Domingo Δημοσιεύτηκε September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2006 Γεια σας τι κανετε?εχω το εξης προβληματακι ας βοηθησει καποιος αν γινεται και μπορει, εκανε πριν 3 μερες τα Windows (Media Center Edition 2002) update και εκανα εγκατασταση το Genuine Advantage Prgram το οποιο αναγνωρισε οτι το λειτουργικο που εχω ειναι πειρατικο και οντως ειναι, μετα απο ψαξιμο μεσα σε αυτο το forum καταφερα να κανω disable ta notifications και επισης να το αφαιρεσω απο τον υπολογιστη, ωστοσο καθε φορα που προσπαυω να κανω update εμφανιζεται αυτο το προγραμματακι στι σελιδα του windows update, υπαρχει κανενας τροπος ετσι ωστε να μπορεσω τελικως να κανω update?παλια χρισιμοποιουσα το trixie λειτουργουσε αλλα τωρα εχω μηνες να κανω update k προφανως δεν πιανει το κολπο. Ας βοηθησει καποιος παρακαλω Παράθεση Microsoft..SIT WELL!!!! xixix:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Από εδώ με Firefox δε θα έχεις πρόβλημα: http://windowsupdate.62nds.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts