με τον kolabrou σχετικα με την αλληλεγγυη, αλλα το νταβατζιλικι ακομα και σε τετοια μικροπραγματα με εκνευριζει και αν ημουν στη θεση της κοπελας θα τον σαπιζα τον φωτοτυπα....:p :X (ΟΚ, j/k αλλα κανα βαρβατο χ*σιμο πρεπει να το ακουσει.) Για το γαμ*το της ολης υποθεσης δλδ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 ρε παιδια ελεος γιατι τετοια ¨μανουρα'..εγω σιγκεκριμενα βγαζω καλα χρηματα απο αυτες τις περιπτωσεις...και στην τελικη βοηθατε παιδια που δεν εχουν χρονο να παρακολουθησουν....ακου εκει να γινουν μυνησεις....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 συνηθως δεν ειναι ελλειψει χρονου οι απουσιες αλλα λογω βαρεμαρας.... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 ρε παιδια ελεος γιατι τετοια ¨μανουρα'..εγω σιγκεκριμενα βγαζω καλα χρηματα απο αυτες τις περιπτωσεις...και στην τελικη βοηθατε παιδια που δεν εχουν χρονο να παρακολουθησουν....ακου εκει να γινουν μυνησεις....:mad: ωραίο επάγγελμα!!!:lol: :lol: :lol: :p :D :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Το πρόβλημά μου, δεν είναι ότι δεν πρέπει να δίνει τις σημειώσεις του ο καθένας! Δικές του είναι ας τις κάνει ότι θέλει! Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι πάω να βγάλω φωτοτυπίες, και εκείνος τις κρατάει και τις πουλάει!!! :mad: :mad: Και γιατί κύριε πουλάς τις δικές μου σημειώσεις??? Με ρώτησες??? Και το άλλο που με εκνευρίζει είναι ότι, όλο το εξάμηνο δεν με έχεις πάρει ένα τηλέφωνο, με βλέπεις στο Πανεπιστήμιο και δεν μου μιλάς και μια εβδομάδα πριν την εξεταστική με πέρνεις όλο χαρά μου ζητάς τις σημειώσεις??? Απορώ δηλαδή δεν ντρέπονται?? Βέβαια θα μου πεις για να περάσουν το μάθημα! Και εντάξει, μπορεί κάποιος να μην γουστάρει τη παρέα μου, δεν αμφιβάλλω! Αλλά αφού σε βλέπω στο Πανεπιστήμιο, πες ένα γεια βρε παιδί μου! Αφού στο τέλος του εξαμήνου θα με πάρεις πάλι τηλέφωνο... Υ.Γ: Μπορεί να τα γράφω σε πρώτο πρόσωπο, αλλά δεν μιλάω για μένα :rolleyes: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 εγω σιγκεκριμενα βγαζω καλα χρηματα απο αυτες τις περιπτωσεις... Θες να μας πεις ΠΩΣ ακριβώς βγάζεις καλά χρήματα από αυτές τις περιπτώσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Το πρόβλημά μου, δεν είναι ότι δεν πρέπει να δίνει τις σημειώσεις του ο καθένας! Δικές του είναι ας τις κάνει ότι θέλει! Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι πάω να βγάλω φωτοτυπίες, και εκείνος τις κρατάει και τις πουλάει!!! :mad: :mad: Και γιατί κύριε πουλάς τις δικές μου σημειώσεις??? Με ρώτησες??? Οκ βγάζει λεφτά από τον κόπο που εσύ έκανες ηθελημένα, επειδή γούσταρες. Μπορεί να είναι εκνευριστικό, αλλά δε νομίζω να είναι και τόσο τραγικό πια. Τονίζω το επειδή γούσταρες, επειδή θα ήταν διαφορετικά εάν το έκανες για να βγάλεις εσύ τα λεφτά και σου τα έκλεβε ο άλλος έμμεσα. Τότε θα είχες δίκιο. Και το άλλο που με εκνευρίζει είναι ότι, όλο το εξάμηνο δεν με έχεις πάρει ένα τηλέφωνο, με βλέπεις στο Πανεπιστήμιο και δεν μου μιλάς και μια εβδομάδα πριν την εξεταστική με πέρνεις όλο χαρά μου ζητάς τις σημειώσεις??? Απορώ δηλαδή δεν ντρέπονται?? Βέβαια θα μου πεις για να περάσουν το μάθημα! Και εντάξει, μπορεί κάποιος να μην γουστάρει τη παρέα μου, δεν αμφιβάλλω! Αλλά αφού σε βλέπω στο Πανεπιστήμιο, πες ένα γεια βρε παιδί μου! Αφού στο τέλος του εξαμήνου θα με πάρεις πάλι τηλέφωνο... So what? Κακό είναι να υπάρχουν καθαρά τέτοιες σχέσεις μεταξύ συμφοιτητών; Μπορεί κάποιον να μη θες να τον κάνεις παρέα, αλλά να τον έχεις μόνο για τα της σχολής. Όπως το ίδιο μπορεί να νιώθουν άλλοι για σένα. Αφού μπορεί ο ένας απλά να βοηθά τον άλλο όταν χρειάζεται, που είναι το κακό; Φοιτητές είμαστε, αν δε βοηθήσει ο ένας τον άλλο δηλαδή τώρα που μπορούμε, πότε θα το κάνουμε; Peace :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Οκ βγάζει λεφτά από τον κόπο που εσύ έκανες ηθελημένα, επειδή γούσταρες. Μπορεί να είναι εκνευριστικό, αλλά δε νομίζω να είναι και τόσο τραγικό πια. Τονίζω το επειδή γούσταρες, επειδή θα ήταν διαφορετικά εάν το έκανες για να βγάλεις εσύ τα λεφτά και σου τα έκλεβε ο άλλος έμμεσα. Τότε θα είχες δίκιο. So what? Κακό είναι να υπάρχουν καθαρά τέτοιες σχέσεις μεταξύ συμφοιτητών; Μπορεί κάποιον να μη θες να τον κάνεις παρέα, αλλά να τον έχεις μόνο για τα της σχολής. Όπως το ίδιο μπορεί να νιώθουν άλλοι για σένα. Αφού μπορεί ο ένας απλά να βοηθά τον άλλο όταν χρειάζεται, που είναι το κακό; Φοιτητές είμαστε, αν δε βοηθήσει ο ένας τον άλλο δηλαδή τώρα που μπορούμε, πότε θα το κάνουμε; Peace :) Ακριβώς όπως το λες! Όπως ηθελημένα γουστάρει και πάει κάθε μέρα στη σχολή, διαβάζει και και και ....έτσι ηθελημένα γουστάρει να μην πουλάει κανείς άλλος τις σημειώσεις της τον κόπο της! Δηλαδή δεν κατάλαβα! Πρέπει να πάμε να πούμε και μπράβο σε αυτόν που βγάζει τις φωτοτυπίες επειδή σκέφτηκε να βοηθήσει τα παιδιά? Είμαι σίγουρη πως ο μόνος σκοπός του είναι να βγάλει χρήματα και όχι ότι σκέφτεται τα καημένα τα παιδάκια που δεν παρακολούθησαν! Αν ήθελε να τα βοηθήσει να μην τις πουλούσε 30 ευρώ το μάθημα! Να τις έδινε όσο ακριβώς κοστίζουν οι φωτοτυπίες! Ούτε καν δεμένες δεν τις έχει, απλά με ένα συραπτικό! Εμένα προσωπικά θα με πείραζε πολύ, να πηγαίνω στη σχολή και κάποιοι που με πέρνουν τηλέφωνο για σημειώσεις να μην μου λένε ούτε ένα γεια. Φυσικά μπορεί να μην ταιριάζουμε, δεν αμφιβάλλω! Αλλά ένα γεια βρε παιδάκι.... Δεν είπα να κάνουμε παρέα. Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Mια χαρα τα λες Ιωάννα! Κι εγω μαζι σου είμαι... @gkr41: να υποθεσω πως ανηκεις στην ομαδα των ανθρωπων που εκμεταλλεύονται/νταν τους συμφοιτητες τους στα φοιτητικα χρονια και γενικα; Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 @gkr41: να υποθεσω πως ανηκεις στην ομαδα των ανθρωπων που εκμεταλλεύονται/νταν τους συμφοιτητες τους στα φοιτητικα χρονια και γενικα; Αυτο ισχυει, το επιβεβαιωνω και εγω. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Ακριβώς όπως το λες! Όπως ηθελημένα γουστάρει και πάει κάθε μέρα στη σχολή, διαβάζει και και και ....έτσι ηθελημένα γουστάρει να μην πουλάει κανείς άλλος τις σημειώσεις της τον κόπο της! Δεν είπα το αντίθετο. Ας κάνει οτι θέλει. Απλά διαφώνησα με το σκεπτικό της, λες και της έκλεψαν το project που κόπιασε να κάνει στην εταιρία και της έφαγαν την προαγωγή μέσα από τα χέρια :p Οκ, όπως το βλέπει κανείς... :) Δηλαδή δεν κατάλαβα! Πρέπει να πάμε να πούμε και μπράβο σε αυτόν που βγάζει τις φωτοτυπίες επειδή σκέφτηκε να βοηθήσει τα παιδιά? Είμαι σίγουρη πως ο μόνος σκοπός του είναι να βγάλει χρήματα και όχι ότι σκέφτεται τα καημένα τα παιδάκια που δεν παρακολούθησαν! Αν ήθελε να τα βοηθήσει να μην τις πουλούσε 30 ευρώ το μάθημα! Να τις έδινε όσο ακριβώς κοστίζουν οι φωτοτυπίες! Ούτε καν δεμένες δεν τις έχει, απλά με ένα συραπτικό! Με είδες να δώσω συγχαρητήρια; Γιατί πηγαίνετε συνέχεια στο άλλο άκρο; Ούτε μπράβο να πούμε φυσικά, ούτε να κάνουμε σαν αλλοπαρμένοι. Οk, that's life, get over it. Εγώ αυτό θα έκανα πάντως. Εμένα προσωπικά θα με πείραζε πολύ, να πηγαίνω στη σχολή και κάποιοι που με πέρνουν τηλέφωνο για σημειώσεις να μην μου λένε ούτε ένα γεια. Φυσικά μπορεί να μην ταιριάζουμε, δεν αμφιβάλλω! Αλλά ένα γεια βρε παιδάκι.... Δεν είπα να κάνουμε παρέα. Καλά οκ. Το να μη λες κι ένα γεια είναι γαιδουριά εδώ που τα λέμε. Mια χαρα τα λες Ιωάννα! Κι εγω μαζι σου είμαι... @gkr41: να υποθεσω πως ανηκεις στην ομαδα των ανθρωπων που εκμεταλλεύονται/νταν τους συμφοιτητες τους στα φοιτητικα χρονια και γενικα; Ναι εκμεταλλεύομαι μερικούς, οπώς και με εκμεταλλεύονται άλλοι εν γνώσει μου (μέχρι και για άλλον είχα πάει να γράψω χωρίς αντάλλαγμα - πως τόλμησα ο εκμεταλλευτής :lol:). Πάρε-δώσε είναι αυτά, τι να κάνουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Πες τα ρε gkr41!! Ελεος ρε κοριτσια...μην ειστε ΤΟΣΟ ανταγωνιστικες...απ οτι καταλαβα ..σας πειραζει περισσοτερο που τις δινετε στους συμφοιτητες σας τις σημειωσεις παρα, το γεγονος που καρπωνεταιι ο ''φωτοτυπας'' ευρω. Και επειδη δεν γουσταρετε να σας χαρακτηρισουν σπασικλακια τις δινετε με μιση καρδια..(μπορει και με μισες σελιδες..!!χαχαχαα) Φιλτατη amorphis....να σε ρωτησω Εκμεταλλευση ειναι για σενα να δινεις σε καποιον τις σημειωσεις σου.? μωρε μπραβο....... !!!!!!! Φετος τελειωσα την σχολη μου(δλδ πριν 10μερες εδωσα το τελευταιο μαθημα και το περασα), εδωσα ΟΛΕΣ τις σημειωσεις μου(10κιλα σημειωσεις!!!) σε ενα συμφοιτητη μου που χρωσταει 25 μαθηματα επειδη δεν πατησε ποτε στο πανεπιστημιο.... Με εκμεταλευτηκε ή τον Βοηθησα???? Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Μια φίλη σπουδάζει στο ΠΑ.ΠΕΙ. Παρακολουθεί όοοοολα τα μαθήματα κάθε μέρα! Γενικά δεν χάνει καμία παράδοση. Έτσι οι σημείωσεις της, είναι πολύ καλές. Χτες πήγε να βγάλει μια φωτοτυπία στο ΠΑ.ΠΕΙ και τι είδε??? :confused: Να πωλούν τις σημειώσεις της!!! :mad: :mad: Χωρίς να της έχουν πει τίποτα!!!! Της λέω, καλά δεν είπες τίποτα? Και λέω ντράπηκα!!! :mad: Δεν ντρέπεται ο άλλος που βγάζει χρήματα από δικές σου σημειώσεις, και θα ντραπείς εσύ να του ζητήσεις το λόγο? Ξέρει κανείς τι μπορεί να κάνει γι αυτό? Ευχαριστώ :) Siga tis simiosis, kakogramenes ine! Pantos ine kapos na poulane tis simiosis tis..isos ftei ke i idia pou tis dini apo do ke apo ki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Πες τα ρε gkr41!! Ελεος ρε κοριτσια...μην ειστε ΤΟΣΟ ανταγωνιστικες...απ οτι καταλαβα ..σας πειραζει περισσοτερο που τις δινετε στους συμφοιτητες σας τις σημειωσεις παρα, το γεγονος που καρπωνεταιι ο ''φωτοτυπας'' ευρω. Και επειδη δεν γουσταρετε να σας χαρακτηρισουν σπασικλακια τις δινετε με μιση καρδια..(μπορει και με μισες σελιδες..!!χαχαχαα) Εμένα προσωπικά με πειράζει το γεγονός που ο "φωτοτυπάς" καρπώνεται τα ευρώ! Το είπα και από την αρχή άλλωστε! Κάθε φορά που περνούσα το μάθημα έδινα ότι είχα από σημειώσεις σε ένα φίλο μου... Φυσικά και ο καθένας θα βοηθήσει τον άλλο! Κάποια στιγμή θα χρειαστώ εγώ, κάποια στιγμή ό άλλος! Έτσι πάνε αυτά... Δεν είπα να μην δίνει σημειώσεις ο ένας στον άλλο! Απλά όταν θα με βλέπεις στη σχολή να πεις ένα γεια! Άσχετα αν δεν με γουστάρεις ή όχι! Όπως τελικά είπε και ο gkr41, γιαδουριά δεν είναι??? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts