Jump to content

Οι Ελληνικές ομάδες στο Στοίχημα.Συμφωνείτε;

rostos
 Κοινοποίηση

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?  

39 members have voted

1. 1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?

Recommended Posts

Δεν παίζει θέμα εσωτερικού ανταγωνισμού, απλώς δεν είχαν μπει από την αρχή για ψυχολογικούς κυρίως λόγους του φίλαθλου κοινού...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Ξερει κανεις σας αν στο κουπονι του στοιχηματος περιλαμβανονται ολες οι ελληνικες ομαδες??????Γιατι ειχα ακουσει οτι ο ολυμπιακος δεν θα ειναι.

Οπως ειπε και ο Βασιλης, ο Ολυμπιακος δεν περιλαμβανεται στο Παμε Στοιχημα, επειδη ο Σ.Κοκκαλης εχει συμμετοχη στον ΟΠΑΠ....

Και οσο για στησιμο αγωνων κλπ... Πολλα ακουγονται, ελαχιστα ισχυουν...

Κι εγω ειμαι υπερ της κινησης αυτης παντως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα παντως μου κανει φοβερη εντυπωση που δεν εβαλε ο οπαπ στις ελληνικες ομαδες του στοιχηματος τα "ειδικα στοιχηματα" OVER/UNDER και ημιχρονο τελικο.. μηπως για να μη δειξει κατι ? αφου ετσι κι αλλιως στο εξωτερικο μεχρι και σε ποιο λεπτο μπαινει το γκολ μπορεις να παιξεις
υπογραφες και βλακειες...

ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 3 ΑΓΩΝΩΝ.ΑΥΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝΕ Ή ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ.ΜΕΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ.

Είναι μεγάλο λάθος να συγκρίνετε τον ΟΠΑΠ με την william hill π.χ. η οποιαδήποτε ξένη ιδιωτική εταιρία... Αν παίξετε σε πρακτορείο κάποιας θα καταλάβετε τη διαφορά όταν κερδίσετε... Δοκιμάστε να κερδίσετε κανένα 20χίλιαρο ευρώ σε τέτοια και πείτε μου πότε θα πάρετε τα λεφτά. Το ότι θα τα πάρετε είναι σχετικά αμφισβητίσιμο, αλλά το πότε... ακόμη περισσότερο (βλ. δικαστήρια στο εξωτερικό, διεθνή κλπ κλπ...) Φίλος μου κέρδισε 2000 ευρώ και τα πήρε μετά από ενάμιση μήνα αφού τους ενόχλησε με πάμπολα τηλεφωνήματα και e-mail... Εδώ να σημειώσω πως όταν κέρδιζε καναδυό κατοστάρικα, τα έπαιρνε αμέσως...

Συγκρίσιμος ο ΟΠΑΠ είναι μόνο με άλλες κρατικές εταιρίες του εξωτερικού π.χ. Oddset... οι οποίες φυσικά ΟΛΕΣ πληρώνουν αυθημερόν και ντούκου, αλλά και όλες έχουν τα έξοδα του ΟΠΑΠ (μηχανές-συντήρηση) όπως και τις αποδόσεις του αλλά και τις 3άδες !!! :wink:

Για τα Ελληνικά αν θυμάμαι καλά υπήρχε ένα νομοθετικό καθεστώς που δεν επέτρεπε να μπουν σε προκαθορισμένη απόδοση και κάτι σχετικά με την Εταιρία στοιχημάτων και τη Ladbrokes (εντός Ελλάδος-έξω τα είχε η 2η...)

Τώρα κάτι άλλαξε και μπαίνουν κανονικά, εκτός του Κόκκαλη φυσικά γιατί λογικότατο είναι να μην επιτρέπεται να ποντάρει η εταιρία του στην ομάδα του...

Ακόμη δεν καταλαβαίνω όμως γιατί υπάρχει όμως ο περιορισμός του +2...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• 2 months later...
Είναι μεγάλο λάθος να συγκρίνετε τον ΟΠΑΠ με την william hill π.χ. η οποιαδήποτε ξένη ιδιωτική εταιρία... Αν παίξετε σε πρακτορείο κάποιας θα καταλάβετε τη διαφορά όταν κερδίσετε... Δοκιμάστε να κερδίσετε κανένα 20χίλιαρο ευρώ σε τέτοια και πείτε μου πότε θα πάρετε τα λεφτά. Το ότι θα τα πάρετε είναι σχετικά αμφισβητίσιμο, αλλά το πότε... ακόμη περισσότερο (βλ. δικαστήρια στο εξωτερικό, διεθνή κλπ κλπ...) Φίλος μου κέρδισε 2000 ευρώ και τα πήρε μετά από ενάμιση μήνα αφού τους ενόχλησε με πάμπολα τηλεφωνήματα και e-mail... Εδώ να σημειώσω πως όταν κέρδιζε καναδυό κατοστάρικα, τα έπαιρνε αμέσως...

Συγκρίσιμος ο ΟΠΑΠ είναι μόνο με άλλες κρατικές εταιρίες του εξωτερικού π.χ. Oddset... οι οποίες φυσικά ΟΛΕΣ πληρώνουν αυθημερόν και ντούκου, αλλά και όλες έχουν τα έξοδα του ΟΠΑΠ (μηχανές-συντήρηση) όπως και τις αποδόσεις του αλλά και τις 3άδες !!! :wink:

Για τα Ελληνικά αν θυμάμαι καλά υπήρχε ένα νομοθετικό καθεστώς που δεν επέτρεπε να μπουν σε προκαθορισμένη απόδοση και κάτι σχετικά με την Εταιρία στοιχημάτων και τη Ladbrokes (εντός Ελλάδος-έξω τα είχε η 2η...)

Τώρα κάτι άλλαξε και μπαίνουν κανονικά, εκτός του Κόκκαλη φυσικά γιατί λογικότατο είναι να μην επιτρέπεται να ποντάρει η εταιρία του στην ομάδα του...

Ακόμη δεν καταλαβαίνω όμως γιατί υπάρχει όμως ο περιορισμός του +2...

εγώ το έπαθα αυτό με bwin.κέρδισα κάπου 2.500 ευρώ και για να τα καταθέσουν σε λογαριασμό πέρασαν 3 μήνες.και τους έστελνα mail και μου έλεγαν ,θα πρέπει να έχουν ήδη πιστωθεί στον λογαριασμό σας.φταίει η τράπεζα που καθυστερούν,δεν ξέρουμε,ρωτήστε στην τράπεζα κτλ κτλ

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

• 2 weeks later...
Για πες μερικους αγωνες...?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?