Jump to content

Γιορτή Μπύρας στο ΣΕΦ

viktoria
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηγα χτες στην γιορτη μπυρας που διοργανωνεται στο σεφ με τη χορηγια της unesco.Λοιπον να πατε αξιζει αλλα με καλη παρεα.Εχει πολυ μπυρα φυσικα και πολυ πολυ φαι (οχι τζαμπα) εχει χορο τραγουδι απο hard rock μεχρι λαικα.

Εχει oriental show που βγαζει ματι!!Και τελος περνεις και ενα τεραστιο ποτηρι μπυρας δωρο...Συμβουλη παιδια μην πατε με αμαξι!!! Γιατι πρωτον θα φυγεις ντιρλα δευτερον δεν θα παρκαρεις πουθενα!! Στην υγεια σας!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος ..

υπαρχει δυνατη θεληση!!

πηγα χτες στην γιορτη μπυρας που διοργανωνεται στο σεφ με τη χορηγια της unesco.Λοιπον να πατε αξιζει αλλα με καλη παρεα.Εχει πολυ μπυρα φυσικα και πολυ πολυ φαι (οχι τζαμπα) εχει χορο τραγουδι απο hard rock μεχρι λαικα.

Εχει oriental show που βγαζει ματι!!Και τελος περνεις και ενα τεραστιο ποτηρι μπυρας δωρο...Συμβουλη παιδια μην πατε με αμαξι!!! Γιατι πρωτον θα φυγεις ντιρλα δευτερον δεν θα παρκαρεις πουθενα!! Στην υγεια σας!!

Ωραια πραγματα!! αν μπορεις δωσε λιγες περισσοτερες πληροφοριες...(αν εχει εισοδο, αν μπορεις να δοκιμασεις μπυρες free κλπ.)

Thanx!!:)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

ευχαριστουμε για τις πληροφοριες. σημερα εχω σκοπο να παω και σκεφτομουν πολυ το θεμα του αυτοκινητου!:D :D :D

αντε να δουμε πως θα γυρισουμε απο εκει!:lol: :lol: :lol:

Οσοι θελουν μπορουν καλλιστα να πανε με το τραμ. Απο το ΣΕΦ που υπάρχει τερματικος σταθμος μεχρι το σημειο που ειναι η γιορτη εχει 10 λεπτα περπάτημα.

Με το πρωτο δρομολογιο του ηλεκτρικου θα γυρισετε!Το εκανα περσυ!!:D Ειχα παει κι οταν γινοταν στην Κηφισια ακομα!;)
ΜΑΧ.

Εχει εισοδο παιδακια 10 ευρω μολις μπεις δινεις το κουπονακι περνεις το ποτηρακι (την ποτηραρα δηλαδη) !! οχι Free δεν ειναι οι μπυρες δυστυχως αλλα ειναι φτηνες σχετικα.Με το χαρτι εισοδου δικαιουσε ενα γεμισμα.Προσωπικα να γεμισετε στo περιπτερο ΒAYERN MUNCHEN εχει και καλο φαι!!Εχει και τραπεζακια να φας με την ανεση σου !!

Τελος ολο αυτο ειναι στιμενο σε χωμα οποτε αν στην παρεα υπαρχουν κοπελες να πανε με κλειστο παπουτσακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

Εχει εισοδο παιδακια 10 ευρω μολις μπεις δινεις το κουπονακι περνεις το ποτηρακι (την ποτηραρα δηλαδη) !! οχι Free δεν ειναι οι μπυρες δυστυχως αλλα ειναι φτηνες σχετικα.Με το χαρτι εισοδου δικαιουσε ενα γεμισμα.Προσωπικα να γεμισετε στo περιπτερο ΒAYERN MUNCHEN εχει και καλο φαι!!Εχει και τραπεζακια να φας με την ανεση σου !!

Τελος ολο αυτο ειναι στιμενο σε χωμα οποτε αν στην παρεα υπαρχουν κοπελες να πανε με κλειστο παπουτσακι.

φτου...

περυσι ηταν 7 τα ευρωπουλα...

γκαμωτο...:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Οσοι θελουν μπορουν καλλιστα να πανε με το τραμ. Απο το ΣΕΦ που υπάρχει τερματικος σταθμος μεχρι το σημειο που ειναι η γιορτη εχει 10 λεπτα περπάτημα.

καλα στο πηγαινε μα στο ελα πως περπατας καλε μου??

που θα εισαι ρεκλαμεν????:lol: χικ χικ χικ

ααααα παιδια εχει τρελη ουρα στο ταμειο !!

αλλα αξιζει βλεπεις ενα καρο σουρομενους να κανουν παλαβα..

Ξεχασα να πω οτι εχει και λουνα παρκ για οσους εχουν μικρουλια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

και για αυτους που θα ειναι στουπι το λουνα παρκ θα εχει πλακα!:lol:

και εγω περυσι με ηλεκτρικο ειχα γυρισει αλλα δυστυχως εκει που μενω δε με βολευει καθολου ο ηλεκτρικος...:(

To δικό μου μικρουλι θα το παρω οπωσδήποτε στην μπεκροκατάνυξη. Οσο εγώ θα τα τσούζω, θα μπορεί να κανει αλογάκια στο λουνα παρκ κι όταν βαρεθεί θα μπορεί πάλι να χαζεύει τους σουρωμένους να κανουν τα παλαβά τους.

Μετά, μέσα στη σουρα μου μπορεί καλλιστα να μου χρησιμεύσει σαν μπαστουνι μεχρι το τραμ.;)

καλα στο πηγαινε μα στο ελα πως περπατας καλε μου??

που θα εισαι ρεκλαμεν????:lol: χικ χικ χικ

A,εγω βρηκα τη λυση του οχηματος.Τωρα για το περπατημα...υπαρχουν και μπαστουνακια!:lol:

ΜΑΧ.

To δικό μου μικρουλι θα το παρω οπωσδήποτε στην μπεκροκατάνυξη. Οσο εγώ θα τα τσούζω, θα μπορεί να κανει αλογάκια στο λουνα παρκ κι όταν βαρεθεί θα μπορεί πάλι να χαζεύει τους σουρωμένους να κανουν τα παλαβά τους.

Μετά, μέσα στη σουρα μου μπορεί καλλιστα να μου χρησιμεύσει σαν μπαστουνι μεχρι το τραμ.;)

ΧΑΧΑΧΑ εγραψες παλι garfield :)

Σε αυτη την γιορτη μπυρας εχει μπυρες απο ολο τον κοσμο??

Οτι πρεπει για τους φαν της μπυρας!!(οχι εμενα σιγουρα:shifty:)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

εγω πηγα εχθες και περασα παρα πολυ καλα!

σουρωσα εως εκει που δε παει, εφαγα του σκασμου και εκανα ρεζιλι τη παρεα μου...

χεχεχε!!!

περασα πολυ καλα και αφοτου εφυγα...:X

αντε και του χρονου.

αλλα να πω και μια αληθεια: φετος ηταν πολυ ακριβα...

περυσι την εβγαζες με 20ευρω, φετος χαλασα 35 και εκανα περιπου την ιδια καταναλωση...:(

και το γαμωτο: ξεχασα παλι το ποτηρι μου και παραλιγο τα γυαλια μου...:D :D

εγω πηγα εχθες και περασα παρα πολυ καλα!

σουρωσα εως εκει που δε παει, εφαγα του σκασμου και εκανα ρεζιλι τη παρεα μου...

χεχεχε!!!

περασα πολυ καλα και αφοτου εφυγα...:X

αντε και του χρονου.

αλλα να πω και μια αληθεια: φετος ηταν πολυ ακριβα...

περυσι την εβγαζες με 20ευρω, φετος χαλασα 35 και εκανα περιπου την ιδια καταναλωση...:(

και το γαμωτο: ξεχασα παλι το ποτηρι μου και παραλιγο τα γυαλια μου...:D :D

ωω κριμα το ποτηρακι δεν επρεπε να το ξεχασεις...εμενα μου ειχε πιαστει το χερι να το κραταω αλλα χαλαλι ή Αλεξανδρα καλη???

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

Εχει εισοδο παιδακια 10 ευρω μολις μπεις δινεις το κουπονακι περνεις το ποτηρακι (την ποτηραρα δηλαδη)

To οποίο παίρνεις και μαζί σου φέυγοντας.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

μαλιστα.νομιζα πως σερβιρουν σε τπτ χαρτινα η πλαστικα.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

μαλιστα.νομιζα πως σερβιρουν σε τπτ χαρτινα η πλαστικα.

Ανοίγεις το στόμα κάτω από το βαρέλι και στη χύνουν με την κάνουλα τη μπύρα! :) ;)

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

ωω κριμα το ποτηρακι δεν επρεπε να το ξεχασεις...εμενα μου ειχε πιαστει το χερι να το κραταω αλλα χαλαλι ή Αλεξανδρα καλη???

ποια ειναι η αλεξανδρα?

δε καταλαβα, συγγνωμη!:)

ποια ειναι η αλεξανδρα?

δε καταλαβα, συγγνωμη!:)

κατα τις 23.30 βγαινει η Αλεξανδρα δηλ εβγαινε μιας και τελειωσε ολο αυτο ..

και χορευε oriental !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

Ανοίγεις το στόμα κάτω από το βαρέλι και στη χύνουν με την κάνουλα τη μπύρα! :) ;)

:lol: :lol: πολυ καλο αυτο !!

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει δυνατη θεληση!!

κατα τις 23.30 βγαινει η Αλεξανδρα δηλ εβγαινε μιας και τελειωσε ολο αυτο ..

και χορευε oriental !!!

μαλιστα!

:D :D

δυστυχως δε το ειδα, ειχα αποκακρυνθει προς τη παραλια...