mythos6910 Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Δεν τα δοκιμασα ολα αυτα γιατι το PC Suite το βαλαμε πρωτη φορα στο συγκεκριμενο pc Εχω την εντυπωση οτι το προβλημα ξεκιναει απο καπου αλλου.. στο κινητο μου αλλαξα το product code του εκανα και hard format και παλη τιποτα. Ειμαι ετιμος να παω να μου περασουν την αναβαθμιση. τι να πω :( :( :( Κατεβαστε καποια ιδεα μπορει να ειναι κατι απλο και να μην το βλεπουμε :) Φιλε gianpithio εμενα μου εκανε το ιδιο στην αναβαθμηση του καλοκαιριου. Σε αλλο pc που το δοκιμασα το εβλεπε το update στο δικο μου οχι. τελικα το προβλημα ηταν στον driver του καλωδιου. απεγκατεστησα το nsu και τον driver του καλωδιου απο τα windows εκανα restart και μετα κατεβασα απο internet driver για το καλωδιο και το nsu και δουλεψε. μην τρεξεις καθολου το pc suite μετα την εγκατασταση και αν μπορεις βγαλτο και απο το tray οπως και καθε μορφη antivirus & firewall για λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. October 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2007 Σε λιγο το δοκιμαζω και σε ενα αλο pc τα αποτελεσματα σε λιγο.. :) Καλή επιτυχία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilioncafe Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 mythos6910 ti ennoeis na vgalei antivirus kai firewall? apo to tray na ta vgalei h' na kanei unistall to antivirus? gia to firewall fantazomai 8eleis na peis na to apenergopoiisei gia ligo, alla gia antivirus voithise me ligaki! Kai kati akoma. Otan sindeeis to til kanei install to pc apo mono tou diaforous drivers (modem, usb store device, etc). 8a prepei na vgoun oiloi oi drivers pou exoun sxesi me nokia... Με συγχωρείτε για τα greeklish! Δεν θα επαναληφθεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 @mythos6910 πες μας το πιο αναλυτικα αυτο που εγραψες γιατι μαζι με τον φιλο μου @ilioncafe καθε βραδυ δοκιμαζουμε τα παντα και δεν γινετε τιποτα.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos6910 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 mythos6910 ti ennoeis na vgalei antivirus kai firewall? apo to tray na ta vgalei h' na kanei unistall to antivirus? gia to firewall fantazomai 8eleis na peis na to apenergopoiisei gia ligo, alla gia antivirus voithise me ligaki! Kai kati akoma. Otan sindeeis to til kanei install to pc apo mono tou diaforous drivers (modem, usb store device, etc). 8a prepei na vgoun oiloi oi drivers pou exoun sxesi me nokia... Με συγχωρείτε για τα greeklish! Δεν θα επαναληφθεί! επειδη καποια antivirus μπλοκαρουν καποια script απενεργοποιησετο προσωρινα για τα υπολοιπα πιο κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos6910 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 @mythos6910 πες μας το πιο αναλυτικα αυτο που εγραψες γιατι μαζι με τον φιλο μου @ilioncafe καθε βραδυ δοκιμαζουμε τα παντα και δεν γινετε τιποτα.. :) κοιτα να δεις. Μου εβγαζε το ιδιο μνμ με σενα καθε φορα που πηγαινα να κανω update. απεγκατεστησα τον driver του καλωδιου οπως και το nsu. Mετα εκανα μια αναζητηση απο τα windows για τηχον αρχεια τον δυο παραπανω (φακελοι κλπ.) και τα διεγραψα -απο μια αναζητηση με το ονομα του καθ΄ενος καθε φορα- γι΄αυτο κρατα τα ονοματα τους απο πιο πριν οπως εμφανιζονται μεσα στο Control panel των windows. Μια αναζητηση και διαγραφη ολων των αρχειων που θα βρεις στην registry των windows -χειροκινητη-. Μετα απο το site της nokia κατεβασε τον driver για το καλωδιο σου -ο κωδικος ειναι πανω στο καλωδιο. κατεβασε την τελευταια εκδοση του nsu αν δεν την εχεις. Πρωτα εγκατεστησε το nsu. κανε και μια επανεκινηση το pc βγαλε απο το tray ολα τα προηγουμενα συν το pc suite. βαλε το καλωδιο στο τηλ. και μετα σε μια usb θυρα και τρεξε το nsu απο το εικονιδιο της επιφανειας εργασιας. αν σου λεει οτι δεν βρισκει το τηλ. κλεισε το nsu και εγκατεστησε τον driver του τηλ. ξανατρεξε το nsu. εμενα ως δια μαγειας μου βρηκε το τηλ. αν παλι δεν το βρει τρεξε παλι το pc suite και αστο στο tray να δειχνει πρασινο. ξανατρεξε το nsu απο το εικονιδιο του και οχι μεσα απο το pc suite. αντε να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Καταρχην σας ευχαριστω ολους οσους διαβασατε και βοηθεισατε στο προβλημα μου. Τα δοκιμασα ολα και δεν εγεινε τιποτα, πειρα την αποφαση να μου περασουν την αναβαθμιση.. Φιλικα Γιαννης :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos6910 Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Καταρχην σας ευχαριστω ολους οσους διαβασατε και βοηθεισατε στο προβλημα μου. Τα δοκιμασα ολα και δεν εγεινε τιποτα, πειρα την αποφαση να μου περασουν την αναβαθμιση.. Φιλικα Γιαννης :) O.K. και μην ξεχνας οτι κι εσυ εχεις βοηθηση παρα πολλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 εχω ενα ν95 εχω εκδοση λογισμικου 12... εχω κατεβασει την 11 και θελω να την περασω γνωριζει κανεις πως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 εχω ενα ν95 εχω εκδοση λογισμικου 12... εχω κατεβασει την 11 και θελω να την περασω γνωριζει κανεις πως?? Δεν μπορείς να περάσεις παλιότερη έκδοση λογισμικού από αυτή που έχει τώρα! Μόνο τα Nokia Club μπορούν να το κάνουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 πιστευω πως γινετε γιατι εχω το nemesis service suite....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 πιστευω πως γινετε γιατι εχω το nemesis service suite....:p Δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις τίποτα μέσω του Nemesis.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 πιστευω πως γινετε γιατι εχω το nemesis service suite....:p ΔΕΝ γινεται .Χρειαζονται και αλλα εξαρτηματα για να δουλεψει. Προσπαθεια για πισωγυρισμα στο λογισμικο (εκτος νοκια), θα εχει ως αποτελεσμα να μεινεις στα χερια με μια συσκευη που δεν θα λειτουργει ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 η τελευταια version για n91 8giga ειναι η v 3.10.023? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 η τελευταια version για n91 8giga ειναι η v 3.10.023? Ναι, αυτή είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Για να καταλάβω, (και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός,) επειδή είμαι λίγο άσχετος, (μάλλον πολύ), άλλο η αναβάθμιση λογισμικού ενός τηλεφώνου κι άλλο η ενημέρωση του firmware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Για να καταλάβω, (και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός,) επειδή είμαι λίγο άσχετος, (μάλλον πολύ), άλλο η αναβάθμιση λογισμικού ενός τηλεφώνου κι άλλο η ενημέρωση του firmware; Yeap! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Για να καταλάβω, (και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός,) επειδή είμαι λίγο άσχετος, (μάλλον πολύ), άλλο η αναβάθμιση λογισμικού ενός τηλεφώνου κι άλλο η ενημέρωση του firmware; Είναι ακριβώς το ίδιο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Είναι ακριβώς το ίδιο! Sorry, μπερδεύτηκα, νόμιζα πως εννοούσε άλλο η αναβάθμιση του τηλεφώνου και άλλο του Software Updater... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Εγώ νόμιζα πως η αναβάθμιση λογισμικού είναι το ίδιο πράγμα με το software update, ενώ η ενημέρωση firmware κάτι διαφορετικό. Έχω μπερδευτεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Εγώ νόμιζα πως η αναβάθμιση λογισμικού είναι το ίδιο πράγμα με το software update, ενώ η ενημέρωση firmware κάτι διαφορετικό. Έχω μπερδευτεί... Aναβάθμιση Λογισμικού = Software Update = Ενημέρωση Firmware Είναι τα ίδια!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Aναβάθμιση Λογισμικού = Software Update = Ενημέρωση Firmware Είναι τα ίδια!!! :)Τότε πως μερικοί έχουν κάνει ενημέρωση στο firmware ενώ το E65 δεν υπάρχει ακόμη στη λίστα Software Updater; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Τότε πως μερικοί έχουν κάνει ενημέρωση στο firmware ενώ το E65 δεν υπάρχει ακόμη στη λίστα Software Updater; Δεν ξέρω αν κάποιος έκανε αναβάθμιση, πάντως η τελευταία έκδοση του λογισμικού είναι η 2.0633.65.01 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 καλημερα.ξερετε ρε παιδια ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση για το 5700?και αν ειναι διαθεσιμη μεσω του Nokia software updater? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 καλημερα.ξερετε ρε παιδια ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση για το 5700?και αν ειναι διαθεσιμη μεσω του Nokia software updater? δεν εχεις παρα να το δοκιμασεις να κανει μια ενημερωση..εκτος αμα δεν εχεις την συσκευη.:O υ.γ.θυμαται κανεις εκεινο το site που βλεπαμε πιο ειναι το τελευταιο λογισμικο για τις συσκευες nokia?? το εχασα:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts